+1 yılYalan iyi bir şey değil önce bu bir. Beyaz da olsa siyah da olsa farketmez. İkincisi de haketmeyene yalan söyleyip kandıramazsın asla. Kimse kimsenin gururuyla oynayıp aldatamaz. Bu dünyanın üstü varsa altı da var ! Biline ;)
125 Yorumla
Soran+1 yılSen söylüyorsun ya.
- +1 yıl
Nerde söylüyorum ben? Noldu? doğruları söyleyince iki çift sözcüğü yan yana getirirsin işte anca ;)
Soran+1 yılMakyaj yapmıyor musun?
- +1 yıl
Ne alaka makyaj kardeşim? yalan dediğin ağızdan çıkar. Başka bir yerden değil
Soran+1 yılKIZLARIN GÜZELLİĞİ
* Korse ile kandırıyorlar
*Kadınların bakım yaptıkları yok makyajla ilüzyon yaratıp onu kendi yüzler sanıyorlar.
a. Saçlarını sarıya boyattı diye sarışın,
b. Çıt çıt-postiş taktı diye uzun saçlı,
c. Rimel- kalem çekti diye büyük ve güzel gözlü,
d. Topuklu giydi diye uzun boylu,
e. Kapatıcı-fondöten sürdü diye pürüzsüz cilde sahip
sanıyorlar. Ben kel olsam, buluşmalarda perukla kızı tavlayıp evlendikten sonra çıkarsam olur mu olmaz. Kadınlar yapınca oluyor. Kızlar 1,55 boyunda 15 cm topuklu giyiyor 1,70 lik adamı beğenmiyor. Bundan daha büyük bir haksızlık olur mu. Eeee kendisinde ev+araba+dolgun maaş olmadığı halde isteyen birilerine neden yalan söylemiyeyim.
Soran+1 yılYalana boşvuruş şekilleri farklı bence yalan yalandır. Kadınlara uygun yalan şekli o erkeklere uygun yalan şekli bahsettiğim gibi.
- +1 yıl
şekile sığınma haklı cıkmak için ;)
Soran+1 yılEeee kandırmıyor musunuz insanları?
- +1 yıl
geç bunları geç sizde de küpe takmayan mı yok saçını boyatmayan şekilden şekile girmeyen mi yok? ;)
- +1 yıl
asıl siz erkeklersiniz kandıran da yalanın kralını söyleyen de. Hiçbirimiz bunu haketmiyoruz. Biz kadınlar hepimiz ister makyaj yaparız ister yapmayız siz de kanmayın kardeşim o zman. Şekilden yürüme şimdi hiç kendini haklı çıkarmak için.
Soran+1 yılSana bir videolar atarım ne kadar değiştiğinize şaşarsınız. Transeksüeller bile kadına benziyor iyi bir makyajla. Sen neyin hesabını yapıyorsun. Üstelik yalan söyleyeceğim konular hayata - 1 ile başladığım konular olacak sizin gibi değil yani. Zaten söyleyeceğim yalanlarda gitmediğim yerlere gitmek, hobilerimi farklı göstermek ve para konusunda olacak. Yani hayati şeyler değil.
Soran+1 yılBundan sonra "seni arabayla alıcam. Aaaa arabam bozuldu ondan arabayla gelmedim"
kiraladığım ev için "bu evde bizim yazlık"
"Bizim durumuz iyiydi de bir yere borcuna iş yaptık parası 6 ay sonra gelecek 50 bin lira kadarcık o zaman en lüks restoranlar benden. "
Evleneceğim zaman annemlerin evini benim gibi göstericem. Belki saçım dökükse peruk bile takarım sizin en iyi yaptığınız şey makyaj saç değil mi
Soran+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q2327048-kim-iddali-bir-itirafta-bulunabilir-d
Bak ne diyor biz kıçımızdan uydurmıyoruz paracı olduğunuzu. Bunu itiraf edenleriniz var etmeyenleriniz var.
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/oYO9Bo.jpg
Tabi dikkatli bakmadığın için görmedin.
Üyenin adı @Secretgardenblood- +1 yıl
Bunu hepimiz için söyleyemezsiin genelleme yapma. Onun sen erkek veya kız olmadıgını nerden bılıyosun sonucta sanal ortam. ?
- +1 yıl
İnanmayın kardeşim siz de. Bize çamur atmak güzel ama üzgünüm ki biz kadınlar olmadan bir ' HİÇ 'siniz.! ;)
- +1 yıl
İşte bakk kendin demişsin sen de biliyosun olayı. Sizde erkek olduğunuz halde peruk takmayan mı yok kalem çekmeyen saçını boyatmayan mı yook? Gani ganiiii
Soran+1 yılErkeklerin %5 'bile değildir dediklerini yapan. Ben hayatımda hiç yapmadım. En basitinden 15 cm topuklu giyiyorsunuz. Yani mantıklı düşün.
- +1 yıl
Sen öyle san. Kendinden yola çıkma etrafına bak öyle konuş. burada senden bahhsetmıyoruz ayrıca tüm erkeklerden bahsediyoruz. Biz kadınız kadınların en bariz ölçütleridir bunlar. Yalan da ağızdan çıkar baska bir yerden degıl uyduruk seylerı gelıp savunma burada bana.
Soran+1 yılSen nerede yaşıyorsun ya. Şurada bir soru sor erkeklerin kaçının makyaj yaptığını öğren. Makyajı milleti kandırma amacıyla yapmasaydınız zaten bu kadar uğraşmazdınız. Düğün için kuaföre gittiğinizde 3 saat kaldığınızı biliyorum.
- +1 yıl
makyaj demiyom zaten;) şekilden yürüdün madem ben de erkeklerden örnek verdim. siz de saçını boyamayan mı yok kalem cekmeyen mı yok lens takmayan mı yok? Erkeklerde daha iğrenç duruyor. Asıl sizin hareketleriniz toplu topuna yaptıklarınız yalan ;) Biz kadınlar böyleyiz kabul edin. Ve biz olmadan da bir hiçsiniz.! Bunu da kabul edinn ;)
Soran+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q2342318-kadinlar-yalani-hak-eder
Bu soruya gelsene.- +1 yıl
ben dicemi dedim sacma sapan seylerle ugrastırma simdi beni
Soran+1 yılSenin hakkında hükmü veriyorum. Bir erkek senden bakire değilsen senin bakireliği türlü evlilik vaadleri, seviyorum yalanları, zenginim sözleri, yalan olarak anlattığı yurtdışı gezileri, kiralanan arabalar, olmayan yazlıklar ile alırsa yalanlar eşitlenmiş olur. Senin bir yalanına onun bir yalanı. Tabi ki sen makyajın dışında yalan söylemezsen. Makyajın dışında eski ilişkilerinle, ekonomik durumunla, kendi özelliklerin ilgili yalan söylersen bakireliğin alındığı halde yalanda 2-1 önde olacaksın.
Güzel yalan söylemeler Kezban Hanım.- +1 yıl
Bunu genelleyemezsin mahmut bey :D makyaj da yalan malan değildir sacmalamayı kes. Doğru düzgün bişeyi savun da gel karşıma. Saçma sapan seyleri doğru diye kabul ettirmeye calısma ;) Yanlıs her zaman yanlıstır ;)
En İyi Cevaplar
Öyle böyle yazmışsın ama ben o saydığın kızların güzelliği metninden hiçbirini yapmıyorum genelde dışarı olduğum gibi çıkarım. Sen ne çok kandırılmışsın öyle?
14 Yorumla
Soran+1 yılGözünde rimel ve kalem var.
*Kadınların bakım yaptıkları yok makyajla ilüzyon yaratıp onu kendi yüzler sanıyorlar.
sanıyorlar. Ben kel olsam, buluşmalarda perukla kızı tavlayıp evlendikten sonra çıkarsam olur mu olmaz. Kadınlar yapınca oluyor. Kızlar 1,55 boyunda 15 cm topuklu giyiyor 1,70 lik adamı beğenmiyor. Bundan daha büyük bir haksızlık olur mu. Eeee kendisinde ev+araba+dolgun maaş olmadığı halde isteyen birilerine neden yalan söylemiyeyim.
Soran+1 yılHayırdır cevap veremedin.
+1 yılKanka kızlar sana bir soru sordugunda dogru cevap ver çünkü sordukları o sorunun cevabını biliyorlar :)) yalan basit olmıycak söylesen bile
22 Yorumla
Soran+1 yılYalansız olmuyor
Soran+1 yılMakyaj bir yalandır ve yalan söyleyen birine de yalan söylenir.
+1 yıl2 Yanlış bir doğru etmez.
Başkasının yanlış yapması Sana yanlış yapma hakkı vermeaz59 Yorumla
Soran+1 yılHepsi makyaj yapıyor dolayısıyla yalanı hak ediyor.
- +1 yıl
bu işler hak etme mevzusu olsa
Bu dünya da yaşamayı haketmeyen insanlar var öldürek mi onları
Bir yanlışı diğer yanlış doğru yapmaz
sanıyorlar. Ben kel olsam, buluşmalarda perukla kızı tavlayıp evlendikten sonra çıkarsam olur mu olmaz. Kadınlar yapınca oluyor. Eeee kendisinde ev+araba+dolgun maaş olmadığı halde isteyen birilerine neden yalan söylemiyeyim. Bu bir şeylerin denklenmesidir. Zaten söyleyeceğim yalanlarda gitmediğim yerlere gitmek, hobilerimi farklı göstermek ve para konusunda olacak. Yani haayati şeyler değil.
Makyaj bir kandırmacadır. Bunu bir yalan olarak kabul edersek buluşmaya makyajla gelmiş bir kıza karşı durumu eşitlemek için yalan söyleyebiliriz.
Soran+1 yılBen kel olsam, buluşmalarda perukla kızı tavlayıp evlendikten sonra çıkarsam olur mu olmaz. Kadınlar yapınca oluyor. Kızlar 1,55 boyunda 15 cm topuklu giyiyor 1,70 lik adamı beğenmiyor. Bundan daha büyük bir haksızlık olur mu.
- +1 yıl
insanlar ahmakça yaşıyorlar o zaman eşit olmak için bende ahmakça yaşamalıyım diyorsun.
Başkası için değil kendin için yalan söyleme kardes
Soran+1 yılYalan söylememek bunalıma sürüklese de mi?
- +1 yıl
evet.
Zaten su an su boktan durumda olmamızda senin düşündüğün gibi düşünüldüğünden
Soran+1 yılİntihardan döndüm sen ne diyorsun ya.
- +1 yıl
Duygularını kendinin değil üstüne yamadığın kişilerde olduğunu sanmandır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Onlar yalan söylüyor diye o seviyeye inemem kardeşim. Gerçekçi olmak en güzelidir.
35 Yorumla
Soran+1 yılBen gerçekçi olarak ölümün eşiğini geldim.
Soran+1 yılBu yaşıma kadar kazanamadım. Hem de büyük bir şehirde doğduğum halde, büyük bir üniversitede okuduğum halde.
sanıyorlar. Ben kel olsam, buluşmalarda perukla kızı tavlayıp evlendikten sonra çıkarsam olur mu olmaz. Kadınlar yapınca oluyor. Ben kel olsam, buluşmalarda perukla kızı tavlayıp evlendikten sonra çıkarsam olur mu olmaz. Kadınlar yapınca oluyor. Kızlar 1,55 boyunda 15 cm topuklu giyiyor 1,70 lik adamı beğenmiyor. Bundan daha büyük bir haksızlık olur mu. Eeee kendisinde ev+araba+dolgun maaş olmadığı halde isteyen birilerine neden yalan söylemiyeyim.
+1 yılbence de yalan söylemelısınız
cunku yalansız hıc bır ılıskı yurumez
kucuk yalanlar dahıl18 Yorumla
sanıyorlar. Ben kel olsam, buluşmalarda perukla kızı tavlayıp evlendikten sonra çıkarsam olur mu olmaz. Kadınlar yapınca oluyor. Kızlar 1,55 boyunda 15 cm topuklu giyiyor 1,70 lik adamı beğenmiyor. Bundan daha büyük bir haksızlık olur mu. Eeee kendisinde ev+araba+dolgun maaş olmadığı halde isteyen birilerine neden yalan söylemiyeyim.- +1 yıl
bunları yazmaya üşenmedın mı l*n :D:D:D
cok haklısın
hıc bırını yapmam ben
banyodan cıkarım sacımı taramadan gıderım mesela :D (cıddıyım )
Soran+1 yıl*Kadınlar ilişkilerde maddi/manevi çok şey bekliyorlar. İlişkiyi idealize etmişler.
*Mesela ben öğrenciyim param sınırlı. Buluşmalarda hesap ödetiyorlar vs. Sevgililer günü ve diğer özel günler kadınlara yarıyor.
*Tüm bunlara rağmen "Senle evlenceğimin garantisi yok, evliliği 30 yaşında düşünüyorum" diyince ayrılıyorlar. Dolayısıyla benim maddi/manevi emeğim ve tüm paramın % 90 ' ı gidiyor.
*Ben bu dürüstlükten ne anladım- +1 yıl
kesınlıkle haklısın efenım bısı dıyemıyorum
dedım ya bı ılıskıd yalan varsa kesın bırı haketmıstır zaten
Soran+1 yılSen ilişkilerinde erkeklerden çok şey bekliyor musun? Yalan söylemelerine neden olacak kadar çok şey?
- +1 yıl
asla
aksine hep şöyle derim:
sana bı soru sordugumda yalan soyleyeceksen cevap verme. ben ıkıncı kez sorup üstelemem derım.
Soran+1 yıl*Sen harikasın.
*Böyle karakterli kadınlar bana daha güzel geliyor. Adeta gözümde güzelleşiyorsunuz.
