+1 yılYalanı ne bir kadın ne de bir erkek hak etmez. Kaldı ki bunun hak edilebilir bir geçerliliği yok. Genele vurup ki bunun genele vurulup vurulmamasıyla da alakası yok, kadınlar makyaj yaptığı için o için bu için yalanı hak eder demişsin... Pembemaymunun dediği gibi, genele vurmadan bu konuyu çoğunuz çıplak ama kusursuz bir bedenin, cildin, insanın peşindesiniz. Herkes kabullenmelidir ki 100%lük kusursuzluk, mükemmellik yok. Bol makyaj ve rötüş var her iki cins için. Şahsen ben kusursuzluğu ve mükemmelliyetçiliği savunmadığım için karşımdaki insanı bunlara göre yargılamam. Kilolarca makyaj yapmıyorum, topuklu ayakkabıyı en son okul balosunda kaç sene önce giydim, sevgilim 5-10 cm benden uzun, yarın bir gün bir davete gideriz vs topuklu giyerim ya geçersem ya aynı boyda olursak diye karalar bağlamadım. Kaslı bir vücut yapısı yok, göbeği var ve ben hiç rahatsız ve şikayetçi değilim. Aksine bunlar onu o yaptığı için onda sevdiğim şeyler. Erkekler sadece tek kulvarda yalan söylüyor diye koccaman bir genelleme yapmışsın. Yalan yalandır işte. Bunun tek kulvarı on kulvarı yok. İnsanlar ne yalan söylenmesini ne de aldatılmayı hak etmez. Karşındaki insan ne kadar kötü olursa olsun yok böyle bir adalet. Kaldı ki yalan ve aldatma aynı zaten ne farkı var? Bir sepet elmadan iki tanesi çürük çıktı diye komple sepeti çöpe atıyorsun sen. Yapma.
324 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadığınız bir nokta var. Erkekler tek kulvarda hayatıyla ilgili (ilişkinin geleceği için, kendi çıkarları için) yalan söylüyor kadınlar ise hem dış görünüş hem de hayatıyla ilgili yalan söylüyor. Bundan dolayı en yalancı erkek bile makyaj yapmayan kıza karşı denktir. Çünkü ikiside tek kulvarda yalan söyler. Ama kadınların% 90'ı özel günlerde, ilk buluşmada makyaj yaptığı için yalanı hak eder. Bugün hanginiz ilk buluşmaya gittiğinde makyaj yapmıyor. 1,65 ' lik adamı 1,60 olduğunuz halde beğenmiyorsunuz ama. Ben sana vereyim nicknameni konuş. Size yalan söylendiği zaman yapılan denkleşmektir. Bu arada makyajsız güzel olmak zorundasınız. Güzel olmak zorunda değiliz diyorsan her konuda erkekle eşit olman gerek.
* Hesabılar eşit mi?
*Özel günlerdek hediyeler eşit mi
*Evleneceğin zaman maddi anlamda senin getirdiklerinle erkekten istediklerin eşit mi aynı mı?- +1 yıl
Ben karşımdaki insana zorundalık kılmıyorsam benim de zorunda olduğum bir şey yoktur. Ben genel olarak eşitliği savunuyorum zaten. Madde madde yazdıkların da bu eşitliğe dahil. En azından senin deyiminle %90lık kesşme girmiyorum. Yalanı bu kadar doğruymuşcasına savunmana takıldım ben. Ben dürüstlükten yanayım ilişkimde, bahaneye, yalana ihtiyaç duymuyorum. Açık olmak en güzeli. Arkadaşının başına gelen için bir şey diyemeyeceğim ne yazık ki ama arkadaşının başına gelenler yalanın doğru bir şey olduğunu göstermiyor. Dediğim gibi sırf erkekleri baz alarak söylemiyorum genel olarak iyi veya kötü hiç bir insan yalanı hak etmez. Hayatıyla ilgili yalan söyleyen tek taraf sadece kadınlar değil yalnız söyleyeyim.
Soran+1 yılhttps://www.kizlarsoruyor.com/uye/wolkydj
Al bu arkadaşla konuş neler çekiyor. Senin tek bildiğin ben hak etmiyorum diyip kendini kurtarmak.
Hesapta eşitliği savunuyorum demek yetmez sevgilinle olduğun zaman onun yaptığı gibi "tuvalete gidiyorum" diyip hesabı ödemen lazım.
Kadınlar her noktada erkeğe haksızlık yapıyor. Benim burada kızla ilk buluşmada neler yapmalıyım, kızlar nelerden hoşlanır, onu nasıl eğlendiririrm, kadınlara ne tür hediyeler alınır gibi soruların eşiti kadar erkekler nelerden zevk alır sorusu yok. Çünkü buluşmalarda maymun olan biziz. Bakın hemen sıralıyorsunuz kızların size hoşbulması için; espirili olacan, iltifat edecen, güven verecen vs. Kadın ne yapıyor. Ben buluşmalarda kızı eğlendiren bir jonglör gibi hissediyorum. Espiriler benden , konu açmalar benden. Eminim diğer erkeklerde bunların aynısını yaşıyor. Peki siz ne yapıyorsunuz?- +1 yıl
(1) Benim kendimi kurtarmam gereken bir durum yok. Nasıl insanlarla gezdiniz, takıldınız da bunları yanşadınız bilmiyorum. Kimse kavun değil koklayıp anlayalım sonuçta. Keşke öyle bir şansımız olsa. Benim nasıl bir insan olduğumla ilgili, beraber olduğum insanla olan ilişkimle, muhabbetimle alakalı bilgi sahibi olmadan bu kadar sert eleştiride bulunamazsın. Burada soru soran erkeklerin aklı yok mu? Neyden hoşlanırlar, neyden etkilenirler vs diye neden sadece erkekler soruyor diyorsun. Sormasınlar. Kimse silah dayamıyor soracaksın diye. Alan memnun veren memnun demek ki soruyorlar. Ben saatlerce konuşmadan oturduğumuz zamanları da hatırlıyorum kim laf açacak beklentisi, kim bir tarafını yırtacak beklentisi olmadan. Sadece benim konuştuğum onun dinlediği veya tam tersi olan zamanları da hatırlıyorum. Benim böyle takıntılarım yok. Benim gibi birisi olsun istedim karşımda ki tam da öyle oldu.
- +1 yıl
(2) Yok hesabı ödesin, özel günlerde para saçsın, iltifat yağmuruna tutsun vs bu gibi küçük şeyleri sorun etmedim, beklenti olarak görmedim. Ne bir büyük beden ne de bir küçük beden kimseyi istemedim. Gerçekçi olalım yürümüyor öyle. Güven dediğin tek taraf için gerekli olan bir şey de değil. Ben karşımdaki insandan güven bekliyorsam güven vermem gerekir. Karşılıklı bunlar. İlk buluşmada konu açmakmış, güldürmekmiş, hesapmış bunlar bekleniyor diyorsun. Yapmayın, maymun olmayın o zaman. Orta yolu bulun çok mu zor? Tamam kabul ediyorum bir çok kişi tanıdım bu düşüncelere sahip ama herkes aynı değil bodozlama dalma rica ediyorum
Soran+1 yılBırak Allah aşkına hala beklentiye girmem etmem demişsin. Sen girmesende toplum erkeğe öyle yükler yüklemiş ki o hesabı ödemese kötü hissediyor. Yani sen kalkıp ödemediğin sürece o adam ödeyecek. Onu geçtim ben kaç tane adam biliyorum sevgilisinin telefon faturasını ödeyen ve bu normal bir durum gibi karşılanıyor. Erkeklerde kendini maymun etmesin demişsin. Toplumun beklediği şeyler yapılır. Kızlar beklemesin erkekler yapmaz. Bak ne oluyor biliyor musun" ben onu eğlendirmezsem benle sevgili olmaz" düşüncesiyle espiriler öğreniyor, fıkralar bilmem neler. Kadınlar nelerden hoşlanır diye bir sürü soru var siteye bak görürsün. Sizinle birlikte olmak için en iyi espirileri bilicez, komik olacz, para harcayacağız; yoksa sevgili olmak yok. Ama aynı kızlar evlilik yaşlarına geldiği zaman dik duruş sergileyip o espirileri, konuşmaları beklemiyorlar. Paralarını yedikleri adama görücü olduğu zaman ev, araba soruyor. Sen erkeğe yüklersen her şeyi ona ev , araba soramazsın. Sen o evi arabayı
Soran+1 yılSevgiliyken yedin. Evlenme zamanı da görücü usulünde dik duruşlu ağır başla maço erkek seversiniz. Yani dengesizsiniz. Dolyısıyla en dürüstünüz bile yalanı hak ediyor.
- +1 yıl
Yahu banane toplumdan. Toplum ataerkilse ben ne yapayım? Bahsettiğin kadınları bu hale getiren ataerkil toplum bu kadar basit. Küçüklükten bu şekilde yontmaya başlıyorlar beyinleri. Kadınların çoğu bu şekilde ataerkil büyüyor, sen de bunu genele vuruyorsun. Erkek çalışır kadın yer diye öğretiliyor. Ben kendi ayaklarımın üzerinde durmadıkça, kendimi kendime kanıtlamadıkça, kendi sorumluklarımı almadıkça, cüzdanımda benim emeğimin karşılığı olmadıkça yapamam. Bu hayat benim çünkü. Başkasının omuzlarında, başkasının emeğini osunu busunu yiyerek hayat benim hayatım diyemem. Dediğin soruları da sitede gördüm evet ve bununla ilgili cevabımı da verdim sana. Bazı söylediklerinde de haksızsın diyemeyeceğim. Keşke herkes saldırmak yerine biraz objektif olabilseymiş bazı yerlerde sana cevap verirken.
Soran+1 yılSen de ikiyüzlüsün. Ataerkil toplumu eleştiren kadınlar ilk başta pozitif ayrımcılığa karşı çıksın.
Benim * devletimin düzenin de kadınlar erkeklere haksızlık yapıyor. Sen hiç çalışmasan evlendiğin kocan Türk Kanunlarına göre sana bakmakla yükümlü. Sen evleninceye kadar babandan sigortayla yararlanırsın ben okumuyorsam 18 yaşımda okuyorsam okul bittikten sonra babamın sigortasından çıkartılırım ve sgk hizmetlerim kendi üstüme kalır. Baban vefat ettiğinde hiç evlenmezsen ömür boyu maaşını alırsın ben 18 yaşından büyüksem alamam. Sen çalışmak zorunda değilsin ben çalışmak zorundayım. Geç saatlere kadar mesaisi olan bir iş yerinde çalıştığımızda adamlar seni evine kadar taksiyle yollar beni servisle evime 20 dk ötede bırakırlar. Sen evim+araban+düzgün bir işin olmasada o vajinan için evlenirsin ben penisim için evlenemem (Türkiye kadınlar bir tek Çağatay Ulusoyve benzeri yakışıklıktaki adamların penislerine hallenirler) .
Soran+1 yıl1200 liradan 10 yılda ancak 150 bin lira kazanır ve evi olur. Bunun için dışarıda tek bir çikolata bile yememelidir. Karıyada gitmemelidir. Çünkü dedim ya ters çevirip kendimize sokacaz. 10 yılda bir evim olur kız istemeye gideriz. Karaktersiz Türk Kadını beğenmediğini söyler. Ondan gider başka birine o da olmaz der. Böyle 10 karaktersiz Türk Kadınından sonra karaktersizliği daha sonranda ortaya çıkacak bir Türk KADINI ile evlenirsin. 1 yıl sonra boşanma davası açar ve 10 yıl çalışıp aldığın evin yarısınıda erkekten alır. Ev satılır erkek evin yarı parasu ile ortada kalır.
- +1 yıl
Devletle olan derdini devletten soracaksın o zaman. Ben kanunların bana verdiklerinden haberdarım. Babamı 2010 senesinde kaybettim, kalan emeklisini liseden mezun olana kadar aldım. Bir tarafımın keyfine de harcamadım. Lise bittikten sonra da zaten bir işe girdiğim için sigorta otomatik kesildi. Ah vah demedim, demem de. Ne kadar güzel ki şimdi kendi ayaklarımın üzerinde sağlam durup hiçbir şeye muhtaç değilim ve evet ben de senin kadar çalışmak zorundayım. Başka insanlar ne b. k yer umrumda değil. Evim, arabam, düzgün bir işim olsun olmasın vajinam için evlenmem. Benim vücudumdaki hiç bir nokta kimseyi ilgilendirmez. Senin penisinle ne yapacağın sana kalmış. Ben birinin başka birini ezdiği, hor gördüğü bir ailede yetişmedim. Herkesin eşitlik gördüğü bir ailem var benim. Ya taksiye beraber bineriz ya da metrobüse. Ben ilk stüdyoda işe başladığım dönem 19 yaşındaydım. Bazen iş gece 2-3ü bulduğunda bile trenime atlar evimin yolunu tutardım ben.
- +1 yıl
Karşına çıkacak her kadın da aynı değil. Ben de her erkeği aynı görüyordum ama değil işte. Ne yaşadın bilmiyorum ama sadece arkadaşının başına gelen şeyden dolayı bu kadar sinir yaptığını sanmıyorum.
Soran+1 yılİşte bundan bahsediyorum işimi devletle filan halledemem. Bu ülkede feministiz diyen kadınlar sadece negatif olan şeyler için değil pozitif ayrımcılık içinde sokağa çıkıp "biz engelli değiliz, böyle bir şeye ihtiyacımız yok" deseydi böyle olmazdı. Sen hariç yapmıyorsun ama kadınlar işe yarayan şeylerden faydalanıp negatif getirilerin, de kabul etmiyor.
- +1 yıl
Kendi düşüncelerimi yeterince iyi anlattığımı düşünüyorum. Haklı olduğun yerler var 3maymunu oynayamam ama haksız olduğun yerler de var. Dediğim gibi keşke insanlar objektif olabilse, biraz empati kurabilse. Herkes saldırmak yerine tartışmayı öğrense. Tartışmanın da ne olduğunu ayırt edebilse tabi ki. Ben kendime kinci derdim seni görene kadar. Neden bu kadar kin besledin tam olarak onu da bilemem ama kendine zarar veriyorsun. Kalıplaşmış toplumu değiştiremeyiz, aklımız başımızdaysa kendimizi sığ düşüncelerden soyutlayabiliriz artık o kadar.
Soran+1 yılBu zamana kadar kendime zarar verdim bundan sonra kendime zarar vermicem daha neyi anlamıyorsun.
Malesef benden birinden maddi/manevi zarar görünce özel biri olarak şu kız yaptı demem; kadınların hanesine yazarım. Karşılığında masum olsun olmasın diğer kadınlardan çıkarırım. Makyaj yapmaları ve normal hayatındaki yalanlarıda gönlümü hafifletir suçluluk duygusu duymam. Bunun en büyük suçlularından biride gösterip vermeyenler.- +1 yıl
Keşke sana yapanlara anlatsaymışsın, kussaymışsın sinirini kinini. Ama emin ol onların keyifleri gayet yerindedir sen konuşmuşsun susmuşsun vs dert mi?
Soran+1 yılSenin özelliğinde kızlarında emin ol bana zararı dokundu. Gösterip vermeyenler meselesini geçelim. Mütevazi bir hayat yaşayan bir erkeğe kızlar nasıl davranıyor sanki o "yokmuş" gibi davranıyor. Kaç tane sevgilin teklifi geldi bana 0 . Ben kaç tane ettim 4 . Başarı oranı %0 . Üstü başı temiz, özgüvenli, konuşmasını bilen, diksiyonu sestonu düzgün, sportip bir erkeğe neden değer vermezler. 9 ay spor yaptım kaslı bir vücudum var. Teklif ettiğim kız 12 saat uyumadan açılmayan bir kız olduğu halde reddetti. Bana teklif etmiyorlar. Ben gidiyorum teklif ediyorum kabul etmiyorlar. Üstüne üstlük en 100 kız, çirkini bile 100 kişinin içindeki 10 yakışıklı erkeği hayal ediyor. O 10 erkek 10 kızı 90 kızla aldatıyor. Tüm sinirlerini asla işi olmayacağı 90 erkeğe kusuyorlar. Yani bana tüm kızların zararı dokundu. Bari ben bir şey yapayımda ondan sonra laf işiteyim. Artı bir kadın benle bir şey yaşarsa kolay kolay ayrılamaz.
- +1 yıl
Hemen parlayabilen bir yapıya sahip olduğum halde hala sakinliğimi koruyabilmeme şaşırıyorum. Hala sana insan gibi cevap veriyorum ama sen saldırmaktan vazgeçmiyorsun. Benim gibi insandan zarar gelmez emin ol. Zarar bir insan olsaydım hayatımda biri olmazdı. Çoğu kadınların neler aradıklarını bir bayan olarak ben bilmiyorum ki artık sana söyleyeyim. 4 kızdan olumlu yanıt almayınca 5. sinden olumsuzu bekleme. Belki sen bile açılmayacaksın sana gelecek. Sevgilime ben açıldım mesela ve ilk defa açıldığım o olmuştu. Belki sen de egosu ve özgüveni taşan insanlara denk geldin. Olamaz mı?
Soran+1 yılTeklif ettiğim kız kesinlikle güzel değildi. Ben kampüsün, fakültenin en havalı , güzel kızlarına teklif etmedim. İç güzelliği olduğuna inandığım, aile yapıma uyacağını düşündüğüm kızlara teflif ettim ama olmadı. Beklentilerim yüksek değildi. Bu kız öncesinde arkadaşlarına uzun boylu , esmer bir erkekle sevgili olmak istiyorum demiş. Ben de daha önce kimseyi araya sokmamıştım bu işler için bu sefer araya soktum ve arakdaş ortamında denk getidim. 3 kere buluştuk 4. buluşmamızda hoşlandığımı söyledim kabul görmedi. Hepsinin haklarını verdim mesajla yapmadım. Gittim kıza "Ben seni güzel buluyorum. Bence bu bir kızın yüzüne söylenmeli mesajla söylemek istemedim. Senden hoşlamyorum dedim".
- +1 yıl
Ne demeliyim artık bilmiyorum, o kız da ne arıyor bir fikrim yok.
Soran+1 yıl"Ne demeliyim artık bilmiyorum, o kız da ne arıyor bir fikrim yok."böyle de deyip işin içinden çıkacağınızdan ben istediğimi yaparım arkadaş. İç güdülerinizden kaynaklanan en iyisi fikri hepinizde var. Yani yalanı hak ediyorsunuz. 23 yaşına kadar dürüst oldum değer görmediğime göre yaptığım şey yanlış. Bir de yaşadıklarımı maddi durumumu biraz değiştirerek söylicem. Bunun neresi kötü. Artı bir kadına cinsellik yaşatılmazsa bağlanamaz. En azından ayrılırken pişman olacağı bir şeyler olmalı.
- +1 yıl
İlk önce seni tanımıyorum sonrasında aynı şekilde kızı tanımıyorum. Hayır bilmeden etmeden ne yorum yapmamı ne anlatmamı beklediğini bilmiyorum. Seni bu duruma sokan ben değilim ki bir cümle kurup işin içinden sıyrılayım. Git o kıza sor mesela. Ne bekliyordun da olmadı, ne umdun da ne bulmayı bekliyordun diye. Aynı okulda değil misin bu kızla? Nasıl hoşlandığını vsyi söylüyorsan git yüzüne sor o zaman. O kafada bir insan mıyım ki ben kızın ne düşündüğünü sırf hemcinsim diye bileceğim. Çoğu insan böyle. Nankör, yalancı, çıkarcı ne bileyim şekilci, içten pazarlıkçı. Bu liste uzar gider. Ama ben kendimden o kadar eminim ki listedeki hiç bir sıfatı hak etmiyorum. Kendi kendime yuvarlanıp gidiyorum ama senin düşüncene sahip olan insanlar beni bu kategoriye rahatlıkla sokabiliyor, eleştrinin dozunu aşabiliyor.
Soran+1 yılHoşlandığın ve aşık olduğun çocuğa bak ne dediğimi anlarsın? Sen güzel misin bilmem ama kızlar için değişmeyen şey
*Çocuk çok yakışıklıdır
*Zengindir
*Yakışıklı ve zengin olmadığı halde iyi bir bakımla yakışıklı ve laf bazlık yaparak zengin gösterecektir (benim yapacağım şey)- +1 yıl
Kendisiyle bir seneyi aşan bir birlikteliğim var ne o superman ne de ben bir wonder womanım. Maddiyat konusuna gelince aynı şeyin lacivertiyiz. Biz birbirimiz için hem zengin hem güzel/yakışıklıyız. Ve bana bunlar yetiyor. Ona da öyle.
En İyi Cevaplar
+1 yıl5dakŞikayet
Kadınlar ;
* Korse ile kandırıyorlar
*Kadınların bakım yaptıkları yok makyajla ilüzyon yaratıp onu kendi yüzler sanıyorlar.
a. Saçlarını sarıya boyattı diye sarışın,
b. Çıt çıt-postiş taktı diye uzun saçlı,
c. Rimel- kalem çekti diye büyük ve güzel gözlü,
d. Topuklu giydi diye uzun boylu,
e. Kapatıcı-fondöten sürdü diye pürüzsüz cilde sahip
sanıyorlar. Ben kel olsam, buluşmalarda perukla kızı tavlayıp evlendikten sonra çıkarsam olur mu olmaz. Kadınlar yapınca oluyor. Kızlar 1,55 boyunda 15 cm topuklu giyiyor 1,70 lik adamı beğenmiyor. Bundan daha büyük bir haksızlık olur mu. Eeee kendisinde ev+araba+dolgun maaş olmadığı halde isteyen birilerine neden yalan söylemiyeyim. Yalanı hak etmiyor musunuz?
SİZ KILOLU KADIN BEGENMEZSINIZ BAKIMSIZ KADIN BEGENMEZSINIZ SONRA DA YALANI HAK EDIYORSUNUZ YOK YA? (SEN GENELLEME YAPTIĞIN IÇIN BEN DE YAPTIM ) AYRICA DÜNYA ÜZERİNDE NE KADIN NE ERKEK HİÇ KİMSE YALANI HAK ETMEZ YALAN ACIZLERIN İŞİDİR.310 Yorumla
Soran+1 yılYalanı hak ediyorsunuz. Hem makyajla hem ilişkide yalan söylüyorsunuz. Oysa erkekler görsel olarak yalab söylemiyor. Bizim söylediğimiz yalan tek kulvarda sizin iki kulvarda. Kilolu erkeği sende beğenmezsen, bakımsız erkeği sende beğenmezsin. Bunlar erkeğinde beğenilmeyeceği özellikleri. Sen adamla denk olduğun halde topuklu ve makyajla adama üstünlük sağlayıp beğenmiyorsun. Bu adamda başka yönden yalan söylüyor. Üzüldüğün nokta ne.
- +1 yıl
İnsanları dış görünüşüne göre yargılayan sizsiniz, hemen cirkin diyebilirsiniz e halıyle kadınlar da makyaja yöneliyor kendilerini güzel hissetmek istiyor. İkincisi, sen topukluyla ya da makyajla bir insana üstünlük sağlanabileceğini mi düşünüyorsun cidden? Aşağılık kompleksi gıbı bır sey bu? Yanında makyajlı kadın olunca onun senden üstün olduğunu düşünüyorsan geçmiş olsun ne dıyeyim
Soran+1 yıl1,65 boyunda bir erkek arkadaşım var hem de burada. Sana adını da verebilirim ne yaşadığını anlatsın. Onu topukluyla geçen kızla beğenmiyor. Demekki siz makyaj ve topuklu kandırmacası ile üstünlük kurmaya çalışıyorsunuz. O kadar ilüzyonu erkek de yapsa sizden güzel olur. Bknz. Transeksüeller.
Ondan dolayı kendinizi güzel zannetmeyin, erkekleri de dış güzelliğiyle değerlendirmeyin. Makyaj yapıyorsunuz bir zahmet güzel olun. Bu arada benim boyum 1,83 ve kaslıyım.- +1 yıl
Hakikaten sende aşağılık kompleksi var. O arkadasın için üzüldüm fakat bu onun karsısındakının saçmalığı. Bir kişiyi böyle gördün diye bunu tüm kadınlara yüklemezsın. Bu arada ilgilenmiyorum.
Soran+1 yılBak hepinizin dediği laflar " bir kız öyle yaptı diye genellemeyin" o arkadaşımla konuş anlarsın. Sen de aynı b. ku yer kabul etmezsin. Sen 1,65 isen 1,70 'lik erkeği istemezsin çünkü düğünde 10-15 cm topuklu giymek istersin. Bu arada evet makyajsız halinizle güzel olmalısınız. Çünkü kocaman bir sivilcenin lekenin kapatıcı ile kapatılması yalancılıktır. Kadın olan sensin güzel olmak zorundasın. Ben erkeğim benim görevim çalışmaktır.
- +1 yıl
Bana bak bana o ağzını toplaa. Aynı b*k bilmem ne? ne biçim konuşuyorsun. Ayrıca asla ben güzel olmak zorunda değilim ben kendim çalışır basımın caresıne bakarım erkek elınden gelecek para gelmesın
Soran+1 yılBu dediklerin gerçekçi gelmiyor
* Sevgilinle bir mekana gittiğinde hesapları kim ödüyor?
*Evlensen ev talep etmeyecek misin?
*Sevgililer gününde ve özel günler sana çalışmıyor mu yoksa sende sevgiline aynı pahada hediye alıyor musun?- +1 yıl
Ortak ödemeyi hep teklıf edıyorum ve evet özel günlerde hedıye almıyoruz oldu mu
Soran+1 yılTeklif etmeyip ödemen lazım. Onun yaptığı gibi "tuvalete gidiyorum" diyip hesabı ödemen lazım.
Belki o ödemese bırakırsın. Gözünde düşer. Sizi kendi isteklerinizi önemsiyorsunuz bizim isteklerimizle ilgilenmiyorsunuz. Ben sinemadan, gezmeden değil seksten zevk alıyorum. Sen flört ederek gezmekten , sinemadan. Eee senin sevdiğin şeyleri yapıyoruz ama parasını ben ödüyorum. Burada haksızlık kime yapılıyor. Ben desem ki buluşmadan zevk almıyorum bunun parasını sen verecen kabul eder misin hayır. Hem erkeğin parasını yemeyi biliyorsun hem de vermiyorsun. Yaşın küçük belki bakire olabilirsin. Bakire isen adamın hesaplarını sen öde çünkü onun zevk aldığı şeyleri değil senin zevk aldığın şeyleri yapıyorsunuz.
Soran+1 yılCevap veremedin?
ve dediklerine gelirsek :)
direk bana saldırarak savunmanı çok güzel yapmışsın
seni bu kadar kişi takip ediyor vs diye ego masturbasyonu yapmıssın bide bana tombişim vs demişsin :) istersen dunyanın en iyi üniversitesinde oku senin mentaliten ergen zihniyeti dışına çıkamamış. kaldı kı şu an tartiştığın kız benim arkadaşım gözüne girmek gibi bir niyetim yok dolayısı ile.
Kaldı ki gizli kullanıcıdan yazmışsın be adam daha kendine güvenin yok olduğun yerden sen böylesin diye sallayabiliyorsun.
aynı dediğin kızlara benzedin kendine bakmadan başkalarını yargılayanlar :)
önerdiğin "arkadaşının" cevaplarına bakman kızların ona niye öyle davrandığını açıklıyor zaten uğraşmaya değmez :)
insanlarla tontiş diye dış görünüşüyle dalga geçtiğini sanıp kendini tatmin eden sen kendine öyle davranılmamasını istiyorsun :) kusura bakma ama sana öyle davrananlar varsa layığını bulmuşsun10 Yorumla
Kardeşim, yalanı kime ve ne amaçla söylediğinin bir önemi yok. Yalan söylenmesi insanın kişiliğinde ki bozukluğu gösterir. O yalan söyledi, o yüzden bende yalan söylüyorum gibi bir mantık düşünülemez. Yalan söyleyenin karakteri kötüdür ve bu durumda sende aynı şekilde karşılık vererek kendi seviyeni düşürmüş olursun. Sonuç olarak yalanın cinsiyeti ve sebebi olamaz. Her ne koşulda söylenmişse, söylensin en başta kişinin kendisine zarar verecektir.
*iç ses* Kötü karaktere bürünmek kolay iştir. Kolay olanı başarmak istiyorsan, bu senin tercihin.24 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar her şeyiyle yalan söylüyor. Doğduklarında başlıyor yalan söyleme süreçleri. Bana görsel kandırmaca yapmayan kadın gösteremezsin. Bir kere bile makyaj yapmışsa görsel kandırmacanın içine girmiştir. Kadınların tek amacı görsel kandırmaca ve sevimlilik, aşk yalanlarıyla insanı kandırıp , erkeğin yalan söylemesine karşı çıkmaktır. Erkekler yalan söylemesin diyorlar ama kendileri kandırmacaya baş vuruyorlar. Gece yattaıklarında katmanlarca sürülen makyajlar yüzlerinde mi değil. Koskoca bir beni koskoca bir sivilceyi kapatmak yalan değilde nedir. Bunun dışında makyajlı yüzleri ile erkekten görsel bir bekleti içine girmek iki yüzlülük değilde nedir. Topuklu ile bir erkekteb uzun gözükmek hak yemek değilde nedir. Bir kadın erkeği kısalığına uzunluğuna göre seçiyorsa topuklu kullanmamalıdır.
- +1 yıl
Güzel kardeşim, ben sana kadınlar yalan söylemez mi dedim? Yalan söylüyorsa bu onların problemi, onların yanlışıdır. Onlar yanlış yapıyor diye bizde mi yanlış yapalım? Bu şekilde mi doğruyu bulacağız? Sen kendi dürüstlüğünü, güzelliğini düşün. Bırak insanları yargılamayı. Herkes kendine yakışan hareketi yapar.
Soran+1 yılBu etik değil. Topuklu, makyaj yalanlarına her kadının başvurduğunu kabul edersek ve aynı zamanda kadınların ilişkilerde kendilerinde olmayan malı mülkü istediklerini kabul edersek "her kadın yalanı hak eder" . Bundan sonra seni arabayla alıcam. Aaaa arabam bozuldu ondan arabayla gelmedim
kiraladığım ev için bu evde bizim yazlık
Bizim durumuz iyiydi de bir yere borcuna iş yaptık parası 6 ay sonra gelecek 50 bin lira kadarcık o zaman en lüks restoranlar benden.
Evleneceğim zaman annesinin evini kendi evi gibi göstermesi. Saçı dökük olduğu halde peruk takması
Bu yalanların neyi kötü. Kadınlar yapınca oluyor da erkekler yapınca neden olmuyor. Bir kadın görselliğiyle yalan söylüyor erkekte maddi durumuyla ilgili yalan söyleyebilir. Yalan söyleyen erkek maddi durumunu ilişki süresince düzeltebilir ama görselliğiyle yalan söyleyen kadın düzeltemez.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Yalan söylenene gerek yok kadinin bir özelliği yoksa git erkek bul kendine
349 Yorumla
Soran+1 yılYalan boşuna söylenmez, karşıdaki insanın beklentileri çok olunca söyleniyor.
Soran+1 yılSizin beklentilerinizin yüksekliğinden. Siz aşık olmadan aşık olmamızı, sevmeden sevmemizi, çıkma teklifi etmeden etmemizi bekliyorsunuz. Tüm bunlar olunca buluşmalar gerçekleşiyor. Buluşmalarda kızlar hiçbir şey yapmıyor ; sanki onları eğlendirmekle zorunlu olan bizlermiş gibi davranıyor. Onu da geçtim herkesin bütçesi farklıdır. Benimde bütçem az. Durduk yere doğruları söyleyip ayrılmak istemiyorum. Daha aşık olmadım sana diyince ayrılmak için bahane arıyorsunuz bizde aşık olma numarası yapıyoruz. İlişkileri çok idealize etmişsiniz ama o kadar mükemmel olmak zorunda değiliz. Bakireliği başka bir adama verenleriniz bizle çıkınca evlilik garantisi istiyor. Ben de diyorum ki 3-4 yıl senle sevgili olup sana dokunmayacağımı düşünme. O bir ütopya. Bu sefer işine gelmiyor ayrılıyorsunuz. İllaki sizi kandırmak gerekli; içkili bir ortam ayarlayop ilişkiye girmek gerekli. Keşke bizi yalana zorlamasanız.
Soran+1 yılKadınlar ilişkiye yalanla başlar peki nasıl
*Kadınların bakım yaptıkları yok makyajla ilüzyon yaratıp onu kendi yüzler sanıyorlar.
sanıyorlar. Ben kel olsam, buluşmalarda perukla kızı tavlayıp evlendikten sonra çıkarsam olur mu olmaz. Kadınlar yapınca oluyor. Kızlar 1,55 boyunda 15 cm topuklu giyiyor 1,70 lik adamı beğenmiyor. Bundan daha büyük bir haksızlık olur mu. Eeee kendisinde ev+araba+dolgun maaş olmadığı halde isteyen birilerine neden yalan söylemiyeyim.
Soran+1 yılMakyaj bir yalandır. Kimse boş boşuna 1 saatini bir eyleme ayırmaz. Kandırmak için ayırıyorsunuz. Sizin kandırma şekliniz bu bir de ilişkide yalan söylüyorsunuz Oysa biz bir tek ilişki yalanı söylüyoruz sizin gibi fiziksel bir kandırmaca yapmıyoruz. Bu arada evleneceğim kızın bakireliği başkasına verip bana gelince evlenme garantisi istemesine dayanamam. Bu enayi yerine koymaktır. Bir erkeğin cinsellik için ödediği belde evlilik değilken ben niye evleneyim ki. O benim tercihime bırakılmalı. Kardeş kardeş gezeceksek o zaman her şey eşit olmalı ama eşit olmuyor. Yemek masraflarını, buluşma masraflarını erkeğe yüklemesini biliyorsunuz. O zaman cinsellik olacak.
Soran+1 yılİşine gelmeyen nokta ne. Tartışma adabın mı yok?
Soran+1 yılErkek parasını yiyen kadına ne denir biliyorsun? Zoruna giden bu heralde.
Soran+1 yılBakire değilsen erkeği eline muhtaç etmeyeceksin arkadaşım. Sizi kendi isteklerinizi önemsiyorsunuz bizim isteklerimizle ilgilenmiyorsunuz. Ben sinemadan, gezmeden değil seksten zevk alıyorum. Sen flört ederek gezmekten , sinemadan. Eee senin sevdiğin şeyleri yapıyoruz ama parasını ben ödüyorum. Burada haksızlık kime yapılıyor. Ben desem ki buluşmadan zevk almıyorum bunun parasını sen verecen kabul eder misin hayır. Hem erkeğin parasını yemeyi biliyorsun hem de vermiyorsun.
* Sevgilinle bir mekana gittiğinde hesapları kim ödüyor?
*Evlensen ev talep etmeyecek misin?
*Sevgililer gününde ve özel günler sana çalışmıyor mu yoksa sende sevgiline aynı pahada hediye alıyor musun?
Soran+1 yılPara avcısı doğruyu söyle kaç para yedin bugüne kadar?
Soran+1 yılFahişeler sizden daha şereflidir. Nedeni her şeyin ilk baştan anlaşıldığı gibi gerçekleşmesidir. 300 liraya anlaşırsın o geceyi erkekle yatarak geçirir. Sevgiliye ise maddi/manevi verdiğin emeğin karlığını alacağın garanti değildir. Sizde para yersiniz onlarda ama onlar fahişe olduklarını kabul ederler ama siz kötü insanlar olduğunuz kabul etmezsiniz. Size ne kadar emek harcasakta evleneğimizin garantisi yok. Bundan dolayı evlenene kadar en iyi seçecek hayat kadınlarıdır. Zaten 30 lu yaşlara gelince sizin istediğiniz ev , araba, dolgun maaşa sahip oluruz. Çirkin bir kadın alıp evleniriz. Türkiye'De kadınlar kendilerini hayat kadını gibi gösteriyor. Bunun suçlusu sizsiniz.
Soran+1 yılEvet fahişeler paranın hakkını veriyor.
Soran+1 yılErkeğin parasını ye, ondan sonra sanki tek zevk alan taraf erkekmiş gibi ilişkiye girme ben yalanı hak etmiyorumde. Makyaj yapıyorsun ve bu bir yalandır. Makyajsız güzel olmalısın. Makyajla güzel olursan kandırmaca içine giriyorsun demektir. Adil olan şey gerired söylediği yalanlara karşı yalan söylemektir. Eşitlik ancak böyle sağlanır.
Soran+1 yılBen bir kızla tanıştım ve ilişkimiz başlamadan biz daha arkadaşken bakire olmadığını söyledi. Sonra beni cazibesini kullanarak buluşmaya ikna etti. İkna ederken sadece arkadaş olsak da öpüşürüz , koynumda yatarsın dedi.
Onla buluşmaya ikna olduğumda onu beğendiğimi söylediğimde o işi yapmayız dedi. Ben de arkadaş olmayı bırak sevgili olalım dedim. Onu mutlu etmeyi kabul etmiştim. Ben daha bakirim. Ona kendimi dürüstçe tanıttım. Ben dedim gerçekten seversem bakireliğini yitirmiş bir kızla evlenirim ama bakire bir kız bakire olmayan bir kızdan daha üstündür. O bunu biliyordu buluştuk ettik beni beğendi. 4 kere buluştuk buluşmalarda ondan gidenin 3 katı param gitti ve daha önemlisi şiirler okudum ona.
Soran+1 yılNeyse sonra burada arkadaşın yazdığımı gibi klasikleri olmaya başladı ; yok sevgilim ben bilinçsizken yaptı bunu da evleneceğim erkeğe anlatıcam yok efendim beni bakire olarak bulacak biri yoksa evlenmem. Aynen böyle triplere girdi. Ben her zaman ona diyordum ki " daha önceden bakir olamayan bir kız olarak beni cinsel ilişkiye girmek için evlenme şartı koyulacak bir erkek olarak görme" derdim. Ona " 4-5 yıl varsa evliliğimize benim bakir kalacağım ütopyasını düşünme, seni de aldatmıcam olacaksa senle olacak dedim" bu da dediki ya " ben 4-5 yıl içerisinde istemezsem " . Ben dedim ki " eşimin benden önce cinsel ilişkiye girdiği halde benle cinsel ilişkiye gireceği zaman evlilik garantisi istemesini kabul edemem. Eşimin o adamı daha çok sevdiğini düşünürüm " diyordum.
Soran+1 yılNe oldu biliyor musunuz. Ben para musluklarını kesmeye başladığım zaman tek başına dışarılara gitmeye başladı. Soğuk buluşamayız dışarıda (yılbaşı için 200 lira mekan parası ödeyemeyeceğim için dışarıda buluşamıyoruz evine de çağırmıyor) diyen kız bir gün önce karda eğlenmeye çıktı.
Kadınlar çok kolay yalan söylüyor beyler sizi kandırabilir. Benim param olsaydı benle gezmeye devam ederdi ama param olmadığı için ve dürüst olduğum için terk edildim.
Soran+1 yılBen kıza aşık olursam evlenirim ama 4-5 yıl ilişkiye girmeyeceğim ütopyasına kapılam bu iş bir şekilde olacak dedim. O da kandıramayacağını anlayınca ayrıldı. Para da yediremedik tabi anladı artık hergün para yediremeyeceğimi ayrıldı. Terbiyetsiz diyor ki git " hayat kadınlarıyla ilişkiye gir , ben sana kızmam" diyor. Başkasıyla ilişkiye girmiş bana gelince " o bir hataydı bir kere oldu diye hep olacak anlamına gelmiyor. Ben senle ilişkiye girmicem dedi. Ben de enayiydim onla ilişikiye girmeden evlenecek. Bundan sonra dürüst olmıcam ama paranmın yendiğiyle kaldım. Bundan sonra "Evet alıcam seni hem de zurna düğünle alıcam dicem " Eğer ilişkim devam etseydi her ay 300 lira param gitcekti. Kadınlar olarak kendi paranıza güvenin erkeğinkine değil. Bak bir tanesi yiyici değilim derse inanmam.
Ben görselliğe mi baktım hayır. Sana kızı göstersem miden bulanır 1,64 boyunda 40 kilo bir kızdı. Yüzü yaşlı ve çirkin gösteriyordu ne memesi ne poposu vardı. Yüz güzellğide yok fizik güzelliğide yok
Soran+1 yılDaha öğrenciydi ama böyle bir işe kalkıştı. Başka bir erkekle sevgili olabilir mi hayır kendisi diyor buluşmaya geldiğimde beni görüp telefonunu açmayan erkekler oldu diye. Çirkin kızlar ayrı bir sorunlu oluyor ayrı bir kaprisli. Ben 1,83 boyunda kaslı bir adamım. Çok iyi bir üniversiteden mezun oldum. Eğitim, kültür anlamında iyi olmak ülkem kızlarının kalitesizliğini engelleyemiyor. Bende maruz kaldım. Bu olay dışında ülke erkeklerine buna yakın şeyler yaşatıyorsunuz.
- +1 yıl
Biliyomusun bir keresinde cevremde bir kadim vardi. kadin dolandiriciydi ama o an kimse bilmiyordu. beni dolandirmaya kalkinca ben anladim ve ondan kactim. bunu anladigimi o da sezdi millete anlatmamam için kendini masum zavalli biri gibi gosterdi bir sure. bana kotu gözle bakildi ama sonradan gerçekten dolandirici olduğunu öğrendik. sana şöyle anlatim kadina kotu davranmasaydim o aksam iyi davranmaya devam etseydim bir ton paramdan olacaktim o da rakamdan dalga geçecekti. ama ben bunu yemedim ya beni millete kotu gösterdi kendini aklamak için. neyse...
Soran+1 yılBak bu kız sadece bir örneği. Kızları annemden tanımaya çalıştım ama hiç onun anlattığı gibi değiller.
İyi davrandıkça her şeyin daha iyi olacağını düşündüm ama öyle olmadı.
23 yaş 4 aylığım ve bu yaşıma kadar değer görmedim.
* Bu yaşıma kadar Allah vergisini en üst seviyeye taşımak için uğraştım hem akıl hem de fizilsel anlamda.
* Sen doğuştan şanslı gelmişsin bu övünülecek bir şey değil. Ben -1 ile başladığım bu yarışta hem akıl / hem fiziksel anlamda yol almaya çalıştım.
*Bunu sabahları 2 saat yüz bakımı, kızların bile yapmadığı buhar maskesini yaparak, sivilce ilacının etkilerini 1 yıl çekerek yaptım (her ay kandaki değerleri değiştirdi mi diye kan aldırıp kontrol yaptırırdım)
*ÖSS çalışarak ilk 7 bine girdim.
*Hayatımda hiçbir kıza küfretmedim, laf atmadım, ıslık çalmadım, tanımadığım bir kızı eklemedim.
*Tüm bunlara rağmen ortaokul, lise , üniversite hayatım boyunca kızlardan değer görmedim
Soran+1 yıl*Kızların yalan söyleyenlere daha iyi davrandığını gördüm "bekaret vermek iyi davranmaktır seviyorum lafı yetmez bana göre" .
*Arkadaşlarımın kendilerini ; psikolog, doktor, yazar, tıp öğrencisi olarak tanıttığında değer gördüğünü ve kadının en önemli şeyi: cinselliği tattığını gördüm (saklandığınız için değerli saklamasanız karakteriniz/insanlığınıda değerli olabilirdi)
*Bu arkadaşlarımın arkadaşları olan kızları dürüst olarak tavlayamadığımı da gördüm. Çünkü beklenti yüksek. Beklentiler yalanı yaratır.
www.kizlarsoruyor.com/.../q2248807-herkese-1-bu-cift-hakkinda-ne-dusunursunuz-sizce-yakisir-miyiz
bu soruda kız bana ne diyor okursan çok daha iyi anlarsın. Adam benden daha karaymış arap kökenli. 1,75 boyunda ben ise 1,83 boyundayım. Kendimi gösterdim sen daha yakışıklısın ama doğruyu söylemek gerekirse para her şeyi hallediyor diyor. Nasıl bir para diyorum benimde ; evim, arabam, dolgun bir maaşım olabilir diyorum. Ne diyor biliyor musun: çalışarak olacak bir şey değil o patron.
Soran+1 yıllink yanlış oldu
www.kizlarsoruyor.com/.../q2248807-herkese-1-bu-cift-hakkinda-ne-dusunursunuz-sizce-yakisir-miyiz
Benim yorumum gizli nickli en uzun yorum.- +1 yıl
Valla bu dediklerini ve fazlasini 16 yol yaptim etrafimdaki herkesdan daha caliskan daha cabali bir insandim ama kendi ailem beni saçma sapan bir nedenden akil hastanesine kapatti. ogunden beri elimde hicbibokum kalmadi. bana şanstan bahsetme! bugün veya yarin herneolursam olim ben karsimdakine durustsem eğer o da öyle olacak başka yolu yok. bugün karsimdaki benim herhangi bir özelliğinden dolayı benden hoslamiyor ya da değer vermiyorsa ve bana gelip de oyun oynuyorsa bunu anlarim aynini da ona yaparim
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılGösterip ellemeyenlerin topu cehenneme. Onlar yüzünden sevgili olduğumuz her kızın bizle sevileceğini sanıyoruz. Mallesef benden bir para gidince özelinde Seline gitti demem kadınlara gittim derim. Karşılığınında masum olsun olmasın diğer kızlardan çıkarırım. Makyaj yapmaları ve normal hayatındaki yalanlarıda gönlümü hafifletir suçluluk duygusu duymam. Ya göstermicen ya elletmicen. Öyle koynunda yatmak istiyorum diyip buluşunca ben bildiğin kızlardan değilim demeye gelmez. Mahmutun birine denk gelir alev almıştır çatçat indirir tecavüze uğramış olursun. Sana demiyorum bunları gösterip vermeyenlere.
Soran+1 yılBen İstanbul'un en merkezinde oturuyorum öyle açık giyimden tahrik olmam. Yobaz değilim göğüs dekoltesine mini eteğe hallenecek. Bu memişler bu cicişler senin diyip vermezse işte orada sorun olur. Çarşı oradan karışıyor. Hee diğer kızlarda bugüne kadar değer verseydi böyle hırçın olmazdık.
Soran+1 yılTanışırken belirtirsem istediğimi alamam. Yarın bende saçma sapan bir neden dolayı ayrılacağım kıza maddi/manevi emek harcamış olurum. Benle cinsellik yaşamaz kolay ayrılır. Ayrıılmaması için bir şeyler yaşaması lazım.
Soran+1 yılBu ülkenin erkeği değil kızı problemli artık anlayın şunu. Türk erkeği işçi olarak gittiği Rusya'da Almanya'da evlilik garantisi olmadan ilişki yaşayabiliyor, beğeniliyor evleniliyor. Kimle yapıyor bunu Türkiye'de güzel sayılabilecek Rus/Alman kadınlarıyla. Türk kadınları maddiyat / über yakışıklılık olmadan erkek beğeniyor mu beğenmiyor. Bundan dolayı zaten yakışıklı zengin erkeklerin altından kadının eksik olmaması. İbrahim felçliyken evlendi çocuk yaptı. 60 kusur yaşında bu adam eşide 30 lu yaşlardaydı. Neyine dürüst olacam hak ediyor musunuz.
- +1 yıl
türk erkeğine ne ara geldik türk kadınına ne ara geldik. ibrahime gelirsek bu tek türkiyede olan bişi değil. söyle aga söyle yalan söyle ne b. k yersn ye bana ne? sen nasıl görmek istiyorsan öyle görüyosun hacı sana laf anlatamam ben. sen sadece ilişkiye girmeye çalışan bir abazasın ve insanların sna kişiliği oturmamış demelerine tahammül edemiyorsun bu kadar. lütfen almanyaya git. komşulara bakıyorum kocaları ne yüzüne bakılır ne de zengin. uçucu madde kullanıyorsun sanırım.
Soran+1 yılBen Allahın verdiklerini en üst düzeye taşıdım. Alkol, içki, sigara kullanmadım iyi beslendim, iyi giyindim , iyi koktum ve spor yaptım. Uyuşturucu bağımlılarına, şişmanlara de o dediklerini. Bak yaftalama ne kadar kolay abaza diye.
Ben bakirim, hiçbir kıza ıslık çalmadım, laf atmadım, küfür etmedim, tanımadığım bir kızı eklemedim diyorum abaza diyorsun. İşte böyle yapa yapa getirdiniz bu hale.
Sizi mikebildiğimiz zaman abaza yaftalamasından kurtuluyoruz. Kızları mikemediğim için abazayım değil mi. Senin tv de izlediğin o mankenlerde mikebildiği için düzgün erkek.
Soran+1 yılSenin o komşularının karıları neye benziyor acaba. Kezbana benziyor olmasınlar. Bulgaristan sınırını geçince değeriniz yarı yarıya düşüyor bu ülkede kendizi bir şey sanıyorsunuz. Abazaymışım. Kaç kız miktim de abaza diyorsun bana. Biscolata erkekleri miktiği için abaza değil ben mikemediğim için abazayım. Ben de işte bu yaftalamanıza maruz kalmamak için mikemek istiyorum kızları. Mikebildiğim zaman abazalıktan çıkıp über erkekliğe geçeceğim.
