Evlenmekten vazgeçmek üzereyim..

Bir erkek arkadaşım var. Aileler tanıştı anlaştı. Evlilik aşamasına geçtik yani. Ama son bir aydır acaba evlendiğimizde mutlu olur muyum diyorum çünkü pek çok yönden farklıyız. Ben daha çok ev kuşuyken o hızllı yaşamayı sever, dinine çok bağlıdır ben o kadar değilim, ben içki içerim o ağzına koymaz(artık). Giyim kuşam konusunda da bana çok ama çok karışıyor (açık giyinmediğim halde). Sürekli kavga da ediyoruz gerçi 10 dakika içinde barışıyoruz ama olsun. Bütün bunları düşündükçe aklıma lisede bir erkek arkadaşım vardı o geliyor. Ayrılan bendim bu arada ondan ve ayrıldığımızdan beri hala 3 ayda bir 6 ayda bir arıyor beni (yaklaşık 4 sene olduğu halde yüzümü görmeyeli). Eski erkek arkadaşımla görüşmek istiyorum aklımda kalmasın diye ve kafamdakileri tam oturtayım diye. Ama cesaretim yok ve kendimi erkek arkadaşımı aldatıyor gibi hissediyorum ki doğru da hissediyorum aslında. Aslında temelde kendimi yapmam gereken şeye ikna edemiyorum. Lütfen yardım edin düşünceleriniz neler? Ne yapayım ben şimdi?
Evlenmekten vazgeçmek üzereyim..