Diğer Zengin bir arkadaşımın teklifi? hercaiselen7 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor iki dakika boyunca 80W elektirik akımına maruz kalırsam 5000 TL kazanacağım. Değer Değmez Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Zengin bir arkadaşımın teklifi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Tercih senin 0 0 Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Diğer konusunda 352 cevap paylaştı. Akım ne oda önemli kalbin durmasın sonra kazandığın para kesin öteki taraftada değersizdir dolar olarak versin en kötü... 0 2 Yorumla hercaiselen7 +1 yıl 100cm den 80W Yorumla SeninİcinGeriGeldim +1 yıl Akım akım cm ne Yorumla
NickSevmeyenlerden1 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Elektrik akımından dolayı kalp ritminin bozulup kriz geçirmeyeceğinin garantisi var mı? 1 4 Yorumla hercaiselen7 +1 yıl geçirmem Yorumla evtevtt +1 yıl Benim kalp ritmim 3 yıldır bozuk hep hızlı atar. Bazen yavaşlar sonra aniden bir başlar tak tak tak. Ama bir şey olması daha Yorumla NickSevmeyenlerden1 +1 yıl @evtevtt olmayacağı anlamına gelmez Yorumla evtevtt +1 yıl Doktor kalp ritimin bozuk ama kalbin tamamen sağlıklı ritmi bozan psikolojin dedi Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Paraya ihtiyacın var ve bu kisi senin bu eksikliğini kendi sacma fantezisi icin kullaniyor ve sizde buna arkadas mi diyorsunuz. Pes dogrusu 0 0 Yorumla
Yusufaras33 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Arkadaşın manyak bence kafayı yemiş bir insan bir insana zarar verir mi heleki arkadaşına 0 0 Yorumla
aozdemir2019 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 45% +1 yıl Aslında değer la 80 watt çok büyük bir enerji değil. 0 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 498 cevap paylaştı. Saçmalama ya hayatın mı önemli 5000 lira mı arkadaşın çok istiyorsa elektriği kendisine versin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl zenginse 5 bin ne yav gotumu siliyorum ben. fakir halimle o parayla. facebookta elektrik gurubuna gir onlara sor bayag bilgili onlar. 0 0 Yorumla
Yıldızlarçokmuuzak Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Maddi durumun nasıl peki ve bu arkadaşın kız mı erkek mi 0 4 Yorumla hercaiselen7 +1 yıl O paraya ihtiyacım var Yorumla Yıldızlarçokmuuzak +1 yıl Eğer troll değilsen yazar mısın Yorumla Yıldızlarçokmuuzak +1 yıl Sana diyorum heyyy Yorumla hercaiselen7 +1 yıl ne var Yorumla
Fidds Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Zengin olup insanlara böyle teklifler etmek istiyorum ( 1 0 Yorumla
Sssizgrltu Takip Et Xper 5 Yaş: 72 , eic 100% +1 yıl Kalan 5000 'ne kefen alınacak sanirim 2 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl 55 W üzerisi tehlikeli 0 2 Yorumla hercaiselen7 +1 yıl >90w Yorumla Boavistaa +1 yıl Ölürsün abicim yapma böye şeyler Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kalp ritmin bozulursa alırsın 5000 lirayı 1 0 Yorumla
YavuzCakır Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Diğer konusunda 421 cevap paylaştı. Kömür olunca 5 bin liran olacak iyiymiş 0 0 Yorumla
capkinbiber Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Diğer konusunda 486 cevap paylaştı. Para için insan canını tehlikeye atmamali 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Squid game temsili 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 58b cevap paylaştı. Kaç voltaj? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Tercih senin
Akım ne oda önemli kalbin durmasın sonra kazandığın para kesin öteki taraftada değersizdir dolar olarak versin en kötü...
100cm den 80W
Akım akım cm ne
Elektrik akımından dolayı kalp ritminin bozulup kriz geçirmeyeceğinin garantisi var mı?
geçirmem
Benim kalp ritmim 3 yıldır bozuk hep hızlı atar. Bazen yavaşlar sonra aniden bir başlar tak tak tak. Ama bir şey olması daha
@evtevtt olmayacağı anlamına gelmez
Doktor kalp ritimin bozuk ama kalbin tamamen sağlıklı ritmi bozan psikolojin dedi
Paraya ihtiyacın var ve bu kisi senin bu eksikliğini kendi sacma fantezisi icin kullaniyor ve sizde buna arkadas mi diyorsunuz. Pes dogrusu
Arkadaşın manyak bence kafayı yemiş bir insan bir insana zarar verir mi heleki arkadaşına
Aslında değer la 80 watt çok büyük bir enerji değil.
Saçmalama ya hayatın mı önemli 5000 lira mı arkadaşın çok istiyorsa elektriği kendisine versin
zenginse 5 bin ne yav gotumu siliyorum ben. fakir halimle o parayla. facebookta elektrik gurubuna gir onlara sor bayag bilgili onlar.
Maddi durumun nasıl peki ve bu arkadaşın kız mı erkek mi
O paraya ihtiyacım var
Eğer troll değilsen yazar mısın
Sana diyorum heyyy
ne var
Zengin olup insanlara böyle teklifler etmek istiyorum (
Kalan 5000 'ne kefen alınacak sanirim
55 W üzerisi tehlikeli
>90w
Ölürsün abicim yapma böye şeyler
Kalp ritmin bozulursa alırsın 5000 lirayı
Arkadaşın yeşil yol mu izlemiş