Kendimle nasıl barışabilirim?

Kendimi bazen çok çirkin hissediyorum. Çünki genel türk kızı tipi yok bende. uzun zayıf birşeyim. Bazısı çok zayıfsın diyor sinirlerim bozuluyor kimisi manken gibisin diyor ama kendimi iyi hissedemiyorum yinede. bazı kıyafetlerde çok zarif duruyorum ama kendimi yine de kadın gibi hissedemiyorum sanki cinsiyetsiz bi yaratığım ben ya. keşke jennifer lopez gibi kalçalarım olsaydı diyorum göğüslerim hiç olmasaydı,kalın bacaklı daha mutlu olurdum. heryerime eşit kilo alıyorum asla balıketli olacak bi tipim yok ben de. kıvrımlıyım ama yine de kendimi kadınsı hissedemiyorum.erkek arkadaşım güzelsin demekten bıktı ama bana moral veriyor sanıyorum inanmıyorum dediğine. o da bıktı bende bıktım benden off. Kafayı yicem arkdaşlar kendimden nefret ediyorum ya. Mankenlere bakıp moralimi düzeltirdim önceden ama ben onları da beğenmiyorum artık. Keşke orta boylu hafif kilo almaya meyıllı bi kız olsaydım diyorum öylelerii görünce kendimi çok kötü hissediyorum ne yapmalıyım ben. kilo aldırıcı haplar mı kullanmalıyım psikoloğa mı gitmeliyim?benden daha uzun, kendim gibi fiziği olanların yanında mı takılmalıyım hep kendimi tuhaf hissetmemek için? aslında sadece olay kilo da değil, ben her konuda bende olan hiçbirşeyi beğenmiyorum neden kendimden nefret ediyorum..
Kendimle nasıl barışabilirim?