Profesyonel stüdyo'da resim çektirmek ile igili bilgisi olan ?

Fotojenik olmak . Bütün iş burda bitiyor . Kimi insanlar vardır her çekildiği resimde çok doğal ve güzel çıkarlar . Ama kimileri vardır (benim gibi) 50 tane resim çekilse onlardan sadece bir tanesi güzel çıkar. Ve malesef fotojeniğin f'si bile yok bende . Hani çirkin biri olsam eyvallah dicem sesimi kesicem. Yani çekilen resimlere bakıyorum bide aynada kendime bakıyorum hiç alakası yok armut gibi çıkıyorum resimlerde. Hani kendimi inanmıyorum gidiyorum bi kaç arkadaşıma çekilen resimleri gösteriyorum bide bana bak diyorum gülüyorlar bana :) Allahıma şükürler olsunki çirkin bir insanda değilm . Yakışıklı biride değilim . Orta halli biriyim . Ama resimlerde çıkan insanda ben değilim :) Bu fotoğrafçılık işinden hiç anlamıyorum. Kız kardesim bi canon makina getirmişti zoomlu falan büyük makina ondan biraz güzel çıkmıştım. Yani iphone digital fotoğraf makinasından çok daha iyi çıkmıştım ve şaşırdım. Biraz araştırma yaptım google amcada profosyonel stüdyo lar varmış makyajlı falan şu katalog resimleri gibi çekenler. Biraz tuzlu diyorlar ama kafaya koydum artık facemde 2008 den beri toplasanız 5-10 tane resmim ya vardır ya yoktur. Hep aynı resimlerim . Millete bakıyorum ne kadar güzel resimleri var insan görünce imreniyoru :( Bende karar verdim profosyonel bi şekilde çektirim . Tavsiye edebilceğiniz studyolu prof. resim çeken yerler varmıdır acaba ?
Profesyonel stüdyo'da resim çektirmek ile igili bilgisi olan ?