Güzellik & Bakım Güzel kadınları neden beğenmiyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Neden diye soruyorum bir de 😄her halde Ben daha farklı kişileri seviyorum Güzel kadınları neden beğenmiyorum? Cevapla Sevgi Soruları Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Tercih meselesi gadası 0 0 Yorumla
Kibarkiz7 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sana bisey sorcam knk bu soruda görüş paylaşanlardan bi kız beni engellemiş Allah Allah kim acaba bi ismini yazsana ben göremiyorum 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Simeday Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Haha derde bak ya beni de engellenmiş o kimse Yorumla Soran +1 yıl Gizliye almış kendini ne den Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Benide engellemiş Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Yoh daha neler 🤣 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl garip 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Biri var aklımda onu çok seviyorum ama. Benden çok büyük olmaz ki kendisi 64 yaşında ben 22 çok yanlış kişiyi sevdim, Duygularım bana mı oynuyor anlamıyorum.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tercih meselesi gadası
Sana bisey sorcam knk bu soruda görüş paylaşanlardan bi kız beni engellemiş Allah Allah kim acaba bi ismini yazsana ben göremiyorum
Simeday
Haha derde bak ya beni de engellenmiş o kimse
Gizliye almış kendini ne den
Benide engellemiş
Yoh daha neler 🤣
garip
Biri var aklımda onu çok seviyorum ama. Benden çok büyük olmaz ki kendisi 64 yaşında ben 22 çok yanlış kişiyi sevdim, Duygularım bana mı oynuyor anlamıyorum..