*Özgürce hayatımı yaşayacağım benden evlilik garantisi beklemeyecek bir kadınla birlikte olmak istemişimdir hep. Evlilik sadece onun istediği bir şey değil beni m de istediğim bir şey olsun. "Evlenmezsen şöyle şöyle şeyleri yaşatmam sana" diye şeyler söylemesin.- +1 yıl
ıstedıgın sey zor cıdden bak
ama umarım bulursun
sonucta senın hayatın ıstedıgın gıbı yasayabılmelısın
umarım bunun bılıncınde ınsanlarla karsılasırsın
+1 yılgenelleme yapıyorsun herkes aynı değil bana yalan söyleyen bir insana bir daha asla güvenmem
111 Yorumla
Soran+1 yılAnlamazsın ki.
- +1 yıl
çok yakaladım birilerinin yalanını nesini anlamam ki gözleri yalan söylediğini anlatıyor zaten ama ben yalan söylersem insanların gözlerine bakarım ve bunlar kötü ucuz iğrenç yalanlar değildir o an gereklidir bu yüzden söylerim ama hayatla ilgili bir yalana tahammülüm yok
Soran+1 yılBir kere yalan söylesem de kadınların yalan olduğu ön kabulündan yola çıkarak suçluluk duygusu duymam.
Soran+1 yılMakyaj yapıyorsan suçluluk duymam.
- +1 yıl
evli oldukları halde yalan söylemekte üstlerine yok önce bağlayıp sonra bak canım bizim bir geleceğimiz yok diyenlerin yalanlarıda kendileride dünyanın en iğrenç yaratıkları ve bu tür insanlar yalanı hakediyor benim gibi bunlara inananlar değil bence insanların hayatlarını geçmişini bir düşün sonra yalan söylemeye karar ver
Soran+1 yılBen evli olduğum halde kız peşinde olanlardan değilim. Onlar bizim gibi bekarların haklarını yiyor ama kadınlarda onlara iş atıyor. Yani bu toplumda Ali Ağaoğluna kadınların yaptıklarıı gören bir erkek her türlü yalana söylemelidir. Ali 65 inde manita buluyorsa bizde yalanla buluruz.
- +1 yıl
iyi bul sen kafana koymuşsun ama dikkat et tersine dönebilir herşey
Soran+1 yılKadınlar şeytan olarak adlandırılmışlardır. Benimde ihtiyacım olamasa uzak dururum ama ihtiyacım var.
- +1 yıl
peki sen bilirsin ben sadece görüşümü belirttim
Soran+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q2327048-kim-iddali-bir-itirafta-bulunabilir-d
Bak ne diyor biz kıçımızdan uydurmıyoruz paracı olduğunuzu. Bunu itiraf edenleriniz var etmeyenleriniz var.- +1 yıl
o paracılar içine beni katma o zaman ne eşimden nede sevgilimden para beklerim Allah'a şükür kendime ait bir evim var kimseye muhtaç olmamak için çabalıyorum ve emin ol kocamada kendimede yetecek param var ama kimsenin parasında gözüm yok kendi parasını çıkartsın ben kimseye yük olmam herkese birbiriyle karıştırma bence ben karşımdakinin insan olmasını isterim parası olupda yalancı olacağına parasız olup dürüst olsun ömrümü feda edeyim ona
ben zevkine bazen söylüyorum ama hemen sonra doğrusunu da söylüyorum. bazen soruyolar ama böyle demiştin diye bende "e yalan söyledim" diyorum :D
14 Yorumla
Soran+1 yılO kadar ilüzyonu erkek de yapsa sizden güzel olur. Bknz. Transeksüeller.
Ondan dolayı kendilerini güzel zannetmesinler , erkekleri de dış güzelliğiyle değerlendirmesinler. Makyaj yapıyorlar bir zahmet güzel olsunlar.
Soran+1 yılKendi getirmediği halde ev (150) +araba (10) + dolgun maaş (3000) isteyen birine neden yalan söylemeyeyim ki.
Bundan sonra "seni arabayla alıcam. Aaaa arabam bozuldu ondan arabayla gelmedim"
"Bizim durumuz iyiydi de bir yere borcuna iş yaptık parası 6 ay sonra gelecek 50 bin lira kadarcık " o zaman en lüks restoranlar benden.
Evleneceğim zaman annemlerin evini benim gibi göstericem. Belki saçım dökükse peruk bile takarım onların en iyi yaptığı şey makyaj saç değil mi? Bundan sonra söyleyeceğim yalanlar bunlar.
+1 yılEger cok zor durumdaysam yalan soylerim ama basit kucukuc sey icin asla yalan soylemem dobrayim
19 Yorumla
Soran+1 yılBundan sonra "seni arabayla alıcam. Aaaa arabam bozuldu ondan arabayla gelmedim"
"Bizim durumuz iyiydi de bir yere borcuna iş yaptık parası 6 ay sonra gelecek 50 bin lira kadarcık " o zaman en lüks restoranlar benden.
Evleneceğim zaman annemlerin evini benim gibi göstericem. Belki saçım dökükse peruk bile takarım onların en iyi yaptığı şey makyaj saç değil mi? Bundan sonra söyleyeceğim yalanlar bunlar. Sence bunlar ortaya çıkınca ayrılma sebebi mi?- +1 yıl
Hahha cok sacma bunlari soyleyecek kadar dusmedin dimi
Soran+1 yılBu yalanlar sana söylediğinde ayrılmasan olmaz mı?
Ayrılman seninde yalan kadar kötü bir şey yaptığını gösterir. Demek ki sende ev, araba olmadığı için ayrılıyorsun.
Paraya değer vermeseydin yalan söylenmezdi- +1 yıl
Ben ne para icin birisini terk ederim nede para icin yalan soylerim. Kisiligme yakismaz. Kisiye kisiye degisiyor bu
Soran+1 yılBu dediklerin gerçekçi gelmiyor
* Sevgilinle bir mekana gittiğinde hesapları kim ödüyor?
*Evlensen ev talep etmeyecek misin?
*Sevgililer gününde ve özel günler sana çalışmıyor mu yoksa sende sevgiline aynı pahada hediye alıyor musun?- +1 yıl
Benim evim var yalniz yasiyorum arabamda var. Mekana gittigmde ikimizde oderiz baska turlu rahat edemem, hediyekerim kesinlikle kaliteli. Bu hayatta bu noktaya gelebilmek icin cok bedel odedim cok emek verdim. Ve boyle basit seylerle ugrasicak degilm bende hersey karsilikli
Soran+1 yıl* O zaman mükemmelsin.
* Sana saygı duydum.
* Bakire diye kendisinde olmayan ev (150.000) +araba (10.000) + dolgun maaşı (3.000) isteyenlere göre çok daha fazla saygıyı hak ediyorsun. Onlar evli fahişe. Sen ise özgür cinsel hayatını yaşıyorsun.- +1 yıl
Baskalarin emegini ustune oturcak kadar dusmedik cok sukur.
Soran+1 yıl:) )
bir ilişkide yalan varsa güven yoktur güvenin olmadigi yerde de o ilişki yürümez zaten biter ha yürür diyenler olursa yalancinin mumu yatsiya kadar yanar demiş atalarimiz o yalan er gec ortaya cikar ve yine biter.
317 Yorumla
Soran+1 yılBundan sonra seni arabayla alıcam. Aaaa arabam bozuldu ondan arabayla gelmedim
kiraladığım ev için bu evde bizim yazlık
Bizim durumuz iyiydi de bir yere borcuna iş yaptık parası 6 ay sonra gelecek 50 bin lira kadarcık o zaman en lüks restoranlar benden.
Evleneceğim zaman annesinin evini kendi evi gibi göstermesi. Saçı dökük olduğu halde peruk takması
Bu yalanlar senin o erkekten ayrılmana sebep olur mu?
Soran+1 yılBu yalanların neyi kötü. Kadının bu yalanlar söylenince ayrılması onunda kötü biri olduğunu gösterir. Demek ki; eve, arabaya önem veriyor, olmadığı için ayrılıyor. Paraya değer vermeseydi yalan söylenmezdi.
Soran+1 yılHem makyajla hem ilişkide yalan söylüyorsunuz. Oysa erkekler görsel olarak yalan söylemiyor. Bizim söylediğimiz yalan tek kulvarda sizin iki kulvarda. Erkekler tek kulvarda hayatıyla ilgili (ilişkinin geleceği için, kendi çıkarları için) yalan söylüyor kadınlar ise hem dış görünüş hem de hayatıyla ilgili yalan söylüyor. Bundan dolayı en yalancı erkek bile makyaj yapmayan kıza karşı denktir. Çünkü ikiside tek kulvarda yalan söyler.
- +1 yıl
Makyaji olmayanada bakimsz dersiniz ilgincsin gerçekten ozamn makyajszla beraber olsam o yalan degilki guzllgine guzllk katmak kusur kaptmk ikisinin arasına çok fark var ozamn sana dcek bisym yok sen yalan soyle kndnede dürüst insan gerçek bir ilişki ara ama byle sadece aramakla kalirsin bunu da hic unutma ayrıca ben kadin erkek ayrimida yapmadım bir kiz arkadasmda yalan söylese benim icn ayni kefededr
Soran+1 yılHem makyajla hem ilişkide yalan söylüyorsunuz. Oysa erkekler görsel olarak yalab söylemiyor. Bizim söylediğimiz yalan tek kulvarda sizin iki kulvarda. Kilolu erkeği sende beğenmezsen, bakımsız erkeği sende beğenmezsin. Bunlar erkeğinde beğenilmeyeceği özellikleri. Sen adamla denk olduğun halde topuklu ve makyajla adama üstünlük sağlayıp beğenmiyorsun. Bu adamda başka yönden yalan söylüyor. Üzüldüğün nokta ne.
Soran+1 yılSen
a. Saçlarını sarıya boyattınız diye sarışın,
b. Çıt çıt-postiş taktınız diye uzun saçlı,
c. Rimel- kalem çektiniz diye büyük ve güzel gözlü,
d. Topuklu giydiniz diye uzun boylu,
e. Kapatıcı-fondöten sürdünüz diye pürüzsüz cilde sahip
sanıyorsun. Yalan söylüyorsun. Neden yalancı olmadığını düşünüyorsun? Kişiselleştirme değil her kadın yalan söyler. Sen de bu yaptıklarınla yalan söylüyorsun. Cildinin güzelleştirmek farklı gece yatınca yüzünde olmayacak şeyleri gün içinde yüzüne kalıp halinde sürmek farklı.
Soran+1 yılNeden kendini değiştirmeye çalışıyorsun. Bu kadın iç güdülerindeki yalancılıktan geliyor. Sen gözlerin güzel olunca dengin erkeği beğenmiyorsun. Boyun 1,65 olsun topuklu ile 1,80 olduğun için 1,70 ' lik erkeği beğenmezsen. Yani yalan söylüyorsun ama erkeklerin söylemesini istemiyorsun. Makyaj bir yalandır kandırmacadır. Makyaj yapmadan güzelsen iyi güzel değilsen bir yalan üzerinden erkekleri kandırmaya çalışma. Kezbansan dengin olan erkekler birlikte olursun. Makyaj bir üst sınıfa tırmanmanın yoludur bir kandırmacadır.
Soran+1 yılAyrıca makyajsız çirkinsen yine beğenmek zorunda değiliz. Yani çirkinsen çirkinsin deriz. Dış güzelliğin ona göre değerlendirilir. Ben kel olsam, buluşmalarda perukla kızı tavlayıp evlendikten sonra çıkarsam olur mu olmaz. Kadınlar yapınca oluyor. Kızlar 1,55 boyunda 15 cm topuklu giyiyor 1,70 lik adamı beğenmiyor. Bundan daha büyük bir haksızlık olur mu. Eeee kendisinde ev+araba+dolgun maaş olmadığı halde isteyen birilerine neden yalan söylemiyeyim. Yalanı hak etmiyor musunuz?
Soran+1 yılBen burada herkesin cevaplarını tek tek anlayarak okuyorum. Öyle olmasa doğru tespitler yapmam. Tartışma kültürünüz yoksa buraya üye olmayın. O kadar eğitimli değilseniz evlendirme programları izleyin. Burada dolaşmayın. Bu site size göre değil. Tartışma kültürün yoksa git siteden arkadaşım.
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/EzDb6n.jpg
https://i.hizliresim.com/PYDp6Q.jpg
https://i.hizliresim.com/5oy4mj.jpg
https://i.hizliresim.com/RbDXo6.jpg
https://i.hizliresim.com/jv6LVn.jpg
Bu fotoğraflardaki kadınlar makyajlı halleriyle mi denklerini arıyorlar makyajsız halleriyle mi. Ben sana söyliyim makyajlı halleriyle arıyorlar. Ondan dolayı çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır deniliyor. Kadınlar iç güdülerinden dolayı hep daha iyilerin ister. Bundan dolayı makyajlı halleriyle denklerini kabul etme ihtimalleri yok. Yani makyaj yapılmamalıdır. Buna karşı ben yine güzellik beklerim. Kadının benden yakışıklılık beklediği gibi. Ev, araba, dolgun maaşı da sen beklemesende kadınların çoğu beklediğine göre kandırılmayı hak ediyorsunuz. Bak kandırmayı sen yapınca oluyorda erkek yapınca niye olmuyor?
Soran+1 yılwww.mynet.com/.../
Dış görünüş olarak iletişimde olduğun erkeğe makyajla üstünlük sağlarsan benim evlenme vaadiyle kandırma hakkımda var, kendime bağımlı hale getirme hakkımda var. Sen dengin olan erkeği o yüzündeki makyaj yüzünden beğenmiyebiliyorsun. Doğuştan yakışıklı erkeklerin altından çirkin kızların eksik olmaması da bunun örneği. Makyajlı halinle dengin olan erkek senin yanında çirkin kalıyor. O adamda bu açığı madd'manevi konuları farklı söyleyerek ve içkili anında senden faydalanarak kapatmaya çalışıyor. Seni cinsel anlamda kendine bağımlı hale getiriyor. Burada denklik var. Neden ben yalan söylebilirim ama erkek söyleyemez diyorsun. Yalan/kandırmaca senin tekelinde olan bir şey mi?
+1 yılKardesim yalan sayesinde cok kiz tavladim. Yalandan kim olmus ki :D
111 Yorumla
sanıyorlar. Ben kel olsam, buluşmalarda perukla kızı tavlayıp evlendikten sonra çıkarsam olur mu olmaz. Kadınlar yapınca oluyor. Eeee kendisinde ev+araba+dolgun maaş olmadığı halde isteyen birilerine neden yalan söylemiyeyim. Bu bir şeylerin denklenmesidir. Zaten söyleyeceğim yalanlarda gitmediğim yerlere gitmek, hobilerimi farklı göstermek ve para konusunda olacak. Yani haayati şeyler değil.
Makyaj bir kandırmacadır. Bunu bir yalan olarak kabul edersek buluşmaya makyajla gelmiş bir kıza karşı durumu eşitlemek için yalan söyleyebiliriz.- +1 yıl
Ya bunlari zaten bilmeyen yok
Soran+1 yılSen ne yalan söylüyorsun kardeşim. Ben de söyliyim :)
- +1 yıl
Soyleyecegin hersey kizin duymak istedikleri olsun kardesim
Evleneceğim zaman annemlerin evini benim gibi göstericem. Belki saçım dökükse peruk bile takarım.
Sence bu yalanlar nasıl?- +1 yıl
Bunlar gereksiz yalanlar bence. Aklinda tutabilecegin kadar yalan soyle o zman kimse yalan soyledigini anlamaz dolayisiyle o soyledigin yalan yalan degil gercek olur :D
- +1 yıl
bir de kizlara zorunda kalirsan yalan soyle kalmazsan dogruyu soyle
Soran+1 yılLa ne olacak para ile ilgili bunlar. Kadınlardan paraya önem vermesinler ne yapalım yani.
Arkadaşlarımın kendilerini ; psikolog, doktor, yazar, tıp öğrencisi olarak tanıttığında değer gördüğünü ve kadının en önemli şeyi: cinselliği tattığını gördüm. Sence haklı değil miyiz yalan söylemekte?- +1 yıl
Ya bu kizlar bir seks icin ne kadar ugrastiriyolar adami versene zaten toprak olmayacan mi
- +1 yıl
En iyisi git bir bara icir kiza gotur eve s. k en basiti
Soran+1 yılSevgili olduğum kız bakire değil benden evlenme garantisi istiyor daha 4. buluşmada buna ne dersin?
Ben bakireliğini başkasına vermiş ama benle cinsellik yaşamak için evlilik şartı koyan bir kızın enayi yerine koyduğunu düşünürüm. Başkasının cinsellik için ödediği bedel evlilik değilken benim ödediğim bedel evlilik olmamalı. Evlenip evlenmeyeceğim bana kalmalı.
Gelde buna yalan söyleme. Ama ben doğruları söyledim. Bakire bir kız gözümde senden daha üstündür. Sana ancak aşık olursam evlenirim dedim. İlişki başlamadan öncede bunu söyledim. 4 . buluşmamızda da bunu söyledim. Ne oldu paramın %90 'nını kaybettim. Onla gezdiğim zamanlarda yedirdim. Cinsellik yaşadım mı hayır yaşamadım.
yalan söylerken çok tatlı oluyorsunuz, bence sorun yok:)))))
010 Yorumla
Soran+1 yılYalan söyleyen erkek çok seksi değil mi :)
Üstelik yalan boşuna söylenmez, karşıdaki insanın beklentileri çok olunca söyleniyor.
Soran+1 yılSizin beklentilerinizin yüksekliğinden. Siz aşık olmadan aşık olmamızı, sevmeden sevmemizi, çıkma teklifi etmeden etmemizi bekliyorsunuz. Tüm bunlar olunca buluşmalar gerçekleşiyor. Buluşmalarda kızlar hiçbir şey yapmıyor ; sanki onları eğlendirmekle zorunlu olan bizlermiş gibi davranıyor. Onu da geçtim herkesin bütçesi farklıdır. Benimde bütçem az. Durduk yere doğruları söyleyip ayrılmak istemiyorum. Daha aşık olmadım sana diyince ayrılmak için bahane arıyorsunuz bizde aşık olma numarası yapıyoruz. İlişkileri çok idealize etmişsiniz ama o kadar mükemmel olmak zorunda değiliz. Bakireliği başka bir adama verenleriniz bizle çıkınca evlilik garantisi istiyor. Ben de diyorum ki 3-4 yıl senle sevgili olup sana dokunmayacağımı düşünme. O bir ütopya. Bu sefer işine gelmiyor ayrılıyorsunuz. İllaki sizi kandırmak gerekli; içkili bir ortam ayarlayop ilişkiye girmek gerekli. Keşke bizi yalana zorlamasanız.
Soran+1 yıl23 yaş , 4 aylığım. Kadınların tek yaptığı şey cinselliğini bir silah olarak kullanıp insanı peşinde sürüklemek.
Bu göster ama elletme taktiği ilk kim ortaya çıkardı bilmiyorum karşılaştığım her kötü örnekten sonra onun kulağını çınlatıyorum.
Madem o iş olmayacak neden paramı yiyorsunuz değil mi.
İşin kötüsü bende parada yok.
Soran+1 yılDertleşmeye çok ihtiyacım var.
Kızları annemden tanımaya çalıştım ama hiç onun anlattığı gibi değiller.
İyi davrandıkça her şeyin daha iyi olacağını düşündüm ama öyle olmadı.
Kadın parası yiyenler bende duydum ama onu yapmak nasip olmadı.
Ben bedenimi para ile kabul ettirmek istemiyorum, o zaman benim sevişmeme sadece para ile katlanılır diye hissedeceğim. Bunun için bu yaşıma kadar bakirim ; birkaç arkadaşımın fahişelerin yanına çağırmasına ve iki kere kerhane sokağında dolaşmama rağmen.
Kızlarda cinselliği evlenince yaşayalım ütopyası var. Ama aynı kızlar ev+araba+dolgun maaş ister ve bu durum 30 yaşından önce evliliği imkansız kılıyor. Dolasıyla sorumlusu onlar.
Soran+1 yılBunlara cevap alabilir miyim acaba.
Soran+1 yılHadi yardım et ama.
+1 yılhayır hakkımız yok onları kandırmaya duygularını yıpratmaya ben sevdiğim kızı belki de yalan söylediğim için kendimden uzaklaştırdım
014 Yorumla
Makyaj bir kandırmacadır. Bunu bir yalan olarak kabul edersek buluşmaya makyajla gelmiş bir kıza karşı durumu eşitlemek için yalan söyleyebiliriz.- +1 yıl
orası tabi öyle ama ben ilişkim olan bir kıza derim zaten brn makyajdan hoşlanmam sadece düğünlere falan giderken yap ama hafifçe diye ama tamam yapmam deyip yaparsa benim yanıma gelirken yapmazsa sadece o zaman haklısın yalan söylüyo derim ama o dürüs olduktan sonra sende dürüst olmak zorundasın o dürüst olmasa da dürüst ol ki ahiret te sana faydası olsun dürüst olduğun için bu hayyatta çok kaybediyosun biliyorum ama amaç gerçek dünya bizim için dürüst insan hep kaybediyo bu hayyat ama ebedi hayatta kazanıyo
Soran+1 yılBen zengin değilim dürüst olacak kadar. Benim sınırlarım var. Ben dürüt olup saatler ve para kaybedemem. En son dürüst olduğumda birikmiş paramın %90 'ını kaybettim. Bir kıza gitti.
- +1 yıl
ilişkiyi para harcamak olarak mı görüyosun neden illa ki bir yerde oturup yemek için buluşuyosun sadece ben 2-3 kızla çıktım bu zamana kadar hiç bir kafeye falan oturmak istemediler ya kütüphane de buluşmak ya da gezmek istediler içecek bir su aldırmalar senin karşına doğru düzgün kızlar çıkmamış o zman inşallah çıkar bundan sonra
Soran+1 yılÇıkmaz, çirkin kızlar bir ayrı komplekli oluyorlar.
- +1 yıl
allaha dua et kardeşim hakkında hayırlısını dile düzgün helal süt emmiş bir kız nasip etmesini dile
Soran+1 yılSevgili olduğum kız bakire değil benden evlenme garantisi istiyor daha 4. buluşmada buna ne dersin?
- +1 yıl
o onun tercihi ona bişey diyemem ama bakire kızlar da var onun derdi günahını almak gibi olmasın ama farklı farklı kişilerle ilişki yaşamak olabilir onun hatası onun ayıbı onun bu hale gelmesine kim sebep olduysa onun ayıbı herkesin kendi tercihi mesela ben evlenene kadar ilişkiye girmek istemiyorum bir kızla bakire olmasın ama böyle yapınca da kaybediyoruz kıymetimiz bilinmiyo orası var birde
Soran+1 yılBen bakireliğini başkasına vermiş ama benle cinsellik yaşamak için evlilik şartı koyan bir kızın enayi yerine koyduğunu düşünürüm. Başkasının cinsellik için ödediği bedel evlilik değilken benim ödediğim bedel evlilik olmamalı. Evlenip evlenmeyeceğim bana kalmalı.
- +1 yıl
ben kendi görüşümü düşüncemi paylaştım sadece eğer bakire bir kız olursa elimizi sürmeyiz ama tecavüze uğramışsa öyle bakireliğini kaybetmişse bunu saklamayıp bana anlatırsa ve o olayın üstüne hiç cinsel ilişki yaşamamışsa o zaman ben o kızı kabullenirim
Soran+1 yılSana tecavüze uğradım diyecek zaaten.
- +1 yıl
ben gerçekte öyle bişey olmuşsa diye diyorum her kız öyle olsa herkes masum herkes bakire zaten
Soran+1 yılBana da öyle dedi. Sevgilim ben uyuken yaptı dedi. Bilinçsizdim dedi. Evleneceğim kişiye de evleneceğimin kesinleştiğinden sonra anlatacağım dedi. Dedim ki ya kabul edemeyeceğim bir şeyse. Ben 1 yıl ilişki yaşadıktan sonra bunu anlatırsan ne olacak.
- +1 yıl
o zaman farklı işte durum
+1 yılKizdan kiza degisir o ya.
230 Yorumla
Soran+1 yılMesela sen yalan söyler misin erkeklere?
- +1 yıl
Kendimle ilgili konularda yalan soylemem. Korse takmam. Makyaj yapmam. Eger yaparsam dugun falan vardir ve fondoten kullanmam sadece ince eyeliner. Boyum kisa ama normalde topuklu giymem. Fondoten surmem demistim cenemdeki iki kizariklik disinda yuzum puruzsuz. Dudagima renksiz nemlendirici haric bisey surmem kendi guzellikleri yeter. Korse kullanmam zaten yeterince zayif ve iyiyim. İki makyaj malzemem vardir biri ruj biri eyeliner sadece abartili biyere gidersem kullanirim. Ayda 1 kere saclarimi duzlestirim. Saclarim omzumun az daha altindadir ve hayatimda hic cit cit kullanmadim. Saclarimin sadece uclari boyali ve sorana da boyali diyorum ama saclarim normalde acik kahvedir. Uclari cok az daha acik o kadar. Gizlim saklim yok saatlerce kiyafet secmem. Kiyafetle guzel olmaya da calismam. Ve yanimdakiler beni bu halimle cok begenir.
Soran+1 yılTamam bunları diyor olabilirsin ama senin dengin bir erkeğin güzelleşme imkanı yok. Ondan dolayı adaletsizliğe neden oluyorsun. İki şey "rimel, göz kalemi" dolayısıyla bir erkek sana yalan söylese suçluluk duymamalı. Etik değil ama eşit.
- +1 yıl
Ben insanlari kandirmiyorum benim tanidigim herkez gozumun dogal halini de biliyor ve cok da begeniyorlar. Yalan yok ortada. Ben sevgilimin karsisina daginik sacla pijamayla uykudan yeninuyanmis halimle cikabilen bir insanim
- +1 yıl
Ayrica bir erkek de protein tozunu basarak cok asiri calismadan asiri derecede kas yapabilir. Sonra da ben kasliyim doye dolanabilir?
Soran+1 yılSevgilinin kendisini değiştirme şansı yok. Senin gibi makyaj ilüzyonuna başvursa efemine durur.
Soran+1 yılAlaksı yok sen bas bakalım proteini kas oluyor mu. Kıçım çıktı kas yapana kadar. Kadınların yaptığı gibi kap kara beni kapatıcı ile kapatmıyorum.
- +1 yıl
Tamam canim da ben hicbi kusurumu kapamiyorum normalde makyajsizim ama musadedenle en yakinlarimin dugunune giderken de ince bir eyeliner cekiyim yani abartma. Sakladigim bir kusurum yok.
Soran+1 yılAdamda tipe bakmamayı deneyebilirsin mesela neden zorluyorsun ki?
- +1 yıl
Tipe onem veririm demiyorum ki sadece yalan soylenmeyi haketmiyorum diyorum :D ayrica normalde tas gibi erkek arayisinda degilim zaten cok tiplisinde gozum yok ama asiri cirkin olmamasi lazim ben yuzume en ufak bisey bile surmemisken bile guzelim o da biraz iyi olsun yani ama mukemmel olmasina gerek yok :D amaan ne tartisiyorum ya ben bulmusum kendime gore birini cok da mutluyum ne o benden bisey saklar ne ben saklarim :D onun yanina da en dogal halimle cikarim oyle yani
Soran+1 yılSana kendimi göstersem tipli ya da değil der misin?
