Sevgilimi başka biriyle yazışırken yakaladım.

mail kutusu açık kalmıştı bildirlerinde bir evlilik sitesinde üye olduğunu görünce şok oldum ve o siteye giriş yaptım beyfendi orda kızlara mesaj atmış evlenmeyi düşünüyorum gibi mesajlar atmış ben şok oldum ve bunu kendisine söylediğimde pişkin pişkin bana karşı ilgisizsin ondan girdim tabiki bu yalan ve ayrıca ben üstüne gidince daha da çirkinleşti senden daha iyisini bulmak için girdim dedi sen kendini hint kumaşımı sandın dedi bende tamam bir daha arama beni dedim bitirdim 2 gündür arıyordu açmadım en son açtım seni seviyorum dedi sanki hiç birşey olmamış gibi bende kusura bakma karşında enayi yok dedim ben o cümleleri sinirden söyledim dedi can sıkıntısından sitedeydim dedi sana güvenmiyorum o yüzden ordaydım dedi saçma sapan bahaneler buldu bende ben artık sana güvenmem arama beni dedim böyle bir erkek için yorumunuz nedir? seven insan bunları yaparmı?
Güncellemeler
+1 yıl
beni arayıp sormuyor mesajla çok param gidiyor diyordu arada bir arıyordu ben mesaj atınca cevap vermiyordu yada arıyordu hemen .beni farklı tarifeye geçmekle zorluyordu bende şuan çalışmadgmdan geçemeyecegimi söyledim ama kendisi sürekli kendini maddiyatıyla övüyordu ama beni tarife degişkligne zorlayıcagına kendi degiştirmedi.ayrıca arkdaşlarla iftara gittim diye kıskançlık krizine girdi altında kötü şeyler aradı demekki kendi gibi sandı beni
Sevgilimi başka biriyle yazışırken yakaladım.