Neden hep çok güzel kızlardan hoşlanıyorum.

arkadaşlar çevremde tüm arkadaşlarım çevrede olan sıradan kızlara ne güzel aşık oluyorlar.onların aşık olduğu kızlardan etrafta çok.onlar olabiliyorlar.keşke bende onlar gibi kolay beğenebilsem..onlarım aşık oldukları evlendikleri kızlar gibi kızlar asla ve asla ilgimi çekmiyor..etkilendiğim kızlar hep çok güzel kızlar.öyle güzel kızlarda az oluyor..

ben neden normal kızları beğenemiyorum.çevrede onlardan çok çünkü..çok istiyorum normal bi kıza aşık olmayı beğenmeyi..

bu durumdan cidden çok rahatsız oluyorum...aşık olacak beğenecek sevgili olacak kız bulamıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar ben uzun zaman 5 yıldızlı otelde çalıştım.rus ve iskandinavlara hizmet eden bi otel.bunun etkisi var mı acaba diye düşünüyorum...her hafta binlerce farklı insan giriş çıkış yapıyor, muhattap oluyorsun...açıkcası ırk olarak aşırı estetik kızlar var aralarında...hep göre göre göz öyle mi alıştı...otelden öncede vardı otelden sonra iyice arttı..mesela ben erkeklerin normalde hayran oldukları türk tv .yıldızları, mankenler falan varya hiç güzel bulduğum hayran olduğım yok.
Güncellemeler
+1 yıl
neyse bu huyum yüzünden evde kaldım sayılır.ama elimde değil çok denedim.çirkin kızlara keşke aşık olabilsem diyorum.biraz çıkıyoruz kızla ha bi erkele cıkmısım ha onla...aşırı güzel bebek gibi kızlar hariç hiç ilgimi çekmiyor kızlar..gıcık oluyorum hatta huylarına falan filan.çok güzel yabancı kızlarla 1 kaç haftalık takılmalar dısında kayda değer bi ilişkim olmadı..
Neden hep çok güzel kızlardan hoşlanıyorum.