Senin kriterin ne tip için onu merak ettim.
Soran+1 yılBen sizin o "asiri cirkin olmamasi lazim" demenizi de iyi bilirim " Kerem Bursin , Şükrü Özyıldız" 'dan aşağı değildir ama siz bir "Yasemin Allen" değilsiniz.
- +1 yıl
Kerem bursinin tipi cok iyi degil ki :D ve cogu kisi benim ifadelerimi yuzumu falan beren saate benzetir :D
Soran+1 yılBakcan mı tipime?
- +1 yıl
Ve herkesin cok tipsiz diye yuzune bakmadigi insanlardan da hoslanabiliyorum. Kisiligi bana yakin olsun biraz tipi olsa yeter olmasa saglik olsun. Serefsiz olmadikca sorun yok
- +1 yıl
Yok beni ilgilendirmez
Soran+1 yılAçtım.
Soran+1 yılYorum yapabilirsin. Tarafsız olmanı dilerim.
- +1 yıl
Tipin kotu degil. Hatta biraz iyiye kacar ve iyi bir insan olsan cok da sevilebilirsin. En buyuk sartlarim kisilikli olsun serefli olsun ve guvenilir olsun. Seni sevecek insan her turlu sever. Herkesin bir kismeti vardir cok zorlamamak laizm
Soran+1 yılSana hayatımı anlatsam roman olur ; gerçi o zaman da bir erkek bu kadar dert yanmaz gibi şeyler söylüyorsunuz. Erkeğin sırtına o kadar yükler yüklemişsiniz ki; erkek ağlamaz, erkek gülmez, erkek üzülmez, erkek dert yanmaz, problemleri erkek çözer, erkek dediğinin parası olacak, hesap ödeyecek, cebinde para yoksa sevgili yapmayacak, cebinde para yoksa buluşmaya çağırmıcak gibi.
Erkekte sizin gibi etten kemikten bir insan.- +1 yıl
Cok genel konusuyosun ben bir erkegin hesap odemesinden hoslanmam. Sevgili parasi yemekten nefret ederim ve yemek yersek de hesabi o oderse sucluluk duyarim ama genelde ben uzuldugum icin sevgilim kizar benim param senin paran beraber yicez diye. Yanima para almama bile bozulur :( ve erkek aglar bir erkek benim yanimda aglayabiliyorsa bana sorunlarini anlatip fikrimi aliyorsa ya da sunu nasil cozerim diyorsa (tabi erkrgin sevgilim olmasi sarti var diger erkeklerle ilgilenmem) seve seve cozum yolu ararim hosuma da gider agliyorsa sarilir tamam uzulme canim derim en azindan. Hep genelleme yapiyorsun. Ben zaten duygusuz erkekten hoslanmam duygusal olursa beni daha iyi anlar ben de onu anlarim.
Soran+1 yıl23 yaş 4 aylığım ve bu yaşıma kadar değer görmedim.
* Bu yaşıma kadar Allah vergisini en üst seviyeye taşımak için uğraştım hem akıl hem de fizilsel anlamda.
* Sen doğuştan şanslı gelmişsin bu övünülecek bir şey değil. Ben -1 ile başladığım bu yarışta hem akıl / hem fiziksel anlamda yol almaya çalıştım.
*Bunu sabahları 2 saat yüz bakımı, kızların bile yapmadığı buhar maskesini yaparak, sivilce ilacının etkilerini 1 yıl çekerek yaptım (her ay kandaki değerleri değiştirdi mi diye kan aldırıp kontrol yaptırırdım)
*ÖSS çalışarak ilk 7 bine girdim.
*Hayatımda hiçbir kıza küfretmedim, laf atmadım, ıslık çalmadım, tanımadığım bir kızı eklemedim.
*Tüm bunlara rağmen ortaokul, lise , üniversite hayatım boyunca kızlardan değer görmedim
*Kızların yalan söyleyenlere daha iyi davrandığını gördüm "bekaret vermek iyi davranmaktır seviyorum lafı yetmez bana göre" .
Soran+1 yıl*Arkadaşlarımın kendilerini ; psikolog, doktor, yazar, tıp öğrencisi olarak tanıttığında değer gördüğünü ve kadının en önemli şeyi: cinselliği tattığını gördüm (saklandığınız için değerli saklamasanız karakteriniz/insanlığınıda değerli olabilirdi)
*Bu arkadaşlarımın arkadaşları olan kızları dürüst olarak tavlayamadığımı da gördüm. Çünkü beklenti yüksek. Beklentiler yalanı yaratır.
www.kizlarsoruyor.com/.../q2248807-herkese-1-bu-cift-hakkinda-ne-dusunursunuz-sizce-yakisir-miyiz
bu soruda kız bana ne diyor okursan çok daha iyi anlarsın. Adam benden daha karaymış arap kökenli. 1,75 boyunda ben ise 1,83 boyundayım. Kendimi gösterdim sen daha yakışıklısın ama doğruyu söylemek gerekirse para her şeyi hallediyor diyor. Nasıl bir para diyorum benimde ; evim, arabam, dolgun bir maaşım olabilir diyorum. Ne diyor biliyor musun: çalışarak olacak bir şey değil o patron.
Eee neyin dürüstlüğünden bahsediyorsunuz Hanımefendi.- +1 yıl
Kusura bakma da bir kiz bekaretini degil kalbini veriyorsa deger veriyordur. Evlenmeden kimseye bekaretimi vermek niyetinde degilim. Bekareti vermeyi birak cinsellik bile yasayacak degilim. Ben bir erkekle nikah masasina oturacaksam ona deger vermisim demektir. Bekaretimi vermek icin de evlenene kadar beklerim. Deger verdigim adama namuslu giderim. Ben eger onu uzdum diye aglayabiliyorsam. Ozledim diye aci cekiyorsam. 1 metre yaklasan her kizi parcalamak istiyorsam ve cinsellikle olgili degil de onunla evlenmek beraber yemek yapmak oturup oyun oynamak film izlemek hatta sarilip uyumayinhayal ederken tarifsiz bir mutluluk hissediyorsam seviyorumdur. Ve bir erkek beni kendine bu kadar asik ettiyse herseyin iyisini hak ediyordur.
- +1 yıl
İnsanlara onyargili yaklasiyosun. Sana iyisi denk gelmemis bir kizla gayet normal tanis. Ama eger hala namuslunbir erkeksen evlenmeden sen de kimseyle kotu cinsellik yasama. Eger iyi bir kisiligin varsa zaten sever seni konustugun kisi.
Soran+1 yılİslamiyetin ilk ortaya çıktığı yıllarda erkekler 17 sine kızlar 15 ine gelmeden evleniyordu. Şimdi öyle bir durum mümkün değil. 30 yaşımıza kadar cinselliğimizi yaşamayacağımızı düşünmeyin. Bu barınma gibi doğal bir ihtiyaç. Artı ben evlenme garantisi için benle sevgili olan kızında gözümde değeri yoktur. Evlenmesem de benle sevgili olacaksa işte o zaman gözümde değerlidir. Kadınlarla sevgili olunmaya gelmiyor. Bakire olmayanlar kendilerini kakalama peşinde. Cinsel ilişkiye girmeden evlenecekmişiz bah bah bah. Yemediği b. k kalmamıl bize gelince böyle yapıyor. Arkadaşa gibi takılacaksak ben gelecekteki çoculuğum çocuğumun parasını niye yediriyorum ki. Sen kendi hesabını öde ben kendi hesabımı ödeyeyim. Bakirelerin gözü yükseklerde en zengini, en yakışıklısı , en sosyali ve yeteneklisini arıyor. Kendisi hayatında köşe yazısı okumamıştır. Hayat kadınları öyle mi 200 verirsin alır koynuna sevgini de verir ilgini de. Tripte yok.
Soran+1 yılBen hala bakir bir erkeğim ama hayat şartları (sizin beklentileriniz) evlilik için 30' lu yaşları gösteriyor. O yaşa kadar bekleyemem. Bir kadına bedenimi para ile kabul ettireceğim aklıma gelmezdi, benle sevişmenin ancak para ile katlanılmasına ama öyle olacak maalesef şu an öyle gözüküyor.
- +1 yıl
Ben bir erkegin eldini dahi surmedigi bir kizim. Ve ben kendimi koruduysam kendini korumus bir insani isterim tipi maasi onemli degil sadece namuslu olucak. He ve sevgili oldugu insana veren kizla karsilasinca da kim bilir benden oncekilerle neler yapti diyerek curuknyumurta muamelesi yaptiginizi da gecmemek lazim. Kimseye zorla kendimi kakalamak istemiyorum ama ben birini sevdiysem tabiki onunla evlenip yuva kurmak isterim. Bu kendini kakalamak da degildir.
Soran+1 yılSana kendini kakalıyorsun demedim. Bakire olmayan her kıza da demiyorum. Bakire olmayan kızların sevgili oldukları zaman ben bir hata yaptım ama evlenene kadar cinsel ilişkiye girmicem ama senin paranıda yiyecem demelerine kakalama diyorum. Bu arada bir erkek çok yakışıklı olursa bakire kızda bakireliğini verir. Bence sevgi taklit edilebilir ama kimse sevmediği kişiye bakreiliğini vermez. Bundan dolayı önemlidir.
- +1 yıl
İste bakire kizlar sevdikleriyle evlenip onlara bakireligini verir.
söylemem. gerek duyacak bir duruma düşürmem kendimi.
00 Yorumla
+1 yılKadım düşmanlığı sezdim sanki?
135 Yorumla- +1 yıl
Kadın*
Soran+1 yılHayır kadın düşmanlığı değil hak edene hak ettiğini vermedir bu.
- +1 yıl
Hm anladım
Soran+1 yılSen bir kadın olarak nasıl yalanlar söylediğinizi biliyorsun?
- +1 yıl
Evet, aslında bu biraz da karşı cinsin baskısından kaynaklanır. Mesela bir erkek neden yalan söyler sevgilisine kız çok baskı yapıyordur huzursuzluk çıkarıyordur bu yüzden. İşte kadınlar da bu yüzden söyler. Sonuçta ilişki iki kişi arasında şekillenen iletişimdir. Tek bir tarafı sorumli tutmak yanlış olur.
* Spor salonlarında 10 erkeğe 1 kadın geliyor hangi vücuttan bahsediyorsunuz. Spor yapmayıp az yiyerek zayıf olmak size hoş, sıkı bir vücut sağlıyor mu zannediyorsunuz.
*TÜİK rakamlarına bakın kadın obez oranı erkekler obez oranından daha fazla. Korse ile kandırıyorsunuz
*Kadınların bakım yaptıkları yok makyajla ilüzyon yaratıp onu kendi yüzünüz sanıyorsunuz.
sanıyorsunuz.
Sen traş olmuyorsun o zaman hiç. Ya da parfüm sıkmıyorsun. Bu mantıkla gidersek giyinmen bile saçma.
Soran+1 yılAlakası yok. Giyim, kıl alma, iki cinsinde yaptığı şeyler. Ama biz evlenene kadar perukla kel olduğumuzu saklasak gerdek gecesinde peruğu çıkarıp kelimizi parlatsak nasıl olur?
- +1 yıl
Bence çok yanlış şeylere takılmışsın. Eğer bundan sonra traş olmazsan bir kadının makyajına karışabilirsin. Ya da parfüm sıkmazsan sen olduğun gibi gidersen beni kandırıyorlar diyebilirsin.
Soran+1 yılKadın ; parfüm ve bıyık almayı yapıyor. Bunun ektrası makyaj yapıyor.
- +1 yıl
İstersen yapmasın o zaman kimse tek bir kadın göremez işte.
Soran+1 yıl"tek bir kadın göremez"
Soran+1 yılwww.stargundem.com/resimler/314000/315998.jpg
buna ne diyeceksin?- +1 yıl
Bu konularda görüşlerimiz farklı
Soran+1 yılİyi de siz (kadınlar) bir ilüzyonun üstüne denginizi arıyorsunuz. Travesitelerde aynı makyajla kadına benziyor ne farkınız kaldı ki.
- +1 yıl
O zaman hayatını paylaşacağın insanı makyaj yapmayan seni kandırmayan biri olarak seç ne sen ona yalan söyle ne onun seni kandırdığını düşün
Soran+1 yılMakyaj yapmadan gezen kız olmadığına göre vicdan azabı çekmeme gerek yok.
Soran+1 yılBak aslında kadınlara doğruları söylemek gelmiyor.
* Bakire olmayan kızla aşıksam evlenirim ama öbür türlü bakire kız daha değerlidir diyoruz bırakıyorsunuz (paramızı yedikten sonra yemeden bıraksanız laf etmicez)
* Bundan sonra bakire olmasa da evlilik vaadi versem, kıçıma yediğim kazıkla kalıyorum.
*Kadınlar eski erkek arkadaşlarıyla yaşadıklarını kesinlikle anlatmıyor bundan dolayı ne yalan söylesek azdır.
*Bizim makyaj yapmamız hoş karşılanmaz ama kadınlar makyajla güzelleşiyorlar. Kendilerini makyajlı halleriyle bir poh sanıyorlar.
*1,55 lik kız 15 cm topukluyla 1,70 oluyor 1,70 lik adamı beğenmiyor.
*O kadar hesap ödedikten sonra durduk yere ayrılmaya sebep olacak doğruları söylememeliyim.- +1 yıl
Bu hayatta maddiyatta bu kadar önem vermemelisin. Bugüne kadar tek makyaj yapmadan dolandım hep toplasan üç ya da beş defa yapmışımdır. Unutma kefenin cebi yok. Bu dünya gelip geçici. Formalitelere takılma fazla. Mutlu olmaya bak
Soran+1 yılBoğa burcusun heralde. En fazla da siz para yemeyi seversiniz.
Soran+1 yılParaya takılmamalısın diyen kızlarda " restoranta ilk girdiğimizde siparişi baştan verip tuvalte kaçmasa ya da giderken tuvalete girmese ne kadar iyi olur değilm mi?
- +1 yıl
Başak burcuyum. Ve hesabı parası olan öder bizde
Soran+1 yılBen de Başağım. Daha önce anlattıkların parası olan öder tarzında değilde erkeğe yükler gibiydi. Boğa burcundan çok çektim. Bu nasıl bir toprak grubundur , kardeş burç olacağına sürekli bana bindi.
Soran+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../a11813-23-yas-alti-genc-erkeklere-tavsiyeler
lütfen şimdi bakın.- +1 yıl
Erkeğe yüklemiyorum. Ben paramı kendim ödeyemicek güçte değilim. Ama para da bu kadar önemli değil zaten. İstese şu an çıkarıp tüm paramı ona veririm. Aynı şekilde o da bana. Para konusunu biz hallettik. Eğer talihsizlik yaşadıysan bundan tüm kadınları mesul tutamazsın. Ben öyle bir insan değilim. Sen kadınlardan çekmiş olabilirsin ben de erkeklerden çok çektim. Ama para konusunda değil. Benim de çok arkadaşım var sırf gezip tozup hesap kitlemek için dolaşan erkeklerle. Ama onlardan daha fazla da hesap ödemek için direnen arkadaşlarım var.
Soran+1 yılOnu sana yanlışlıkla attım başka bir soruda birisi istedi de. Bu arada boğalardan çok çektim.
- +1 yıl
Bilmiyorum burçlara çok takıntım yok. Neyden çok çektin?
Soran+1 yılBak ben zaten memur çocuğuyum. Yaş daha 23 bundan önce elime ekmeğimi alamadım. Almak şartta değil bugüne kadar iyi adam olduğum kadar dibe battım. Hani bir kişi bana iyi davransa tamam dicem ama davranmadı. İnsan iyi oldukça üstüne biniyorlar. Şimdi ise hayatımda bir değişiklik yapmaya karar verdim ve sonuçları olumlu gidiyor. Arkadaşlarım cinsel birleşme yaşadığı kıza 8 liralık lahmacunun üstüne fazladan bir ayran ısmalardıkları için şöyle abandım üzerine, böyle viyaklattım derken biz iyi adam oldukça yaranmadık. Arkadaş olarak gezdiğim kız bile bana kitleme yaptı ki öğrendi iken aynı gün arkadaş ortamında tanıştığın kızın 30 lira kitlemesi az buz bir şey değildir.
- +1 yıl
Yanlış insanlardan uzak durmalısın demek ki.
Soran+1 yılOnun dışında bir kızla tanıştım. Yok ben paracı değilim yok hiçbir zaman sevgilimden ebeklentilerim öyle olmadı. Evlensem evi eşimle birlikte alırım, anam babamda öyle yapmışlar dedi. Eee buluştuk hesabın baştan ödendiği yerlerde ilk masaya oturuyor tuvalete gidiyor sondan ödendiği yerlerde yine bir şekilde kaçıyor. 4 buluşma 90 lira bana lagırt diye girdi. Onun tek başına yediği yerlerde masraf olmasın diye ben bana alma değiştim. Madem 4. buluşmadan sonra ayrılacaksın neden hesapları ortak ödemiyoruz değil mi. Yılbaşında dışarıda buluşamayız dedi. Dedim ki mekan paketi alıp 200 lira ödeyecek param yok pidecide de olsa 1saatliğine de olsa buluşalımç Yok dedi kavga etti. Yılbaşındna bir günce önce arkadaşlarıyla mekana gitti. Hani soğuktu. Ben bu zamana kadar avmlerde gezdik aynı zamanda parklarda gezebilecek bir kız mısın dedim evet dedi ama muslukların kısılacakğını anladığı anda böyle bıraktı.
- +1 yıl
Tekrar söylüyorum yanlıs insanlar biz arkadaslarla bir yere gittigimizde herkes parasini ortaya koyar kiz erkek fark etmez sevgilim de yanimda oluyo boyle zamanlarda ona gore bir seyler yapariz. Para bir kisife durur nereye girilirse hesap o parayla odenir bundan sonra sen de oyle yap
Soran+1 yılKusura bakma beni 23 yıldır bitirdiniz. Ben böyle değildim. Eeee piç sevdalısı olmanız bizi de böyle yaptı. Ya 10 gömlek çok yakışıklısını , ya piçini ya da paralısını arıyorsunuz. Lisede otobüs duraklarında beklerken çok zamanım olurdu düşünmeye bu kızlar bana neden bakmıyor diye. 4 yıllık üniversite bitti yeni anladım. Eksik olan şey yalan... Yalan söyledim diye hiçbir suçluluk duygusu duymayacağım çünkü kadınların yalan söylediğini bir ön kabul olarak alıyorum. Zaten şeytan diye nitelenen bir cinsten başka ne beklenir ki.
- +1 yıl
Eh kendin bilirsin
- +1 yıl
Fikirlerim asla değismeyecek istedigini at
- +1 yıl
Her insani ayni kefeye koyamazsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalan üstüne iliski kurulcaksa hic kurulmicak. Yalan acizlerin isidir :)
123 Yorumla
Soran+1 yılBundan sonra seni arabayla alıcam. Aaaa arabam bozuldu ondan arabayla gelmedim
Bizim durumuz iyiydi de bir yere borcuna iş yaptık parası 6 ay sonra gelecek 50 bin lira kadarcık o zaman en lüks restoranlar benden.
Evleneceğim zaman annesinin evini kendi evi gibi göstermesi. Saçı dökük olduğu halde peruk takması
Cevap sahibi+1 yılNeden yalan konusuyor? Bana dogrulari söylemek varken. :)
Soran+1 yılKadının bu yalanlar söylenince ayrılması onunda kötü biri olduğunu gösterir. Demek ki; eve, arabaya önem veriyor, olmadığı için ayrılıyor. Paraya değer vermeseydi yalan söylenmezdi.
Her kadın yalan söyler.
Cevap sahibi+1 yılBen paraya arabaya maddi duruma önem veren birisi degilim. Söyle ki; O yalan konusuyorsa kendisi bu maddi duruma önem veriyordur ki ben nisanliyim ve asla öyle bir düsüncem olmadi aramizda yalan konusu bile gecmedi. Ben karsimdakini oldugu gibi kabullenen bir tipim. Yükseklerde aramam mutlulugumu. Bana gercegini söylese ben yinede ayrilmam sadece gercekleri saklamasin. Anladin mi? Yoksa daha uzun mu anlatayim. Sac'mis kel'mis dis görünümmüs paraymis pulmus neye yaricak yalan oldugu sürece? ;)
Soran+1 yılSen nişanlı olmasaydın başka bir erkek senle tanırşırken yalan söyleseydi hak ederdin. Nedeni her kadının makyaj yapması. Makyaj yapman dengini beğenmemene neden olur. Yopukluyla boyunu uzatıyorsun bu da bir kandırmacadır. Bir erkek çok basit yalanlar söyler. Eğer evlendiğinde kendinden olamyan şeyleri istiyorsan ev+araba+dolgun maaş yine yalanı hak ediyorsun. Çok karakterli ve iyi bir erkek senin gibi bir kızı tavlamak için yalana baş vurabilir. Düğünde de olsa makyja yapıyorsan yalanı hak ediyorsun.
Cevap sahibi+1 yılPeki sen beni tanimadan bukadar yargilaman sence senin kisiliginin bozuk oldugunun ispati degil mi? Belki ben fontoden kullanmaya sadece bir göz kalemi ceken rimel süren birisiyim? Yüzü temiz birisiyim belkide boyum 1,70 ve topuklulara gerek duymuyorum? Cogu erkekler ''Kizlari'' bir saniyor. Hadi sana birsey sorucam. Yoksullugu olan bir aile kizinin bunlari yapma gibi bir lüksü varmi? Makyaj topuklu ayakabi vs vs. Tabikide yok, ama o yinede cogu erkek o yalana basvurur. Peki Dindar aileden gelen bir kizin topukluya, makyaja bir zaafi olurmu? Cogunda olmaz, ama yinede cogu erkek bu kiza yalan konusur. Sana tek tavsiyem HER KIZI SENIN TANDIGIN KIZLARMIS GIBI YARGILAMA.
Soran+1 yılMakyajlı halinle bir erkeği bile reddettiysen yalanı hak ediyorsun.
Senin hakkında hükmü veriyorum. Bir erkek senden bakire değilsen senin bakireliği türlü evlilik vaadleri, seviyorum yalanları, zenginim sözleri, yalan olarak anlattığı yurtdışı gezileri, kiralanan arabalar, olmayan yazlıklar ile alırsa yalanlar eşitlenmiş olur. Senin bir yalanına onun bir yalanı. Tabi ki sen makyajın dışında yalan söylemezsen. Makyajın dışında eski ilişkilerinle, ekonomik durumunla, kendi özelliklerin ilgili yalan söylersen bakireliğin alındığı halde yalanda 2-1 önde olacaksın.
Güzel yalan söylemeler Kezban Hanım.
Cevap sahibi+1 yılSenin gercekten egon tavan yapmis senin gibi karektersizlere ben sadece gülerim! Senin önyargiligin oldugu sürece cogu kisiden kazik yersin. Baya kazik yemissinki burada beni tanimadan yargiliyorsun. Basarinin devamani dilerim sana. :) BOL BOL KAZIK YEMELER. Ve dediklerinin bir kelimesi bana uymuyor.
Soran+1 yılDüğünde makyaj yapacağına göre kandırmaca içerisindesin. Sen makyaj yapıp insan kandırıyorsun. Bir erkek nikahta imza attıktan sonra peruğunu çıkarsa hoşuna gider mi?
Cevap sahibi+1 yılBir erkek sakalini uzatinca ve kestirince arasindaki farki hepimiz biliyoruz. Buda kandirmaca. Fakat sen beni tanimadan hala yargiliyorsun? :D HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH SANA SADECE KAHKAHA ATIYORUM.
Soran+1 yılMatmazelKirmizi , kraft , Celeste7 , AnonimHatun , mistikHadesiçe , Önemlideğilkii , Narkolepsi Bunlar bana hak veren hemcinslerin. Bak bunlar kadın. Bunlara da sana anlattıklarımı anlattım hak verdi. Bir adamla maddi/manevi anlamda eşit olmayı kabul ediyorlar. Sen niye kabul etmiyorsun. Yalan söylemeden sevgili olamıyorum diyen erkeklerde var. Onlar benim hemcinsim diye isimlerini yazmadım. Size yalansız olmuyor. Sen makyajlı halinle kıçın kalkık hareket edersen ben seni eleştiririm. Bir adamdan maddi/manevi ne alıyorsan o kadarını vermen lazım. Vermiyorsan adam yalan söyler ve bundan dolayıda vicdan azabı çekmez. Ben şu kız bu kız diye ayıramam. Kadınlara iyilik yapacak kadar maddi durumum yok. Bundan dolayı her buluştuğumda yalan söylemek zorundayım.
Soran+1 yılBu paylaştığım kadınların içerisinde özgür cinsel hayatını yaşayanlar da var. Burada açık fotoğraflarını koyanlarda var. Ama onlar ne ise onu söylüyorlar. Ben bir adamla maddi manevi denklik isterim diyorlar. Ben bunlara kızmam. Kadın ne diyor; ben kendi arabamı evimi aldım, diyor. Hesaplar ne oluyor diyorum bazen ben bazen o diyor. Peki adam maddi anlamda senden aşağı kalırsa ayrılır mısın diyorum o kadar karatersiz değilim diyor. Bir adam senle sevgili iken ondan evlenme garantisi ister misin diyorum hayır evlenmezse ayrılmam diyor. Karaterlilik budur. Sen adamdan evlilik garantisi istersen o adamda makyaj , para ile yaptığın kararsizliğe karaktersizlikle cevap verir.
Cevap sahibi+1 yılSenin yazilarinla kafami yormayi düsünmüyorum canim skilinca girer okurum tamam? :D Dört bes kiz hak verdi diye her kiz öyle olcak degil.
Soran+1 yılSevilin olduğun erkek sana 30 'da evlenmeyi düşünüyorum dediğinde ayrılır mısın?
Cevap sahibi+1 yılBen nisanliyim ve seneye evleniyoruz. O 29 yasinda ben 24. :) Ve hala beraberiz. Hadi simdi daha yazmamani rica ediyorum. Bildirim gelip duruyor
Soran+1 yılBen hiçbir Türk Kadınının karakterli olduğuna inamıyorum. Vardır denk olmadığınız onun önde olduğu bir yön.
Cevap sahibi+1 yılSen fazla laf yapma gittikce kücülüyosun. Annende türk kadini annende karaktersiz mi ozaman? Kardesin varsa oda karaktersiz? :) Yazik yazik.
Soran+1 yılAnnem Babama 7 katlı apartman düşeceği için evlenmiş. Babama ise sadece 4 ev parası düşmüş. Hala düşecek şeyler var ama en faz 1 ev daha düşer. 1 evi satıp hemen ev almamışlar ve parayı yemişler. 1 ev parasını da öyle ev almadan yemişler. Babamın engelli olmasını 7 apartman düşecek diye kabul ettmiş. Babamda öyle sanıyormuş bazı akrabaların kandırması sonucu 7 apartman yerine sadece 4 ev düşmüş. Dolayısyla babamda annemi kandırmış. Annemde 7 apartman için evlenen bir kadın olduğuna göre evet karakterli sayılmaz. Benim annem olmasa çok daha ağır konuşacağım bir kadın.
Cevap sahibi+1 yılVallah benim icin bir para ifade etmiyor. :D Yeter artik yemin ederim sinirlenmeye basliyorum kes ve daha yazma okumadim bile tek ilk cümleni okudum cünkü sen benim icin gereksiz konusuyorsun
Soran+1 yılAnnem evinden sadece bir traktör parası getirdiği halde babamdan 7 katlı apartman bekledi. Babam ise ayağında 5 cm kısalık bulanan ama güçlü kuvvetli 1,85 boyunda yürüyebilen gezebilen, yakışıklı bir adam.
Cevap sahibi+1 yıl:D Sen gevezelemeye devam
Soran+1 yılSana açık yüreklilikle bir şeyi anlattım dalga geçme.
Cevap sahibi+1 yılSen beni yargiliyorsun ben dalga gecsem ne yazar? :D Hahahaha geveze gevezeee
Kızlar parayı çok severler marka delisidirler Herşeyin iyisini isterler Ama unuttukları bişey var siz hiç önünüze eğilip baktınızmı sizinki altındamı acaba
00 YorumlaBu nasil bir bakis acisi :D
120 Yorumla
sanıyorlar. Ben kel olsam, buluşmalarda perukla kızı tavlayıp evlendikten sonra çıkarsam olur mu olmaz. Kadınlar yapınca oluyor. Kızlar 1,55 boyunda 15 cm topuklu giyiyor 1,70 lik adamı beğenmiyor. Bundan daha büyük bir haksızlık olur mu. Eeee kendisinde ev+araba+dolgun maaş olmadığı halde isteyen birilerine neden yalan söylemiyeyim.- +1 yıl
Bunu abartanlarda var elbet fazlasi banada hos gelmiyor ama erkeklerinde bu kadar cesitlilige sahip olmasada yapabilecegi seyler var gorusune ve boyle yapanlara saygi duyarim elbette anca bu bayanlarin olani dahada hos gosterme sanati diyim geciyim sende dogal olan bayanlarla takil ne diyim
Soran+1 yılO zaman kadınlarda yalan söylemeyen erkeklerle takılsın "ne diyim" .
Soran+1 yılO kadar ilüzyonu erkek de yapsa sizden güzel olur. Bknz. Transeksüeller. Sana bir videolar atarım ne kadar değiştiğinize şaşarsınız. Transeksüeller bile kadına benziyor iyi bir makyajla. Sen neyin hesabını yapıyorsun. Üstelik yalan söyleyeceğim konular hayata - 1 ile başladığım konular olacak sizin gibi değil yani. Zaten söyleyeceğim yalanlarda gitmediğim yerlere gitmek, hobilerimi farklı göstermek ve para konusunda olacak. Yani hayati şeyler değil.
Soran+1 yılİşte o kadınlarda böyle söylüyordu. İşinzi gücünüz hesap kitlemek, para yemek size yakışıklı olacan ya da zengin olacak. Karakterli olmanın bir faydasını 23 yıldır görmedim. Bir Allahın kulu kız yanıma gelipte selam vermedi.
Soran+1 yılİstediğim tarzda biri geliri kabul etmiyorum. Ben ezik değilim. Karşımda bilgi olarak, fiziksel kuvvet olarak kat kat üstün olduğum bir kızın beğenmemesine katlanamam. Bundan dolayı doğuştan gelen özellikleri ile üstün gelenleri kendi inşaa ettiğim özelliklerle yıkmaya çalışacağım. Görsellik doğultan geliyor ama okuduğun okullar, aklını kullanma, giyim , moda bilgisi , kaliteli yalan söyleme yeteneği insanın kendisinden gelir. Bunları yaptığım içinde hiç mi hiç huzursuz olmayacağım. Çünkü bana kötü davranılınca kimse huzursuz olmadı.
Soran+1 yılDoğuştan gelen özellikleri sayesinde senin ilgiyle baktığın instagramdaki erkekler gibi ilgi görmek için yalana başvurmamın ne sakıncası var. Yani o herif çalışmadan istediğini elde ediyor ben bir de yalan başvuruyor bir emek söz konusu. Neden haklı olmuyorum.
Bak ne diyor biz kıçımızdan uydurmıyoruz paracı olduğunuzu. Bunu itiraf edenleriniz var etmeyenleriniz var.
Soran+1 yılBenim bugüne kadar sevgilim olmadı. Boy, bos var , teklif ettiğim kızlarda benim kadar da dış güzellği olmayan insanlardı reddettiler. Neden biliyor musun. Siz de 100 kişilik erkek grubunda sevgili olacağınız 10 kişi var. Kız kendisi çirkinde olsa güzel de olsa bunlarla sevigili oluyor diğerleriyle sevgili olmuyor. Evleneceği zamanda o 10 erkek evliliğe uygun olmaması ve kapılmış olması nedeniyle aşık numarası yapıp bu 90 erkeğe kendini baktırıyor. Yani enayi yerine koyma işlemi. Ben itiraf ediyorum yakışıklı olan 10 kişiden biri değilim. Olmak zorunda da değilim ama olmak zorunda gösterenler utansın. Bir kızla 4. kere buluştum dünya çirkini kız içininde ne kadar çirkin olduğunu gösterdi. Bundan sonra evlenince ev işlerini yapacak, bir de maaş getirecek bir kadın alıcam. O zamana kadar da sevgili filan istemiyorum. Ben bakirim ama bakirliğimi bozucam. Hayat kadınları en azından bir erkeğin verdiğinin karşılığını veriyor. 50 lira 50 liralık iş 100 liraya yüz liralık iş.
Soran+1 yılKadınlarla sevgili olunmaya gelmiyor. Bakire olmayanlar kendilerini kakalama peşinde. Cinsel ilişkiye girmeden evlenecekmişiz bah bah bah. Yemediği b. k kalmamıl bize gelince böyle yapıyor. Arkadaşa gibi takılacaksak ben gelecekteki çoculuğum çocuğumun parasını niye yediriyorum ki. Sen kendi hesabını öde ben kendi hesabımı ödeyeyim. Bakirelerin gözü yükseklerde en zengini, en yakışıklısı , en sosyali ve yeteneklisini arıyor. Kendisi hayatında köşe yazısı okumamıştır. Hayat kadınları öyle mi 200 verirsin alır koynuna sevgini de verir ilgini de. Tripte yok.
Soran+1 yılYaaa işine gelmedi değil mi.
Üyenin adı @Secretgardenblood
Soran+1 yılBenim önüme çıkan insanların kötülüğünden değil ki hepinizin kötülüğünden kaynaklanıyor. Bak senin sınıfında köşede kendi halinde olan erkekler var ya işte onlardan birisiyim. Yani her yerdeyiz biz. Sessiz sakin olma dersiniz konuşuruz dikkate almazsınız. Teklif etmiyorsunuz dersiniz ederiz reddedersiniz. Kısaca doğuştan gelen özellikleri olan erkeklerle beraber olursunuz. Olay budur. Benim sorunum iletişimde olduğum 3 kızla yaşadıklarım değil, hepinizin davranışları.
abi aldatıp aldattım dersem evi başıma yıkar ben almıyım *
00 YorumlaNe kadar önyargılısın
114 Yorumla
Soran+1 yılHangi konuda?
Soran+1 yılKendi getirmediği halde ev (150) +araba (10) + dolgun maaş (3000) isteyen birine neden yalan söylemeyeyim ki.
Bundan sonra "seni arabayla alıcam. Aaaa arabam bozuldu ondan arabayla gelmedim"
Evleneceğim zaman annemlerin evini benim gibi göstericem. Belki saçım dökükse peruk bile takarım onların en iyi yaptığı şey makyaj saç değil mi? Bundan sonra söyleyeceğim yalanlar bunlar. Sence bunlar ortaya çıkınca ayrılma sebebi mi?
Soran+1 yıl*Ne biçim kedi kızsın.
*İşine gelmedi cevap vermiyorsun.
*Böyle kedi kız olmaz olsun.
Soran+1 yılBu yalanlar sana söylediğinde ayrılmasan olmaz mı?
Ayrılman seninde yalan kadar kötü bir şey yaptığını gösterir. Demek ki sende ev, araba olmadığı için ayrılıyorsun.
Paraya değer vermeseydin yalan söylenmezdi
Soran+1 yılNeden cevap veremedin?
Günümüz kadınlar çok laf bilir ama sen fos çıktın.
Kendi görüşünü savunamayan kadından hiçbir şey olmaz.
Soran+1 yılNeleri almayı seviyorsun?
Soran+1 yılNeden para, pul beklentin var?
Soran+1 yılNeden para pul, ?
nasil hak ediyoruz bir anlatsana
136 Yorumla
Soran+1 yılMakyaj bir yalandır dolayısıyla söyleyeceğimiz yalanlarla eşitlemiş oluruz. Suçluluk duygusu duymayız.
* Spor salonlarında 10 erkeğe 1 kadın geliyor hangi vücuttan bahsediyorsunuz. Spor yapmayıp az yiyerek zayıf olmak size hoş, sıkı bir vücut sağlıyor mu zannediyorsunuz.
*TÜİK rakamlarına bakın kadın obez oranı erkekler obez oranından daha fazla. Korse ile kandırıyorsunuz
*Kadınların bakım yaptıkları yok makyajla ilüzyon yaratıp onu kendi yüzünüz sanıyorsunuz.
sanıyorsunuz.
Makyaj bir kandırmacadır. Bunu bir yalan olarak kabul edersek buluşmaya makyajla gelmiş bir kıza karşı durumu eşitlemek için yalan söyleyebiliriz.
Soran+1 yılO kadar ilüzyonu erkek de yapsa sizden güzel olur. Bknz. Transeksüeller.
Ondan dolayı kendinizi güzel zannetmeyin, erkekleri de dış güzelliğiyle değerlendirmeyin. Makyaj yapıyorsunuz bir zahmet güzel olun.- +1 yıl
neden daha cok kilolu kadin var acaba, cocuklari dogurmaktan sonra kendine bakamamaktan felan olmasin?
iyice kazik yemissin sen beynin durmus. kadinlar güzellesmek icin yapiyor makyaji evet, ama kendi öyle makyajliyken olduklari gibi olmadiklarini biliyorlar.
tamam diyelim makyaj yalandir, bir yalana yalanla karsilik vercek kadar düsürme kendini, farkini tut.
belkide siz erkeklerin dis güzellige bukadar önem verdiginiz icin yapiliyordur makyaj hic düsündünmü?
Soran+1 yılKendi getirmediği halde ev (150) +araba (10) + dolgun maaş (3000) isteyen birine neden yalan söylemeyeyim ki. Buna ne diyeceksin? Sen de istiyorsun.
Soran+1 yılHepiniz için ayrı muamele yapamam. Sizi tanıyana kadar ooo. Hiç uğraşamam.
Evleneceğim zaman annemlerin evini benim gibi göstericem. Belki saçım dökükse peruk bile takarım sizin en iyi yaptığınız şey makyaj saç değil mi
Soran+1 yılNe oldu işine mi gelmedi?
Soran+1 yılbir erkek üsteki şeyleri söylese ama dedikleri olmasa yine onu yargılar mısın?
Soran+1 yılO adam temiz giyinen, bakımını yapan ama lüks olamayan , evi , arabası, yazlığı olmayan, buluşmalarda sana Burgerking, sinema dışında bir şey ısmarlayamayan biri olsaydı birlikte olur muydun?
Soran+1 yılEeee ne farketti parası pulu yok ama senden 10 gömlek daha güzel bir dış görünüşe sahip. Yani baika bir açıklaması yok. Artı sana değer vermeyen birini 3 yıl beklemek sana değer verecek kişileri 3 yıl boyunca üzmektir.
Soran+1 yılSen ne ile seversin ; dış görünüş, sosyal, aktif, eğlenceli, kültürlü, ilgi alanları olan , cool (bunlar parayla olur. Bir erkeğin vizyondaki filmleri bilmesi için ayda 4 kere sinemaya gitmesi gerekli, 20 liradan aşağı kitap yok, dağcılık, müzik aletleri para ile alakalı.)
Direkt para (araba, ev, gezerken rahat eder, yağmur çamur dinlemezsin)
Soran+1 yılDış görününüş, sosyal aktivite?
Soran+1 yılTabi tabi. Senin lisede, üniversitede değer vermediğin , sevgili olmak istemediğin , sana da teklif etmeye korkan, sap sap gezen çocukların çoğu karakterli eee neden sevgili olmadın, sen teklif etmedin?
Soran+1 yılhttps://img.hurriyet.com.tr/_np/4656/26874656.jpg
images5.fanpop.com/.../...les-24642569-602-401.jpg
Filmlerdeki kötü ama karizmatik, yakışıklı adamları daha çok seviyorsun değil mi içten içte hoşlanıyorsun.
Soran+1 yılAllah aşkına çocuğu şuraya koyda görelim. Kendi profil fotoğraın yap sadece 1 dk dursun. Yakışıklı olduğuna bahse girerim. Kızlar kendilerinde en az 10 gömlek üstün erkeklere çıkma teklifi ederker ya da severler, en az 1 gömlek üstü erkeklerinde teklifini kabule ederler. Ben senin dediklerini diyen kızları çok gördüm tipsiz dedikleri sevdikleri adam kızdan daha tipliydi ve yakışıklıydı da.
Soran+1 yılÇocuk yakışıklı mı diyorum.
Soran+1 yılSen kaç yıldır seviyorsun?
Soran+1 yılAllah aşkına , merak ettim koysana profiline bakayım.
Soran+1 yılOff merak ettim.
Üyenin adı @Secretgardenblood
kime guvenicez biz bu devirde yazık...
22 Yorumla
Soran+1 yılBana denk gelirsen güvenme.
