2 haftadır konuşuyoruz ve flörtün ötesine geçti ilişkimiz. İlk buluşmadan başladı güzel sözler söylemeye tam bu yüzden güven konusunda problem yaşıyorum. Beni ne kadar tanıyorsun dedigimde başta ben seni daha önce birkaç kere gördüm dedi. Aynı zamanda his var içimde olumlu bir his dedi.( bu arada 2 sene önce instadan iletişime geçmiş ben konuşmayı devam ettirmemişim)
Aşırı büyük sözler, iltifatlar, aşklar. Günün her dakikası yazıyor merak ediyor. Her ihtiyacıma koşuyor. Aşırı ilgili. Ama korkuyorum. Adil yıldırımın erkegin en sık söyledigi yalan seni seviyorum cümlesini hatırladıkça bu sefer ben inanmış gibi yapma haline büründüm. Hoşuma gidiyor ama tam olarak teslim olamıyorum sevmek için. Bu kadar hızlı sevilir mi gercekten?
Aşırı büyük sözler, iltifatlar, aşklar. Günün her dakikası yazıyor merak ediyor. Her ihtiyacıma koşuyor. Aşırı ilgili. Ama korkuyorum. Adil yıldırımın erkegin en sık söyledigi yalan seni seviyorum cümlesini hatırladıkça bu sefer ben inanmış gibi yapma haline büründüm. Hoşuma gidiyor ama tam olarak teslim olamıyorum sevmek için. Bu kadar hızlı sevilir mi gercekten?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cinsellik muhabbeti döndü mü hiç döndüyse ne derecede döndü ve sen mi konuyu açtın
Hayır hiç dönmedi. 5-6 defa görüstük. Sarılmaktan elime dokunmaktan bile kaçınıyor. Sadece 5 sn görebilmek icin bana sürekli jestler yapıyor.
O zaman uzun süredir sevgilisi olmadıgı için eleman da hasret kalmıs. Tecrübesiz. Genelde uzun süre ilişkisi olmayan erkek veya kız ona ilk gören karşı cinse aşık olur bu psikoloji böyledir. Valla sıkıntı iş. Neden şu yüzden sana çok bağlanacagı için ayrılmak istersen yıkılır
Her sey cok güzel ama ona inandıgımı söylesemde aslımda içimde bunu basaramadım. O zaman dedigine göre tam olarak onun da bana inanması gerekiyor dedigin sey için. Bende düsünmüstüm bunu
Tam olarak onun bana inanması lazım derken kardeşim? Anlamadım
Hayır kardeşim bu psikoloji böyle uzun süredir sevgilisi yoksa ona ilk yakınlık gösteren böyle sevgililik ışığı yakan hafif yakınlasan kadına onu hafif önemseyen kadına aşık olmus iste. Adam uzun süredir manitasız elizabeth. Normal yani. Biraz konusun sevemiyorsan cok uzatma onunda kalbi kırılmasın. Engelle her yerden hemen unutsun
Çok bağlanacagı için ayrılmak istersen yıkılır dediniz ya ondan dolayı öyle dedim. İlişkinin netliğinden ya da benim duygularımdan emin olmadığı için öyle olabilir. Çünkü ben acık acık söyledim duygular hemen olusmaz diye. O seni seviyorum diyor ama sadece teşekkür ediyorum şimdilik
Sevemiyorsam mı :) işin beni korkutan kısmı da o ya :) Benim içimi kıpır kıpır etti bilee
Hemen olusmaz da su an o kendi hayal dünyasında senin bir günaydın mesajını o kafasında evlilik seninle coluk cocuk hayalleri olarak süslüyor olabilir. Anladın mı ondan dedim senin oflaman bile onun için anlam su an :)))
Ne anlamda kıpır kıpır yani hayırdır bir şeyler hissettiğinden mi yoksa allam napcam yaa türünden bir kıpır kıpır mı yoksa bugün çol sogukta mı kaldın ondan kıpır kıpır mı
Hahahhahh ay cok iyisiniz😂 bi şeyler hissettiğimden yani her an onu görmek istiyorum bende onu özlüyorum aslımda onun olumlu his dedigi şey bende de oluştu 😄 Ama korkuyorum üzülmektrn olumsuz bir deneyimim var. Çok yalana inandım zamanında aynısını yasamak istemiyorum
Yani o eski ilişkindeki tongaya bir dah düşmemek için test edebilirsin. Eskisinde ne yaşadın bilmiyorum ama testlerini yap işte hızlı hızlı
Adil yıldırımın adının geçmesi sesi kulağımda çınladı😂
Gün boyu benim beynimin içinde 😂
Aşırı ilgiyle kontrol manyaklığını karıştırma. Narsistler love bombing yaparlar, toylar yaparlar ve sevgi açları yaparlar. Bunlar gerçek değildir. Ağırdan al, koz verme, tanı. Hatta bazen inceden damarına dokun sevgi nasıl bir sevgi izle :)
İnceden damarına nasıl dokuncam
Sinir olacağı şeylerle aşırıya kaçmadan dene. Kontrol etmesine izin verme mesela, giderken bir yere haber verme, telefonu açma çıldırıyor mu kontrol kaybettiğini düşünüyor mu izle.
Amacı başka da olabilir cinsellim vs. Ama yine de saglikli degil sevmek.
Haber vermemi istiyor. 2 kere unuttum biraz trip atma uyu var. Haber vermeden uyudum diye baya laf yedim gecen hafta. Merak etmis korkmus falan
İlk hafta ben bunu yapamam sürekli haber veremem dedim. Böyle olmaz istemiyorum tarzı konustum kaybetmekten korktu onu hissettim. Sonra tamam dedi. Ama sanırım bu benim sevdiğim bi seymis hoşuma gitti haber vermek sürekli ya da haber almak ben drvam ettirdim
Dene dediğimi ilişkinin başı henüz bir şey olmaz denemekten.
Sevgiye aç, sevip sevilmek isteyen bir arkadaş olabilir. Masumdur belki gerçekten mutlu olursunuz. Ama yine de temkinli ol :)
İnşallah ya :) Öyle oldugu kesin çünkü ilgi verdigi kadar istiyor da.. valla temkinli olmak istemiyor insan böyle bi duygu icindeyken ama bu kötü ruhlu insanlar yüzünden hepimiz manyak olduk
Canım keşke iyilik hüküm sürse sevip sevilsek, ama aşık olunca kaybımız çok ağır oluyor. Benim öyle oldu kaptırdım kendimi çok ağıra patladı. Sözlendim, öyle canım yandı ki. Temkinli olunca taniyorsun ama hep dua et hayirlisi diye.
Seni becermek istiyor
Yalancıdır.