Gizli Üye(30-35)+1 yıluzun mesafe ilişkisi oldukca zor söylediğin gibi oldugundan samimi gercek bir ilişkidir oldukca acı verıcı zor bir ilişki insanı baglayan bi o kadar serbest bırakan kafayı yemeyeyım dıe ugrasman gereken bı ilişki o ne yapıyor die düşündüğün aynı zamanda güveniyorum ona sorun yok dedıgın sonra etraftakı pislikleri düşünerek kafayı yedıgın bir kamerada görmeyle ona doymaya calıstıgın gordugunda doydugunu sandıgın fakat 2 dakıka sonra delıce ozledıgın bir ilişki çeşitli hediyeler gönderdiğin kamera karsısında birbirinize tatlıca hediyem güzel die hava attıgın bir ilişki onu baskasına güvenemediğin ama güvenmen gerekecek çok yerlerın oldugu bir ilişkidir her zaman daha güzel her zaman daha içten olduguna inandıgın fakat lanet olasıca kıskanclıgının ve devrin kötü oldugunu bildiğinden gelen tavırların onu sogutacagını bildiğin bi ilişki her zaman yanına davet ettıgı halde hersey mumkunken ailenden biri karsı cıktıgında ailenden birine haftalarca küs durman gerecekecek bir ilişki yasamayanların hepsı imrenerek yaşamak ister fakat arkadaslar hiç bişe böyle göründüğü gibi değil aşk sonsuz sevgi sonsuz güven sonsuz fakat uzakta oldugu zaman bu ilişki ikinizin kalbınde duyulan duygulardan daha cok onun cevresındekı duygularıda kontrol altına almak gerekıyor kı onu gercekten sevıp zaman gecırmek ıcın beraber degılsenız . ben bunların hepsını yaşadım ve dedıgım gıbı kıskanclıgım ve kafa yapımla onu bogdum oda kendını benı bogarak kurtardı benı suyun içine çekip kendisi omzlarıma basarak tüm ağırlıgı tüm acıyı bana bırakarak gitti diyecegim oki saçmalık olarak görenler yada gercekten sacmaladıgımı dusunenler olabılır hepsıne saygım var fakat beni anlamayanların benim yerimde olması lazım hiç yoktan yaşadıklarıma benzer şeyler yaşayıp caresizlik içinde kıvranmanın tadına bakması lazım . teşekkür ediyorum.
63 Yorumla- +1 yıl
dostum cok ıyı tarıf ettınn ıste. onun ne yaptıgını bılmemek duygusu...
- +1 yıl
aynen bu işte :(( dayanılacak gibi değil ki...
En İyi Cevaplar
+1 yılSevdanın gramajı olmaz, metrajı olmaz...
Seversen seversin bunun uzağı yakını olmaz...
Uzak ya da yakın olmasının tek bir farkı var...
Fiziki bir yakınlık.
Aşkı bedene hapsetmeyin derim.31 Yorumla
+1 yılbenden beterini yaşayan olmamıştır. eğitim dolayısıyla yurt dışına gittim ve gittiğim gün onunla tanıştık. ben öğrenciyim o çalışıyordu. ve biz tam 1 sene boyunca her gün beraberdik. ilk ay arkadaş olsak da işler değişti. kışın 10 günlüğüne türkiyeye geldim onun dışında birkaç kere kavga ettik. 1 sene toplasan 10-15 gün görüşmemişizdir. onun dışındaki her gün, okuldan kalan her saat, her an onunla geçti. ama işler öyle izlediğimiz filmlerdeki gibi yürümüyor. okul bitti, ben de döndüm. ben eşyalarımı toplarken karşımda oturup bebek gibi ağlayışını hala unutamam. 1 hafta beraber ağladık, her gün. sonra döndüm. döndükten birkaç ay sonra onun yokluğuna dayanamadığımdan ve paranoya düşüncelerimden dolayı ilişkimizi kestim. ama o bırakmadı, bari arkadaş kalalım dedi ve yine internetten konuşmaya başladık. elimi uzatsam orda ama dokunamıyordm ki. geçen hafta yine dayanamadım, onun hayatımda olmayışını kaldıramıyorum. ağlama krizine girdim ve onu her yerden sildim. mesaj attım artık bitti tamamen diye. arkadaşlığımızdan da mı bu kadar nefret ediyorsun dedi. falan filan. 5 gün boyunca her yerimde yaralar çıktı. ağlamaktan gözlerim kırmızı geziyordum. dayanamadım. mesaj attım ve yine konuşmaya başladık gibi. ama artık ayda yılda bir. toplamda tam 5 ay geçti. nasıl dayanıyorum bilmiyorum. hala ağlamadan günüm geçmiyor. her şey çok anlamsız.
10 Yorumla
+1 yılbenim ilişkim bu tür ilişkilerden 1 buçuk senedir devam ediyor diyebilirim kesinlikle çok zor iki tarafta birbirine çok güvenmeli ki biz bunu başarabiliyoruz tek ayrılığımız oldu onada 1 saat bile dayanamadık :) etraftaki yorumları takmayacaksın yani işte gözden uzak olan gönüldende uzak olur falan alakası yok kesinlikle daha gerçek duygular oluyor ilişki laçkalaşmıyor ama tabiki çok özlüyorsun ben sevgilimle saatlerce ağladığımı hatırlarım telefonda ama buluşmayı öyle bir heyecanla bekliyorsun ki her seferinde ilk gbi oluyor kısacası aradki aşk gerçekse mesafeler önemsiz kalıyor..
52 Yorumla- +1 yıl
inşallahh :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
+1 yıl5 yıllık ilişkim var 4 yıldır uzaktayız. Aramızda 270km var. 1-2 hafta aralıklarla gidiyorum yanına oda geliyor.İnsanı yoruyor tabı şu yol muhabbeti. Başlarda sıkıntı oluyordu bu durum ama zamanla aşılıyor, bu tarz ilişkilerin yürümesi için daha fazla fedakarlık gerekir.
23 Yorumla- +1 yıl
Şuana kadar sıkıntı yaşamadık. Umarım.
birşeyler çabuk paylaşılıp tükenmediği için uzun sürüyor bu yönden güzel.özellikle uzun süre görüşmeyip hasretle sarılmak ilk defa görüyomuş gibi heyecanlanmak falan harika.ama mesafeye mesafe katmayacak iki taraf da tek mesafe yollarda olacak kalplerde değil.
32 Yorumla
+1 yılDün aynı soruyu sormuştum ve buna benzer sorularda vardı ki buda gösteriyor çok fazlayız ne yazıkki,Bahsetmem gerekirse şayet herşeyi duyguyu daha fazla yaşıyorsun aşkıda tutkuyuda onu daha fazla arzuluyorsun ama bunların yanında çok daha fazla kıskanıyorsun özlüyorsun ve bi ilişkiden çok zamanla,mesafelerle,insanlarla ve kendinle savaş gibi bişey, ama kavuştuğunuzdaki mutluluk (ne yazikki nadir ve kısa sürüyor) paha biçilemez derecede :)
30 Yorumla
+1 yılKadın/erkek uzakta 2. karakterinde hayat bulup, uzak mesafeden 1. karakter ile iletişim kurmaya çalışıyorsa ve bu karşı taraf için eğreti bir görüntü çiziyorsa, ayrılık kaçınılmaz olacaktır.
- Ben bu hayatı seviyorum ama seni de bu hayatın bir köşesinde görmek istiyorum.
Sayfalara sığmaz yazsam. Öpüyorum.20 YorumlaBen 5 yıla yakın yaşadım öyle bir ilişki, yanına gidip gelirken katettiğim km lerle jüpitere gider gelir hatta geriye kalanla dünyayı 3 defa dönerdim ama kafama zıçayım ki 5 sene mallık yapmışım ameke
11 Yorumla
+1 yılyok ama Allahta yaşatmasın zaten.benim ilişkim bundan bitti de denebilir.araya yollar girince o geçen sene üni ye gidince aldatmıştı beni.aman aman.hiç bulaşmak istemem öyle bir şeye.
13 Yorumla- +1 yıl
ilk zamanlar bende çok üzülmüştüm de şimdi kurtuldum diye dua ediyorum
+1 yılhem zor hem kolaydır.zorlugu özledin mi yanınad degil bazen dizine yatsın istersn bunun için sabır etmen gerekiryor aslında bunlar güzel zorluklardır.yanına gittiginde her anın bi anı olarak kalır cunkü cok degerli oldugu için beyin hepsini kayıt ediyo :D kötü zorlugu ise karsıdaki baska bi erkkek arkadsı ile konusuyorsa (kndim için söylüyorm ) karsı cinsi ile .kıskanmak kötü bi zorluk bazen zoruma giderdi.elimden bişey gelmezdi. baska kötü zorluk ise güvenini yıktı mı bi kere hem uzakta oldugu içinde için içini yer hemde ilişki sıkıntı içine girer. ama genel olarak güzeldir.ama bitmeye mahkümdr. benim 2 hafta önce denizlide ki sevgilimle ilişkim bitti ne yazıkki.sorsan ikimizde seviyorz ama bitti işte . severek ayrılmak zorunda kaldm ben. üzülüyorm şimdi tabi ama yasadıklarım agırdır biraz . ama pişman degilim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Özlem her zaman yararlı oluyor. :) Bir araya geldiğin zaman yapmadıkların cok olduğu icin yapacaklarınızda cok secenek oluyor.
27 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet.uzun mesafe bir ilişkim olmuştu. sevdik birbirimizi. evlenmeye karar verdik. kız uzak tabi. bütün gün ne yapar kiminle gezer kiminle tozar bilemezsin. ama kız sana o güveni vermiştir. evet istiyorum bu kızı. evlenmek istiyorum. ama...
gün evlenmeye yaklaşınca tuhaflıklar başladı. şüpheler...
ve süpriz! kız evliymiş yahu. 20lik gibi görünen o şirin küçük kız aslında 26 yaşındaymış. kızı da 5 yaşında. evliymiş yahu. evliymiş!
bu hikaye gerçektir. ve her uzun mesafe ilişkisi özellikle de önceden tanımadığın biriyle ise böyle süprizlere açıktır.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 sene beraberdik.. sonra cıvığını çıkardı.. aşırı samimi olmak iyi değilmş her haltına karışmck sevgln biraz mesafen olmalıymş bnu anladm ve ayrılalı birsene oldu kahretsin sözlenicem hala peşimde..
21 Yorumla
+1 yılhikaye bnce..yürümüyor sevgili dediğin yanıbaşında olmalı ki her hareketini takip edebilesin :)
21 Yorumla
+1 yılsevginin gücüne ve ilişkideki bireylerin karakterine göre değişkenlik gösteren bir durum
21 Yorumlauzun menzilli ilişkiler mi demek istedin ?!?... ya da şöyle mi desek!... hedefi belli olan ilişkiler olmayana göre daha bir hallicedir... A noktasından B noktasına giden kadınla erkek gibin...
18 Yorumla
+1 yılsevgi bağınıza bağlı yani, yan yana olanlar çok düzgün aşkmı yaşıyor sanki.
39 Yorumla- +1 yıl
ee yani demekki uzakta olunca yaşanıyomuş :)
- +1 yıl
fotodaki senmisin harbi söyle ama :)
- +1 yıl
kötü anlamda söylemedim inan buna, sadece hem gerçeğe benziyor hemde avatar gibi duruyodu o açıdan sordum.
- +1 yıl
emin olmak istedim :)
Söylemeye devam ediyorum ki.
Zaman ve mekanlara yeniliyorsak yaşadığımız gerçek değildir.32 Yorumla- +1 yıl
ütopya bu dediğin.
2 yıllık ilişkim var . Ne bir dakika pişman oldum onunla olduğuma ne de yük gibi hissettim . Dediğin gibi daha gerçekçi oluyo . Çünkü güven ve sadakat duygusu daha yerleşmiş oluyo . Allah sanada versin tatman gereken bi duygu :)
50 Yorumlabu uzun mesafe takıntısı nedir son zamanlarda anlamadım ki ! ! ! ! !
14 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 hafta sonra 4.yılımıza giricez her insanın altından kalkabileceği bsey değil bence zor :) sadakat fedakarlık ön planda olmalı ve saygı. ben alısmısım uzun ılıskıye kısa ilişkiler bana çok sacma geliyor : )
31 Yorumla
+1 yılİnsanlar alemi izledin sanırım ) Aşkın mesafesi olmaz...
21 YorumlaAşırı zor.. Gereksiz bi yük. Adrenalin aramak gbi bişi uzak ilişki muhabbeti.. Başlamadıysan bulaşma..!
12 Yorumlaçok fazla fedakarlık istiyor..eğer karşındaki erkek odunsa hiç bulaşma bence.zaten uzakta bir de ilgi gösteremeyen bir tipse yapayalnız hissediyorsun. ben 2 yıl ancak dayanabildim .çünkü birden ilişkiyi kendi kendime devam ettiriyormuşum gibi hissettim..ben sürekli buluşmaya çalışırken o çok rahat davranıyordu, soğudum.