Soran+1 yılSen de yalan söylüyorsun.
+1 yılHiç kimse kandırılmayı hakketmiyor
126 Yorumla
Soran+1 yılSen kandırıyorsun ama.
- +1 yıl
Vallahi kandırmıyorum yaaa
Soran+1 yılMakyaj
- +1 yıl
Ne makyajı? Yoo yapıyorum ben hafif hiç kimseye yalan söylemiyorumki
sanıyorsunuz.
Genelleme yapma
Soran+1 yılO kızlar da böyle söylüyordu.
- +1 yıl
Tamam bir soru: 5 parmağın beşi birmi?
Soran+1 yılO kızlarda genelleme yapma diyordu. Ayrılacağını bildiği halde 4. buluşma para yedi. Ben dürüst oldum hakkımı alamadım. Bir insan bağlanma diyorsa önceden ayrılmayı planlamıştır. Hele boğa burcuysan gözüme gözükme. Hiçbir erkek yalan söyledi diye suçluluk hissetmemeli çünkü kadınların yalanlarını geçemeyiz.
- +1 yıl
Ben kova burcuyum ve asla yalan söylemem hatta nefret ederim bir kizin yüzünden herkezi bir bilmeyin o sana bunları yaptıysa zaten insanlıktan çıkan biridir genelleme yapman çok yanlış
Soran+1 yıl2. kızın yüzünden bu bir. İki çalışan biri olsam paranın lafını yapmam hem de o da öğrenciydi. İlgisini eksik etmedik yaptıkları takdire şayan.
Onun eline nasıl düştüm bu yaşıma kadar dürüst oldum hiçbir kız değer vermedi bu şekilde düştüm. Bundan sonra "seni arabayla alıcam. Aaaa arabam bozuldu ondan arabayla gelmedim"
Evleneceğim zaman annemlerin evini benim gibi göstericem. Belki saçım dökükse peruk bile takarım sizin en iyi yaptığınız şey makyaj saç değil mi- +1 yıl
Hayır saçmalama ne alaksı var ne evi be parası yaa zaten bu devirde adam gibi birini bulmak çok zor birde bunları istemek cahillik olur
Soran+1 yılKusura bakma beni 23 yıldır bitirdiniz. Ben böyle değildim. Eeee piç sevdalısı olmanız bizi de böyle yaptı. Ya 10 gömlek çok yakışıklısını , ya piçini ya da paralısını arıyorsunuz. Lisede otobüs duraklarında beklerken çok zamanım olurdu düşünmeye bu kızlar bana neden bakmıyor diye. 4 yıllık üniversite bitti yeni anladım. Eksik olan şey yalan... Yalan söyledim diye hiçbir suçluluk duygusu duymayacağım çünkü kadınların yalan söylediğini bir ön kabul olarak alıyorum. Zaten şeytan diye nitelenen bir cinsten başka ne beklenir ki.
- +1 yıl
Kusura bakma ama dürüstlükten kayeden sadece sen değilsin bir kizşn yüZünden geldin herkezi suçladın genelleme yaptın.
Peki duy öyleyse ben bu zamana kadar hiç bir erkekle görüşmedim etmedim yarın birgün seveceğim evleneceğim kişinin yüzüne bakamam diye evet hata yaptim belkide çünkü sadece sanaldan konuştum ve hiç gezmedim tozmadim öpüşmedim ve şu an ben kendimle gurur duyorum lakin devir öyle devir olmuşki artik insanin güvenesi bile yok. Ben bunları yapmadım çünkü dürüst bir insanim ve bunları yapmış olsam evleneceğim kişiye karşıda dürüst olmak zorunda kalıcam ve kayedecem eşim böyle yapmış diyebilir belki ne malum. Büyükte konuşmuyorum her an başıma gelebilir kınamıyorumda evladimin başına gelebilir sadece tercih meselesi söylemicektim damarıma bastın söylettırdın
Soran+1 yılBenim takıldığım kız zamanında asosyal birisi olduğu halde böyle yaptı. Ne fiziken ne yüz güzelliği olarak güzeldi , çok zayıf ve memesiz , poposuz bir kızdı. Çirkinliğini erkekleri buluşmaya çağırarak kapatıyordu. Özgüvenini yakışıklı erkeklerle gezerek kazandığı öğrendim. Kısaca arzsı olmuş dengiyle gezmiyordu. Kendisi diyordu ben 28 ine kadar evlenmezsem kırışırım şimdi bile yüzüm yaşlı gözküyor diye. O beni öpmek için dudağını yanaştırdı ben öpmedim. Çünkü içime doğmuş gibi bir şeydi ilk öpücüğümü alıp kaçacağı içime doğmuştu. Ona bakarsan ben 23 yaşımdayım ve sevgilim olmadı, bakirim.
- +1 yıl
Evet ondan her kizi bir bilme
Soran+1 yılBen bakire kızla bakire olmayan kız bir değildir dedim. Ben senden 2 yaş büyük olduğum halde bakirim dedim. Aşık olursam evlenirim ama daha 4. buluşmadan söz veremem dedim. Hem her sevgili olan evlilik vaadiyle mi sevgili oluyor dedim. Ben 30 unda evlenmeyi düşünüyorum 7 yıl beklersek her şey iyi giderse olur dedim. Ne oldu paramı yiyip gitti. Bundan sonra dürüst olursam beni miksinler.
- +1 yıl
Yok dürüst olman her harıkarda iyi tabiki sadece kızın işine gelmedi zaten bir insanı tanımadan evlilik gibi planlar kurmak yanlış adımca. Hayırlısı demekki buymuş ama bak sana amlattım yani her kiz bir değildir sadece yanlış bir insana denk gelmişim de geç seni olduğın gibi kabul etsinler
Soran+1 yılKimse kimseyi sadece o olduğu için kabul etmez. Sana bugüne kadar kaç çıkma teklifi geldi?
- +1 yıl
Geldi ama ne kadar bilmiyorum , genelde evlilik teklifi geldi bana
Soran+1 yılİşte sen de onları sadece onlar oldukları için kabul ettin mi? Etmedin.
- +1 yıl
Ben babami dusundugum icin etmedim yoksa ederdim emin ol
Soran+1 yılArkadaşım , sana teklif edenler düzgün kişilerse reddettiğin sayı kadar üzüntülü insan bıraktın arkanda. Baban ile alakasını da kuramadım. Zamanı olmasa bile 5 yıl sevgili olup yine evlenebilirdin. Yani her sevgililik boş gezmek değildir.
- +1 yıl
Guvenemedim ve lutfen artik yuklenme
- +1 yıl
Yaaaa sabirrrrrr bak damarima basma ne yaparsan yapp
- +1 yıl
Ben onlar degilim anladinmi
Sevgili kiskanc ve çekilmez biri ise bol bol pembe yalan soylerler
00 YorumlaBöyle düşünmeye devam et :)
120 Yorumla
Bak kardeşim sen yalan söylemeyi yanlış anlamışsin ilk olarak kendini etrafa güzel göstermek bir yalan değildir. Topukluyu, makyajlıyı, perukluyu, lensliyi ayırt edebiliyoruz. (Haa yook o benim doğal saçım, doğal gözüm diyorsa yalandır) Buluştuğun insanda önce dürüştlüğü ara güzelliği değil ki sorduğunda yok lens desin
Soran+1 yılBen kel olsam, buluşmalarda perukla kızı tavlayıp evlendikten sonra çıkarsam olur mu olmaz. Kadınlar yapınca oluyor.
Soran+1 yılKendi getirmediği halde ev (150) +araba (10) + dolgun maaş (3000) isteyen birine neden yalan söylemeyeyim ki. Buna ne diyeceksin? Sen de istiyorsun.
Soran+1 yılO da senin gibi diyordu.
- +1 yıl
Siz kaç yaşındasınız bilmiyorum ama benim daha vaktim var bolca derslere çalışarak o saydıklarını elde edebilirim bu yüzden sende istiyosun diye genelleme yapma hem ben neden benden zengin birini isteyim mal mıyım hep üstümde olacak kendini bir şey sanacak. kendi düzeyimde insan neyime yetmez. Herkesle birlikte olmayacaksın kardeşim önce ara sor sonra sevgili ol. Birisi içinde kendini asla değiştirme.
Soran+1 yılHiçte öyle demiyorsunuz. Bak Ali Ağaoğluna adam 65inde iş yapıyor bak İbrahim Tatlısese belki 60 yaşına geldiğinde bile kızların bekaretini aldı. Güç güçtür. Kadınlar gücün önünde eğilmeyi sever. İşçi bir adam karısını aldattığında neyine senin derler. Karısı kavga eder boşanır. Adam doktor, yakışıklı, zengin ise aldatması haklı görülür. Adamın eşi olduğu halde diğer kadınlar ona dadanır. Eşi de doktorun aldattığını bildiği halde bunu çeker belki benim kocam ne güçlü bir erkek bile der.
- +1 yıl
İşte yine bir genelleme. Efendim ben öyle düşünmüyorum. Öyle düşünenlerle karşılaşmışsınız. Benim gururum onurum ailem serefim var. Aldatmayı, siddet görmeyi kabul edenden şüphelenirim. Para için kabul eden olursa şüphelenmeme gerek yok kendini belli etmiş olur uyi günler size
Soran+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q2301644-zengin-biri-bulup-dost-hayati-yasamak-nekadar-dogrudur
En iyi cevabı oku da gör.
Soran+1 yılHep böyle diyorsunuz olay resteurantta tuvalete kaçmalar hesap ödetmelerle bitiyor. Zaten param olsa laf etmem. Eee sinema , Burger de yediriyoruz zaten. Ama üst üste 3 günde benden giderse benim 100 lirama 30 lira para harcanırsa laf ederimç.
Soran+1 yılBen 23 yıldır kendimim sen kaç yıldır kendinsin. Kendim olmaktan çıktığım zamanlar biraz daha fazla değer görmeye başladım. Öbür türlü kimse beni sadece ben olduğum için sevmedi.
- +1 yıl
Kimse derken kaç kişiden bahsediyordun. 23 yaşındaysan her yılına bir kişi desek 23 kişiyle kendini hiçe sayma. Umarım ailen vardır. Ailen varsa arkadaşmış sevgiliymiş ne gerek var diğerlerinin değerine. Sen önce kendine değr ver sonra ailen zaten veriyordur. Napacaksın kıçı kırık 23 kişiyi
Soran+1 yılBöyle diyen kızın ; erkekler nasıl kızları sever gibi konularda aratırma yapması dediklerini hiç gerçekçi kılmıyor. Arkadaşım bırak bu işler sizin anladığınız ya doğuştan yakışıklılık ya da " omuz, kol, adonis, sırt, bacak kası" gerisi hikaye. Sanki bilmiyoruz.
- +1 yıl
Demiyeceğim demiyeceğim diyorum ama nasıl bir insansın sana burada ailenden kendinden bahsediyorum sen hala kızların kimi beğendiğini kafana takıyosun yemişim kasını, bacağını. Herkes senin birlikte olduğun kızlar gibi değil. bir denemeden geçmissin karşına kötü insanlar çıkmış, sabırla bekle bende etrafdan değer görmüyorum sevgili anlamında demiyorum zaten arkadaş bakımından bile değer almıyorum. Ailem bana yeter de artar. Lütfen bu sözümden sonrada biliyoruz sizde paracı sizde adoniscisiniz deme ben burada sana hayatın tadını cikaracağın diğer seylerden bahsediyorum. Umarım yardımcı olmuşumdur
Bak ne diyor biz kıçımızdan uydurmıyoruz paracı olduğunuzu. Bunu itiraf edenleriniz var etmeyenleriniz var.- +1 yıl
Telefon ya da bilgisayar ne varsa önünde ne varsa at git hayatı dışarda yaşa. Şurda iki cümleden kızların nasıl olduğunu anlayamazsın ya da erkeklerin önce önyargıları silelim. sonra hayata olumlu bakalım ve biraz ailenle vakit geçir. Sana son sözüm olsun bay gizli kafayı kızlarla takma iyi akşamlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalan söylediğin kıza yazık..
11 Yorumla
Soran+1 yılKızlar hep yalan söylüyor.
Cok genellemissin.
114 Yorumla
Soran+1 yılMakyaj yapmıyor musun?
Soran+1 yılRimel , ruj
Soran+1 yılBuluşmalara makyajsız gelen kız görmeyeceğmiz için hala sana da yalan söylense durum anca eşitlenir.
Soran+1 yılSen de istiyorsun değil mi?
Soran+1 yılİşine gelmedi yani.
+1 yılAmacın ne senin. D
229 Yorumla
Soran+1 yılKaç para?
- +1 yıl
Dürüst olduğum için mi bu hakaret
Dürüst olupta maske takmadıgım için mi bu tavrın
Kaldı ki çok cocukca davranışın. D - +1 yıl
Allahım yarrabim ya
Git escortlara sor!
Benim ilkim olacak kişinin tipine, cuzdanına karakterine bakarım net! Bu kadar yıl kendimizi koruduysak en iyisini hakediyoruz
Soran+1 yılSen de varsa bakman doğal ama sende olmayan şeylere bakarsan eleştiririm.
Soran+1 yılSen de para, kariyer varsa bak Güney Kore hayranaı Adını Kezban diye tahmin ettiğim kız.
- +1 yıl
Güzel miyim evet
Karakterim düzgün mu birçok arkadaşım karakterimi seviyor
Son sınıfım kendim kazanacak gucteyim.. ve birçok kız para önemli değil derler ama onemlidir!
