kimse kimsenin neler yaşadığını bilmeden akıllı bir öneri sunamaz.. Hayat öyle bir şey ki neyin ne zaman olacağını bilemessin en büyük örneği geçenlerde hakan parsadan ile yapılan röportaj dır. Adam selçuk parsadanın oğlu ve milli basketbolcu yani bundan çok değil 7-8 sene öncesine kadar milyon dolar lar içinde yüzen bir adam fakat şimdi yatacak yeri olmadığı için zeytinburnun belediyesinin evsizleri soğuktan korumak için açtığı spor salonunda yüzlerce evsiz ile beraber yaşıyor.. Sonuç o ki kimse seni kınamaya hakkı yok...
02 Yorumla- +1 yıl
Ne demek yok? O haltı yiyebilecek kadar gucluyse gidip merdivende yıkayabilir dimi? Onun bunun yuvasini yikmasi gerekmez. iskembesini doyurmak icin..
- +1 yıl
belki o haltı yemeden önce yaşadıkları o haltı yemesi için kendisinde bir şartlanma oluşturmuştur? sen biliyormusun neyi neden yaptığını? Artı parantez yaptığını doğru bulmuyorum.. Hesap günü mutlaka yaptıklarından dolayı hesabını verecektir. Ama şuna inanıyorum herkesin yoldan çıkmasına etken olan bir dönüm noktası vardır o noktada kırılamayan çizgi sonrasında eleştirmek ile kırılmaz yardım etmek istiyorsan çok çok... neyin yanlış neyin doğru olduğu hakkında kesin hüküm vermek yerine yaşadıkları ile başedilme yetisini kazandıracaksın insana. yorumum geneldir şahsa indirmeyiniz lütfen
En İyi Cevaplar
+1 yılDost hayatı zengin adamın cinsel isteklerini tatmin etmesidir. Bunun karşılığında o kadına maddi menfaat sağlar. Genelevde de maddi menfaat karşılığ kadınlara belli bir para ödeniyor. Aradaki tek fark o kadının bir kişi ile yatması ve kendini daha pahalı satması.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılYiyisecek potansiyel varsa elin ayagin tutuyordur. Duzgun bir is bulup insan gibi serfinle, namusunla yasasan olmuyor mu? asalak gibi yasamayı neden tercih ederki insan dicem ama asalaklar kendilerini kullandırtmıyor. ..
00 Yorumla
Herkesin bir hikayesi vardır, bazıları kötü yola düşmemek için bunu yapabilir ve çok da yadırganacak bir durum değil. Değer vermeyen biriyle evlenmektense böyle biriyle dost hayatı yaşamak daha iyi.
46 Yorumla
Soran+1 yılrica ederim...
- +1 yıl
Değer veren biriyse, neden evlenmiyor Ablacım.. bir kadını dost hayatına zorlamak ona yapılacak en kötü hakarettir.. çünkü sonunda tuvalet kağıdı gibi kullanılıp atılacaktır... Allah akıl fikir vermiş bu Dünya'da her parası olmayan kötü yola düşseydi dünya fahişelerdrb geçirmezdi...
- +1 yıl
@Kanser35 belki adam resmi olarak evlidir ama karısıyla bir bağı yoktur ve başka biriyle dost hayatı yaşıyordur ona değer verip seviyordur. Ayrıca kimse bana resmi nikahı savunmasın çünkü her gün kadın cinayetleri, şiddetler vs olanlarda da resmi nikah var, ayrıca boşanan boşanana. Soruyu doğru anlayın ondan sonra tepki verin, yine söylüyorum ki kötü işsiz değer vermeyen saygısız bir gençle evlenmektense yaşça büyük zengin değer veren saygı duyan bir adamla dost hayatı yaşamak bin kat daha iyi ve onurludur.
- +1 yıl
İşte Türkiye'deki aldatmaların, gençlerin yaşadığı travmaların sebebi de sizin gibi düşünenler. Adam zenginse ister 3 çocuğu olsun, ister evli olsun dost hayatı yaşanabilir diyorsunuz. Hanzoların kıçını siz kaldırıyorsunuz. Bir kadın bir adamla para ilişkisi için birlikte oluyorsa onun adı ne olur siz biliyorsunuz. Aynı adam asgari ücretle çalışan bir işçi olsa bakmazsınız ama adam zengin olsun düzenli cinsel birleşme yaşadığı 10. kadın olmaya adayım diyorsunuz. Bir adamın 10 kadını oluyor , ee bu toplum bir şekilde dengelenecek sokak tecavüzler oluyor , tacizler artıyor. Bunların sebebi Türkiye'deki para avcısı kadınlardır. Çünkü bir milletin erkeği toptan karaktersiz olamaz bir yerde yanlış varsa o yanlış bir yernde de patlak verir. Evliler dövüyor vs. demişsin sanki bu zengin hanzolar şiddet uygulamayacaklar. Çok büyük saçmalamışsın. Böyle insanlara inşallah senin de, senin çevrendeki kızların da başına gelir demek istiyorum ama dilim varmıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
+1 yılyannıs birsey olarak düsünüyorum.. çalıstıgım yerde bir cok bayan çalısıyor ve hani geçenlerde biri geldi ve gerçekten hakkında kötü seyler düsündüm. sabah 7 de işi gelip aksam 7 de çıkıyor bayanlar ve gece 4 de uyanıp çocuguna yemek hazırlıyor ama o gelen bayan birisinle dost hayatı yasıyormus 1 gün çalıstı ve gitti kolay yoldan para kazanmak kolay
04 Yorumla
Soran+1 yılO is kolaymı sanıyorsun git birde onlara sor bakalım hangi zorluk itti onu oraya
- +1 yıl
ne zorlugu ya sen neyden bahsediyorsun onlara zorlamı yaptırıyorlar oturdugun yerden konusmak kolay millet 12 13 saat çalısıyor namusuna laf gelmesin diye ve yetmiyor evine gidip iş yapıyorlar hep çalısıyorlar neresi senin zor anlayısın ne allah aşkına.. sana sadece söyle bir soru sormak istiyorum yalanda söylesen olur evlensen ve ileride kocan sırf hani seksi diyolar ya güzel onunla birlikte olsa dost hayatı yasasa ve seninde cocukların var bu durumdada dayeninki verdigin cevabı verirmisin yalansa söylesen eyvallah cevap?
Soran+1 yılÖnyaRgılarını kır
- +1 yıl
ben ön yargılı degilim ve sana tavsiyem düzgün okuman ! ben birisinden bahsettim genel olarak konusmadım.. ve sordugum soruya cevap veremiyorsun.. kendi bilgidinde gidiyosun ve dogruyu yannısıda görmüyosun ve ben senin gibi bir insanla tartısmaya giremem !
yahu turlu nedenlerle evlenemeyen koc gıbı yıgıtler var, gıt az olsun uz olsun helal olsun kur bı yuva onurluca yasa boyle kımsenın elının kırı olmaya degermı 40 ında ne yapacaksın 50 ınde 60 ında?
02 Yorumla
Soran+1 yılBılmem düsünmek lazım
- +1 yıl
ıllakı sızı gordugunde parlayacak bı cıft goz bulursunuz, degmez boyle sacma seylere, hayat uzun, yol netameli.. her zaman boyle genc kalmayacaksınız, adam gun gelecek fırlatıp atcak basından cunku sozu kalbe degıl paraya gecıyor ve sızın gıbı dusunen cok ınsan var sıze vefa hısedecegını hıc ama hıc sanmıyorum.. sız para ıle tutulmuş seks ıscısı olacaksınız sadece..
Sence ne kadar doğru , eğer böyle bir şey yapıyorsan ve buraya yazıyorsan boşa. Buralarda kendine teselli arama vicdanını rahatlatmaya çalışma. Vicdanına sor bakalım ne kadar doğru?
Eğer sen yapmıyorsan , yapanlara ilet sözlerimi00 YorumlaZengin biriyle olmak sanada maddi olarak rahatlik sağlayacağı için oluyosun o senin isteklerine cevap verebilerken oda isteğinde onunla birlikte olacaksın o zaman ne farki var saat başına çalışmaktan gerçektende bu kadar basit nasil oluyosunuzz
00 Yorumlayanlış bir düşünce zengin herzaman seninle olmazki canını sıkılınca yine yenisini bulacaktır, erkek çabuk sıkılır , onun için dost degilde seviyeli hali vakti yerinde olan birisini bul ama sırf parası için olma bir gün bitecektir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Yanlış Para için onurunu satmak yanlıştır
Kimse için değil ama aynaya baktığında Kendine gururlu onurlu bakmak önemlidir20 YorumlaKendini kullandırmak, fahişe olmak aynı şey gibi gelir bana bu dost hayatında.
Yapana da karışmam yaptıranada. Tercih onların. Sadece yadırgarım kafam almadığı için.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet geldik konuya benim kuzenimin mevzusu bu iste evlenecegim diye kandiriyor milleti ama dost hayati yasiyor.. Rezil oldular rezil ;) bu kadar basitlesmeyinnnn
21 Yorumla- +1 yıl
Öyle adam evlenmez. Salak kızlarımız hale kanıyorlar.
+1 yılo daoğru değil sadece para dostudur. dosluk cebinde nakiti olupta yanındakinin olmamasının ıle paylaşmak gercek dosluk budur.
00 Yorumla
+1 yıll*n arkadas ne genis mezhebiniz var, icinde At kostur resmen!
01 Yorumla
Soran+1 yılHe yaa sorma
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılBenim asla gururuma yedireceğim bir şey değil ama herkesin değer yargıları kendine..
00 Yorumla
+1 yılHerkesin olmasada bazılarının bir bedeli vardır, bence bir erkeğin zenginliğinden yararlanma senin bedelin olmasın.
04 Yorumla
Soran+1 yılNeyapaym bska
- +1 yıl
Sevebileceğin biri ile yuva kursan senin için daha iyi olur.
Soran+1 yılKurdugum yuvadan ne hayır gördüm ki ben
- +1 yıl
O durum da biraz kısmet birazda tercihlerine alakalı olabilir.
+1 yılEvlenip mutsuz olacağına bu da bir seçenek.
En azından yalan dolan yok kartlar açık bir ilişki türü.
Mantık evliliği gibi.01 Yorumla
Soran+1 yılYani öyle :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. gecenlerde de aynı sekılde yasayan bırı burada soruyordu butun arkadaslarıyla hepsı bırlıkte kullanıyorlarmıs ay nı anda 3,5 kısı
02 Yorumla
Soran+1 yılokadar değil yani :)
+1 yılmükemmeliği talip et ama bedelini ödemeye hazır ol..
02 Yorumla
Soran+1 yılHazır olmayan cesaret edemez
- +1 yıl
Hiç kimse hazır değildir zaten.. sadece risk alıyorlar..
+1 yılKendinin bir meta oldugunu kabul etmek.. para bitince arz-talep iliskisi cercevesinde iliski de sonlanir.
00 Yorumlaooo metres hayatı ve onu meşrulaştırmaya çalışma ekibi.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle
+1 yılkusura bakma da zengin sana parasını koklatmaz sadece göz boyamalık şeylerle idare edersin o kadar.
00 YorumlaToplumsal olarak doğru karşılanmaz ama sen bundan keyif alıyorsan o senin kararındır kimse karışamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsonrasında mağdur olmam dersen yaşa dilediğin gibi ama "bekarete" takılan bir çevren varsa yakma bu yaşta kendini
02 Yorumla- +1 yıl
Hiçbir şekilde doğru değil.
- +1 yıl
Bekaretinize scm. namus beyinde beynini. ikmisler baska tarafi saglam olsa nolur?
Kedinin kopegi sikmesi ne kadr dogruysa o kadar dogrudur...
02 Yorumla
Soran+1 yılUcma
+1 yılBöyle bir olay için hem fazla guzel hemde fazla seksi olmalısın ayrıca kıskanclık yapmamalısın
02 Yorumla
SoranDegilmiyim
- +1 yıl
fazlasıyla iyisin
+1 yıldogru degil o zengin adam illa senden sıkılıp bırakıcaktır seni sonunda ;) sadece kısa bir süre rahat yaşıyabilirsin ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılO süre icerisinde alıcagnı alcksn
- +1 yıl
aynen diyorum ya kısa süreliğine bir fayda saglarsın ancak ama kendinide kullandırmış olucan onuda düşün ;)
Yarın Kızın olduğunda senin izin vermen ne kadar doğruysa, annene babana slmlar 😉😉😉
21 Yorumla
+1 yılAnnene ablana eşine yapılmasını (istemediğin) bir şeyi başkasının kızına yapma
05 Yorumla- +1 yıl
Aynı şekilde babanın abinin kocanın yapmasını (istemediğin) bir şeyi başkasına yapma
Soran+1 yılMecburluk var ama
- +1 yıl
Sen islamiyeti öğren uygula o mecburiyetler ortadan kalkar
Soran+1 yılOlur
- +1 yıl
Dinsiz kişiler doymaz mutlu olamaz inançlı bir insan ise fakir dahi olsa şükreder sabreder ve Allah sabreden şükreden inanan o kişiyi hem dünya da hem mahşerde mükafatlandırır
Mesela beni kıskandığını söyleyen çok insan bilirim
Bir holding patronu kızı 7 sene peşimde koştu imanlı olmasını istedim sadece o ise inkarcı oldu 7 sene sonra evlenmiş 3 ay dolmadan yine buldu beni ayrılmış
Yine aynı şekilde İstanbul dan bir firmadan müdürlük teklifi aldığımda yaşım henüz 21 idi yok dedim
Makama paraya zerre itibar etmedim çünkü zenginlik azdırır
Ve şu an kendi halimde yaşıyorum ve şükür ki mutluyum
Aşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı. herşeyin para olduğunu düşünenlere o kadar çok acıyorim ki..
00 Yorumla
+1 yılsaçmalık faakir olup mutlu olmayı tercih ederim gerçi bundada bir zıtlık var ama :)
00 Yorumla
+1 yılBence gayet doğru para açıyor her kapıyı bendede çok ama bizi keşfeden yok
00 Yorumlabu soruyu neden sorduguna baglı kendin içinmi yoksa yakınında biri yaptıgı içinmi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZengin değil adam yoldaş arkadaş olmalı bu kriterler önemli bunlar olduktan sonra gerisi teferrüat
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok değer veriyorlar genelde dost oldukları kadına, gözlemlediğim bu
015 Yorumla
Soran+1 yılaynen bnde buna inanıyrm...
Cevap sahibi+1 yılyaş farkından mıdır ya da herkesle takılabilir ama beni tercih ediyor danmıdır bilmem.
Soran+1 yılanlamadımm :)
Cevap sahibi+1 yılgenelde aralarında yaş farkı olur. değer verme sebepleri yaş farkı olabilir.
Soran+1 yılbelkide 23 yasındaki bir bayanla 35 -40 arası oldugunu düşün yani :)
Cevap sahibi+1 yılnormalmiş yine 50 ye 20 bile gördüm.
Soran+1 yılyok okadar istemem ben :)
Cevap sahibi+1 yıladam çok zengin kıza 2 tane ev almış.
Soran+1 yılhadi beee
Cevap sahibi+1 yılyaa. :D
Soran+1 yılkimmiş oo? :D
Cevap sahibi+1 yılamcam olur kendisi. olay duyuldu ayrılmak zorunda kaldı ama alışmış kudurmuştan beterdir yine rahat durmuyodur kesin. zaten ne zaman sekreter değiştirse şüpheleniyorum :D o olayı da ilk ben hissetmiştim
Soran+1 yıl:))) iyiymiş...
Cevap sahibi+1 yıliyi tabi kız 2 ev kaptı , adam da gençliğini yaşadı. ne kadar kazançlı bir iş :))
Soran+1 yılöyle olmus
dost hayatı yaşayacağına evlensene
10 Yorumla
+1 yıl3 yanlışın 1 doğruyu götürmesi kadar dogru
10 Yorumla
+1 yılDogru degildir. Sonucta hersey para degilki...
10 YorumlaYanlış olduğu gb tehlikeli
10 Yorumlamidesizce, hiç doğru değiş
20 YorumlaBulsam direk yapışırım valla yalan yok!
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen bnde :)))
Hersey paraa olmamali
20 Yorumla
+1 yılCevabını bilmediğin sorular sor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 417 cevap paylaştı. Bunun için her konuda cok iyi ve guzel olman lazım
04 Yorumla
Soran+1 yılDegilmiyim sence
Soran+1 yılGör :)
+1 yılEig ' i seçen zihniyete ne diyem ben
11 Yorumla
Soran+1 yılNe dicen
Uzulmeyeceksen korkusu yoktur
02 Yorumla
Soran+1 yılSanmam
+1 yılBen zenginim ama dost hayatı yaşamayalım biz
00 Yorumla
+1 yıldesteklesek yapacaksın yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDost olacak biride yokki :))
04 Yorumla
Soran+1 yılBulmak lazm :)
Cevap sahibi+1 yılBulamiyom isde :))
Soran+1 yıl:) cıkar belki birgün
Cevap sahibi+1 yılİnsallah cok istiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen o kadar emin olamam
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 617 cevap paylaştı. modern fahişelik
10 Yorumla
+1 yılHiç doğru değil
10 YorumlaBence dogru degil
01 Yorumla
Soran+1 yılSence...
Hiç doğru degildir
00 Yorumla
+1 yılParayı buluyumda :)
00 Yorumla
+1 yılYaw bı gıt