Kız başkasıyla yattı kalktı çok seyini yakaladım ayrılalı 2 ay oldu halen pesimi bırakmadı benden uzak durması lazım uzaklastiramiyorum akıl verin!
...
...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer numarani degistir face veya baska sosyal medya hesabin varsa ordan engelle ve sil. Gerekirse kendine ait yeni bir sosyal medya hesabi ac. medeni durumu sözlü yaz fotograf at kuzeninin elini tutarak filan. hem bence bununki piskopatliga gecti tedavi olmasi gerek
Hepsini yaptım sadece snapchat kullaniyorum, fake hesaplar acip yine takip ediyo mesaj atıyo 50 tane başka numaradan yazdı aradı numaramı değistirdim vodafone bayiisine gidip yine bulmus yapılacak herseyi denedim kurtulamadım en son bu uygulamayı buldum çözüm bulup yardım edecek birileri cikar diye ama farklı seyler düsünen birisi cıkmadı başka yollar gösterin lütfen
Bidakka ya Vodafone a giderek nasil senin numarani aliyor ya o nebicim sey öyle? Müsteri gizliligi yokmu? Polise ve savciliga basvuru yap bence senin bilgilerini verdikleri icin. Ha bide kiza zorunlu terapi filan versinler tekrar bir yere gittiginde onlarda Polise haber versinler kadini alip götürsün. Veya size baskalarinin bilgilerini veremeyiz kusura bakmayin desinler.
Estagfurullah hatasiz KUL olmaz. Bundan sonra gizli tutsunlar. Oyle bir talimat ver. Hem diger soylediklerimi dusundunmu
Kizin tedavi olmasi lazim.
Baska turlu kurtulamazsinn
Rica ederim tskler yardimim dokunduysa ne mutlu bana
instagram hesabim yok
Cevap
2Cevap
Sevgilin olduğunu söyle bence
kasardan kurtulamazsin yapisir durur
Iyice arsiz olmuslar..
Uzak durdur ma onu ifşalasan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar