Tanisali 3 gun ya oluyor ya olmuyor. Acildigi ilk gunden seni seviyorum demelere basladi.
Sen 1 günde beni ne kadar tanıdın da seviyorsun ya.
Böyle erkeklerde bir arıza aramalı miyiz?
Tipik erkekler işte ilk gün çok güzelsin ikinci günden galiba senden hoşlanıyorum üçüncü gün ölüyorum aşkından daha sonra sarhoş snapler atar sonra intahar edicem çabuk gel der veya olmadı çok kötüyüm lütfen gel sana ihtiyacım var der sonra ilk ciddi alırsın gidersin hiç bir şeyi yok daha sonra bunu tekrarlar gitmezsin hep terslersin en son gururuna yediremez o koca erkek gururu o zaten kezbanın teki tam bir kaşar havalarına girer yanına kızları alır çevrende dolanır kızlarla fotoğraf atıp altına sana göndermeli şeyler yazar sonra takmayınca sen çok pişmanım ayaklarıyla gelir çünkü zor erkeği oynadı ayağına gitmeni bekliyordu işte en son istemediğini ne zaman algılarsa beyni basarsa öyle defolup gider hayatından sülük gibi yapışan versiyonları falan da var tabi onları anlatmaya gerek bile yok
Basit erkek, boyle cumleleri agzina sakiz etmis erkek
bence öyle düşünme etrafındaki herşeye bir sevgi besleyebilirsin agaca dogaya ınsana hayvana yani seni sevdi diye sana bir sevgi besledi diye sana aşık olmus anlamına gelmiyo bunu okadar cok büyütme bence
2 ihtimal var ya sana daha öncden gizliden gizliye aşıktı ancak tanışa bildi ve hemen seni seviyorum dedi. ya da o cümleyi beyni ile kurmuyor
1. Değil çünkü ben okula yeni başladım. Bana da 2. si daha yakın geliyor
Cevap
10Cevap
Dilin kemiği yok herşeyi der gadasi
Ya benim de başıma böyle çok geldi manyaklar. Tanımadan etmeden aşığım ölüyorum diye kuduruyorlar. canım.
O tarz erkekler ya çok çabuk bağlanan cinsten ya da yalan söyleyen cinsten erkeklerdir.
Samimide olabilir öyle düşünme. Güzel ve tatlı bir kızsındır sevmiştir.
Minyon tipliyim
Bilemem okadar. Önemli olan arkadaşınız sizi beğendiği için bunu söylemekte isteyebilir. Önyargılı olma demek istiyorum sadece.
Ayran gönüllü işte herkese ayni şeyi der sikilir ayrılır ;-)
sevdiği için açılmış olmasın?
Ne kadar zamanda sevmiş olabilir? Onun oldugu okula yeni başladım
Bir anda etkilenmiş, aşık olmuş olabilir
Hiç samimi değiller.
ilk görüşte çarpıldı mı acaba 🙄
Uzak durmani tavsiye ederim
Nasıl bir güzelsen Adam sevmiş seni
Ay yok be. Çok güzel değilim oyle
Çok güzel değilim minyon tipliyim , çocuksu suratım var
Adgjhfyhf ne alaka
1 günde seven 1 ayda evlenir sjsjdjd
senı cabuk kapmak ıstııyor :D