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/mr2EG0.jpg
Tamam mı tombiş kızım
...- +1 yıl
Hakaret diz boyu neyse oyna kenarda. D gizliye aldım kendimi
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/n5OEyg.jpg
Bu da internette rasladığım çok hoş bir görseldir. KS ile alakası yoktur ;)- +1 yıl
24 yasındaydayım.. ben erkeklerden nefret ediyorum ve paraya göre değer veriyorum
Benim halam fakir olduğu biriyle sevdiği için ne oldu! Ölümden dondu siddetten
Arkadaş çevrem paraya tipe önem vermedigi halde ne oldu zengin yaşlı kadınlara ya da güzel kadınlara gitti kocaları..
Su ana kadar hiçbir erkeği kandırıp parasını yemefim çünkü babam memur ve paranın ne kdr zor kazanıldığını biliyorum.. önceden seveyim diyordum ama çevrede gördükçe erkek milletinin sadece parasına tipine ve egitimine bakacagımı öğrendim çünkü sizi siz olduğunuz için sevenin değil de alımlı çekici. Kızlarla noynuzluyorsunuz - +1 yıl
*boynuzluyorsunuz
Soran+1 yılTipe bakıyorsun acındırma kendini.
- +1 yıl
Senin benimle alıp veremedigin ne? Boynuz yediğin herhangi bir kızdan acısını niye benim dürüstçe soyledigim düşünceye vuruyorsun..
- +1 yıl
Diyecek bir sözüm Yok he he deyip gidiyorum. D
- +1 yıl
*doguluyum
- +1 yıl
Burada o kadar çok kız varken beni böyle karalayıp hakaret etmen çok anormal! Ben şuana kadar kimseyle cıkmadım düşüp kalkmadım, etrafımda çok begenilen bir insanım kaldı ki güzellik gorecelli.. ben sırf cıkmak için cıkmam, geleceğim olacak kişiyle olur ancak bunuda ailemde bilecek.. seven kişi gelir kızın babasından ister orda burada sevmek yatmak ne bana ne de aileme yakışır. Kurt kızıyım geleneklerimiz ağır, ve bizdede kıza çok altın takılır karsılıgında sadakat beklenir.. ben 24 yasındayım ömrümu verdim, bedeller ödedim kısaca saglıgımdan oldum.. okulum bittiginde yüksek lisans.. Eğer ki temiz kaldıysam temiz isterim davul bile dengi dengine.. kızları bedava altına alamazsın escortlarda dahil.. bunun isyanını yapacagına ibadete dayan o seni kötülüklerden alıkoyar
- +1 yıl
:) peki sen bilirsin selametle kardeşim..
Soran+1 yılOnlara tüm toplum kötü gözle bakıyor zaten paylarını alıyorlar. Senin gibi kızlara gözle bakılması lazım ondan dolayı senle uğraştım.
Daha önce sevgilin olmamasına inanmıyorum. Çok çirkin bir kızsın ve kendini değerli göstermek için milleti reddediyorsundur. Belki daha iyisi beğenir diye. Birkaç yıl sonra daha iyisini bulamayınca beklentilerini geri çekeceksin. Bu da iki yüzlülüktür. Kendine güzel deme aç önünde bilgisayar var Rusya yaz Bulgaristan yaz da kız gör. Hiç olmadı yaz vakti Antalya'ya gidip canlı canlı gör aradaki farkı.
Sen geçinecek kadar para istesen paraya bakıyorum demezdin. Kilolarca altın istiyorum dersen bu lafı yersin Sen ananın evinden getirebileceklerini ister haklı görürdü. O evliliğe ev, araba getiremiyorsan isteyemezsin. Seni kabul edecek ya bir zengin enayi olur ya da sağda solda kız bozdum diye sevinen ama evlenince bakire kız isteyen bir züppe olur. Yani tencere kapak sen hayat kadını gibi paraya bakan bir kadın, o bir şeref yoksunu.- +1 yıl
Tamam ruslar güzel senin gibiler alır. D yavhe he diyorum kardeşim. D
Soran+1 yılAntalya'da maymunları alıyorlar. Kısa, göbekli, kara erkekler bile merak ediyorlar. Ben uzun boylu, kaslı olduğuma göre çok daha üstünüm. Senin fotoğrafını gördüm objektif kişilere sorsak sende daha iyi bir dış görünüşe sahip olduğumu söylerler. Sizin gibi ev+araba+maaşta istemiyorlar. Zaten onlara gıcık olmanızın sebebide güzel olmaları ve sizin elinizden Türk Erkeklerini kapmaları. Rusya'ya giden işçi Türkler bile orada ilişki yaşayabiliyor evlenebiliyorlar. Sizin poponuz kalkmış başka bir derdiniz yok.
- +1 yıl
Ben Kürdüm ve tercih edeceğim erkekte soydasım olur; ) sen o tiple kızlar bakmıyorsa kendi derdine yan. D
- +1 yıl
Sen beni gördün mü erkek diyorsun ya da çirkin? Evet kimseyle çıkmadım cıkmamda beni isteyen adam ilk ailemle temasa geçmesi lazım o kadar!
Soran+1 yılSana kim güzel dedi bilmiyorum ama 100 üzerinden 60 sın.
- +1 yıl
Sıfır makyajla boyleysem ne güzel
Soran+1 yılMakyajsız bu kadarsın ve benim nefsim sana uyanmadı. Yani güzel değilsin. Kaşların aralıklı gibi ya da filtreli fotoğraftan dolayı öyle çıkmış. Dudakların güzel. Burnunda biraz büyük ve burun başlangıcı (alından başlayan kısım) enlice. Yani insanların tipini beğenmeyecek bir tipin yok. Böyle biri ancak karakterli olduğu için tercih edilebilirdi ; kendinde olmayan şeyler (ev+araba+dolgun maaş) karşındakinden istediğin için o da yok.
- +1 yıl
Burnum büyük değil! Kaslarım döküldü (tedavimden dolayı) makyaj mucizedir bu bir gercek!
Soran+1 yılİnsanlar senin tedavinden dolayı kaşlarının dökülmesini önemsemek zorunda değil. Çünkü sen onların ne şartlar altında o kötü dış güzelliğe sahip olduğunu ya da ev, arabaya, dolgun maaşa sahip olamadığını önemsemiyorsun.
- +1 yıl
Haklısın.. ama sıkıntın varsa dua et evlenmezsin, sevgili yapmazsın olur biter.. kendinide escortlarla ya da genel evle tatmin edersin kardeş
- +1 yıl
Soran pardon sen çok mu güzelsin bir kıza çirkin diyorsun? Yiyorsa fotoğrafını at g*tü kalkık orspu
Evet.
27 Yorumla
Soran+1 yılMakyaj bir kandırmacadır. Bunu bir yalan olarak kabul edersek buluşmaya makyajla gelmiş bir kıza karşı durumu eşitlemek için yalan söyleyebiliriz.
Soran+1 yılNe tür yalanlar söylüyorsun?
Soran+1 yılBence vicdan azabı duymamıza gerek yok sence var mı? Sen vicdan azabı duyuyor musun?
Soran+1 yılOnlarda çok yalancılar değil mi? Sen ne yalanlarını duydun?
+1 yılHayir kimseye soylememeye calisiyorum
07 Yorumla
Sen de yaşan söylüyorsun. Çünkü her kadın yalan söyler. Onu sonra anlatacağım. Suçluluk duygusu duymam için bir neden olması lazım ama yok.- +1 yıl
Neden olur tabi böyle yalan mi olur
Soran+1 yılKadının bu yalanlar söylenince ayrılması onunda kötü biri olduğunu gösterir. Demek ki; eve, arabaya önem veriyor, olmadığı için ayrılıyor. Paraya değer vermeseydi yalan söylenmezdi.
Her kadın yalan söyler. Sen de söylüyorsun.- +1 yıl
Kime söylemişim ya neden suçluyosun
- +1 yıl
Demekki o paraya duskun boyle yalanlar soyledine gore
Soran+1 yılSen bunlardan birini illaki yapmışsındır. Kadınlar;
sanıyorlar. Ben kel olsam, buluşmalarda perukla kızı tavlayıp evlendikten sonra çıkarsam olur mu olmaz. Kadınlar yapınca oluyor. Kızlar 1,55 boyunda 15 cm topuklu giyiyor 1,70 lik adamı beğenmiyor. Bundan daha büyük bir haksızlık olur mu. Eeee kendisinde ev+araba+dolgun maaş olmadığı halde isteyen birilerine neden yalan söylemiyeyim. Suçluluk duygusu duyacağım bir şey söyle.- +1 yıl
Beni tanimiyorsun ve haksiz yere illa yalan konuşuyorsun makyajla topuklu bizi kandiriyorsun diye bana iftira atamassin bikere dediklerininde hiçbirini yapmiyorum ayrica sadece rimel süruyorum ki buda seni ilgilendirmez ama etrafta gözlerim çok güzel diye dolasıp hava atmiyorum al bunla sucluluk duy iste başkasinin hayatini bilmeden onu suclayip yargilayamazsinnn !!!
Makyaj yapmam.
127 Yorumla
Soran+1 yılDönüşür örnekleri va. r
Soran+1 yılBu arada senin mantıklı cevaplarını görüyorum. Bu çirkinlik güzellik yaratma sorularında.
Soran+1 yılKızlar 1,55 boyunda 15 cm topuklu giyiyor 1,70 lik adamı beğenmiyor. Bundan daha büyük bir haksızlık olur mu. Üstüne üstlük kimse kimseyi sadece o olduğu için sevmez. Görsel, para, statü, güç. Bunun dışında ne söylerlerse söylesinler yalandır.
Soran+1 yılBen kendimden biliyorum ya ; yalan değil. Beni 23 yaşına kadar seven olmadı. Bundan sonra olursa da numara yapan, piçlerden darbeyiyip sığınacak liman (enayi ) arayan, iyi bir eş iyi bir baba olacam için severler. Oysa ben bir kızın en değerli şeyi teslim edeceği kadar sevilmek istiyorum. Seviyormuş gibi yapılabilir ama hiçbir kız evlenmeden bekaretini sevmediği bir adama vermez. Bundan dolayı bekaret verilen adam karşılıksız sevilen adamdır. Sadece o olduğu için sevilen adam. Yarın bir gün pişman olsalarda riske girilen adam.
Soran+1 yılEn değerli şeyi oymuş kızlar öyle diyor ve davranıyorlar. Bana vermediklerine göre en değerli şeyleri o.
Soran+1 yılBak senle aynı düşünleri paylaşıyorum. Kadında gönül eğlendirmek için bir erkeği kullanabilir Bu durum erkek kullanıp attı değil kadın kullanıp attı gibi de değerlendirilebilir. Ama Türkiye'de kadınlar evli olsun bekar olsun cinselliklerini silah olarak kullanıyor. Bakire olmayan bir kızla sevgilisin (ben bakirim bu arada dudaktan bile öpüşmedim) ilk başta paranı yemeye çalışıyor. Sonra evlenmeyi beklersin cinsellik için diyor. Yani başkasının cinsel ilişki için ödediği bedel evlilik değilken bakir bir erkekten cinsel bir leşme için evlili ği şart koşuyor. İnan bana saf gibi bir tipim yok çok iyi bir üniversitede okudum. Göstersem tipimi bu fırlama dersin ama değilim işte.
- +1 yıl
Cinselliği bir ödül olarak gören çok kadın var. Bu gece cezalısın vs.
Sanki iki taraf da haketmiyormuş gibi.
Öyle yani, bu düşünce o kadar derin ki bu ülkede ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Kafan çalışıyor bir kere sorguluyorsun. Umarım kendine göre çağdaş bir kadın bulursun. Değip değmeyeceğine iyi karar ver ha
Soran+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q2301644-zengin-biri-bulup-dost-hayati-yasamak-nekadar-dogrudur
Ben böyle düşünen kadınlara karşı nasıl dürüst olabilirim , bakar mısın.
Bak Ali Ağaoğluna adam 65inde iş yapıyor bak İbrahim Tatlısese belki 60 yaşına geldiğinde bile kızların bekaretini aldı. Güç güçtür. Kadınlar gücün önünde eğilmeyi sever. İşçi bir adam karısını aldattığında neyine senin derler. Karısı kavga eder boşanır. Adam doktor, yakışıklı, zengin ise aldatması haklı görülür. Adamın eşi olduğu halde diğer kadınlar ona dadanır. Eşi de doktorun aldattığını bildiği halde bunu çeker belki benim kocam ne güçlü bir erkek bile der. Türkiye'de cinsel açlığın, tacizin, tecavüzlerin ve kadına şiddettin sebeplerinde bir tanesi (hepsü değil ) de zengin bir adamın 10 kadını kapatması farklı bir perspektiften bakarsan 10 kadının bir zengin erkeğe ait olamayı kabul etmesidir. İnsan doğası 17 - 18 yaşlarından sonra cinsellik konusunda her geçen gün daha da zorlanır. Cİnselliğin 30' una kadar yaşatmaması kesinlik bir sorundur.
Soran+1 yılKadın kendine değer vermemesi sorun evet. Bu arada lezbiyen değilsen erkeğe ihtiyacın var.
Soran+1 yılNeyse yakın kafaları paylaşıyoruz. Agnostik misin?
Soran+1 yılO nasıl oluyor?
Soran+1 yılLesley Hazleton gibi agnostikler var ılımlı görüşlü ve dinleri inceleyen hatta yeri geldiğinde öven. Agnostikleri severim ateistler bazen antidemokrat olabiliyorlar.
Soran+1 yılEvet, öyle ama çok hoş sunumları var TED ' de
Soran+1 yılTamam, teşekkürler :)
+1 yıl500 bin , ben alıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
+1 yıleninde sonunda anlıyorlar =)
03 Yorumla
aslında biz hep kandırılıyoruzz =)
Soran+1 yılSen nelerle kandırıyorsun kardeş :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok ustaca yalan söylerim:)
01 Yorumla
Soran+1 yılMesela :)
En iyisi kanka askım, askımm aaaa kanka
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım