Zengin arkadaşa imrenmek?

Arkadaşlar merhaba. 18 yaşındayım başıma gelen bir olay ve oldu aşırı bozuldum. Şimdi ben ehliyet kursuna yazılmıştım ve geçen hafta çarşamba günü teorik dersler başladı bende gittim ders dinlemeye neyse ilk gün derse biraz geç kaldım birinin yanına oturuverdim rastgele sonra tenefüste tanıştık arkadaş olduk çocuk aşırı zengin benden 1 yaş küçük ve ehliyet kursuna arabayla geliyor neyse 1 gün oldu 2 gün oldu bunun 2 3 arkadaşı daha derslere gelmeye başladılar bunlarda da araba ve motor var her tenefüs bunların arabalarının yanına iniyoruz ben tabii saf gibi ortada kalıyom ne arabam ne motorum var. Ya benden küçük olup babamın arabasından daha modelli bir arabaya nasıl binebiliyor inanın hepsini aşırı derecede kıskandım o an babama içimden aşırı derecede sinirlendim. Çocuk bana gezdirdiği kızları falan anlatıyor. Çocuğun zengin olma nedeni ise sanayici olması. Her neyse bugünde babama dedimki bari arabanın anahtarını verde 2 3 tur atayım hemen homurdanmaya başladı senin daha ehliyetin yok bilmem ne falan. Ya benden küçük sıpa kendi arabasıyla trafiğe ehliyetsiz çıkıyor ben mahallede 2 tur atamıyorum. Hayata 10-0 geriden başlamış gibi hissediyorum o çocuklar moralimi aşırı bozdu o yaşta o arabalar falan. Çok kıskandım.

Zengin arkadaşa imrenmek?