Soran+1 yılArtı vericem zamanını söylemedim. Evim var ama ailem daha bana vermedi kirada. Benim özelliklerim var diye diğer erkeklerin ezilmesine katlanamam. Sen işin içinden çıkmayı iyi bilirsin ben çıkamam. 1,65 lik arkadaşımıda savunmak zorundayım. Artı bizim 3 evimizin olması zengin olduğumuz anlamına gelmiyor.
Soran+1 yıl"Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır " neden deniyor?
+1 yılne erkek nede kadın yalanı hak etmez. yalan la kim mutlu olmuş bir düşün. yalan söyleyen bir kadın aslınde değersizdir. bayanları genel görmemek gerekli
hak edene sevgi göstereceksin. hakkı olanla en güzel zamanları paylaşacaksın20 Yorumla
+1 yıl+ ile fikirlerimi satın alabileceğini sanıyorsan yanılıyorsun hacı :D
29 Yorumla
Soran+1 yılHer kadın yalan söylüyor ama erkeğin söylememesini istiyor. Bence her erkek yalan söylemeli denklik ancak böyle sağlanır.
- +1 yıl
değişik bir bakkış açısı
Soran+1 yılSen de yalan söylüyorsun. Bundan dolayı bir erkeğin söyleyeceği yalanlar senin kalbini acıtmamalı.
- +1 yıl
hepiniz öleceksiniz :D çünkü yalan söylediniz. şaka yaptım
Soran+1 yılKadınlar ;
sanıyorlar. Ben kel olsam, buluşmalarda perukla kızı tavlayıp evlendikten sonra çıkarsam olur mu olmaz. Kadınlar yapınca oluyor. Kızlar 1,55 boyunda 15 cm topuklu giyiyor 1,70 lik adamı beğenmiyor. Bundan daha büyük bir haksızlık olur mu. Eeee kendisinde ev+araba+dolgun maaş olmadığı halde isteyen birilerine neden yalan söylemiyeyim. Yalanı hak etmiyor musunuz?- +1 yıl
arkadaş senin kafan güzel mi
Soran+1 yılYalanı hak ediyorsunuz. Hem makyajla hem ilişkide yalan söylüyorsunuz. Oysa erkekler görsel olarak yalab söylemiyor. Bizim söylediğimiz yalan tek kulvarda sizin iki kulvarda.
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/EzDb6n.jpg
https://i.hizliresim.com/PYDp6Q.jpg
https://i.hizliresim.com/5oy4mj.jpg
https://i.hizliresim.com/RbDXo6.jpg
https://i.hizliresim.com/jv6LVn.jpg
Bu fotoğraflardaki kadınlar makyajlı halleriyle mi denklerini arıyorlar makyajsız halleriyle mi. Ben sana söyliyim makyajlı halleriyle arıyorlar. Ondan dolayı çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır deniliyor. Kadınlar iç güdülerinden dolayı hep daha iyilerin ister. Bundan dolayı makyajlı halleriyle denklerini kabul etme ihtimalleri yok. Yani makyaj yapılmamalıdır. Buna karşı ben yine güzellik beklerim. Kadının benden yakışıklılık beklediği gibi. Ev, araba, dolgun maaşı da sen beklemesende kadınların çoğu beklediğine göre kandırılmayı hak ediyorsunuz. Bak kandırmayı sen yapınca oluyorda erkek yapınca niye olmuyor.
Soran+1 yılÇirkin olup makyajla fotoğraflardaki kadınlar gibi değişim geçirmek birer kandırmacadır. Sen makyaj yapıyorsan bir yalancısın. Ayrıca evet makyaj yapmadan da güzel olmalısın. Transeksüellerde makyajla güzel oluyorlar kadınlara benziyorlar. Kadının işi güzel olmaktır. Erkeğin bile yakışıklılığına göre değerlendirildi bu devirde güzel olmak zorundasınız. Makyajla değil kendinizi kalıcı olarak güzelleştirerek.
Hak edenler yok degil. Ama sen yalanı kendine nasil yakistirabiliyorsun asıl sorun bu bence
12 Yorumla
Soran+1 yılFikirler üzerinden tartışıyoruz. Tartışma kültürüne zarar vermeden cevaplar verirsen sevinirim.
Bundan sonra seni arabayla alıcam. Aaaa arabam bozuldu ondan arabayla gelmedim
Bizim durumuz iyiydi de bir yere borcuna iş yaptık parası 6 ay sonra gelecek 50 bin lira kadarcık o zaman en lüks restoranlar benden.
Evleneceğim zaman annesinin evini kendi evi gibi göstermesi. Saçı dökük olduğu halde peruk takması.
Bu yalanlar senin o erkekten ayrılmana sebep olur mu?
Soran+1 yılSize sordum Hanımefendi. Bu yalanlar ayrılmanıza sebep olur mu?
Kendisi mükemmel olmadığı halde mükemmel erkek isteyen her kadın yalanı, acı çekmeyi hakeder
11 Yorumla
Soran+1 yıl@ByTequila bunun gibi yaranmaya çalışan ergenlerden olmadığın için teşekkür ederim. Kaliteli bir insansın. Yalanı beklentiler yaratır. Beklenti olmazsa yalan olmaz
Herkes ne ekerse onu biçer ne yaparsada onu hakeder..
14 Yorumla
Soran+1 yılSen yalan söylüyorsun yalan biçeceksin o zaman.
Soran+1 yılBundan sonra seni arabayla alıcam. Aaaa arabam bozuldu ondan arabayla gelmedim
Evleneceğim zaman annesinin evini kendi evi gibi göstermesi. Saçı dökük olduğu halde peruk takması
Buna Katılmıyorum Kardeşim Mesela Yalanı Hak Etmek Değil,
Yalan Söylemek Kişinin Şerefine Kalmış Bir Şey Bence,
Yalan Söyliyecek Kadar Şerefini Düşünmüyorsa O Kişi Asıl, Hiç Kimseyi Hak Etmiyor...119 Yorumla
Soran+1 yılAaaa arabam bozuldu ondan arabayla gelmedim
Evleneceğim zaman annesinin evini kendi evi gibi göstermesi. Saçı dökük olduğu halde peruk takması.
Sence bu yalanlar kadınların söylediklerinden daha mı ağır?
Soran+1 yılBak bu kız sadece bir örneği. Kızları annemden tanımaya çalıştım ama hiç onun anlattığı gibi değiller.
İyi davrandıkça her şeyin daha iyi olacağını düşündüm ama öyle olmadı.
23 yaş 4 aylığım ve bu yaşıma kadar değer görmedim.
* Bu yaşıma kadar Allah vergisini en üst seviyeye taşımak için uğraştım hem akıl hem de fizilsel anlamda.
* Sen doğuştan şanslı gelmişsin bu övünülecek bir şey değil. Ben -1 ile başladığım bu yarışta hem akıl / hem fiziksel anlamda yol almaya çalıştım.
*Bunu sabahları 2 saat yüz bakımı, kızların bile yapmadığı buhar maskesini yaparak, sivilce ilacının etkilerini 1 yıl çekerek yaptım (her ay kandaki değerleri değiştirdi mi diye kan aldırıp kontrol yaptırırdım)
*Hayatımda hiçbir kıza küfretmedim, laf atmadım, ıslık çalmadım, tanımadığım bir kızı eklemedim.
*Tüm bunlara rağmen ortaokul, lise , üniversite hayatım boyunca kızlardan değer görmedim
Soran+1 yıl*Kızların yalan söyleyenlere daha iyi davrandığını gördüm "bekaret vermek iyi davranmaktır seviyorum lafı yetmez bana göre" . Çünkü Burak Özçivit gibi tipi, biraz da parası olunca veriyorlar.
*Arkadaşlarımın kendilerini ; psikolog, doktor, yazar, tıp öğrencisi olarak tanıttığında değer gördüğünü ve kadının en önemli şeyi: cinselliği tattığını gördüm (saklandığınız için değerli saklamasanız karakteriniz/insanlığınıda değerli olabilirdi)
*Bu arkadaşlarımın arkadaşları olan kızları dürüst olarak tavlayamadığımı da gördüm. Çünkü beklenti yüksek. Beklentiler yalanı yaratır.
bu soruda kız bana ne diyor okursan çok daha iyi anlarsın. Adam benden daha karaymış arap kökenli. 1,75 boyunda ben ise 1,83 boyundayım. Kendimi gösterdim sen daha yakışıklısın ama doğruyu söylemek gerekirse para her şeyi hallediyor diyor. Nasıl bir para diyorum benimde ; evim, arabam, dolgun bir maaşım olabilir diyorum. Ne diyor biliyor musun: çalışarak olacak bir şey değil o patron.
Soran+1 yılKadınların beklentileri yüksek. Kadınlar; aşık olmadan aşık olmamızı, sevmeden sevmemizi, çıkma teklifi etmeden etmemizi bekliyor. Tüm bunlar olunca buluşmalar gerçekleşiyor. Buluşmalarda kızlar hiçbir şey yapmıyor ; sanki onları eğlendirmekle zorunlu olan bizlermiş gibi davranıyorlar. Onu da geçtim herkesin bütçesi farklıdır. Benimde bütçem az. Durduk yere doğruları söyleyip ayrılmak istemiyorum. Daha aşık olmadım sana diyince ayrılmak için bahane arıyorlar bizde aşık olma numarası yapıyoruz. İlişkileri çok idealize etmişler ama o kadar mükemmel olmak zorunda değiliz.
Soran+1 yılBu ülkenin erkeği değil kızı problemli. Türk erkeği işçi olarak gittiği Rusya'da Almanya'da evlilik garantisi olmadan ilişki yaşayabiliyor, beğeniliyor evleniliyor. Kimle yapıyor bunu Türkiye'de güzel sayılabilecek Rus/Alman kadınlarıyla. Türk kadınları maddiyat / über yakışıklılık olmadan erkek beğeniyor mu beğenmiyor. Sevgili olduğumuzda çoğunu eli cebine gitmiyor. Artı kadın güzel değildir. Makyajla güzellikten bahsetmiyorum. Bir çok kadının makyajsız hali erkeğe benzeyebiliyor. Bir çok kadının saçını alaburus kessek erkeğe benzer. Yani Türkiye'deki kadınlar bir çoğunun güzel olmadığını sende biliyorsun. Ülkem kadını güzel değil. Bundan dolayı zaten yakışıklı zengin erkeklerin altından kadının eksik olmaması. İbrahim felçliyken evlendi çocuk yaptı. 60 kusur yaşında bu adam eşide 30 lu yaşlardaydı.
Soran+1 yılDiyorum ya kadınlar kendini bir şey zannedip beğenmiyorlar. Hee ben güzelliğimi bakıyorum hayır. Sana çıkma teklifi ettiğim kızları göstersem dersin ki sen güzelliğe bakmıyorsun. 4. farklı kız yüz yüze sevdiğimi söyled, m karşılık alamadım. Benim tipim kötü olsa tamam dicem ama teklif ettiğim kızlar ne kampüsün en güzel kızı ne de en sosyal kızıydı. Bir erkeğin göz göze gelerek teklif etmesinin ne kadar zor olduğunu sen bilirsin. Ben psikolojik olarak bunalıma girmiştim. Ağladığım zamanlarda çok odlu. Karakterine göre kimisi sünerek, pısırıklaşarak hayatta kalır kimisi intihar eder kimiside kendini zarar veren tarafla mücadele etmeye çalışır. Ben mücadele etmeye çalışan tarafım. Şimdi sevgililik teklifi etmeden önce maddi durumumla ilgili yalanlar söylüyoprum ve aradaki farkı görüyorum. En iyi niyetli kızda bile gördüm bu farkı.
Soran+1 yılKabul edeceklerini düşünseydin sen de ederdin ama kabul etmiyorlar. Bazısı diyor ki peşimden koşsun iki kere etsin. Bundan dolayı ilk teklifi reddediyor. Dünyada böyle değilken bizim ülkede niye böyle. Ben bunu sorguluyorum.
Soran+1 yılValla bana teklif eden kızlar olmadı. Çok sosyal bir ortamda bulunduğum halde olmadı. İstanbul'un merkezinde yaşıyorum. Nüfüs kağıdımın verildiği yer İstiklal Caddesi hatta ama olmadı.
Soran+1 yılSenin boyun filan uzundur belki ya da maddi anlamda mı iyisin?
Soran+1 yılBen 1,83 ' üm sen de az spor yapıyorsun belli ama daha kaslıyım sanırım ama tipten kurtarmıyor heralde. Tİpim iyi değildir belki.
Bizim dükkanda elemana ihtiyaç var. Gelip çalışsana. Hem cebine para girer.
13 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
Soran+1 yılKadınlar yalancı değil mi , Hafif İşsiz Bey ?
+1 yılbenim + senin olsun hatta sana 10 + daha vereyim nerde yapmacık yalancı düzenbaz varsa kızlar yanlarında boşuna demiyorlar kadınlar iyi erkekle dertleşir kötü erkeklere aşık olurlar diye.
12 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar ;
sanıyorlar. Ben kel olsam, buluşmalarda perukla kızı tavlayıp evlendikten sonra çıkarsam olur mu olmaz. Kadınlar yapınca oluyor. Kızlar 1,55 boyunda 15 cm topuklu giyiyor 1,70 lik adamı beğenmiyor. Bundan daha büyük bir haksızlık olur mu. Eeee kendisinde ev+araba+dolgun maaş olmadığı halde isteyen birilerine neden yalan söylemiyeyim. Değil mi kardeş.- +1 yıl
haklısın.
+1 yılKişilik meselesi. Kadın ya da erkek diye genelleme yapamayız.
143 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar ;
sanıyorlar. Ben kel olsam, buluşmalarda perukla kızı tavlayıp evlendikten sonra çıkarsam olur mu olmaz. Kadınlar yapınca oluyor. Kızlar 1,55 boyunda 15 cm topuklu giyiyor 1,70 lik adamı beğenmiyor. Bundan daha büyük bir haksızlık olur mu. Eeee kendisinde ev+araba+dolgun maaş olmadığı halde isteyen birilerine neden yalan söylemiyeyim. Yalanı hak etmiyor musunuz?- +1 yıl
Tüm bunlar güzellik ile alakalı. Ve yine tüm kadınlar diye genelleme yapma !! Okumadım bile. Çok gereksiz. Gereksizsin. Yalan makyajdan ibaret değil.
Soran+1 yılNeden kendini değiştirmeye çalışıyorsun. Bu kadın iç güdülerindeki yalancılıktan geliyor. Sen gözlerin güzel olunca dengin erkeği beğenmiyorsun. Çünkü kıçın kalkar. Boyun 1,65 olsun topuklu ile 1,80 odluğun için 1,70 ' lik erkeği beğenmezsen. Yani yalan söylüyorsun ama erkeklerin söylemesini istemiyorsun. Makyaj bir yalandır kandırmacadır. Makyaj yapmadan güzelsen iyi güzel değilsen bir yalan üzerinden erkekleri kandırmaya çalışma.
- +1 yıl
Nede bütün yalanları makyaja güzelliğe bağlıyorsun adam? Kafanda var mı? Yeter !! Fikirlerimizin farklı olduğu konuda daha fazla tartışmayalım. Söz geçiremeyecsin sonunda zaten.
Soran+1 yıl* Hesabılar eşit mi?
*Özel günlerde hediyeler eşit mi?
*Evleneceğin zaman maddi anlamda senin getirdiklerinle erkekten istediklerin eşit mi aynı mı?
Sen de ev + araba+ dolgun maaşı sende olmadığı halde isyenlerdensen yalan söylenmeyi hak ediyorsun.
Soran+1 yılBundan sonra seni arabayla alıcam. Aaaa arabam bozuldu ondan arabayla gelmedim
Bu yalanlar senin yaptığından daha masum. Bu yalanlar erkekten ayrılmana sebep olur mu?- +1 yıl
Parayı erkek kazanır. Kadın da ondan faydalanır. Yaratılış böyle. Dinde böyle. Yalana bağlama herşeyi. İlla ki tutturuyorsun konuşacağım diye. İyi sen konuş ben ilgilenmiyorum. Senin dediklerin benim fikirlerimi değiştirmeyecek çünkü. Cevapta vermiyorum. Yaz istediğin kadar. Eline yazık olur.
Soran+1 yılSen makyajla kandırıyorsun. Makyajla güzel olup dengin erkekleri beğenmiyorsun. Makyajın başka bir nedeni olamaz. . Evleneceğin erkekle 3 kere buluşup evlenip evlenmeyeceğine karar vermelisin.
Soran+1 yılDürüst bir kız olsan makyaj yapmazsın. Makyaj yapıyorsan teklif ettiği halde hiçbir erkeği reddetmmemen gerekir çünkü o makyaj yapmıyor.
Soran+1 yılBu ülkenin erkeği değil kızı problemli artık anlayın şunu. Türk erkeği işçi olarak gittiği Rusya'da Almanya'da evlilik garantisi olmadan ilişki yaşayabiliyor, beğeniliyor evleniliyor. Kimle yapıyor bunu Türkiye'de güzel sayılabilecek Rus/Alman kadınlarıyla. T
Soran+1 yılTürk kadınları maddiyat / über yakışıklılık olmadan erkek beğeniyor mu beğenmiyor. Bundan dolayı zaten yakışıklı zengin erkeklerin altından kadının eksik olmaması. İbrahim felçliyken evlendi çocuk yaptı. 60 kusur yaşında bu adam eşide 30 lu yaşlardaydı. Neyine dürüst olacam hak ediyor musunuz.
- +1 yıl
Önyargılı !! Al işte genelleme yapıyorsun. Nefret ediyorum insanlardan. İnsanı antihumanist yapacaksınız. Ben ne topuklu giyiyorum ne makyaj yapıyorum. Özel günlerde sadece. Sizde abazansınız. O makyaj yapıyor diye şikayet ettiğiniz kadınlara salya akıtıyorsunuz. Yazık sana. Cevap vermeyeceğim daha fazla. Ayrıca yalanı sadece makyaja bağlayan biri olarak zeka dereceni belli etmiş oldunuz. İyi geceler.
Soran+1 yılSen o makyajla yarattığın güzellğinle tek bir erkeği bile reddediyorsan hakkını yemiş oluyorsun. O zaman yapma. Yapmamalısın makyaj. Sen de görsel takıntısı olan birisin. Bu paylaştığın herif fotoğraflarından belli. Bu takıntın var madem bırak insanlarda seni doğal olarak güzel bulsunlar. Sen giydiğin topukluyla uzun gelip herif beğenmezsen lafımı yersin. Ananın evinden bir ev getirmeyip erkekten ev istersen de lafımı yersin.
- +1 yıl
Önyargının tanımını bilmiyorsun sanırım. Cahilliğe tahammülüm yok. Söyleyeyim. Önyargı birini tanımadan onun hakkında yorum yapmak. Ve sen ben daha makyaj yapıyorum demeden sen makyaj yapıyorsun , topuklu giyiyorsun , sahtekarsın diyorsun. Bu önyargı işte. Makyaj yapmıyorum ben. Ayrıca kezban yalancı demek hiç alınmadım. Doğal kadın istiyorsun madem evlenince karının bıyıklarını tararsın al sana doğal kadın. Ayrıca ben dindarım demedim dinde böyle dedim , ki doğru zaten. Sitede pek ünlenmişim anlaşılan. Al bakalım gözün güzellik görsün bir daha.
https://hizliresim.com/EzggVg
Cevap vermeyeceğim diyorum ama deli ediyorsun insanı.
Soran+1 yılBir kere makyaj yapman yalancı demem için yeterli bir sebep. Düğünde makyaj yapman eşinden güzel olduğunu göstermen içindir o adam yüzüne fondaten süremez. Bakımı kandırarak yapma. Sivilceleri yok etmek ayrı üzerine bir kaplayıcıyla kaplayıp yok etmek ayrı şey.
- +1 yıl
Erkek dediğin en az 1.85 olur. Kısa olduğunu bu kadar belli etme. Boyum 1.70 ve spor giyiyorum. Erkek kadından uzun olur her daim. Aksi halde çok çirkin bir görüntü. Ayrıca o salya akıttığınız p*rno starlarına da deyin o zaman doğal olun diye. Emin ol makyaj yapmasalar kimse suratlarına bakmaz. Makyajsız çoğu kadın öcüye benziyor.
Soran+1 yılSen doğal güzel ol. Ayrıca eşimin kılsız tertemiz olmasını isterim. Yüzünü güzelleştiren insana yalancı demem. Ben gece yattığında yüzünde olmayan şeyleri sabah yaratmaya laf ediyorum. Daha seksi daha kırmızı caf caflı tavuskuşu gibi görünüyorsunuz. Böyle yapıyorsanız kimseyi reddetmeyeksiniz. Bu etik değil. Ya da makyaj yapmayacaksınız. Makyaj yapıyorsanızda herif yalan söylerse kabul edeceksiniz. Yalancıya yalancı yakışır.
- +1 yıl
Yahu makyaj yapmıyorum be adam !! Kafayı mı sıyırdın? Ayrıca makyajda kendini güzelleştirmektir. Madem güzellik istiyorsun makyajı kabul edeceksin. Çünkü makyajsız güzel kadın yok denilecek kadar az. Bunu mankenlerin makyajsız fotolarına bakarak çok iyi anlarsın. Ben yatıyorum. Sizde yatın artık. Bol ön yargılı , genellemeli ve kopyala yapıştırmalı günler diliyorum size...
Soran+1 yılSen bir erkeğin parasını yiyorsan bir şey vermelisin. O zaman güzel olmalısın. Erkeğin parasını yiyen tüm kızlar güzel olmalı. Yurt dışında para yemiyorlar siz yiyorsanız bizde oyum var buyum var diye yalan söyleriz. Bak photohoplu fotoğraflarla kendini Dubai'De gösteren, kendini pilot olarak tanıtan adam nasılda 10 kadını kandırdı. Bence denkliği sağladı. Türk Kadını yalancı oldğu için yalanı hak eder. Beklentileriniz düşük olmasaydı da yalan söylemeseydik. Ayrıca Kezban Hanım sen bana göre cücesin benim boyum 1,83 .
Soran+1 yılBence bir kadının kuru ekmek yemeye razı olmasına gerek yok sadece karşısındaki adamı kendi olmayan şeyleri isteyerek bunaltmasın. O adamla ortak gelecekleri için bir isteği varsa yüreklendirerek elde etmesini sağlasın. Sevgili olmadan önce de adamı dengi şeklinde seçsin dengi olduğu halde daha iyisini istediği için yermesin. Benim boyum 1,83 ama ben 1,60 lık kızı kabul ederim ama kadınlardan 1,60 oldukları halde topuklu payım olaca benim diyip 1,70 'lik adamları kabul etmeyenler var. Benim 1,65 'lik arkadaşım kız arkadaş bulamıyorsa bir yerde hata var demektir. Bir konuda hayata - ile başlayanları savunmak için bizimde - ile başlayanlardan olmamız gerekli değil. Benim ailemden düşecek bir evim var 23 yaşımda olduğum halde ve bunu üzerine koyabilirim ama bir erkeğin kendinde olmayan bir evi isteyen bir kız yüzünden reddedilmesine karşı çıkarım.
Soran+1 yılSen güzel olmak zorundasın. Sen kadınsın. Güzellik sana atfedildi. Bir erkekten yakışıklılık bekliyorsan doğuştan güzel odluğu gibi halıcı güzelliğinde yöntemlerini bulmalısın. Makyaj değil cildin güzel olması gerekli. Pürüzsüz ve güzel olacak. Sen pornolar konusunda deneymlisin bahsettiğine göre. Din filan da diyorsano pornoları izleme sulanırsın.
- +1 yıl
Aman tanrım ne kadar uzun. En az 1.85 olur. Ve 1.70 kadınların boyuna göre uzun bile.1.90 mı olsaydım? Hala genelleme yapıyorsun. Neymiş türk kadını yalancıymış. Sende gavur yalakasısın belli. Kendi milletini aşağılayıp diğer kadınları yüceltiyor. Madem biz yalancıyız siz türk erkeklerinin genelide kısa, çirkin , egolu , abazan , kendinden kat kat iyisini isteyen. Yazık size. Doğal kadın istersiniz dışarıda boya küplerine salya akıtırsınız. Ben kezbansam sende erkek kezbansın. Diyecek birşey bulamıyınca hemen kezban dersiniz. Bu hakaret değil benim için. Köylü kızı ismi çünkü. Köylülerle dalga geçecek kadar düşmedim. Seninle daha fazla konuşarak kalitemi düşüremem. Midemi bulandırıyorsun. Al gözün erkek görsün all !!
https://hizliresim.com/pmz5pr
Bunun gibi ol sonra düzgün kadın iste. Ben çıkıyorum. Sen kendi kendine havla anca. Yazık sana... - +1 yıl
9. Makyaj makyaj diye aglayip bizim kizlardan daha fazla makyaj yapan ruslari allah ilan ediyorsun. Niye? Onlar cinselligini tatmin edebiliyor cunku. Senin derdin guzellik, makyaj, ev maas vs degil onu evlenmek isteyen her kiz dusunur dunya etrafinda. Senin tek derdin kizin evlenmeden sana bacagini acip acmadigi.
10. Tekrar ediyorum evlenecegin kiz lisede kalmis bir tip degilse kazanclariniz zaten yakin olacaktir. Tanisacagin kizda ordan olacaktir. Sahsen ben calismayan biriyle evlenmek istemem sirf bu yuzden.
11. Evlilikte senin benim yoktur evlendigin anda sahip oldugun hersey onunda olur. Onunkide senin. O yuzden benden az kazanip benden nasil para ister ayagini birak.
12. Bir erkegi boyu kisa diye begenmemek inan sadece ergenlerin yapacagi bir harekettir o cagdasindir sanirim.
13. Bir kizin dengi olan erkegi begenme zorunlulugu yoktur cunku onemli olan anlasip anlasmadiklaridir.
14. Evlenecegin erkekle 3. bulusmada karar vermelisin diyip ruslar ornegini verip celisiyorsun
Soran+1 yıl1. Kadınlar yakışıklılık bekliyorlar. Onlarda güzel olmak zorundalar. Bunu kafana sok. Onlar 15 dklık makyajla güzel olabilirken biz haftada 9 saatten aşağı vakit harcayarak yakışıklı olamayız. Üstelik 30-40-50 kilo ağırlıklar kaldırma pahasına. Bizimkisi gerçek onlarınkisi yatağa girince gidiyor.
2. https://www.kizlarsoruyor.com/uye/wolkydj ile konuşabilirsin. Kızlar güzel olsun çirkin olsun 1,50 olsun 1,65 olsun bu 1,65 boyundaki adama kötü davranıyorlar.
3. Dünyada her erkek cinsellik ister bu suç değildir. İtalyan erkekler ilk buluşmada ister. Dünya erkeklerine göre cinselliği daha geride tutan bizim erkeklerimizdir.
4. Saçını boyatan erkeklerin % desi kaç.
5. Korse giyen erkek % ?
6. Fondoten sürmem erkekler sürmez. Bunu kadınlarda öyle diyor. Kadınlarda erkeklerde makyaj sevmiyor. Bunun dengi olan peruğu nikahtan sonra açma olayını kabul etmiyorlar. Demek ki dürüst değiller.
7. Saç operasyonları kaçıcı oluyor. O vücudun parçası. Bir kandırmaca değil.
Soran+1 yıl9. Makyaj bir kandırmacadır. Makyajlı bir kadın dengini beğenmez. Makyajlı bir kadın ya her teklifi kabul edecek ya da yapmayacak. Bunun dışındaki her durumda yalanı hak eder. Maddi/manevi durumlarda söylenen yalanlar kadınların söylediği yalandan kötü değildir.
Bu yalanların neyi kötü. Kadının bu yalanlar söylenince ayrılması onunda kötü biri olduğunu gösterir. Demek ki; eve, arabaya önem veriyor, olmadığı için ayrılıyor. Paraya değer vermeseydi yalan söylenmezdi.
10. Hesaplar ortak değil kadınlar yine yalanı hak eder. Ben desem ki herkes kendi parasını ödeyecek hiçbir Türk kızı böyle sevgili olmaz. Benim + ne olacak.
Soran+1 yıl11. Avrupada kızlar kendinde olmayanı erkekten istemiyor. Ondan dolayı Türk Kadını yalanı hak eder.
12. Bunun cevabını verdim.
13. Soyut kalıyor.
14. agrresifkızz dini karıştırdığı için böyle dedim. Dini olarak durum budur.- +1 yıl
sildirmişsin baştan yazıyorum
1. Sen kadinsin guzel olmak zorundasin diyip makyaji elestirmek hangi kafanin urunu? Yaratilis olarak guzel olmayan makyaj yapar ses cikarma o zaman. Kaldi ki guzel olmak zorunda degiller senin yakisikli olmak zorunda olmadigin gibi.
2. 15 cm topuklu giyip 170 lik adami begenmeyen kizlar diye bir b*k uydurmussun gidiyorsun. Oyle kizlar dunyada yok olsa olda 100 kizdan 1i oyle der ama sen gelip hepsine mal edersin.
3. Turk kizlari ile turk erkekleri cuk diye birbirine oturmus ikiside birbirinin dertlerini cekiyolar hic turk erkekleri cok iyi siz kotusunuz ayagina yatma her iliskide 1. Onceligi cinsellik olan bizim erkegimiz cunku.
4. Sacini sende boyatabilirsin.
5. Sende korse giyebilirsin
6. Sende fondoten surebilirsin (ben kullanirim bazen)
7. Kelsen sac ektirebilirsin
8. Heralde şu an lise cagindasin ya da universite ortamini tatmadin cunku anca lisede kalmis kizlar maas araba isterim vs diye tutturur. - +1 yıl
bak dostum beğenmiyor olabilirsin bunları ama bir şeyi savunacaksan savunacağın şeylerin özelliklerini benimse tamam mı :)
makyajsız kadın istemiyorsan makyajsız kadın bul yapanlara beni kandırıyorsunuz diye ağlama çunku amaçları seni kandırmak değil zaten. sen nasıl aynaya her baktığında kendini güzel hissetmek görünmek istersen kadınlarda aynını ister ve yaparlar. Sendeki nasıl bir egoysa beni kandırıyolar öyle değiller diyip duruyorsun :) Bana niye öyle yapmıyorlar? Boyum uzun diye mi? ciddi misin? - +1 yıl
ve dediklerine gelirsek :)
direk bana saldırarak savunmanı çok güzel yapmışsın
seni bu kadar kişi takip ediyor vs diye ego masturbasyonu yapmıssın bide bana tombişim vs demişsin :) istersen dunyanın en iyi üniversitesinde oku senin mentaliten ergen zihniyeti dışına çıkamamış. kaldı kı şu an tartiştığın kız benim arkadaşım gözüne girmek gibi bir niyetim yok dolayısı ile.
Kaldı ki gizli kullanıcıdan yazmışsın be adam daha kendine güvenin yok olduğun yerden sen böylesin diye sallayabiliyorsun.
aynı dediğin kızlara benzedin kendine bakmadan başkalarını yargılayanlar :)
önerdiğin "arkadaşının" cevaplarına bakman kızların ona niye öyle davrandığını açıklıyor zaten uğraşmaya değmez :)
insanlarla tontiş diye dış görünüşüyle dalga geçtiğini sanıp kendini tatmin eden sen kendine öyle davranılmamasını istiyorsun :) kusura bakma ama sana öyle davrananlar varsa layığını bulmuşsun
Soran+1 yılBöyle gizli dövüşmeyi kadınlardan öğrendim. Kana kan dişe diş. Bana ergen deme sen bir okulunu bitir ondan sonra konuşursun. O adam kendi kendine o hale gelmedi. Kadınların yaptığı davranışlardan o hale geldi. Bu kızda dinden bahsedip erkek fotoğrafları paylaşan bir kız. Bolca p*rno izlemişki bana pornodan bahsediyor. Ayrıca karakteri senden öğrenecek değillim. Türk erkeklerinin ortalama karakterinden oldukça iyiyim. Sen laf attın mı ben atmadım. Dolasyısyla kendinle beni karıştırma. Ben yalan söylediğimde yaşayacağım vicdan azabı duyacağım kadar karakterli kız yok. Makyaj yapıp güzel gözükmemeliler. Bu kadın iç güdülerindeki kandırma davranışından kaynaklanır. Bundan dolayı her kadın kandırılmayı hak eder. Makyaj yapıyorsan dengine haksızlık ediyorsun demektir.
- +1 yıl
Soran+1 yılKezban Hanım sen yalanı hak ediyorsun. Bunun nedeni paraya önem veriririm demen ve makyaj yapman. Ayrıca dinimiz evi erkek geçindirir diyip, pornolar hakkında örnekler veriyorsun. Bu geniş bir p*rno arşivine sahip olduğunu gösteriyor.
Bu fotoğraflardaki kadınlar makyajlı halleriyle mi denklerini arıyorlar makyajsız halleriyle mi. Ben sana söyliyim makyajlı halleriyle arıyorlar.- +1 yıl
He he hak ediyorum. Birincisi makyaj yapmıyorum bunu o olmayan aklına sok. İkincisi Kezban hanım diyince hiç havalı olmuyorsun tam tersi yaratığa benziyorsun. Ayrıca pornolardaki kadınları beğeniyorsunuz dedim diye o* ilan ettin beni. Allah belanı versin. İki yakan bir araya gelmesin. Ayrıca ben dindarımda demedim. En son sözü sen söyleyince havalı olmuyorsun. Ama sen öyle sanıyorsan söyle bakalım son sözü. Cevap vermeyeceğim. Tam tersi ilgilenilmediğinden olmayan havan sönecek. Tekrar ediyorum.
- Makyaj yapmıyorum.
-Porno izlemiyorum.
-Ve paraya önem veririm demedim. Yanlış anladıysan ne mutlu... Ayrıca madem kendini İlah gibi gösterecek bir egon var gizliden çıkta görelim erkekliğini !! Bir bayanla kavga edecek kadar düşmüşsün. Zavallı.
Soran+1 yılOndan dolayı çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır deniliyor. Kadınlar iç güdülerinden dolayı hep daha iyilerin ister. Bundan dolayı makyajlı halleriyle denklerini kabul etme ihtimalleri yok. Yani makyaj yapılmamalıdır. Buna karşı ben yine güzellik beklerim. Kadının benden yakışıklılık beklediği gibi. Ev, araba, dolgun maaşı da sen beklemesende kadınların çoğu beklediğine göre kandırılmayı hak ediyorsunuz. Bak kandırmayı sen yapınca oluyorda erkek yapınca niye olmuyor.
Soran+1 yılwww.mynet.com/.../
Dış görünüş olarak iletişimde olduğun erkeğe makyajla üstünlük sağlarsan benim evlenme vaadiyle kandırma hakkımda var, kendime bağımlı hale getirme hakkımda var. Sen dengin olan erkeği o yüzündeki makyaj yüzünden beğenmiyebiliyorsun. Doğuştan yakışıklı erkeklerin altından çirkin kızların eksik olmaması da bunun örneği. Makyajlı halinle dengin olan erkek senin yanında çirkin kalıyor. O adamda bu açığı madd'manevi konuları farklı söyleyerek ve içkili anında senden faydalanarak kapatmaya çalışıyor. Seni cinsel anlamda kendine bağımlı hale getiriyor. Burada denklik var. Neden ben yalan söylebilirim ama erkek söyleyemez diyorsun. Yalan/kandırmaca senin tekelinde olan bir şey mi?- +1 yıl
Yeter !! Fikirlerimizin farklı olduğu noktada daha fazla tartışmayalım. !! Sen git kimi kandırıyorsan kandır. Banane?
Soran+1 yılTekrar yalan söyledin "Ayrıca ben dindarımda demedim." diyorsun bana dinden örnek veriyorsun. Kanıtı burada https://i.hizliresim.com/bg6lGd.jpg
Makyaj yapmıyorum dediklerin benim için geçerli değil diyorsun makyaj yapıyorsun kanıtı https://i.hizliresim.com/04z7rZ.jpg
Bana bela okuyorsun ama p*rno yıldızlarının makyaj yaptığı konusunda engin bir bilgiye sahipsin kanıtı https://i.hizliresim.com/04z7rZ.jpg
Ben sana p*rno izliyorsun diye o.. sun demedim sen kendinde olmayan özellikleri erkekten bekliyorsun diye bir şeyler dedim. 1,70 'lik boyunla 1,85 'lik adam istersen ben sana laf ederim.
Ayrıca gizli dövüşemeyi senden öğrendim. Sen bir kadınsın. Her türlü kötülüğü hak ediyorsun. İlk önce kendi içindeki pislikleri temizle. Bir erkek sana ne yaparsa yapsın azdır.- +1 yıl
Tüh yazık olmuş bu kadar uğraştığına hızlıresim e yüklemişsin birde. Ama umrumda değil maalesef. Ayrıca pornocular makyaj yapıyor biliyorum çünkü mankenler , aktrister hep makyaj yapıyor onlar nasıl yapmasın? Bence kendine acilen bir beyin taktır. Çok ihtiyacın var. Ayrıca bana bir mesaj at çok önemli birşey söyleyeceğim.
- +1 yıl
Ayrıca yuh sana bırakta özel günlerde yapalım. Söyleyecek birşey bulamayınca en ufak şeye kadar inceliyorsun. Ağır işsizsin.
- +1 yıl
Hem dinden örnek vermem benim çarşaflı dinine son derece bağlı biri olduğumu göstermiyor. İstediğimi söylerim o madem.
Hacım yalan söylediğini anladığında o yalana dahil olacaksın tamam mı? Sonra zamanı gelince yüzüne vuracaksın!
Başka türlü düzelmiyor.
Bu erkekte de kadında da işe yarıyor ;)
Ha sonra kapıyı göstereceksin.10 Yorumla
+1 yılBen sana bişi diyim mi bence hiç kimse yalanı haketmez ne kadınlar nede erkekler kimse haketmez
222 Yorumla
Soran+1 yılHer kadın yalan söylüyor ama erkeğin söylememesini istiyor. Bence her erkek yalan söylemeli denklik ancak böyle sağlanır.
- +1 yıl
Her kadını bilemem ama ben yalan söylemiyorum söylemem de bilsem ki dayak yicem dayak yerim ama yinede söylemem
Soran+1 yılSen
a. Saçlarını sarıya boyattınız diye sarışın,
b. Çıt çıt-postiş taktınız diye uzun saçlı,
c. Rimel- kalem çektiniz diye büyük ve güzel gözlü,
d. Topuklu giydiniz diye uzun boylu,
e. Kapatıcı-fondöten sürdünüz diye pürüzsüz cilde sahip
sanıyorsun. Yalan söylüyorsun. Neden yalancı olmadığını düşünüyorsun?- +1 yıl
bir kez olsun saçlarımı boyatmadım çıt çıt postiş takıp saçlarım uzun demedim takmadım da gözlerim zaten büyük rimele kaleme gerek kalmadan eşek gözlü derler zaten uzun gözükmem için topuklu giymemede gerek yok boyum bana yetiyor kapatı veya fondoten sürüpte pürüzsüzüm de demedim yüzümde ki bir çilden memnunum
- +1 yıl
Başka varsa söyle? Bunlar çok saçma klişeleşmiş şeyler genelleme yapıyorsun sen
Soran+1 yılAma kadınların% 90'ı özel günlerde, ilk buluşmada makyaj yaptığı için yalanı hak eder. Sen de hak ediyorsun. Ben "tüm kızlar ilk buluşmaya makyajla gelir" dedim. Aşağıdaki kız gelmez ben kesinlikle yapmuyorum dedi. Bak fotoğrafına "Secretgardenblood" makyajlı. Görüyor musun. Şimdide stajda yapıyorum makyaj diyor.
Yani kadınlar tüm genellemeleri hal eder. Sen de makyaj yapıyorsun- +1 yıl
Ben hak etmiyorum ilk buluşmamda da malyajsızdım nişanlım bana makyajsızken aşık oldu sen herkesi bir tutuyorsun yaptığın çok yanlış o zaman sende her erkek gibi midesizsin milletin Karısını kızını kesiyorsun her gördüğün kıza laf atıyorsun yalan konuştuğun için güvenilmez bir insansın yanlışların doğrularından çok?
Soran+1 yılBen sana vereyim nicknameni konuş. Size yalan söylendiği zaman yapılan denkleşmektir. Bu arada makyajsız güzel olmak zorundasınız. Güzel olmak zorunda değiliz diyorsan her konuda erkekle eşit olman gerek.
* Hesabılar eşit mi?
*Evleneceğin zaman maddi anlamda senin getirdiklerinle erkekten istediklerin eşit mi aynı mı?- +1 yıl
HEşyanın Kitabı'n Lafı yapılmaz ama madem sordun cevap vereyim onun olan benim benim olan onun şöyle dönüp bir baktığımda o bana sadece özel Günler'de hediye almayı akıl eder ki bazen özel Günler'de de parası olmadığı için alamaz bana kalsa hiç almasın Varlığı yeter onun ama ben ona bırak özel günleri kendime ne alırsam mutlaka onada bişey alırım sadece özel günler değil her zaman hediye alırım ona üzerinde giydiği nerdeyse bütün kıyafetleri ona hediye almışımdır bunların Lafı yapılmaz ama hatanı düzeltmen için sorduğun için söylüyorum ben elime bugün 5 lira geçsin yarın Onundur o bugün 5 bin lira geçsin oda yarın Onundur biz birlikte bir yola çıktık ve birlikte yapıyoruz herşeyi ben bütün yükü onun sırtına yükleyip Herşeyin en lüksünü en pahalısını isteyip be tek Kuruş yardım etmeyecek kadar bencil değilimm demem o ki herkesi bir tutma
Soran+1 yılBen bakirim, hiçbir kıza ıslık çalmadım, laf atmadım, küfür etmedim, tanımadığım bir kızı eklemedim diyorum sen ne diyorsun.
- +1 yıl
Ne güzel seni tebrik ediyorum helal olsun yanlış anlama sana demiyorum aslında sen burada bana onları deyip genelleme yaptın ya bende sana senin yaptığın gibi davrandım erkeklerin ÇOĞU öyle diye seninde öyle olacak halin yok ya dimi? Yani kızların ÇOĞU öyle diye benimde öyle olacak halim yok
Soran+1 yılBu arada benim dediğim şeyler kesin bu zamana kadar yapmadım. Bir düğünde bile rimel dahi sürmüş olsan yalanı hak ediyorsun. Onu söyliyim. Makyajın amacı kadın iç güdülerindeki karşısındaki insanı kandırma isteğidir. Çünkü sen makyajsız denk olduğun adamı makyajlı ve topuklu halinle beğenmezsin. O da madd/manevi anlamda ufak yalanlarla durumu eşitler.
Bu yalanlar senin o erkekten ayrılmana sebep olur mu?- +1 yıl
Yalan söylemesi ayrılmama sebep olur evet ama Arabası evi yazlığı parası olmaması ayrılmama sebep olmaz Başta doğruları söylesin isterim ben 7 Yıldır benden bile durumu kötü birini seviyorum ne evi var ne Arabası ne yazlığı nede parası ne annesi nede babası ama çok seviyorum hayatıma bir kişi girdi ondan başkası yalan Ölene kadar da o bir kişi kalacak z
Soran+1 yılHoşlandığın ve aşık olduğun çocuğa bak ne dediğimi anlarsın? Sen güzel misin bilmem ama kızlar için değişmeyen şey
*Çocuk çok yakışıklıdır
Yani senden +10 gömlek üstün bir dış görünüşe sahiptir.- +1 yıl
Herkes sen daha yakışıklı boylu poslu birini hakediyorsun seni kimler almazdı ki ne zenginler istedi diyor bana sen düşün artık? Ben onun kalbini seviyorum bir dediğini iki etmem gözümü bile kırpmadan canımı veririm ailemden kimse beğenmiyor yakışıklı değil boyu bile kısa cılız diyor ama benim gözümde dünyada bir tane
Soran+1 yılOnun fiziksel özellikleri nasıl ki?
Kusura bakma ben çevremde bir erkeğin para, yakışıklılık , düzgün bir iş gibi özellikler olmadan sevildiğini görmedim. Bundan dolayı duyduklarıma inanmak istesem de inanamıyor.- +1 yıl
172 boyunda çok Zayıf yani ne bileyim benden başka pek beğenen yok öyle diyim
- +1 yıl
İşi gücü de yoktu 7 Yıldır yanıyorum son sekiz aydır bir iş te Çalışıyor doğru düzgün
Soran+1 yılPeki çevremde böyle örnekler görmediğim için inanamadım. Teşekkürler.
- +1 yıl
Önemli değil bazı Söylediklerine ben hak veriyorum şimdiki kızların çoğunun derdi para olmuş yakışıklılık olmuş
Soran+1 yılBence bir kadının kuru ekmek yemeye razı olmasına gerek yok sadece karşısındaki adamı kendi olmayan şeyleri isteyerek bunaltmasın. O adamla ortak gelecekleri için bir isteği varsa yüreklendirerek elde etmesini sağlasın. Sevgili olmadan önce de adamı dengi şeklinde seçsin dengi olduğu halde daha iyisini istediği için yermesin. Benim boyum 1,83 ama ben 1,60 lık kızı kabul ederim ama kadınlardan 1,60 oldukları halde topuklu payım olaca benim diyip 1,70 'lik adamları kabul etmeyenler var. Benim 1,65 'lik arkadaşım kız arkadaş bulamıyorsa bir yerde hata var demektir. Bir konuda hayata - ile başlayanları savunmak için bizimde - ile başlayanlardan olmamız gerekli değil. Benim ailemden düşecek bir evim var 23 yaşımda olduğum halde ve bunu üzerine koyabilirim ama bir erkeğin kendinde olmayan bir evi isteyen bir kız yüzünden reddedilmesine karşı çıkarım. Herkes kendi elindekilere; fiziksel, maddi anlamda bakarsa kimsede eleştirilmez. Sen öyle yapanlardan olmadığın için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim herkes bu kadar duyarlı olsa keşke
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklerin geninde var yalancilik adam uyuyulim diye bakiyorum uyumamis o zaman deme konusmayalim de pislik
112 Yorumla
Soran+1 yılSen de yalancısın, dolayısıyla o yalan söyleyebilir.
Cevap sahibi+1 yılBen uyumuyacagimi belirtmistim bayim
Soran+1 yılMakyaj yapıyorsan yalancısın
Cevap sahibi+1 yılYok valla hic yapmam nerdeyse kasimi almicamda abime benziyorum o yuzden arada bir alirim
Soran+1 yılKadınlar ;
sanıyorlar. Ben kel olsam, buluşmalarda perukla kızı tavlayıp evlendikten sonra çıkarsam olur mu olmaz. Kadınlar yapınca oluyor. Kızlar 1,55 boyunda 15 cm topuklu giyiyor 1,70 lik adamı beğenmiyor. Bundan daha büyük bir haksızlık olur mu. Eeee kendisinde ev+araba+dolgun maaş olmadığı halde isteyen birilerine neden yalan söylemiyeyim. Yalanı hak etmiyor musunuz?
Cevap sahibi+1 yılBen hak etmedigimi dusunuyorum hic topuklu giyinmem boyum 168 korse giyinmem icinde rahat edemem makyaj hic yapmam sacimin rengide kendi dogal kahvesi ve gecen sene belime kadar gelen saci kut kestirdim duzlestirmiyorum bile banyodan banyoya tararim gozlerimde cok buyuk oldugu icin surekli arpacik cikar yuzumde bir suru sivilce izi var kapatici fondeten kullanmiyorum rahatsiz degilim bile ve de yemin ederim hepsi dogru ama hala sevgilim yalan soyluyor daha ben ne yapayim
O ne derse o lafindan cikmam bile yinede yalanci arkadas
Soran+1 yılBU makyaj hilelerini yapmayan bir kadın bile olsa durum eşitlenir. İlişkide söylenen yalanlar hala duruyor. Erkeğin söyleyeceği tek yalan ilişkide söyleyecekleridir. Kadın hem ilişkide hem makyajla yalan söyleyebilir. Mesela sana şunu sorayım ; sen bir erkekle sevgili olduğunda geçmeşini düzgün bir biçimde anlatıyor musun, bakire değilsen bakire değilim diyor musun. Buluşmalarda para eşit mi gidiyor. Onu geçtim eğer bakire değilsen yeni geldiğin erkekten evlenme vaadi istiyor musun? Çünkü bir kadının bakireliğini alan erkeğin ödediği bedel evlilik değil yeni kişinin ödediği bedel evlilik olmamalı. Adam istioyrsa evlenmeli istemiyorsa evlenmemeli. Maalesef kadınlar ilişkiye girmek için evliliği şart koşuyor. Eeeee sen bakire misin neyini şart koşuyorsun.
Tüm bunlar dürüstlük için dikkat edilecek şeylerdir.
Cevap sahibi+1 yılKardes bakireyim 20 yasindayim 5 senedir ayni kisiyleyim hayatimdaki gelmis gecmis tek erkek ondan baskasi olmadi ve iliskiye girmedik ve de attigim adimdan bile haberi var herseyi soyluyorum dogru bir sekilde istedigi gibi bir insanim ama hala YALAN SOYLUYOR hem ben ona sart kosmadim evlenicez diye suruklenip gidiyoruz iste
Soran+1 yılO zaman o erkek karaktersizmiş. Senin gibi yalanı hak etmeyen kız bulmak zor. Herkes kandırmaca ile yarattığı güzellğiyle erkekleri ezme peşinde. O erkeğin ne özelliği var bilmiyorum ama senin gibi bir kızı çirkinde olsa çekmeli. Cidden senin gibi dürüst kızı Tarkan olsam çekerdim.
Cevap sahibi+1 yılAgzina kurban kardes bende anlamiyorum neden boyle yaptigini sevgilimin arkadaslari benim temizligime hayran sevgilimde farkinda ama yalancinin teki ne olucaksak bilmiyorum kendi haline birakma karari aldim bende burayi girince artik hic biseyi zorlamicam ne hali varsa gorsun
Soran+1 yılO herif sana kurban olsun. Senin gibi bir kız bulmak zor.
Cevap sahibi+1 yılYaaa evet oyle
Ota bka laf ederler aksam basket macina gittim dayimlardayim dedim mecbur kaliyosun yalan soyluyosun yaranamiyosunki hakediyolar
23 Yorumla
Soran+1 yılİlişkileri çok idealize etmişler. Sanki erkek mükemmel olmak zorunda gibi davranıyorlar. Kendiler mükemmel değiller. Mesela annelerine gidiyorlar uzun süre kalmak için; annem hasta, temilik yaptık vs gibi yalanlar üretiyorlar.
Soran+1 yılKadınlar ;
sanıyorlar. Ben kel olsam, buluşmalarda perukla kızı tavlayıp evlendikten sonra çıkarsam olur mu olmaz. Kadınlar yapınca oluyor. Kızlar 1,55 boyunda 15 cm topuklu giyiyor 1,70 lik adamı beğenmiyor. Bundan daha büyük bir haksızlık olur mu. Eeee kendisinde ev+araba+dolgun maaş olmadığı halde isteyen birilerine neden yalan söylemiyeyim.
+1 yılKesinlikle haketmeyiz şahsen ben birinin yalanından sonra o kişiden soğurum
126 Yorumla
Soran+1 yılSen niye yalan söylüyorsun?
- +1 yıl
sen beni tanıyor musun ki bunu söyleme hakkına sahipsin
Soran+1 yılSen
sanıyorsun. Yalan söylüyorsun. Neden yalanı hak etmediğini düşündün anlamadım.- +1 yıl
sen beni gördün mü sen beni tanıyor musun
Soran+1 yılAma kadınların% 90'ı özel günlerde, ilk buluşmada makyaj yaptığı için yalanı hak eder. Sen de hak ediyorsun. Ben "tüm kızlar ilk buluşmaya makyajla gelir" dedim. Aşağıdaki kız gelmez ben kesinlikle yapmuyorum dedi. Bak fotoğrafına "Secretgardenblood" makyajlı. Görüyor musun. Şimdide stajda yapıyorum makyaj diyor.
Yani kadınlar tüm genellemeleri hal eder. Sen de makyaj yapıyorsun
sanıyorlar. Ben kel olsam, buluşmalarda perukla kızı tavlayıp evlendikten sonra çıkarsam olur mu olmaz. Kadınlar yapınca oluyor. Kızlar 1,55 boyunda 15 cm topuklu giyiyor 1,70 lik adamı beğenmiyor. Bundan daha büyük bir haksızlık olur mu. Eeee kendisinde ev+araba+dolgun maaş olmadığı halde isteyen birilerine neden yalan söylemiyeyim.- +1 yıl
kendini küçük düşürüyorsun genelleme yaparak farkında mısın.
hem kendimi sana anlatmak zorunda değilim.
Soran+1 yılMakyaj bir yalandır. Kimse boş boşuna 1 saatini bir eyleme ayırmaz. Kandırmak için ayırıyorsunuz. Sizin kandırma şekliniz bu bir de ilişkide yalan söylüyorsunuz Oysa biz bir tek ilişki yalanı söylüyoruz sizin gibi fiziksel bir kandırmaca yapmıyoruz. Yalanı hak ediyorsunuz. Hem makyajla hem ilişkide yalan söylüyorsunuz. Oysa erkekler görsel olarak yalab söylemiyor. Bizim söylediğimiz yalan tek kulvarda sizin iki kulvarda. Sen adamla denk olduğun halde topuklu ve makyajla adama üstünlük sağlayıp beğenmiyorsun. Bu adamda başka yönden yalan söylüyor. Üzüldüğün nokta ne.
- +1 yıl
Sanırım eski sevgilinin makyajlı hallerinden bikip hincini buradan çıkarıyorsun bir doktora git derim genelleme hiç hoş bişey değil
ben öyle bir erkekle tanışmadm ki ayrılacak bir durumum olsun ben öyle erkekler makyajlı kadınları tercih eder beni değil hadi iyi geceler.
Soran+1 yıl* Hesabılar eşit mi?
bu ne alaka yaw yalanla
Soran+1 yılSende olmayan bir şeyi istiyorsan yalanı hak ediyorsun. Bunlar senden istenmiyor sen istiyorsun. Beklentiler yalanı yaratır.
Soran+1 yılKadının bu yalanlar söylenince ayrılması onunda kötü biri olduğunu gösterir. Demek ki; eve, arabaya önem veriyor, olmadığı için ayrılıyor. Paraya değer vermeseydi yalan söylenmezdi.
- +1 yıl
kendim çalışırım kendim ne istersem alırım bunun için ne yalana ne beklentiye ihtiyacım var çok şükür elim ayağım tutuyor çalışabiliyorum bir mesleğim var Rabbim beni kendisinden başka kimseye muhtaç etmesin. Tüm kızları aynı kefeye koyma yeterince anlatabildim mi?
Soran+1 yılBugüne kadar sevgilierinle eşit mi ödedin. Ödemediysen yalanladenklenmesi eşitliği sağlar. Yani bir erkek sana da yalan söyleyebilmeli ve bunun için vicdan azabı duymamalıdır.
- +1 yıl
sevgilim olmadı ki beraber yemeğe çıkalım olacaksa eşim olsun ki makyajlı makyajsız halimi de görsün. beni beğenen makyajsız halimle beğensn ki sonra hayal kırıklığına uğramasın senin gibi ortalıkta genelleme yaparak kendini küçük düşürmesin. ben nasıl ki dobraysam karşımdakinden de bunu beklerim. ve bazı erkekler o kadar yalana muhtaç ki makyajlı kadını daha cazip görüyorlar makyajsıza bakmyorlar neden çünkü olduğu gibi görünüyor ve siz bazı erkekler size olmadığı gibi görünen kadınlar lazım. söyle şimdi hepiniz makyaja karşı olsanız kadınlar makyaj yapar mı sonra o makyajsız haliyleylen size itici galmez mi k. bakmayin makyajın sebebi sizsiniz ve sonra gelip sucluyorsunuz. (dogal kadınlara hayran olanlara lafım yok onlar da tek tük olabilir)
Soran+1 yılSpor yapmamızın sebebi de kadınlar. Doğal erkek sevmiyor. Artı sizin gibi 30 dk da helledmiyoruz. İyi bir vücut saatlerce emek ve senin evde kaldıramadığın o su bidenundan mutfak tüpünden daha ağır şeyleri kaldırmayı gerektiriyor. Makyaksız halinizle güzel olmalısınız. Evet bu bir zorunluk. Kadın dediğin güzel olur.
- +1 yıl
Kadınlar için spor yapıp kendinizi yormayin sağlığınız için spor yapın dengeli düzenli beslenin yeter. ille karşı cins için sporla kas vb. bişeyler yapmak istiyorsan bu senin dr yalancı olduğun anlamına gelir.
Soran+1 yılYalancı olduğum anlamına gelmez. Vücudumda olmayan bir şeyi sokmuyorum. Vücudum içinde kas kütlesi artıyor. Bu emekle olan bir şey. Makyajın sağlığa yararı yok amakaslı bir vücutta metabolizma daha hızlı çalışır. Bu arada kadınlarda spor yapıp güzel kalçara sahip oalbilir. Ben bunu eleştirmiyorum. Sadece bizim hoş görünüm yapacağımı bir şey değil sizinde hoş görünüş yapacağınız bir şey. Ama siz ilüzyon yaratıp makyaj yapmayı tercih ediyorsunuz.
- +1 yıl
Bazı erkekler illusion lu kadınları çekici buluyor kadınlar da beğenilmek isteyince bu durum ortaya çıkıyor. Bülent Ersoy makyaj yapmasa kim bakar kimse peki suçlusu o mu Hayır
Soran+1 yılSende yakışıklı erkekleri sevgili olunaiblir buluyorsun bu aynı şey. Ama makyajı yapanlar erkekler değil kadınlar. Ev, araba, dolgun maaş isteyende kadınlar. Sizin cinsinize ait iki haksızlık öğesi var; para, makyaj. Sende saçı güzel erkeklere bakarsın.
- +1 yıl
yaw maaşı dolgun evi arabasi olan erkek karaktersiz olduktan sonra peehhh erkek mi be o
Soran+1 yılKaraktersiz olduğunu anlayamazsın ev, araba, maaş şekil olarak somut gözükür gözüne gidersin. İyi ise karaktersiz (eğer evlenmenin şartında sende olmayan şeyleri isteme varsa) bir kıza karakterli bir adam denk gelmiş olur Adam kötü ise eşitlemiş olursunuz durumu.
- +1 yıl
Allahım sabaha çıkmam sendeyim şu kuluna anlatamadım.
ey insan eyyy karşımdakinde sevgi sadakat saygı beklerim cebinde kuruş da olmasa da olur beraber çalışır cebimizi doldururuz hersey para değillllll.
+1 yılHak eden kızda var etmeyende ama bir ilişkide ufak yalanların olması faydalı bence :)
19 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar ilişkiye yalanla başladıkları için yalanı hak ederler. Zaten yalanla başlıyorlar.
- +1 yıl
Aynen yalansiz iliski yurumez
- +1 yıl
Genelleme yapmak doğru olmaz çok dürüst kızlarda tanıyorum :)
Soran+1 yılKIZLARIN GÜZELLİĞİ
sanıyorlar. Ben kel olsam, buluşmalarda perukla kızı tavlayıp evlendikten sonra çıkarsam olur mu olmaz. Kadınlar yapınca oluyor. Kızlar 1,55 boyunda 15 cm topuklu giyiyor 1,70 lik adamı beğenmiyor. Bundan daha büyük bir haksızlık olur mu. Eeee kendisinde ev+araba+dolgun maaş olmadığı halde isteyen birilerine neden yalan söylemiyeyim.- +1 yıl
Sen farklı bir dünyada yaşıyorsun dostum :D
Soran+1 yılSenin yalnızlığının nedeni olan kızları neden savunuyorsun.
- +1 yıl
Benim yanlız takılmam kendi suçum ilk adım denilen olayı halledemiyorum :) kızların hepsini savunmuyorum sadece genelleme yapma diyorum hepsi aynı değil
Soran+1 yılKızlar sana teklif etseydi yalnız olmazdın. Kadınların suçu.
- +1 yıl
Bunun yalanla hiç bir ilişkisi yok kardo :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bir s. ktir olup gider misin kisiligi bozuk kişi !
15 Yorumla
Soran+1 yılSen de yalancısın.
Cevap sahibi+1 yılBence sen bir psikologa git biri sana kazık atmış hem de en köklüsünden gelmiş burada yakınıosun !!
Soran+1 yılKadınlar ;
Cevap sahibi+1 yılAllah aşkına sen yalanlarinla mutlu ol ve bu muhabbeti kapat vala ben vaz geçtim :)
Soran+1 yılBen yalan söylediğimde yaşayacağım vicdan azabı duyacağım kadar karakterli kız yok. Makyaj yapıp güzel gözükmemeliler. Bu kadın iç güdülerindeki kandırma davranışından kaynaklanır. Bundan dolayı her kadın kandırılmayı hak eder. Makyaj yapıyorsan dengine haksızlık ediyorsun demektir. Bu sorduğum sorularda kendim vicdan azabı çekmemek için ürettiğim fikirler ama cevabını bulamadığıma göre vicdan azabı çekmeme gerek yok. Vermiyorsan adam yalan söyler ve bundan dolayıda vicdan azabı çekmez. Ben şu kız bu kız diye ayıramam. Kadınlara iyilik yapacak kadar maddi durumum yok. Bundan dolayı her buluştuğumda yalan söylemek zorundayım.
+1 yılHer kadının bir olduğunu düşünücek kadar ön yargılısın.
137 Yorumla
Soran+1 yılNeden kendini değiştirmeye çalışıyorsun. Bu kadın iç güdülerindeki yalancılıktan geliyor. Sen gözlerin güzel olunca dengin erkeği beğenmiyorsun. Çünkü kıçın kalkar. Boyun 1,65 olsun topuklu ile 1,80 odluğun için 1,70 ' lik erkeği beğenmezsen. Yani yalan söylüyorsun ama erkeklerin söylemesini istemiyorsun. Makyaj bir yalandır kandırmacadır. Makyaj yapmadan güzelsen iyi güzel değilsen bir yalan üzerinden erkekleri kandırmaya çalışma.
- +1 yıl
Beni tanımadan bu yorumları yapabiliyosan en büyük yalanı sen hakediyosun zaten. İnsanın sana doğruyu söyleyeceği varsa bile yalan söylesi geliyo.
Soran+1 yılFotoğrafında makyaj var. Bu birinci kandırmaca.
Eeee kendinde ev+araba+dolgun maaş olmadığı halde evlendiğin adamdan istiyor musun?- +1 yıl
Hayır istemiyorum istemedim de hiçbir zaman. 5 kız kardeşiz biz dar zamanlarımızı da biliyorum yokluğun ne demek olduğunu emin ol senden iyi biliyorumdur. Kendimde olmayan şeyi başkasın da neden istiyim ki? Resimde ağır bir makyaj gördünmü sen sadeve göz üstünde ufak bir çizgi var.
Soran+1 yılMakyajlı halinle bir erkeği reddettin mi?
- +1 yıl
Hayır ben genelde makyajsızken reddetmeyi seviyorum. Sorunun saçmalığına bak. Suratında makyaj var diye her erkeği kabul etseydi kızlar çoğu genç kızın ismi namussuza çıkardı.
Soran+1 yılKadınlar ;
Tutturmuşsun bir türkü gidiyosun. Kime ne anlatıyoruz.
Soran+1 yılBu yalancı olduğunu gösterir. Aynı adam senin yaptığın gibi yüzüne katlarca makyaj sürüp diğer insanların gözünde görsel olarak senden üstün gözükse ve seni makyajla üstün olduğu için beğenmese istermiydin.
O zaman kel bir erkek senle evlenene kadar perukla gezsin evlendikten sonra Nisan 1 şakası gibi peruğunu açsın hoşuna gider mi. Sen 1,60 boyunla 10 cm topuklu payı isteyip 1,70 'lik adamı beğenmiyorsan bu adama haksızlık etmiş oluyorsun. Sana ait bir özellik değil makyaj gece çıkıyor topukluyla yatağa girmiyorsun. Sen dengini makyajsız halinle aramalısın. Çünkü makyajlı halinle insan reddedmek yalancılıktır.
Soran+1 yılMakyaj yapman açıklarını kapatmak içindir. Bir erkeğin öyle bir imkanı yok. Ayrıca bugüne kadar sevgili olduğun çocuklarla 10 lira ya 10 lira denk mi harcadın yoksa o mu fazla harcadı. Bu da yalanı hak edip etmeyeceğinin göstergesi.
Hala bilip bilmeden atıp tutuyosun ya. En basitinden 1.60 boyunda değil 1.68 boyundayım bu da senin yalancı oldugunu gösterir. Hadi kardeşim Allah çarşına pazar versin bol boş muhabbet sana. Kopyala yapıştır kopyala yapıştırrrr
Soran+1 yıl1,65 'lik erkeği beğenmezsen beni senin gibileri yargılarım. Benim boyum 1,83 ama ben 1,60 lık kızı kabul ederim ama kadınlardan 1,60 oldukları halde topuklu payım olaca benim diyip 1,70 'lik adamları kabul etmeyenler var. Benim 1,65 'lik arkadaşım kız arkadaş bulamıyorsa bir yerde hata var demektir.
Soran+1 yılBence bir kadının kuru ekmek yemeye razı olmasına gerek yok sadece karşısındaki adamı kendi olmayan şeyleri isteyerek bunaltmasın. O adamla ortak gelecekleri için bir isteği varsa yüreklendirerek elde etmesini sağlasın. Sevgili olmadan önce de adamı dengi şeklinde seçsin dengi olduğu halde daha iyisini istediği için yermesin. Benim boyum 1,83 ama ben 1,60 lık kızı kabul ederim ama kadınlardan 1,60 oldukları halde topuklu payım olaca benim diyip 1,70 'lik adamları kabul etmeyenler var. Benim 1,65 'lik arkadaşım kız arkadaş bulamıyorsa bir yerde hata var demektir. Bir konuda hayata - ile başlayanları savunmak için bizimde - ile başlayanlardan olmamız gerekli değil. Benim ailemden düşecek bir evim var 23 yaşımda olduğum halde ve bunu üzerine koyabilirim ama bir erkeğin kendinde olmayan bir evi isteyen bir kız yüzünden reddedilmesine karşı çıkarım. Sende biraz yürekli ol da maddi anlamda hem de fiziki anlamda sende olmayanları isteme bu hakça değil.
- +1 yıl
1.68 boyundayım kendimden kısa erkekle neden çıkayım canım benim. Topukluyla 1.80 oluyorum diye gidip 1.90 erkek arasaydım kesin evde kalma yolunda ilerlerdim. Ayrıca erkeklerin bayanlardan daha çabuk uzadığı gerçeği var ortada. 1.65'lik erkekten uzansam bırakta seçim hakkım olsun. Kücük kardes almıyorum yanıma. Kızlar bulaşırsa ben korurum artık onu.
Soran+1 yılAllaha inanıyorsan insanların boyuyla dalga geçme. Sen onun ne yaşadığını biliyor musun Kezban Hanım. Senin 8 cm kısa Türk hemcinsleri 1,60 oldukları halde onu beğenmiyorlar. İstiyorsan vereyim nickini konuş. İntiharı bile düşünmüş sizden daha dinine bağlı ki hem milletle dalga geçmiyor hem intihar etmiyor. Sen de bana göre kısa kalıyorsun. Ben senden 15 cm uzunum cüce Kezban Hanım. Ayrıca senin beğenmediğin o erkekleri Antalya'da senden daha güzel ve uzun boylu yabancı kızlar beğeniyor. Kısa, kıllı, kara , göbekli kekoları bile beğeniyorlar. Sorun kendini bir b. k zanneden sizlerden. Burada fakir bir adam değer görmezken Rusyaya/Almanya'ya işçi olarak giden bir erkek evlilik vaadi vermeden beğenişiyor seks yapıyor. Sizle evlensek bile ev geçimini üstümüze atıyorsunuz.
- +1 yıl
Dalga geçmedim geçmişmiyim bir bak? Genel olarak konusuyorum senin gibi. Mesela sana laf atıp genelleme yapıyorum Allah seni alıcak kadına sabır versin. Bu gidişle evde kaldın. Bayan Kezban Hanımda çok hoşmuş bayıldım yani. Hele Bayan Cüce Kezban Hanımın ayrı bir yeri var artık bende. Senden hatıra
Soran+1 yılSenin hakkında hükmü veriyorum. Bir erkek senden bakire değilsen senin bakireliği türlü evlilik vaadleri, seviyorum yalanları, zenginim sözleri, yalan olarak anlattığı yurtdışı gezileri, kiralanan arabalar, olmayan yazlıklar ile alırsa yalanlar eşitlenmiş olur. Senin bir yalanına onun bir yalanı. Tabi ki sen makyajın dışında yalan söylemezsen. Makyajın dışında eski ilişkilerinle, ekonomik durumunla, kendi özelliklerin ilgili yalan söylersen bakireliğin alındığı halde yalanda 2-1 önde olacaksın.
Güzel yalan söylemeler Kezban Hanım.- +1 yıl
Eğer her parası olana gitseydim şu an mesleğim muhasebecilik değil başka birşey olmuştu boş beyinli bey.
Soran+1 yılSizin beklentilerinizin yüksekliği yalanı yarattı. Siz aşık olmadan aşık olmamızı, sevmeden sevmemizi, çıkma teklifi etmeden etmemizi bekliyorsunuz. Tüm bunlar olunca buluşmalar gerçekleşiyor. Buluşmalarda kızlar hiçbir şey yapmıyor ; sanki onları eğlendirmekle zorunlu olan bizlermiş gibi davranıyor. Onu da geçtim herkesin bütçesi farklıdır. Benimde bütçem az. Durduk yere doğruları söyleyip ayrılmak istemiyorum. Daha aşık olmadım sana diyince ayrılmak için bahane arıyorsunuz bizde aşık olma numarası yapıyoruz. İlişkileri çok idealize etmişsiniz ama o kadar mükemmel olmak zorunda değiliz. Bakireliği başka bir adama verenleriniz bizle çıkınca evlilik garantisi istiyor. Ben de diyorum ki 3-4 yıl senle sevgili olup sana dokunmayacağımı düşünme. O bir ütopya. Bu sefer işine gelmiyor ayrılıyorsunuz. İllaki sizi kandırmak gerekli; içkili bir ortam ayarlayop ilişkiye girmek gerekli. Keşke bizi yalana zorlamasanız.
- +1 yıl
Senin aklının nerde olduğu belli oldu şimdi. Sende öyle bir kız bul ki senden aşk dışında beklentisi olmasın. Sen bir peynire denk gelmişsin her kıza yapıştırdın damgayı burada. 3-4 sene sevgili olduğun kız seninle beraber olmak zorunda mı? Aşkın sendeki ifadesi bu olabilir ama herkeste aynı değil. Ciddi ciddi tartışıyorum seninle çünkü cidden komik konuşuyorsun. Senin gibi yoruma eleştiriye görüşe açık olmayan insanla zaten tartışmak hata. Kafanda tahtada kırılsa taşlada vurulsa düşüncelerin değişmez senin taaa ki kendin yaşayıp görene kadar. Mesela benim cevaplarıma çok alakasız cevaplar veriyosun. Her verdiğim cevapta sen başka bir soruya yöneltiyosun o kadar büyük yani sıkıntı senin için. Çok derdin varsa ya benceye dökersin, ya kalemi eline alıp kağıda. burada soru soruyosan yoruma açık ol, yoruma açık değilsen sorma. Bu senin bencen, soru değil yani.
Soran+1 yılİslamiyetin ilk ortaya çıktığı yıllarda erkekler 17 sine kızlar 15 ine gelmeden evleniyordu. Şimdi öyle bir durum mümkün değil. 30 yaşımıza kadar cinselliğimizi yaşamayacağımızı düşünmeyin. Bu barınma gibi doğal bir ihtiyaç. Artı ben evlenme garantisi için benle sevgili olan kızında gözümde değeri yoktur. Evlenmesem de benle sevgili olacaksa işte o zaman gözümde değerlidir. Kadınlarla sevgili olunmaya gelmiyor. Bakire olmayanlar kendilerini kakalama peşinde. Cinsel ilişkiye girmeden evlenecekmişiz bah bah bah. Yemediği b. k kalmamıl bize gelince böyle yapıyor. Arkadaşa gibi takılacaksak ben gelecekteki çoculuğum çocuğumun parasını niye yediriyorum ki. Sen kendi hesabını öde ben kendi hesabımı ödeyeyim. Bakirelerin gözü yükseklerde en zengini, en yakışıklısı , en sosyali ve yeteneklisini arıyor. Kendisi hayatında köşe yazısı okumamıştır. Hayat kadınları öyle mi 200 verirsin alır koynuna sevgini de verir ilgini de. Tripte yok.
- +1 yıl
O zaman hayat kadınıyla evlen. Cok basit değil mi
Soran+1 yılBir insanı cinselliği için eleştiremezsin Türkkahvesiiii. Sende kadınlık yoksa hislerin yoksa ya da hormon sorunu varsa bilemem ama öbür türlü eleştiremezsin. İnsanın; barınma, örtünme, beslenme gibi doğal bir ihtiyaç. Sen hayatın boyunca hiç ilişkiye girmeyeceğini söyleyebiliyorsan beni eletirebilirsin öbür türlü eleştiremezsin. Sen erkek olsaydın kimleri kandırma peşinde olurdun acaba. Ayrıca sana öğretilen şeyi yapıyorsun kandılığını saklauıp en fazla değeri (yakışıklılık, para, sahiplenme, sana bakma, evlenme garantisi) verene vereceksin.
- +1 yıl
Ya sabır ya sabırrr. Allah sana akıl fikir versin birsey demiyorum.
Soran+1 yılZaten Türkiye'deki erkekler hayat kadınları ile evleniyorlar. Ev150.000 +Araba10.000+Dolgun maaş 3.000 bunları kendinde oladığı halde isteyen kadın hayat kadınıdır. Hayat kadınları en azından onlar gibi para ile yaptıkları fahişeliği ( ev150.000 +araba10.000+dolgun maaş 3.000 ) İslami değerler içinde göstermiyor. Hayat kadınlarının vajinası geniş olmasaydı ve peşlerine takılacak insanlar olmasaydı bir çok Türk Erkeği evlenirdi.
Soran+1 yılAnlamıyor musun siz kendinizi saklayarak değerli yapıyorsunuz yoksa bir değeriniz yok. Bulgaristan sınırın öteye git bakayım ne değeriniz var. İstediğin kadar makyaj yap senin şu suratına bakmazlar. Ondan sonrada ağlanırsın bakmıyorlar diye. Şu Türkiye'de olmasanız bu kadar değerli olmazsınız. Kafayı çalışır biraz ya. Yabancı Hatunlar ülkemize geldiklerinde sizin kadar beklenti içine girmeden en değerli şeykerini nasıl veriyorlar. Sen en değerli şeyini saklıyorsun ki köşede değerlensin para etsin. Senin en değerli şeyin o olmasaydı karakterin olsaydı keşke. Bu arada bende daha fazla cinsel deneyimi sahip olduğunu düşünüyorum. Ben sürtünme bile yapmadım.
- +1 yıl
Seni Allah'a havale ediyorum. Birsey demiyorum.
Soran+1 yılNiye ya cevap ver. Bak seni 75 kişi takip ediyor sen ise 17 sini. Neden biliyor musun kıçınız kalkık. Biraz insan olsaydınız anlardınız. Kimleri takip ediyorsun yakışıklıları. Bu adamların cevapları mı çok güzel hayır. Yakışıklılar. Burada çirkinliğiyle bir insanı takip eder misin konuşur musun hayır. Nasıl diyorsun 1,65 'lik erkeği yanımda çocuk diye mi taşıcam. İşte sen kendi özelliklerinle çarpışan biri değilsin. Makyak senin özelliğin değil ama kullanıyorsun, topukluyu giyiyorsun (düğünde) eeee ne anladım bu işte. Sen de paracı ve hesap ödettirecek bir tipte var. Bak senin gibi konuşan bir kızla gezdim aynı senin gibi para önemli değil diyordu. Önemli dese gezmezdim. Hesap ilk giridiğinde ödenen yerlerde ne istediğini söyleyip tuvalete gitti hesap sonradan ödenilen yerlerde sonlarda tuvalete gitti. Ben onun 3 katı para harcadım ve ilişkiyi o bitirdi. Bu sadece benim başımamı geliyor hayır. Seninde parasını yediğin biri illaki olmuştur.
- +1 yıl
Hep senin doğruların evet. Senin yargıların senin düşüncelerin senin gerçeklerin. Hepsi senin saçmalıkların
Soran+1 yılBugün topuklu giyerek, rimel, fondoten, göz kalemi kullanarak insan kandırdın mı Kezban Hanım?
Soran+1 yılMatmazelKirmizi , kraft , Celeste7 , AnonimHatun , mistikHadesiçe , Önemlideğilkii , Narkolepsi Bunlar bana hak veren hemcinslerin. Bak bunlar kadın. Bunlara da sana anlattıklarımı anlattım hak verdi. Bir adamla maddi/manevi anlamda eşit olmayı kabul ediyorlar. Sen niye kabul etmiyorsun. Yalan söylemeden sevgili olamıyorum diyen erkeklerde var. Onlar benim hemcinsim diye isimlerini yazmadım. Size yalansız olmuyor. Sen makyajlı halinle kıçın kalkık hareket edersen ben seni eleştiririm. Bir adamdan maddi/manevi ne alıyorsan o kadarını vermen lazım. Vermiyorsan adam yalan söyler ve bundan dolayıda vicdan azabı çekmez. Ben şu kız bu kız diye ayıramam. Kadınlara iyilik yapacak kadar maddi durumum yok. Bundan dolayı her buluştuğumda yalan söylemek zorundayım.
- +1 yıl
Topuklu giyme taraftı değil canım ben ayrıca çalıştığım zamanlarda yorgunluktan makyaj yapmaya halim kalmıyo. Seninle muhattap olmayayım diyorum kendin kaşınıyosun. Hakkımda bilip bilmeden eleştiri yapmak senin ne haddine. 1 sevgilim dışında diğerli hepsi zaten herkes tarafından beğenilen insanlar değildi. Eger ben bu dedikleri yapmiyosam zengin koca derdinde degilsem hala neden benimle ugrasiyosun. Cahilsin. Anca kendini ispatlama cabasinda olan biri böyle konusur
Soran+1 yılMakyajlı halinle kandırmayaca yapıp teklif reddettiğin ön kabulünden hareketler sana bunları söylüyorum. Sende kabul etmek zorundamıyım dedin. Yani reddettiğine göre yalanı hak ediyorsun.
Bu fotoğraflardaki kadınlar makyajlı halleriyle mi denklerini arıyorlar makyajsız halleriyle mi. Ben sana söyliyim makyajlı halleriyle arıyorlar. Ondan dolayı çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır deniliyor. Kadınlar iç güdülerinden dolayı hep daha iyilerin ister. Bundan dolayı makyajlı halleriyle denklerini kabul etme ihtimalleri yok. Yani makyaj yapılmamalıdır. Buna karşı ben yine güzellik beklerim. Kadının benden yakışıklılık beklediği gibi. Ev, araba, dolgun maaşı da sen beklemesende kadınların çoğu beklediğine göre kandırılmayı hak ediyorsunuz. Bak kandırmayı sen yapınca oluyorda erkek yapınca niye olmuyor.
Dış görünüş olarak iletişimde olduğun erkeğe makyajla üstünlük sağlarsan benim evlenme vaadiyle kandırma hakkımda var, kendime bağımlı hale getirme hakkımda var. Sen dengin olan erkeği o yüzündeki makyaj yüzünden beğenmiyebiliyorsun. Doğuştan yakışıklı erkeklerin altından çirkin kızların eksik olmaması da bunun örneği. Makyajlı halinle dengin olan erkek senin yanında çirkin kalıyor. O adamda bu açığı madd'manevi konuları farklı söyleyerek ve içkili anında senden faydalanarak kapatmaya çalışıyor. Seni cinsel anlamda kendine bağımlı hale getiriyor. Burada denklik var. Neden ben yalan söylebilirim ama erkek söyleyemez diyorsun. Yalan/kandırmaca senin tekelinde olan bir şey mi?
+1 yılAynen hak ederler. Sürekli karşısındaki ınsanı degıstırme çabasında bır çoğu.
11 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar ;
sanıyorlar. Ama seni reddediyor. Sonra 10 kadında reddediyor. Bence makyaj bir kandırmacadır. Kadınlar yalan söylenmeyi hak etmiyor mu?
+1 yılYine mi sen? :D kadinlar yalani hak eder mi bilmem ama yalansiz olmaz :D
111 Yorumla
Soran+1 yılKanka doğruya doğru ; kadınlara dürüt olunca terk ediyorlar mı etmiyorlar mı?
- +1 yıl
Ederler ederler bu yuzden onlarin egolarini tatmin etmek icin yalan soyleriz.
Soran+1 yılSen evli değilsin değil mi?
- +1 yıl
Yok degilim kardesim.
Soran+1 yılBen de evli değilim. Zaten yalan konusunda tek karşı olduğum konu evli olup kız kovalayan ve bekarım diyenler.
- +1 yıl
Ben de evlendikten sonra birakirim antin kuntin isleri
Soran+1 yılAdam zenginse ister 3 çocuğu olsun, ister evli olsun dost hayatı yaşıyorlar. Kadınlar hanzoların kıçını siz kaldırıyor. Bir kadın bir adamla para ilişkisi için birlikte oluyorsa onun adı ne olur siz biliyorsunuz. Aynı adam asgari ücretle çalışan bir işçi olsa bakmazlar ama adam zengin olsun düzenli cinsel birleşme yaşadığı 10. kadın olmaya razı olurlar. Bir adamın 10 kadını oluyor , ee bu toplum bir şekilde dengelenecek sokak tecavüzler oluyor , tacizler artıyor. Bunların sebebi Türkiye'deki para avcısı kadınlardır. Çünkü bir milletin erkeği toptan karaktersiz olamaz bir yerde yanlış varsa o yanlış bir yernde de patlak verir. İboya bak urfada arşaflı 4 karısı var, elinden geçirdiğin sanatçı kadınlar ve aldığı bakrelikler var. Bak adam felçken bile tazecik kadından bebek yaptı. Kadınlardan daha şeref yoksunu olamazyız.
- +1 yıl
Genelleme yapma da mk anamiz bacimiz var :D
Soran+1 yılAga bu doğru. Senin annenin de mesleği olmadığı için fakirde olsa babanı kabul etmiştir. Anneninde iyi bir mesleği olsaydı gözü yükseklerde olurdu. Genelleme değil bu. Sen Rusya'ya, Almanya'ya işçi olarak giden Türk erkeklerinin oranın kadınlarıyla evlendiğini görmedin mi duymadın mı? Aynı erkeklere bu ülkede ne gözle bakılıyor. Paran yoksa adam gibi değer görmüyorsun.
- +1 yıl
Benim anam babamla evlenirken babamin isi yoktu anam calisiyordu babama harclik bile veriyomus ;)
Soran+1 yılVardır bir olay ya da istisnadır. Bir kadın erkek 1 gömlek üstünse sevgililik teklifini kabul eder, erkek 10 gömlek üstünse peşinden koşar. Öbür burnu hep havadaıdır ülkem kadınlarının.
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerde hak eder.. kendisini sevene degilde baskasına aşık olurlar
320 Yorumla
Soran+1 yılSenin hak ettiğin yalanları söylüyorum.
Bundan sonra "seni arabayla alıcam. Aaaa arabam bozuldu ondan arabayla gelmedim"
kiraladığım ev için "bu evde bizim yazlık"
"Bizim durumuz iyiydi de bir yere borcuna iş yaptık parası 6 ay sonra gelecek 50 bin lira kadarcık " o zaman en lüks restoranlar benden.
Evleneceğim zaman annemlerin evini benim gibi göstericem.
Cevap sahibi+1 yılBugün gece 12ye kadar mesaj kutum açık.. gerçekten yardımcı olmak istiyorum. Red edilmissin büyük bir ihtimal
Soran+1 yılNe dediğini anlamadım. Soruma cevap ver? Bu yalanlar ayrılmana sebep olur mu?
Cevap sahibi+1 yılYalan evet ama bana herseyi en basından söylerse ve ben onu sevmissem onu her haliyle kabul ederim.. Dediğim gibi doğu kızıyım örf adetimiz var
Soran+1 yılKadının bu yalanlar söylenince ayrılması onunda kötü biri olduğunu gösterir. Demek ki; eve, arabaya önem veriyor, olmadığı için ayrılıyor. Paraya değer vermeseydi yalan söylenmezdi. Zaten dürüst bir kadının bunları üzerine ayrılmaz. Çünkü her kadın ilk buluşmaya makyajla gider ve makyaj kandırmacadır. Makyajla cildin üzerine bir tabaka sürülmesi yalan söylemektir. Eşitlenmek için yalan söylenebilir. Makyaj yerine cildi güzelleştirecek diğer seçenekler denenmelidir.
Cevap sahibi+1 yıl1-makyaj yapmıyorum!
2-bana en başından ne olduğunu soylemezse direkt yalandan dolayı ayrılırım
3-para pul dan önemli sadakattir!
CAnın çok yanmış hıncını benden alma! Dediğim gibi yard8mcı olmak istiyorum!
Gece 12de kapatacam!
Soran+1 yılSen ev, araba, iyi işli bir adam ve evlenmek için altın istediği direkt söylediğin için dürüst oluyorsun, o adam gerçekleri değiştirdiği için, olmayan şeyler söylediği için yalancı oluyor. Onu yalana iten sensin. Sende olan şeyleri isteseydin yalan söylenmezdi. Evlendiğin adama gidince onun evini, onun döşediği ev eşyalarını, onun maaşını yiyince mutlu mu olacaksın. Böyle bir adamda karakterde bekleyeceksin bu nasıl bir ironi. Bu gereklilikleri sağlayacak her erkek senle evlenmeye gelsin. O zaman karaterlide olsa karatersizde olsa kabul edecek misin. Ben sana söyleyim mi ne olacağını şimdi sorsak kabul etmem dersin ama evlenince başına gelsin adam zengin diye her şeyi kabul edeceksin.
Cevap sahibi+1 yılBeni tanımıyorsun ve yorumda bulunuyorsun.. bizim memlekette asiretlerimiz var ilk aşiret lideri anne ve babadan önce gelen kişiyi araştırır.
Adamın parası kariyeri ve ailesinin, kendisinin sosyal statüsü (sevilip sevilmedigine ) bakılır.. yani bizde yalan söylemek biraz sıkar.. Dediğim gibi bizde erkek evin eşyasını alır, evi alır dayar doser kısaca.. bol miktarda altın takılır.. geleneklerimiz agırdır.. dısarıdan kız alırlar ama vermezler aldığı kızada altın kemer takarlar, ama kadın adama ihanet ederse mıhlarlar.. neyse galiba mesaj atmıcan yarın sınavım var. D iyi aksamlar kardeşim dert etme dua et Allah herseye kadirdir unutma
Soran+1 yılBireyselleşememiş insanlardan doğru, hakkaniyetki karar almasını beklemem zaten. Doğuluyor diyorsunuz. Ben sizin oranın erkeklerinin nasıl bir iş yaptığını çözemedim. 2000 bin lira maaş mı alıyor hepsi ne yapıyorda hem evi, hem arabayı, hem de altını yapıyorlar. Benim Afyonlu köylüm aynısını yapamıyor. Tarladan kaldırıdığı ayda 1000 liradır. İstanbuldaki biri başkasının yanında çalıştığı zaman en fazla 3000 bin lira alır. Senin evleneceğin erkeği işleri nasıl bir iş anlamadım. Babadan düşmedikten sonra 30 yaşındaki adamların %90 o dediklerini yapamaz. Bu arada laf yalansız çok mal haramsız olmaz derler. O kadar çalıp çırpıp milletin SSK ' sını ödemedikten sonra, devletten vergi kaçırdıktan sonra ben ne yapayım topluluktaki bir kadının namusunu korumayı ya da baş örtüsünü.
Cevap sahibi+1 yılAşiretler zengindir, dededen kalan arsaları vardır ve asiretler israil gibidir birlik icindedir birisi düşerse elbirligiyle onu duskunlukten kurtarırlar, bizim asiretimiz celali ve celoilerle kardeşiz ve kısaca doğunun en büyük aşireti bizleriz öyleki iranla bile baglantımız var canım kardeşim ve iki yıl önce konyadan bir kız aldı amcam oğlu o polis hatun hemşire ve karısına çalışma demis hatunda kabul etmiş ve amcam onlara izmirde bir ev aldı dayalı döşeli ve gül gibi yaşıyorlar.. yani ne çaldı ne cırptı dedelerden gelen para ve miras
Soran+1 yılBende de var bir şeyler ama senin gibi büyüklenerek söylemiyorum. Senin arazilerin doğuda benim İstanbul'da. Ailemden bana da bir ev düşecek ve şuanda yaşım 23. Bana düşen ev doğudaki ev gibi 100 bin liralık olmaz. Bende bu var diye hiçbir kızın beni para için istemesini kabul etmem. Evlilik garantisi içinde istemesin. Benle bir gün çıkıp evini terkedebilecek kadar yürekliyse istesin beni. Diğerleri işi garanti etmeye kendini baktırmaya giriyor. Seven kız internetten görüştüğü adama yurtdışına da kaçıyor. Allaha şükür Türkiye'nin en iyi 3 ünivesitesinde birinde lisansımı tamamladım. Yani eğitimde var evde ama kendisi getirmeyeceği şeyleri benden bekleyen bir kızla evlenmeyi düşünmüyorum.
Cevap sahibi+1 yılBuyuklenmedim sadece hırsız damgası attığın için açıklamasını yaptım. Senin hayatın senin tercihin ne beni ne de başkasını enterese eder. Yalnız masum insanların gunahına girmemenitavsiye eederim bir dindasın olarak, dindasım dedim çünkü musluman farzettim. Neyse Dediğim gibi Allah umarım seni sıkıntılarından arındırır çünkü çok üzüldüm böyle dusunmene.. canın sıkkın oldugunda dertlesecegin bir insan olarak gorebilirsin, çünkü bir insan canı yanmazsa böyle kin kusmaz
Soran+1 yılMakyajı yap yapmadım de.
Cevap sahibi+1 yılNe alaka?
Soran+1 yılKel alaka. Makyajlısın şu fotoğrafta.
Cevap sahibi+1 yılEvet eyelineer ve rimel var ruj ve fondoten kullanmıyorum o da ders anlatacağım zamanlarda.. hem çok yoruldum, hakaretlerinden onyargılarından kalk namaz kıl açıl gerçekten rahatlarsın
Soran+1 yılMakyaj yapmadığını söylemiştin. Ders için gittiğin okulda seni beğenen bir erkeğin hakkını yiyeceksin. Çünkü o adam senin dengin olduğu halde dengin gibi hissetmeyecek. Sen de sen olmayan yüzüne katman olarak sürülmüş güzelliğinle o adamdan üstün hissedeceksin. Oysa transeksüellerde yamyaklı iken güzel bir kadına benziyebiliyor. Alt kirpiğini yeterince uzatamamışsın. Bari makyaj sürüyorsun dikkat et.
Cevap sahibi+1 yılAhaha o kadar dikkatli inceledin ders anlatmaya gittigimde makyaj kullanıyorum, o da mecburi stajda Başka nasıl olmayı dusunuyorsun? Neyse yarın sınavım var canım sıkkın, kib aeo
Soran+1 yılDerste makyajla kandırmacanı yapıp geldin mi.
Cevap sahibi+1 yılEvet bugün 2erkegi rencide ettim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence kadınlar yalanı hak eder çünkü dogru söylerse erkek g*tleri kalkar
15 Yorumla
Soran+1 yılKadınların beklentileri yüksek. Kadınlar; aşık olmadan aşık olmamızı, sevmeden sevmemizi, çıkma teklifi etmeden etmemizi bekliyor. Tüm bunlar olunca buluşmalar gerçekleşiyor. Buluşmalarda kızlar hiçbir şey yapmıyor ; sanki onları eğlendirmekle zorunlu olan bizlermiş gibi davranıyorlar. Onu da geçtim herkesin bütçesi farklıdır. Benimde bütçem az. Durduk yere doğruları söyleyip ayrılmak istemiyorum. Daha aşık olmadım sana diyince ayrılmak için bahane arıyorlar bizde aşık olma numarası yapıyoruz. İlişkileri çok idealize etmişler ama o kadar mükemmel olmak zorunda değiliz.
Cevap sahibi+1 yılSöylediklerin dogru kadınlar yapmadan ister sadece ve yaptıramadıgı şeyleride zorla yaptırmaya çalışır kadınlar erkekleri saf sanar halbuki en saf onlardırlar
Soran+1 yılBakireliği başka bir adama verenler bizle çıkınca evlilik garantisi istiyor. Ben de diyorum ki 3-4 yıl senle sevgili olup sana dokunmayacağımı düşünme. O bir ütopya. Bu sefer işine gelmiyor ayrılıyor. İllaki onları kandırmak gerekli; içkili bir ortam ayarlayp ilişkiye girmek gerekli. Keşke bizi yalana zorlamalar.
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle kardeşim bak açıkca kızlara seni skp bırakıcam desen ayrılır seni seviyorum desen ayrılır yalan söyleyeceksin ortasını bulacaksın aga yalan söylemezsen olmaz
Soran+1 yılSana katılmıyorum. Kadınlar erkekleri yönetiyor saf filan değiller. Mesela bir kız arkadaşın oluyor sen düşünüyorsun ki ben bu kızla ilişkiye girdim oh ne güzel. Ama o ilişkiden aynı zevki kadın da almış oluyor. Bir de ilişki için tüm müsait ortamı sen hazırlıyorsun ; maddi/manevi. O kadar dil dökmeden sonr ailişki gerçekleşiyor. Özel günlerde hediyleri kadın alıyor ve sırf bir ilişki için bazen bir ev bazen bir otel oldasu tutuyorsun. Yemek yerlerinde buluşmalarda, sinemalarda bür sürü hesap ödüyorsun.
yalan kısılıgı gosterır karsındakıne gerek yok :)
24 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar ;
sanıyorlar. Ama seni reddediyor. Sonra 10 kadında reddediyor. Bence makyaj bir kandırmacadır. Kadınlar yalan söylenmeyi hak etmiyor mu?
Soran+1 yılBöyle yaranamazsın.
Kim kuyruğuna bastı ablacım?
131 Yorumla
Soran+1 yılFikirler üzerinden tartışıyoruz. Tartışma kültürüne zarar vermeden cevaplar verirsen sevinirim.
Soran+1 yılBu yalanların neyi kötü. Kadının bu yalanlar söylenince ayrılması onunda kötü biri olduğunu gösterir. Demek ki; eve, arabaya önem veriyor, olmadığı için ayrılıyor. Paraya değer vermeseydi yalan söylenmezdi. Her kadının yalan söylediği ön kabulünden yola çıkarak söylüyorum. Üstelik erkeklerin söylediği yalanlar çok daha masum yalanlar. Maddi durum ilişkiden sonra düzelebilir ama kadının görseliği paranın kazanılıp kazanılmacağı kadar değişken değildir.
Soran+1 yılEvlenmeyebilir mesela. Evlenmeyi şart koşmasalardı daha özgür yaşayabilirlerdi ve aldatma olmazdı. Üstelik arkadaşının eşi ezilen bir erkek değildir. Büyük ihtimal arkadaşından bir çok konuda daha üstündür. Maddi/manevi denk olunmaya konular bir tarafın bir yerden o açığı tamamlamasıyla son bulur. Kocası eve para getitiyor arkadaşın getirmiyorsa ve evlilik için arkadaşın o adamı seçtiyse aldatılması çok da abes bir durum değil. Yakışıklı bir erkekle evlenmeyebilirdi. Yani elinde olan şeyler, kendi seçimleri.
Soran+1 yılBu arada genelleme yapabilirsiniz. Tahminim o adamda evlenmek gibi bir maddi / manevi yükün altına girmek istemezdi ama evlilik hayatı yaşamak için kadınlar nikahı şart koşuyorlar. Yani o adam istemediği bir hayat yaşıyor ben aldatmazdım ama o aldatmayı seçmiş.
Soran+1 yılAdam zengindir. Zengin bir adam yerine dengi bir adamı tercih edebilirdi. Türk Medeni Hukuku evliliğin maddi yüklerini erkeğe yüklemiş. Maalesef günümüz koşullarında sınırsız ihtiyaçlar sınırlı bir para ile karşılanmıyor. Oldukça zorlanılıyor. Adam da bu yükün altında ezilmiş ve rahatlamak istemi olabilir. Benim halam eşine 4 ev getirdi ve aldatılmadı. Maddi olarak kuvvetliydi. Adam cinsel ihtiiyaçlarının karşılanmasını istemiş olabilir senin arkadaşında bunlar için evlenmeyi şart koşmuştur. Şahsen ben etik olarak bu işi gerçekleştirirdim. Eşimden boşanıp Rusla birlikte olurdum.
Bu konuyu gerçersek kadınlar neden yalan söyler, erkekler söyleyince neden sorun olur?
Soran+1 yılTürkiye'Deki kadınların bir çoğu denk maaş getirmediğine göre eşitlik yok. Bir yerden dengelenir. Artı kadın güzel değildir. Makyajla güzellikten bahsetmiyorum. Bir çok kadının makyajsız hali erkeğe benzeyebiliyor. Bir çok kadının saçını alaburus kessek erkeğe benzer. Yani Türkiye'deki kadınlar bir çoğunun güzel olmadığını sizde bilirsiniz. Rus Kadın güzeldir. Bunda anlayamadığınız ne var.
Soran+1 yılKadınlar ;
sanıyorlar. Ben kel olsam, buluşmalarda perukla kızı tavlayıp evlendikten sonra çıkarsam olur mu olmaz. Kadınlar yapınca oluyor. Kızlar 1,55 boyunda 15 cm topuklu giyiyor 1,70 lik adamı beğenmiyor. Bundan daha büyük bir haksızlık olur mu. Eeee kendisinde ev+araba+dolgun maaş olmadığı halde isteyen birilerine neden yalan söylemiyeyim. Yalanı hak etmiyor musunuz? Yalana yalanla karşılık verince size göre tek yalancı neden erkekler oluyor?
Soran+1 yılAdama bak ne dediğimi anlarsın? Arkadaşın güzel mi bilmem ama kadınlar için değişmeyen şey
*Erkek çok yakışıklıdır
*Zengindir
*Yakışıklı ve zengin olmadığı halde iyi bir bakımla yakışıklı ve laf bazlık yaparak zengin gösterecektir (benim yapacağım şey)
Ben "tüm kızlar ilk buluşmaya makyajla gelir" dedim. Aşağıdaki kız gelmez ben kesinlikle yapmuyorum dedi. Bak fotoğrafına "Secretgardenblood" makyajlı. Görüyor musun. Şimdide stajda yapıyorum makyaj diyor.
Yani kadınlar tüm genellemeleri hal eder. O kadın şimdi yapmasada eskiden kendini makyaj yaparak değiştirmiştir. Ben makyaj yapıyor diye kötü biri olmadığı gibi bir erkeğin olmayan evini var olarak belirtmesi kötü olduğunu göstermez.
Soran+1 yılRusu nasıl tavladı sence?
Soran+1 yılSenin görsel olarak beğenmediğin adamı Rus Kadını beğenmiş. Anlamadığınız nokta erkekten sizin makyajlı haliniz kadar güzellik beklemeniz. Oysa bizim gözlerim doğal büyüklükte kenarları işaretlenerek gölgelendirilerek, kirpikler boyarak orataya çıkarılmıyor. Bizim yüzümüzdeki lekeler kapatıcı ile kapatılmıyor. Bunun yabacı kadınlar biliyor siz bilmiyorsunuz. Bu ülkenin kadınları problemli anlamadığını nokta bu. Yurt dışındaki bir kadının beklentisi sizin kadar değil.
Soran+1 yılTürk Kadının beğenmediğin o erkekleri Antalya'da senden daha güzel ve uzun boylu yabancı kızlar beğeniyor. Kısa, kıllı, kara , göbekli kekoları bile beğeniyorlar. Sorun kendini bir bir şey zanneden Türk Kadınlarında. Burada fakir bir adam değer görmezken Rusyaya/Almanya'ya işçi olarak giden bir erkek evlilik vaadi vermeden beğeniliyor, seks yapıyor. Türk Kadını ile evlensek bile ev geçimin, üstümüze atıyor.
Soran+1 yılBence bir kadının kuru ekmek yemeye razı olmasına gerek yok sadece karşısındaki adamı kendi olmayan şeyleri isteyerek bunaltmasın. O adamla ortak gelecekleri için bir isteği varsa yüreklendirerek elde etmesini sağlasın. Sevgili olmadan önce de adamı dengi şeklinde seçsin dengi olduğu halde daha iyisini istediği için yermesin. Benim boyum 1,83 ama ben 1,60 lık kızı kabul ederim ama kadınlardan 1,60 oldukları halde topuklu payım olaca benim diyip 1,70 'lik adamları kabul etmeyenler var. Benim 1,65 'lik arkadaşım kız arkadaş bulamıyorsa bir yerde hata var demektir. Bir konuda hayata - ile başlayanları savunmak için bizimde - ile başlayanlardan olmamız gerekli değil. Benim ailemden düşecek bir evim var 23 yaşımda olduğum halde ve bunu üzerine koyabilirim ama bir erkeğin kendinde olmayan bir evi isteyen bir kız yüzünden reddedilmesine karşı çıkarım. Türk Kadınları da biraz yürekli olup; maddi anlamda hem de fiziki anlamda kendinde olmayanları istemesin. Bu hakça değil.
- +1 yıl
Site de, sizleri kötüleyen bir paylaşım olsa demediğinizi bırakmazsınız.
Ayrıca hatırlatmak isterim, sizin o' "Türk kızları" diye genelleme yaptığınız söylemin içine sizin anneniz de giriyor efendim.
Gizli olunca özgüven an be an sizde artıyor, gidin Rus kızlarını Antalya'da kuma gömün.
Sayın GİZLİ.
Soran+1 yılBöyle gizli dövüşmeyi kadınlardan öğrendim. Ben Türk Kadını olan annemi de eleştirdim aşağıdaki yorumlardan birinde görebilirsin.
Kısa arkadaşımın ne yaşadığını biliyor musun. Senin 8 cm kısa Türk hemcinsleri 1,60 oldukları halde onu beğenmiyorlar. İstiyorsan vereyim nickini konuş. İntiharı bile düşünmüş dinine bağlı ki intihar etmiyor. 1,65 'lik erkeği beğenmezseniz ben Türk kadını yargılarım. Benim boyum 1,83 ama ben 1,60 lık kızı kabul ederim ama kadınlardan 1,60 oldukları halde topuklu payım olaca benim diyip 1,70 'lik adamları kabul etmeyenler var. Benim 1,65 'lik arkadaşım kız arkadaş bulamıyorsa bir yerde hata var demektir.
Soran+1 yılNeden kendini değiştirmeye çalışıyorsun. Bu kadın iç güdülerindeki yalancılıktan geliyor. Sen gözlerin güzel olunca dengin erkeği beğenmiyorsun. Çünkü kendini güzel sanıyorsun. Boyun 1,65 olsun topuklu ile 1,80 odluğun için 1,70 ' lik erkeği beğenmezsen. Yani yalan söylüyorsun ama erkeklerin söylemesini istemiyorsun. Makyaj bir yalandır kandırmacadır. Makyaj yapmadan güzelsen iyi güzel değilsen bir yalan üzerinden erkekleri kandırmaya çalışmayın. Türk Kadını o makyajın yarattığı güzeliğiyle tek bir erkeği bile reddediyorsa hakkını yemiş oluyor. O zaman görsel kandırmaca yapılmamalı. Görsel takıntı ile erkeği reddediyorsan bir kız kendisi doğal olmalı. Türk Kadını giydiği topukluyla uzun gelip herif beğenmezse lafımı yer. Anasının evinden bir ev getirmeyip erkekten ev isterse de lafımı yer. Erkek kötü bir kandırmaca yapmıyor. Sadece malı mülkü için yalan söylüyor.
- +1 yıl
Bana 'yalancı' diyerek şahsîma küfür ettiğinizin farkında bile değilsiniz.
Ben size kaba terim bile kullanmamışken, hatta erkekleri kötüleyen paylaşımlar da hep erkekleri savunmuşken sizin yaptığınız koca bir bencillik.
Öncelikle, bana karşı kaba terimler kullanmanıza hakkınız yok, size 'siz' diye hitâp ediyorum.
Siz ise "yalancı" damgası yapıştırıyorsunuz, kabasınız.
Nâzik görünmeye hiç çalışmayın bâyım.
Soran+1 yılBir kadın dürüst olduğunu bir erkeğin yalanını hak etmediğini düşünüyorsa;
1. Görsel kandırmacaya hayatının hiçbir döneminde başvurmayacak (topuklu, makyaj ). Bunları hayatının bir döneminde kullandıysa karşısında gelen erkeği dış görünüşünden dolayı reddetmeyecek. Yani makyajlıyken bir adamı bile dış görünüşünden ötürü reddettiyseniz yalanı hak ediyorsunuz demektir.
2. Sevgililik/evlilik döneminde kendinde olamayan bir şeyi erkekten istemeyecek. Erkek eşit harcama yaptığında bunun lafını etmeyecek bunlar ayrılmaya sebep olmayacak. Erkeğin cebinden çıkan her fazla kuruş zorunlu olduğu için değil gönlünden koptuğu için çıktı sayılacak. Kadın evlenirken kendinde olmadığı halde kendisi evlilik çatısına bunları getirmediği halde erkekten ev 150.000 bin araba 10.000 dolgun maaşlı iş 3.000 istemeyecek.
Soran+1 yılBunlar iki maddeden falso verilen bir şey varsa erkek yalan söyler. Erkeğin söylediği yalanlar maddiyatla ilgili ve en fazla seviyorum yalanı ile barınma gibi doğal bir ihtiyaç olan cinselliği karşılamak içindir. Kadının yalanı daha ağırdır. Çünkü makyaj yatağa girildiğinde çıkacak geriye doğal bir yüz kalacaktır. Evlenene kadar güzelleşmememiş yüz o saatten sonrada güzelleşemez ama o adam yalan söylediği konularda değişim yaşayabilir. Para kazanabilir evi, arabası, dolgun maaşı olabilir. Kadınınkisine göre oldukça basit bir yalandır. Kadın maddiyata bakmasaydı bu yalan söylenmezdi. Çoğu evlilikte yalanlarla başlamıştır. Evim, arsam yok diyen kaç kişi evlenebilirdi ki.
Soran+1 yılErkekler olarak keşke yalan söylemek zorunda kalmasak. Yalan Türk Kadının beklentilerinin yüksekliğinden kaynaklanıyor. Siz aşık olmadan aşık olmamızı, sevmeden sevmemizi, sevgililik teklifi etmeden etmemizi bekliyorsunuz. Tüm bunlar olunca buluşmalar gerçekleşiyor. Buluşmalarda Türk kızları hiçbir şey yapmıyor ; sanki onları eğlendirmekle zorunlu olan bizlermiş gibi davranıyor. Onu da geçtim herkesin bütçesi farklıdır. Benimde bütçem az. Durduk yere doğruları söyleyip terk edilmek istemiyorum. Daha aşık olmadım sana diyince ayrılmak için bahane arıyorsunuz bizde aşık olma numarası yapıyoruz. İlişkileri çok idealize etmişsiniz ama o kadar mükemmel olmak zorunda değiliz. Türk Kadını bakireliğini başka bir adama veriyor benle çıkınca evlilik garantisi istiyor. Ben de diyorum ki 3-4 yıl senle sevgili olup sana dokunmayacağımı düşünme. O bir ütopya. Bu sefer işine gelmiyor ayrılıyorsunuz.
Soran+1 yılBir kere sizi kandırmadan ayık olduğunu bir vakitte ilişkiye girmek istiyorum. Cinsel ilişkimiz hep spotane gelişiyor. İllaki kendinizi kandırılmış hissetmek zorundasınız. Alkol almak için saçma sapan barları dolaşıyoruz. Yani kandırmak isteiyorz ama zorla kandırttırıyorsunuz. Alkolsüzken yapmaya çalıştığımda itmeseniz ayık kafayla ilişkiye girecez ama yok. Yaptığım şeylerden dolayı suçluluk duygusu hissetmemeye çalışıyorum ve yaptıklarınız bana oldukça yardımcı oluyorsunuz. Etik olarak eşitiz.
Soran+1 yılYalanı hak etmiyormuymuşsunuz?
dürüst her daim kazanır inatla bunu savunurum
13 Yorumla
Soran+1 yılDürüst olarak kaç kadını ikna edebildin?
Soran+1 yılKadınlar ;
hic bir kadin yalani hak etmez.
11 Yorumla
Soran+1 yılHer kadın yalanı hak eder.
+1 yılyalan söylemek zaten iki tarafada yakışmaz
13 Yorumla
Soran+1 yılYalanı hak ediyorlar. Hem makyajla hem ilişkide yalan söylüyorlar. Oysa erkekler görsel olarak yalan söylemiyor. Bizim söylediğimiz yalan tek kulvarda kadınlarınkisi iki kulvarda. Kadınlar adamla denk olduğu halde topuklu ve makyajla adama üstünlük sağlayıp beğenmiyorlar. Bu adamda başka yönden yalan söylüyor..
- +1 yıl
olsun dürüst olmak en iyisi hem kadın hem erkek dürüst olmalı yalanın erisi doğrusu olmaz yalan yalandır kimseyi kandırmanın mantıklı açıklaması yoktur
yalanı hak etmek nedir yahu
17 Yorumla
Soran+1 yılBu yalanların neyi kötü. Kadının bu yalanlar söylenince ayrılması onunda kötü biri olduğunu gösterir. Demek ki; eve, arabaya önem veriyor, olmadığı için ayrılıyor. Paraya değer vermeseydi yalan söylenmezdi.
Soran+1 yılHem makyajla hem ilişkide yalan söylüyorsunuz. Oysa erkekler görsel olarak yalan söylemiyor. Bizim söylediğimiz yalan tek kulvarda sizin iki kulvarda. Sen adamla denk olduğun halde topuklu ve makyajla adama üstünlük sağlayıp beğenmiyorsun. Bu adamda başka yönden yalan söylüyor. Her kadının yalan söylediği ön kabulünden yola çıkarak söylüyorum. Üstelik erkeklerin söylediği yalanlar çok daha masum yalanlar. Maddi durum ilişkiden sonra düzelebilir ama kadının görseliği paranın kazanılıp kazanılmacağı kadar değişken değildir.
Kimse yalani hak etmez
17 Yorumla
Soran+1 yılBu yalanların neyi kötü. Kadının bu yalanlar söylenince ayrılması onunda kötü biri olduğunu gösterir. Demek ki; eve, arabaya önem veriyor, olmadığı için ayrılıyor. Paraya değer vermeseydi yalan söylenmezdi.
Soran+1 yılBen tüm kadınların yalan/kandırma iç güdüsü ile hareket ettiğini düşünüyorum. Bunu örneklerini sana verebilirim. Sende kandırma iç güdüsü ile hareket ediyorsun. Her kadın ilişkilerinde yalan söylüyor. Kandırma, yalan aynıdır. Kadınlar yalan söylüyor ama yalan söylenmesini istemiyor.
Soran+1 yılYalanı hak etmiyormuymuşunuz?
+1 yılYalan söylemeyi mi söylenmeyi mi
12 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar ;
sanıyorlar. Ama seni reddediyor. Sonra 10 kadında reddediyor. Bence makyaj bir kandırmacadır. Kadınlar yalan söylenmeyi hak etmiyor mu?- +1 yıl
Hayır hak etmiyorlar. kendi yalanina inanan kişiyle arkadaş olmam bu kadar basit
+1 yılhıç kımse yalanı haketmez
112 Yorumla
Soran+1 yılSen neden söylüyorsun o zaman?
- +1 yıl
nereden bılıyorsun soyledığımı.
Soran+1 yılSen
sanıyorsun. Yalan söylüyorsun. Neden yalancı olmadığını düşünüyorsun?- +1 yıl
.. D. Dsaçlarım sarı değil. saçlarmı hıç boyamadım
saçlarım uzun ama kendı saçım
rımel kalem evet kullanıyorum
topuklu gıyemıyorum
kapatıcı fondoten kullanmıyorum yuzume alerjı yapıyor.
mantığın o kadar saçmakı anlamsız. bunlarlamı kadınları kıyaslıyorsun. komık geldı
Soran+1 yılBen kel olsam, buluşmalarda perukla kızı tavlayıp evlendikten sonra çıkarsam olur mu olmaz. Kadınlar yapınca oluyor. Kızlar 1,55 boyunda 15 cm topuklu giyiyor 1,70 lik adamı beğenmiyor. Bundan daha büyük bir haksızlık olur mu. Eeee kendisinde ev+araba+dolgun maaş olmadığı halde isteyen birilerine neden yalan söylemiyeyim. Yalanı hak etmiyor musunuz?
- +1 yıl
sorun yanlış. sen doğallıkdan bahsedıyorsun. sende doğal olmayan kadınlarla muhattap olma o zaman arkadsım bunları yalan olarak goruyorsan
Soran+1 yılBen de onların yaptığı gibi bir kandırmaca içine giricem. Bu kadın sensen evet sen kandırılacaksın. Bu denkleşme seni neden rahatsız ediyor. Yani senin yalan söylediğin konular daha önemli konular.
Bu yalanlar senin yaptığından daha masum. Bu yalanlar erkekten ayrılmana sebep olur mu?- +1 yıl
senın yalanların demen bıle olaya ne kadar mantıksız baktığını gösterıyor. sarı saç, makyaj, topuklu ayakkabıdan gırdın konuya bunlar kadının süsüdür. ister beğenırsın ister beğenmessın. ama kalkıpsda sen bu tarz kadınlarada yalancı dıyemezsın. şimdi daha farklı konulardan bahsedıyorsun. senle daha fazla tartışmak ıstemıyorum çunku çok anlamsız gelıyorsıun bana. bıldığını oku. ıyı gecler.
Soran+1 yılSen kendide olmadığı halde evleneceğin eşinden ev+araba+dolgun maaş bekliyor musun. Bekliyorsan yalanı sende hak ediyorsun. Kendinin getirmediği bir şeyi karşındaki insandan isteyemezsin. Sen makyajlı halini baz alıp erkek beğenmeyebilirsin. Bundan dolayı hakça olan makyajsız halini baz almandır. Ama Türk Kadınları kendilerini güzel bulduklarına göre makyajlı hallerini baz alıyorlar. Karşılarındaki adamı buna göre değerlendiriyorlar. Senin boyun 1,60 iken sen 1,65 boyundaki erkeği giydiğin 10 cm topuklu ile geçersen lafımı ederim. Etmem için senin onun boyunu sorun etmemen lazım. Biliyorum ki edersin. Bundan dolayı sana da yalan söylenirken vicdan azabı duyulmamalı.
Bu fotoğraflardaki kadınlar makyajlı halleriyle mi denklerini arıyorlar makyajsız halleriyle mi. Ben sana söyliyim makyajlı halleriyle arıyorlar.
Soran+1 yılOndan dolayı çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır deniliyor. Kadınlar iç güdülerinden dolayı hep daha iyilerin ister. Bundan dolayı makyajlı halleriyle denklerini kabul etme ihtimalleri yok. Yani makyaj yapılmamalıdır. Buna karşı ben yine güzellik beklerim. Kadının benden yakışıklılık beklediği gibi. Ev, araba, dolgun maaşı da sen beklemesende kadınların çoğu beklediğine göre kandırılmayı hak ediyorsunuz. Bak kandırmayı sen yapınca oluyorda erkek yapınca niye olmuyor.
Dış görünüş olarak iletişimde olduğun erkeğe makyajla üstünlük sağlarsan benim evlenme vaadiyle kandırma hakkımda var, kendime bağımlı hale getirme hakkımda var. Sen dengin olan erkeği o yüzündeki makyaj yüzünden beğenmiyebiliyorsun. Doğuştan yakışıklı erkeklerin altından çirkin kızların eksik olmaması da bunun örneği. Makyajlı halinle dengin olan erkek senin yanında çirkin kalıyor. O adamda bu açığı madd'manevi konuları farklı söyleyerek ve içkili anında senden faydalanarak kapatmaya çalışıyor. Seni cinsel anlamda kendine bağımlı hale getiriyor. Burada denklik var. Neden ben yalan söylebilirim ama erkek söyleyemez diyorsun. Yalan/kandırmaca senin tekelinde olan bir şey mi?
Hiç kimse yalanı hak etmez.
Yalanı sevmem.11 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar yalanı hak eder.
+1 yılGenelleme yapmayin yetercidden.
219 Yorumla
Soran+1 yılSen de yalancısın.
- +1 yıl
Ne yalanimi gordun oturdugun yerden konusma.
Soran+1 yılMakyaj yapıyorsun yalancısın.
- +1 yıl
Sanki ben yapmiyorum dedim.
Soran+1 yılKadınlar ;
He he sonra bakimli kadin istersiniz bir gidin ya
Soran+1 yılCildine bakım yapmanı anlarım ama kocaman bir sivilceyi, beni, yarayı kapatıcı ile kapatmanı anlamam. Yaparsan yalan söylemiş olursun ve yalanı hak edersin. Yüzünde bir tabaka olmadan güzel olabiliyorsan tamamdır ama makyajla güzel olup , topukluyla boyunu uzatmaya çalışıyorsan dış güzellik olarak dengin olan erkeğe haksızlık yapmış olursun. Kadın olan sensin güzel olmak zorundasın. Çünkü ilişkide parası harcanan sen değilsin. Senin vereceğin şey güzellik adamın vereceği şey farklıdır.
- +1 yıl
Iyide onu git okizlara soyle genelleme yapma ben suratima fondoten surmus birisi bile degilim boyuma gore birinide isterim genelleme falanda yapma.
Soran+1 yılBoyuna göre biri istersin demek. O zaman benim burada tanıştığım 1,65 boyundaki erkek niye sevili bulamıyor. Bak hepinizin dediği laflar " bir kız öyle yaptı diye genellemeyin" o arkadaşımla konuş anlarsın. Sen de aynı b. ku yer kabul etmezsin. Sen 1,65 isen 1,70 'lik erkeği istemezsin çünkü düğünde 10-15 cm topuklu giymek istersin. Adama hesap da ödüyorsun anladığım kadaıyla. Yani senede yalancısın ve sana yalan söylenmemesi için bir neden yok.
- +1 yıl
Pardonn da millet beni ilgilendirmez ben kendime bakarim banae diger kizlardan biri sacma sapan seyler istiyor die bende istiyor olmuyorum yalani hakediyormusuz tabi tabi o zaman sizde sevgiyi haketmiyorsunuz dusunceye bak.
Soran+1 yılBu yalanlar senin o erkekten ayrılmana sebep olur mu?
Soran+1 yılKadının bu yalanlar söylenince ayrılması onunda kötü biri olduğunu gösterir. Demek ki; eve, arabaya önem veriyor, olmadığı için ayrılıyor. Paraya değer vermeseydi yalan söylenmezdi.
- +1 yıl
Bunlar kisilikle alakalii herkez oyle davranicak die bir genelleme yok
Soran+1 yılBen "tüm kızlar ilk buluşmaya makyajla gelir" dedim. Aşağıdaki kız gelmez ben kesinlikle yapmuyorum dedi. Bak fotoğrafına "Secretgardenblood" makyajlı. Görüyor musun. Şimdide stajda yapıyorum makyaj diyor.
Yani kadınlar tüm genellemeleri hal eder. Sen de makyaj yapıyorsun.- +1 yıl
Ben sadece goz makyaji yapiyorum okadar sevgilim olsaydi yaninada ayni sekil giderdim benim cekindigim bir durum degil makyaj
Soran+1 yılHayatın akışı içinde söylediğin yalanlarla birlikte bir buluşmaya gittiğinde ve özel günlerde makyaj yaparak kandırıyorsan (dış görünüşünle yalan söyleme) yalanı hak ediyorsun.
Sana yalan söyleyecek erkek bir tek hayatın akışı içinde yalan söylemiş olacak.
Sen çift kulvarsa koşturuyorsun.- +1 yıl
Amann ya ne haliniz varsagorunbananee ya-_-
Soran+1 yılYalan söyleyenler yalanı hak eder.
Gizli Üye(36-45)+1 yılolum neden sürekli aynı soruyu sorup duruyosun:)))
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbak bide copy paste yapıyor, seni ayamın altına alırım kaybol
Soran+1 yılSen de makyaj yapıyorsan ve kendinde olmayan şeyleri erkekten istiyorsan yalanı hak ediorsun.
Cevap sahibi+1 yıll*n hala burdamısın sen zıpla psikolojinmi bozuktur nedir:))
Soran+1 yılKadınlar ;
Soran+1 yılBenle fikirleri tartış Kezban Hanım. Bulgaristan sınırından geçince değerinizin ne kadar düştüğünü biliyor musunuz. Yaptığınız tek şey vurguncular gibi bir malı saklayıp en değerli zamanda ortaya çıkarmak. Türk Erkekleri sizi sevdiğinde çekmiyor. Hepiniz yürüyen bir vajinasınız. Sana ihtiyacım yok vajinana ihtiyacım var. O kaygan delik önemli senin kişiliğin değil. Bu sorduğum sorularda kendim vicdan azabı çekmemek için ürettiğim fikirler ama cevabını bulamadığıma göre vicdan azabı çekmeme gerek yok.