00 Yorumlaben hiç uzun mesafeli ılışkı yaşamdım çunku ilişkilerımde aşık değıldım bır aşık olsam galıba çok çok uzun bır ılışkı olur benim ıçın
10 Yorumla
+1 yılŞimdi birincisi soruyu yanlış sormuşsun. Soru her tarafa çekilebilir:
Şahsen benim aklıma lik gelen, uzun mesafe yolculuklarında yaşanılan ilişki oldu :D Otobüste kaçamak yaşanan :)
Uzun mesafe ilşkisi ne la ? :D00 Yorumlaya aslında evet daha gercekci diyebilirsin. cünkü gercek sevginin mesafelerle bile kaybolmama durumunu anlayabilirsin. o değeri anlayabilirsin.
20 Yorumlaeksileri verenı tanıyorum.. blody rutz.
111 Yorumla- +1 yıl
seni ciddi sanıyolar ya kopuyorum ben burda :)
- +1 yıl
ben ayımsı bi canlı oldugumdan teşekkür etmeyi sevmem de üstüne alınma sen.
yüze tamamlayalım robin şunu kaç kere dedim 95 te kaldık :(
Çok zor ya bi de erkek Almanya gibi kızların güzel olduğu bi yerde okuyosa.Ama zamanla o tip şeyleri aşsan da hep birlikte olamamak kötü
01 Yorumla
+1 yılÇok sağlıklı olmyacağı baştan belli olan bir şey .
23 Yorumla- +1 yıl
Bak şimdi çok uzun mesafeli ilişkilerde ve bence çok içli dışlı ilişkilerde evlilik hariç sorunlar başgösterir sıkılma,şüphe, acaba vb.
+1 yıl3 sene yaşadım.bir daha bu aptallığı yapmayacağım
12 Yorumla- +1 yıl
bu ilişkide hiç bir kazancım yoktu.mutlu olamıyordum.sadece mutlu ediyordum.sonra en değerlinin kim olduğunu kendime sorma vakti geldi açttı.ben de bir karar verdim.ama hala bir sorun vardı.
+1 yılevet daha gerçekçi ve özlem dolu
41 Yorumla
+1 yılHiç bulaşma fıstık :)
11 Yorumlakesinlikli sonucu ayrılıkla bitiyor .
19 Yorumla- +1 yıl
her anı acı dolu. sadece acı.
bende 1 sene yaşadım.
23 Yorumla
+1 yılBen bu kızı tutuyorum
29 Yorumla- +1 yıl
Çohcahilsön xd
- +1 yıl
yem attım bi seferlik olsun.. sen niye atladın hemen .. kezban avlayacaktım ben :(!
- +1 yıl
yerim :)
Yaşadım 2 sene
25 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltrende yaşadım ilk uzun yol ilişkimi, pir-gün sürdü
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılemir kipinin 2. tekil kişisiyle çekimlemişsinn!.. sanırım.. (öğrenemdim ya hala..)
00 Yorumlaçok zor. yaşayan arkadaşlarım hep pişman.
12 Yorumla- +1 yıl
sakın bulaşmayın :( sonu yok bu ilişkinin. sürüne sürüne ayrılacak bir taraf illa ki..
- Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılUzun mesafeli biir iliskim oldu kötü degildi.
10 Yorumla
+1 yılGözden uzak olan gönüldende ırak olur..
11 Yorumla- +1 yıl
öyle olsaydı araya mesafe girince kimse acı çekmezdi. 6 ay geçmesine rağmen neden ilk gündü acıyı yaşıyorum o zaman? :'(
+1 yılzordur zor
26 Yorumla- +1 yıl
o yuzden zordur zorr zaten
- +1 yıl
yaşadım bılıyorum :)
- +1 yıl
:)
+1 yılsaçma
17 Yorumla- +1 yıl
eksi ben teşekkür eder,m !
- +1 yıl
sen mi artıladın şimdi ?
- +1 yıl
sağol , senin 1 artın bunların 101 + sına değer !
- +1 yıl
Yavş.. :)
+1 yılkm sine bağlı kaç km
11 Yorumlauzun süreli ilişkiler adı üstüne uzun sürmez
00 Yorumlaen nefret ettım ilişki yakın mesafe olcan abi
00 Yorumla
+1 yıl3 sene .
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEVET GERCEK :)
20 Yorumla
+1 yılsaçlar protez mi ?
02 Yorumla- +1 yıl