İlk gün yakınlaşılmış erkek kıza seni seviyorum demiş ama birkaç gündür aramıyor...
Neden?
Neden?
Vur kaç çok farklı ona maruz kalsan iki gözün 2 çeşme ağlıyordun kaçan kovalanır bu ;)
Nasıl yani a şey öi yoksa? Bu ne peki? Kaçan kovalanır kaç gün beklemeliyim?
Bir de normaldede aramayınca bozulan bir tip... ilgi bekliyor yani :)
Aklı sıra senin onu aramanı bekiyor hem bunun amacı seks gibi yol ve gitsin
Öyle mi diyorsun? :( peki madem...
Yorumlara baktım konu oraya gelir gibide olmuş benden sana tavsiye asla böylelerine tavsiye verme bunlardan ne köy olur nede kasaba.
İlk gün yakınlaşılmış...'tan sonrasını okumadım
Cevap orada
Hiç mi umut yok? :(
Ama ben belirttim öyle bir şey olmayacağını açıkca...
ilk gün derken tam olarak neyi kast ettin? tanıştığınız ilk gün mü?
Cevap
15Cevap
Turan Taktiği... Biz Türk erkeklerinin 1000 yıldan FAzladır kullandığı bir taktik :D
Ne yapmalıyım?
Anlayamadım :)
Doğru düzgün yorum yapın lütfen,..
Hayır ne yapmalıyım diyorum kurtuluş yok diyorsunuz lütfen ciddi yorum yapın.
İlk günden seni seviyorum dediyse kesin yatağa atmak istiyor seni
Ben olamayacağını söyledim konu oraya gelir gibi oldu. birlikte olamayacağımız için mi aramıyor?
Eh yani bunu anlamak için profosör olmaya gerek yok :) ki aranızda böyle bir muhabbet geçtikten sonra..
Ama o benim naısl bir kız olduğumu anlayınca ciddi düşünür sandım yaşı da var... tek derdi o yani..
Evet anlattıklarından tek derdi o olduğu ortaya çıkıyor
o ilk gün öyle demiş peki kızdan nasıl bir tepki almış? Belki aldığı ya da alamadığı tepki yüzünden bekliyordur?
Yakınlaştıktan sonra deymiş kız da şaşırmış haliyle ilk günden ne oluyoruz diye? Bir daha aramamış yakınlaşıldığı için mi aramıyor erkek?
kızın olumlu tepki vermemesine bir şey diyemem belki de haklıdır ama çocuk da kendince olumlu tepki alamayınca biraz da cesaretsiz cesareti zor edinen birisiyse kenara çekilmiştir. Kızında gönlü varsa bunu ortak arkadaşlar vasıtasıyla olur karşılaşma fırsatı olunca bunu bir şekilde belli eder, ama direk aramasını ben şahsen doğru bulmuyorum.
kızında gönlü varsa çocuğa bir daha konuşma açılma şansı verdikten sonra kendisinin de gönlü olduğunu söylemeli bence...
bu vur-kaç değil, bu turan taktiğidir. kanatlardan atak yapacak bir kaç gün sonra.
Nasıl yani? Bekleyeyim mi? Yoksa ben mi arayayım?
2-3 gun çok ilqi sonra az ilqi :) sev surundur taktiqi bence :))
Erkeğin suçu yok kız fazla salakmış :)
Niye ki? Erkekler suçsuz yani öyle mi?
Hayır şöyle yakınlaştıktan sonra erkek demiş seni seviyorum diye kız ztn inanmamış erkekte neden olamaz mı ilk günden demiş?
sevmiyordur bence peki bişi sorabilirmiyim?
Tabii sorabilirsin...
bri erkeğin sizden hoşlandıgına yüzde yüz eminseniz eğer hoşlanıyorsanız nasıl davranırsınız hoşlanmıyorsanız nasıl davranırsınız?
Hoşlanıyorsam belli ederim hoşlanmıyorsam da soğuk davranırım. yani yakınsa soğuk olurum...
Örnek ver ona göre yorum yapayım ;)
Sende daha ayrınıtılı yorum yapaarsan sevinirim.
erkek iltifat ederse kendini net belli ettirirse ama bazende tavır koyup hiç muhattab olmazsa ve yine yanına kız gelip muhattab olursa elleri için bile iltifat edip çok güzel ellerin var derse ve buna gülerse o kız erkekten hoşlanıyormudur sana göre? mesela muhattab bile olmuyorum tavır koyuyorum soguk oluyorum kendisi muhattab oluyor. bigün gzlerinin içine 15-20 saniye baktım bişey anlatıyordu normal konuşurken saçmaladı saçmaladıgını anlayınca gülmeye başladı yemeğe sırayyle gidiyoruz o gitti geldi kusura bakma geç kaldım dedi yok ya aklımdan bile değildin dedim gülerek hadi canım hadi dedi filan (kız iş yerinden) 2 gün önce işe gitmedim sabahsı işe gittiğimde geçmiş olsun emrag abiye sordum rahatsızmışsın dedi evet hala öyleyim dedim niye geldin ozaman dedi vs sonra yanıma geldi bişi sordu bende ya yanına gelicemde iş çok filan dedim vs vs. devamıııı
mesela bu kızın kız kardeşide bizim iş yerinde çalışıyor iki defa bana ablası yanındayken güldü ama '''anlık'' ve benim görmediğimi sanıyordu birisinde yanımıza geldi benim rkamda dönük o sırada kafamı çeviredim onlar arkam dönük sanıyordu bir baktım kardeşi beni gülerek ablasına gösteriyordu diğerindede servisteyken bana gülüyordu ablasının yanında (şansa yakaladım ikisinide) sizce neden gülüyor olabilir?
ilk günden de denmez ki :D
vur kaç taktiği nasıl oluyo asfgjgsadass
demekki sıfırsın gözünde
Gerçelten sevmiyo olabilir
Nasil vurdugunu soylememissin:)
yakınlaşmak ne derece çözemedim gizlsinde
aynen öyle kardeşim
Ne yapmalıyım?
Vurduysa olabilir
aramasimi lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar