Açıköğretim okuyup iş sahibi olan var mı?
soru bu kadar cevaplarınızı görelim :D yani illa ayrıntı diyo gıcık oluyorum neysee
soru bu kadar cevaplarınızı görelim :D yani illa ayrıntı diyo gıcık oluyorum neysee
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bitirdiğiniz bölüme bağlı olmakla beraber, yaş ile yakınen alakasını da unutmamak gerek. kamu yu bitirdiğiniz ve yaşınızın genç olmasını artı sayarsak, bir ilçede kaymakam olduğunuzu bugünden itibaren düşünebilirsiniz. mülhakat sınavı için torpil mi dediniz? e orasını zaten bilmeniz lazım gelir :)...ayrıca idari hakimlik sınavlarına hazırlanıp encamında bizlere bir hakime olarak hukuk menşeili konular açabilirsiniz. meslek ve kariyer detayları için tıklayın...:)
sosyal hizmetler istiyorum ben
işte tüm mesele burada: "istiyorum"...istemek başarmanın yarısıdır. çünkü çoğu insan ne istediğini ya bilmiyor yada bilmek istemiyor. siz bildiğinize göre, önce bu bölümü bitireceksiniz, nihayetinde ise karşımıza bir sosyal hizmetler uzmanı olarak çıkacaksınız. unutmayın, anahtar kelime : istemek
aöf erkek icin askerden kısa dönem yapma imkanı sglar.
Ayrıca Devlet memur sınavlarından bir sürü kişi kpssden atandı.
Ayrıca Yüksek lisans yapıp da calıştıgı yerde yükselen de var.
daha sayayım mı?
normal örgün okuyanları da söyle bakalım iş bulabilen var mı devlet haricinde
kendi tercihimle açıköğretim okuyorum yaklaşık 6 aydır bi bankada çalışıyorum 1 sene sonra terfi alıcam,diplomamı alınca malimüşavir olurum ya da kpssye girer memur olurum veya bu yolda ilerlerim önüm açık, kendini geliştirmesini bilene her yerde iş var.
Cevap
16Cevap
Selam
Ben 18 yaşındayım ve yaşıtlarımdan gerideyim. 1 yıl geç yazdırıldım lise 2 de ise okulu bıraktım 2 yıl bu yüzden öğrenci dışı oldum okula almadılar o zamanlar hevesim kalmamıştı bazı sebepler vardı. Neyse şimdi açıktan kayıt yaptım bu yıl. Eğer her dönem notların tam tutarsa yani çok iyi olursa 2 buçuk yılda açıktan lise mezunu olabiliyormuşsun. Neyse liseyi açıktan bitirdikten sonra puanına göre üni okulu çıkıyor üniyi de bitirip meslek sahibi oluyorsun işte. Sana diyim sakın vazgeçme kayıt ol denemekten zarar gelmez zaten hergün erken kalkıp okula gitmiyorsun aydan aya sınava giriyorsun evden çalış intten hocalar var anlatımlı ders videoları izleyerek çalış ben öyle yapıyorum. Yaşın kaç bilmiyorum ama yaş fark etmez ister 18 ol ister 20-25 fark etmez. En azından dene hevesin varsa her şekilde denersin zaten.
Calistigim yerde var. Acikogretimmis anadolu da universiteymis kendinizi sinirlamayin ve elitist inssn kaynaklari uzmanlarinin dlbelli birkac okulu dayatmasina aldiris etmeyin. Azimli biriyseniz kafs biraz cslisiyorsa ve ingilizce iyiyse onunuz acik bunlari kafaniza takmayin derim ama ornegin ogrencilik donemlerinde stajdir part time dir calismakta cok yarar var direkt onde baslarsiniz okul bitince
ya zaten bi mesleğim ve işim var ben eksta sosyal hizmetler okumak istiyorum
Ne guzel iste aynen devam
sosyal hizmetler ?
Ya su an ne isle mesgulsun ve ne gibi bir hedefin oldugundan bahsetmedigin icin o acidan bakmadim sadeceacik da olsa.egitim egitimdir seklinde yorumlamistim
evet aslında hiç bir farkı yok örgün öğretimden.
ama işte TR'dekiler sevgili Aziz Nesin'in dediği gibi salak oldukarı için açıköğretime gidenlerin bi baltaya sap olamacaklarını düşünüyorlar.
sen bakma kimseye. benim kaç tane arkadaşım var açıköğretim okuyup iyi yerlere gelen.
Mesela açıktan hangi bölümleri okuyup iyi yerlere geldiler, bende AÖF düşünüyorum ama bölüm konusunda çok kararsız kaldım
Ben atandığımda 2 çocuğum vardı. Açıköğretim mezunuyum. 10 yıllık memurum çok şükür. Açıkçası çok ders çalıştım ve sonunda atandım. Gerçekten isteyen ve çalışan kişi başarır buna inanın kızlar. Açık veya örgün kendini geliştirdiğin sürece hayatta başarılı olursun. Yeterki kendinize gercekten ne olmak istediğinizi sorun, sizi mutlu edecek işe karar verin. Çünkü her sabah kalkıp akşama kadar o işi yapacaksınız hem de yıllarca.
Çok güzel görüş 😊👍
Atanmana da sevindim ayrıca helal olsun sana güzel Türk kadını 👏
Azimle sctm betonu deldim acikdan liseyi bitirdim simdi sira unide yas 27 ama okumanin yasi yokdur bu hayatta en basit is okumak belki bulafi babalarinizda soylemistir size bana kicukken soylerdi baba aklim ders harici her skmdeydi siz aofden bitirin br sk olamasanizda yuksek okudum dersiniz birisi sordugunda sirf bu yuzden bile okumayi tercih ediyorum herzaman
tanıdığım var gelir uzman yardımcısı oldu yanlıs hatırlamıyorsam.kpss alanda iyi puan alırsan normal üni bölümleriyle aranda bir fark yok..
benim bir mesleğim var ama bi üniversiteyi de açıktan okumak istiyorum ne kadar katkısı olur merak ettim
sağol
Aöf okuyup master yapıp öğretim görevilisi olan arkadaşlarım var.
tam da bunun gibi bişi istiyodum ben :))) peki bişi sorcam canım kardeşim ben tercihlerde açık öğretim yazmadım şimdi tercihlerimde gazi geldi.. açık öğretimden istediim bi bölüme kayıt olabiliyo muyum
Yeni sistem hakkında bilgim yok açıkçası. Eskiden aöf için össde düşük bir taban puan vardı.
İş sahibi olup açık öğretim okuyan arkadaşlarım bile var sen ne diyosun :D
hayata hızlı giriş diye buna derler :D
Herhangibir okulu bitirmek ayrı iş/meslek sahibi olabilmek ayrı olaylar.
gazi de öğrenciyim zaten
ben öyle değilim allaha şükür
torpilin varsa hiç okuma girersin işe
nasıl olacak peki ?
liseyi bitirdim işe girdim üniversiteyi de kazandım kolay olmadı ama torpilim hiç olmadı, torpilim olsa şu an bunu düşünüyo olmazdım zaten
sen olsaydın, işe almazdım.
liseden bile olan var..d
iş sahibi olanlar tanıyorum
torpilliysen okuyup sürünmene gerek yok.
Nasıl bir torpilden bahsediyosun
bence insanın kapasitesine bağlı..
bu işler okula bakmaz kabiliyete bakar :)
vardır tabi ki neden olmasın ?
ben :)
bölüm .)
ben bitirdim şuan üniverste konservatuar ;)
iyiymiş
bennnn
bölüm
elektrik elektronik teknolijilerri
acaba genel bilgin var mı diğer bölümlerle sosyal hizmetler istiyorum bende
genel bılgı derken nasıl yanı
kayıt şartları falan nasıl oluyo
ha kayıt yenılıosun sınavdan sınava ıste kıtap verıolar sana vermıolarda sen almaya gdıosun ıste :) genelde basıt sorular calısana
kitap ücretleri falan bi de bu harçlar her bölüme mi kalktı açıkta onu anlamadım ben
kıtap ucretı vermıorum ben ama bazı kıtapları alman gerek tabıkı harc ucretı de her bolumde kalktı bılıorum yakında yenılıcem bellı olur
bi büro var bizim burda gidip sorsam yardımcı olurlar mı
tabıkıı yardımcı olurlar gt yanı gec kalma kayıtlara
10 eylül diye duydum
tamam sor onun ıcın evrak falan dolastırman gerekıo falan
var olmaz olurmu
var

En İyi Cevaplar