Boşuna demiyorum ben abi
14 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar her şeyiyle yalan söylüyor. Doğduklarında başlıyor yalan söyleme süreçleri. Bana görsel kandırmaca yapmayan kadın gösteremezsin. Bir kere bile makyaj yapmışsa görsel kandırmacanın içine girmiştir. Kadınların tek amacı görsel kandırmaca ve sevimlilik, aşk yalanlarıyla insanı kandırıp , erkeğin yalan söylemesine karşı çıkmaktır. Erkekler yalan söylemesin diyorlar ama kendileri kandırmacaya baş vuruyorlar. Gece yattaıklarında katmanlarca sürülen makyajlar yüzlerinde mi değil. Koskoca bir beni koskoca bir sivilceyi kapatmak yalan değilde nedir. Bunun dışında makyajlı yüzleri ile erkekten görsel bir bekleti içine girmek iki yüzlülük değilde nedir. Topuklu ile bir erkekteb uzun gözükmek hak yemek değilde nedir. Bir kadın erkeği kısalığına uzunluğuna göre seçiyorsa topuklu kullanmamalıdır.
Soran+1 yılMakyaj ve topuklu etik değil. Topuklu, makyaj yalanlarına her kadının başvurduğunu kabul edersek ve aynı zamanda kadınların ilişkilerde kendilerinde olmayan malı mülkü istediklerini kabul edersek "her kadın yalanı hak eder" . Bundan sonra seni arabayla alıcam. Aaaa arabam bozuldu ondan arabayla gelmedim
Bu yalanların neyi kötü. Kadınlar yapınca oluyor da erkekler yapınca neden olmuyor. Bir kadın görselliğiyle yalan söylüyor erkekte maddi durumuyla ilgili yalan söyleyebilir. Yalan söyleyen erkek maddi durumunu ilişki süresince düzeltebilir ama görselliğiyle yalan söyleyen kadın düzeltemez.
Soran+1 yıl: )
Gizli Üye(36-45)+1 yılarschloch etmez tabikide :D
113 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
- +1 yıl
Ahahahahahah:ddd
Soran+1 yılNe alaka.
Cevap sahibi+1 yılhavalar diyorum :))
disfetisisti anladi :) ölcem ya :))
Cevap sahibi+1 yılnasil ne alaka etmez dedim iste :)
Soran+1 yılSen de yalancısın değil mi?
Cevap sahibi+1 yılyalanci degilim ama yalan söylemisimdir ki sen kendin bas yalancisin farkindamisin ;)
Soran+1 yılSen
sanıyorsun. Yalan söylüyorsun. Neden yalancı olmadığını düşünüyorsun?
Cevap sahibi+1 yılsen bir bayanı n poposuna bilmem neresine bakarsiı yok bakmam dersin demi :) ki dogal kızlarda var sana denk gelmemis olabilr ;) hayal kırıklına ugramıssın ondan kadı nlara saldıriyosun demi :) neseee
Soran+1 yılYalanı hak ediyorsunuz. Hem makyajla hem ilişkide yalan söylüyorsunuz. Oysa erkekler görsel olarak yalab söylemiyor. Bizim söylediğimiz yalan tek kulvarda sizin iki kulvarda. Kilolu erkeği sende beğenmezsen, bakımsız erkeği sende beğenmezsin. Bunlar erkeğinde beğenilmeyeceği özellikleri. Sen adamla denk olduğun halde topuklu ve makyajla adama üstünlük sağlayıp beğenmiyorsun. Bu adamda başka yönden yalan söylüyor.
Soran+1 yıl1,65 boyunda bir erkek arkadaşım var hem de burada. Sana adını da verebilirim ne yaşadığını anlatsın. Onu topukluyla geçen kızla beğenmiyor. Demekki siz makyaj ve topuklu kandırmacası ile üstünlük kurmaya çalışıyorsunuz. O kadar ilüzyonu erkek de yapsa sizden güzel olur. Bknz. Transeksüeller.
Ondan dolayı kendinizi güzel zannetmeyin, erkekleri de dış güzelliğiyle değerlendirmeyin. Makyaj yapıyorsunuz bir zahmet güzel olun. Bu arada benim boyum 1,83 ve kaslıyım.
Cevap sahibi+1 yılbak seni buldum :)
https://hizliresim.com/VgrmRy
iyi mi :)
Cevap sahibi+1 yılya tamam da olur cikar öyleleri.. ama herkezde ayni degil bea..
+1 yıletmez kimse hak etmez
11 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar eder.
Aşk İlişkileri konusunda 578 cevap paylaştı. Ne alaka ki?
29 Yorumla
SoranKadınların istekleri az mı sence?
Soran+1 yılNeden istesin, ne özellikleri var? Sen dikkat ettin mi flört ederken her buluşmada sanki biz onları eğlendirmek zorundaymışız gibi davranıyorlar. Neden biz onlara iyi vakit geçirtmek zorundayızda onlar bize iyi vakit geçirtmek zorunda değil.
Soran+1 yılKIZLARIN GÜZELLİĞİ
Soran+1 yılHayır dikenine katlanmıcam.
Bundan sonra "seni arabayla alıcam. Aaaa arabam bozuldu ondan arabayla gelmedim"
kiraladığım ev için "bu evde bizim yazlık"
"Bizim durumuz iyiydi de bir yere borcuna iş yaptık parası 6 ay sonra gelecek 50 bin lira kadarcık " o zaman en lüks restoranlar benden.
Evleneceğim zaman annemlerin evini benim gibi göstericem. Belki saçım dökükse peruk bile takarım onların en iyi yaptığınız şey makyaj saç değil mi? Bu yalanlardan rahatsız olmamak gerek.
Kadının bu yalanlar söylenince ayrılması onunda kötü biri olduğunu gösterir. Demek ki; eve, arabaya önem veriyor, olmadığı için ayrılıyor. Paraya değer vermeseydi yalan söylenmezdi.
Soran+1 yılYalan işte. Onların normal hayat içinde söyledikleri ve görsel olarak söyledikleri yalana karşı sadece hayat içinde söylenen yalanları söylicen. Yani onlara göre yine dürüstsün.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunlar hep kuyruk acısından...
142 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılböyle basit yalanlar söyleyen birisiyle birlikte olmam zaten. her şey maddiyat değil.
Cevap sahibi+1 yılbunlar yalan söylemesi gereken yalanlar değil gerçegi söylemeli. benim için en önemli olan şey dürüstlüktür.
Soran+1 yılSen niye yalan söylüyorsun o zaman?
Cevap sahibi+1 yılyalan söylediğimi nerden biliyorsun?
Soran+1 yılKadınlar ;
Cevap sahibi+1 yılezbere laflarla gelmeyin bana aşağıdaki yorumlara da aynısını yazmışsınız. erkeklerin beklentileri kadınların güzel olması bakımlı olması o yüzden bunları yalan olarak adlandırmayın. kalem ya da rimel sürmesemde gözlerim güzel topukluyu asla giymem fondoten sürmem cildim gayet düzgün saçlarımda kendi halinde ve kısa. genelleme yapmayın bunlar yalan değil sizlerin beklentisine verilen cevaplar.
Cevap sahibi+1 yılvalla benim bir erkekten lüks beklentim yok maaş araba ev vs. benim tek beklentim güven ve sevgi. böyle şeyler yapanları muhattabınıza alın ve sizi böyle isyanlara sürükleyenlere söyleyin dertlerinizi.
Cevap sahibi+1 yılyav he he tamam sen haklısın uzatma. senin ağzın yanmış bu konuda millete dert yanıp laf sokuyosun.
Yani kadınlar tüm genellemeleri hal eder. Sen de makyaj yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılyazdıklarımı okumadan cevap veriyorsun. o yüzden iyi akşamlar sana.
Soran+1 yılMakyaj bir yalandır. Kimse boş boşuna 1 saatini bir eyleme ayırmaz. Kandırmak için ayırıyorsunuz. Sizin kandırma şekliniz bu bir de ilişkide yalan söylüyorsunuz Oysa biz bir tek ilişki yalanı söylüyoruz sizin gibi fiziksel bir kandırmaca yapmıyoruz. Yalanı hak ediyorsunuz. Hem makyajla hem ilişkide yalan söylüyorsunuz. Oysa erkekler görsel olarak yalan söylemiyor. Bizim söylediğimiz yalan tek kulvarda sizin iki kulvarda. Sen adamla denk olduğun halde topuklu ve makyajla adama üstünlük sağlayıp beğenmiyorsun. Bu adamda başka yönden yalan söylüyor. Üzüldüğün nokta ne.
Cevap sahibi+1 yılya ne diyon sen ne saçmalıyon abi ya öff
Soran+1 yılBen burada herkesin cevaplarını tek tek anlayarak okuyorum. Öyle olmasa doğru tespitler yapmam. Tartışma kültürünüz yoksa buraya üye olmayın. O kadar eğitimli değilseniz evlendirme programları izleyin. Burada dolaşmayın. Bu site size göre değil. Tartışma kültürün yoksa git siteden arkadaşım. Ben okumadan yanıt versem @agresifkızın yalanlarını yakalamam. Bak ona yazdığım son metne yalanlarını nasıl yakalamışım.
Cevap sahibi+1 yılsen kendin baştan sona yalandan ibaretsin. böyle şeylerle kendini avutuyorsun işte. kendini avutmaya devam et.
Soran+1 yılTüm bu yalanlarımız sizin beklentilerinizin yüksekliğinden. Siz aşık olmadan aşık olmamızı, sevmeden sevmemizi, çıkma teklifi etmeden etmemizi bekliyorsunuz. Tüm bunlar olunca buluşmalar gerçekleşiyor. Buluşmalarda kızlar hiçbir şey yapmıyor ; sanki onları eğlendirmekle zorunlu olan bizlermiş gibi davranıyor. Onu da geçtim herkesin bütçesi farklıdır. Benimde bütçem az. Durduk yere doğruları söyleyip ayrılmak istemiyorum. Daha aşık olmadım sana diyince ayrılmak için bahane arıyorsunuz bizde aşık olma numarası yapıyoruz. İlişkileri çok idealize etmişsiniz ama o kadar mükemmel olmak zorunda değiliz. Bakireliği başka bir adama verenleriniz bizle çıkınca evlilik garantisi istiyor. Ben de diyorum ki 3-4 yıl senle sevgili olup sana dokunmayacağımı düşünme. O bir ütopya. Bu sefer işine gelmiyor ayrılıyorsunuz. İllaki sizi kandırmak gerekli; içkili bir ortam ayarlayop ilişkiye girmek gerekli. Keşke bizi yalana zorlamasanız.
Cevap sahibi+1 yılilişkiden beklentiniz ne nasıl olacak ilişkiniz? ne bekliyorsunuz karşı cinsten? mümkünse uzun uzadıya cümlelerle kelime cambazlığı yapmadan cevaplayınız.
Soran+1 yılDenklik istiyorum. Denklik sağlanamıyorsa benim ortaya döktüğüm maddiyat karşılığında onun manevi olarak ikilimizde daha çok şey vermesini bekliyorum ya da tam tersi. Benim param sınırlı sınırlı paramla 100 kızla buluşup bir tanesinin beni mutlu etmesini bekleyemem. Bazı şeyleri yalan söylerek devam ettirmeliyim ve ihtiyaçlarımı karşılamalıyım. 23 yaşındaki bir erkek olarak ihtiyaçlarım ilgi, cinsel birleşme, yemeklerle keklerle şımartılma, özel hissettirme. Bunların karşılığınıda aynı şekilde veriririm.
Tüm bunlarda yanlış olan ne?
Cevap sahibi+1 yılyanlış olan bir şey yok. başkalarının böyle düşünmüyor olması da senin haksız olduğunu göstermez.
Soran+1 yılBak Türk Kızlarının evlenene kadar mantığı sevgili olacaksam en iyi %10 erkekle olayım. Bundan dolayı o %10 erkeğin altında kızların %100 var. Ben kendimi doğruyu söyleyerek ön plana çıkaramıyorum. O %10 erkeği geçebilmem için ancak yalan söylemem gerekli. Ben de diyorum ki sizde dürüst değilsiniz bu yalanlarımdan dolayı suçluluk duygusu duymama gerek yok. Neden diyorsun çirkin kızın dengi yakışıklı erkek değildir ama makyajla bir üst sınıfa atlayıp yakışıklı erkek bekliyorlar ya da teklif ediyorlar. Bundan dolayı 1 erkeğin 10 sevgilisi olabiliyor. Sen ve diğer kızlar bu 10 kızı altına alan bakirelik alan erkeğe abaza demiyorsunuz ama benim gibi erkeklerin %90 abaza diyorsunuz. Daha bu yazıda bana abaza diyen bir kız oldu. Ben herkıza yazmıyorum ki abaza olduğumu nereden çıkarıyorlar. Ben burada bir kız bile takip etmiyorum ama onlara yalakalık yapanlar takip edildiğinin 10 katı kız takip ediyorlar. Cinsel birleşme oldukça doğal bir şeydir. Bakireler kendilerini acındırarak yapmayalım
Soran+1 yıldiyorlar hadi ona tamam diyoruz. Sevgili olduğumuz kız bakire değil. Yakışıklı %10 ' un altına yatmış geliyor bana evlenmeden olmaz diyor. Bu anlayışlı bir davranış mı? O evinde masturbasyon yapıyor ben evimde yapıyorum ama ikimiz birlikte yapamıyoruz. Cinsel birleşme sadece benim zevk aldığım bir şey değik ki. Bunun için o kadar uygun ortamı hazırlayan, para döken ben olduğum halde istenmeyebiliyor. O zaman restoranlarda hesapları neden eşit ödemiyoruz nasıl eşitlenecek benden gidenler. Bir kıza baştan eşit olsun diyince kabul etmeyeceğine göre bende aşığım seviyorum, maddi durumum iyi , evlenmek istiyorum gibi yalanlara başvuruyorum.
Cevap sahibi+1 yılsenin derdini dinleyemicem kusura bakma bu derdini isteyipte karsılığını alamadıkları anlat. boş yere burada insanlara edebiyat yapıp kendini acındırma.
Soran+1 yılDerdim neymiş Kezban Hanım?
Cevap sahibi+1 yılkendine kız bulamıyosun burada isyan ediyosun hadi ordan kardeşim ya bir kızdan daha çok konuşuyorsun ve memnuniyetsizsin Allah aşkına kim ister böyle bir sevgiliyi eşi
Soran+1 yılKızları annemden tanımaya çalıştım ama hiç onun anlattığı gibi değillerdi. İyi davrandıkça her şeyin daha iyi olacağını düşündüm ama öyle olmadı.
23 yaş 4 aylığım ve 22 yaşına kadar değer görmedim.22 yaşına kadar;
* Allah vergisini en üst seviyeye taşımak için uğraştım hem akıl hem de fiziksel anlamda.
* Sen doğuştan şanslı gelmişsin olabilirsin belkide çirkinsindir bilmiyorum. Ben -1 ile başladığım bu yarışta hem akıl / hem fiziksel anlamda yol almaya çalıştım.
* 22yıl hiçbir kıza küfretmedim, laf atmadım, ıslık çalmadım, tanımadığım bir kızı eklemedim.
* Tüm bunlara rağmen ortaokul, lise , üniversite hayatım boyunca kızlardan değer görmedim
Cevap sahibi+1 yılçünkü kendini doğru düzgün anlatmamışsın tek derdin yalan falan filan. kızlara yalan söylemeyi doğru bulan savunan birisinin kızlardan ilgi görmemesi çok normal.
Soran+1 yıl*Kızların yalan söyleyenlere daha iyi davrandığını gördüm "bekaret vermek iyi davranmaktır seviyorum lafı yetmez bana göre" .
*Son 1 seneye yakın gerçekleri biraz değiştirerek , çok konuşarak cinsel olarak tahrik ederek değer görmeye başladım. İstediğim düzeyde değil ama yalansız bu kadar da olmuyor.
bu soruda kız bana ne diyor okursan çok daha iyi anlarsın. Ben esmerim adam arap kökenli neredeyse zenciymiş 1,75 boyunda ben ise 1,83 boyundayım.
Soran+1 yılKendimi gösterdim sen daha yakışıklısın ama doğruyu söylemek gerekirse para her şeyi hallediyor diyor. Nasıl bir para diyorum benimde ; evim, arabam, dolgun bir maaşım olabilir diyorum. Ne diyor biliyor musun: çalışarak olacak bir şey değil o patron. Hem maddi hem manevi anlamda karaktersiz olan kadınlara karşı neden yalan söylemiyim?
Cevap sahibi+1 yılsenin amacın belli arkadaşım tutturmuşsun bir cinsellik diye. sende birlikteliğe sevgi olarak yaklaşmıyosun ki. sen nasıl kadına cinsellik olarak yaklaşıyosan oda sana para olarak yaklasıyo maalesef artık böyle. ben bu iki düşüncenede karşıyım zengin diye de kimseye ilgi göstermedim. herkesin maddiyatı kendine ben maneviyata bakarım kişiliğe bakarım
Soran+1 yılAmacım cinsellik filan değil. Hiperseksüel bir cinsel gücüm olsa bu yaşıma kadar hayat kadınlarına giderdim ama gitmedim. Hiçbir kız buluşmalarda ikimizi eğlendirmiyor. Güldüren eğlendiren, espiri yapan, nerelere gideceğimiz konusunda inisiyatif alan benim. Bundan dolayı gittiğim restoran götürdüğüm luna parklarda çarpışan arabaların parasını ben veriyorm. Çünkü eliniz cebinize girmiyor. Bir keresinde daha beni beğenip beğenmeyeceği belli olmayan kıza ilk buluşmada 45 lira harcadım. Kevaşe köftesini içeceğini seçip masaya oturdu. Bende parasını ödeyip iki köftecola dolu tepsiyi masaya götürdüm. Millet mikişmek için buluşuyor ben onun tüm duygusal ihtiyaçlarını karşılardım; şiirler, şarkılar, öpmeler, koklamalar, sarılmalar. Çok da çirkin bir kızdı ama karakterini sevmek istemiştim. Birlikte onca zaman geçirdik ve onun 3 katı para harcadım. Ayrılan o oldu. Öpüşmek istediğinde dudağımı kaçırdığım halde. Bir de bakirede değildi. Ne zaman doğruları söyleyip 30'unda evlenmeyi düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılsen yanlış kızlara denk gelmişsin maalesef ve herkes öyle değil.
Soran+1 yılSevgilim varken o yaşıma kadar hayat kadınları ile birlikte olmam dediysemde evlenen kadar birliktelik olmaz dedi. Dedim ben enayi değilim benden önceki bir erkekle yaşadıysan benle de yaşayacaksın. Değerli olduğumu başka nasıl bilebilirim ki. Bir kadın aşık rolü yapabilir ama hoşlanmadığı erkeğin koynuna girmez. Bende kimseye evlenme garantisi veremem. Maddiyatım çok olmadığı için 100 kız deneyip bana uygununu bulamam. Bundan dolayı uygun hale geitrmeye çalışıyorum. Bunu yalanla yapıyorsam yalanla yapıyorumdur. Vicdan azabı çekecek bir cevap veremediniz hala. Kandırma davranışı sergileyene neden dürüst olayım ki
Cevap sahibi+1 yılvalla benim vicdan azabı çekeceğim bir konu değil.
Soran+1 yılBunca anlattığım şeye vereceğin cevap bu kadar kısa mı?
Cevap sahibi+1 yılevet. derdin yalnızlığın kadınların sana yüz vermemesi kadınların makyaj yapması başkasıyla birlikte olduğu halde sende cinsel ilişkide bulunmaması maddiyata kadınların önem vermesi vs.
Soran+1 yılEeeeeee?
Cevap sahibi+1 yıleeeeee si yok bu kadar.
Soran+1 yılTahrip gücüm az diye böyle oldu değil mi. Bu zarar vermez zaten bunun gibi biri karşıma çıkmaz zaten dedin. İşte ben bunun için tahrip gücüm yüksek olsun istiyorum. Kötü de olsa iz bırakayım. O zaman birisi beni iyi ya da kötü hatırlar. Böyle karakter yoksunu olduğunu güzel ifade ettin. Senin derdin bu çocuk kızları üzebilir mi üzemez mi.
Cevap sahibi+1 yılkızları üzmen ya da üzmemen inan umrumda değil. senin gerćekleri söylemekten çekinmeyen birilerine ihtiyacın yalanlar seni bu hale getirmiş ve tanıstığın her kızın maddiyata önem vermesi seni bıktırmış. iyi ya da kötü insanlarda bir şekilde iz bırakırsın. benim karakterimi yargılamakta sana düşmez.
biptir.
18 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar ;
Soran+1 yılSen çok işlisin.
Soran+1 yılMesela?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazıları Allah var hak ediyor
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen hakedersin.
118 Yorumla
Soran+1 yılSen yalan söylüyorsun sen hak ediyorsun.
Cevap sahibi+1 yılEwet hakederim sen de haket.
Soran+1 yılSen
sanıyorsun. Yalan söylüyorsun. Neden yalancı olmadığını düşünüyorsun?
Cevap sahibi+1 yılSüper tespit ama inanır mısın sadece rimel kullanırım :D
Cevap sahibi+1 yılilk olarak kapalıyım makyaj yapmam rimeli de sadece dolgun olan kirpiklerim uzun dursun biraz diye yaparım o kadar. Topkluya ihtiycm yok 170 boyum. saçlarımı boyatmadım boyamam. Dümdüz ve uzunlar. Erkeklerinde dış görünüşlerine okadar takılmam.!!
Soran+1 yılMakyaj bir kandırmadır. Makyajsız denk olduğun erkekleri beğeniyorsan bu durum hakçadır. Ama sen 1,70 olduğun boyunu 10 cm topukluyla uzatırsan karşındaki 1,75 'lik erkeği beğenmezsen o erkekde senin makyajla yaptığın kandırmacayı maddi/manevi şeylerle yapar.
* Hesabılar eşit mi?
*Evleneceğin zaman maddi anlamda senin getirdiklerinle erkekten istediklerin eşit mi aynı mı?
Cevap sahibi+1 yılderdin ne sen, n
Soran+1 yılİşine gelmedi heralde. Yani sende yalanı hak ediyorsun. Bir erkek senin gibi birine yalan söylediği zaman suçluluk duymamalı. Kadının bu yalanlar söylenince ayrılması onunda kötü biri olduğunu gösterir. Demek ki; eve, arabaya önem veriyor, olmadığı için ayrılıyor. Paraya değer vermeseydi yalan söylenmezdi.
Cevap sahibi+1 yılEşim olacak adam diye görüştüğüm adam, durumu iyi değil ama gözümde bu sıfır. ona aşıgım yakında ewlenicez. umrumda değil parası pulu arabası kmseye yalan borcum yok.
Soran+1 yılBir erkeğin evi olmazsa evlenir misin?
Cevap sahibi+1 yılEvlenirim !! Evi yok zaten evlenceğim adamın. Ailesinin yanında da yaşarım benim için problem değil.
Soran+1 yılO zaman sana ithaf ettiğim her şey için özür diliyorum.
*Sen mükemmelsin
*Senin gibi bir kız bize denk gelmez.
*O adam senin değerini bilsin.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim... Kendimi övmüş gibi açıga vurdum utandım bu durumdan. İyikide gizliden cevap vermişim o yüzden...
Benim eşim bana sadık olsun, sevsin yeter. Kuru ekmek yemeye razıyım...
Soran+1 yılKuru ekmek yemeye razı olman güzel bir şey. Bence bir kadının kuru ekmek yemeye razı olmasına gerek yok sadece karşısındaki adamı kendi olmayan şeyleri isteyerek bunaltmasın. O adamla ortak gelecekleri için bir isteği varsa yüreklendirerek elde etmesini sağlasın. Sevgili olmadan önce de adamı dengi şeklinde seçsin dengi olduğu halde daha iyisini istediği için yermesin. Benim boyum 1,83 ama ben 1,60 lık kızı kabul ederim ama kadınlardan 1,60 oldukları halde topuklu payım olaca benim diyip 1,70 'lik adamları kabul etmeyenler var. Benim 1,65 'lik arkadaşım kız arkadaş bulamıyorsa bir yerde hata var demektir. Bir konuda hayata - ile başlayanları savunmak için bizimde - ile başlayanlardan olmamız gerekli değil. Benim ailemden düşecek bir evim var 23 yaşımda olduğum halde ve bunu üzerine koyabilirim ama bir erkeğin kendinde olmayan bir evi isteyen bir kız yüzünden reddedilmesine karşı çıkarım.
Cevap sahibi+1 yılSeni anlıyorum aslında bu konuda canın yanmıs. ya da çevrende canı yanan birileri var... Yerden göğe kadar haklısın...
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Bu insanlara derdimi anlatamıyorum.
Cevap sahibi+1 yılSeni de anlayan birileri çıkar elbet.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar