Açıköğretimin avantajları hergün fakulteye gitmek zorunda olmamak ve sınav tarihlerinin hafta sonuna gelmesi ve örgün eğitime denk sayılması ve ikinci bir üniversiteye imkan tanıması.
Dezavantajları ise özel sektör kapsamında biraz örgün eğitimi biterenlerde geri plan olarak düşünülmesi ve daha eksik bir öğrenim olarak görülmesi.
Sonuç:Eğer devlet işine odaklı düşünüyorsan örgün eğitimden avantajlı.Ama özel sektörde biraz yetersiz olarak görülüyor.00 Yorumla
eğer aynı bölümse bir fark olmaz .. örgün eğitimde devam zorunluluğu var .. bir işte çalışman daha zor olacaktır .. bence açıköğretime girip bitir.. ve mutlaka yabancı dil biliyorsan geliştir, bilmiyorsan öğren .. o kadar çok universite mezunu var ki artık okulu, diploması, ortalaması vb onemli değil .. ek olarak kendisine neler kattığı çok daha önemli ..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,9b cevap paylaştı. açıktan bitirmedim de açıktan gibi oldu, son sene 15 günde bir saat dersim vardı,ona da imza attırıyorduk, bitirme ödevi de vikipedia sağolsun, yediler kozmik şaşkınlar.
00 Yorumlayarısı örgün yarısı açıköğretim okudum...
evet soruları alalım :)02 Yorumla- +1 yıl
sence bir meslek lisesi mezunu için hangisi avantaj
Okula göre bölümüne göre ve ögretmene göre değişir bazı.. bazı Doç yoklama almıyorum ister girersin ister girmezsin bazıları alır takip eder devamsızlıktan bırakır... G
015 Yorumla- +1 yıl
ankara gazi / radyo-tv kesin görünüyor tercihlerimde direk geçiş yapacağım için önceliğim var ? bilgin var mı okul hakkında, çubuk kampüsü
- +1 yıl
tam adamına sormuşum :) ben zaten teknik bilgilere hakimim de istisnalar kaideyi bozmuyo sanırım
- +1 yıl
konularınızı biliyorum zaten bizim okulda radyo - tv ... okuyan abiler ablalar var okulumuzdan mezun bizim okulda gördüklerinin 3te 1ini görmediklerini söylüyor çoğu ve konular aynı
- +1 yıl
çalıştığım yerde 4 yıllık mezunlar var teknik masayı kullanmayı ben anlattım
- +1 yıl
haa birde burası lise değil her hocanın huyu farklıdır.. bazısı bilgi ister bazısı yorum bazıları kitap açtırmaz kendi anlatır anlattığından sorar onuda geçtim her hoca devamsızlık sorun değil demez... haa birde liseli her şeyi bildiğini sanır universiteli hiç bir şey bilmediğini bilir ögrenmeye çalışır.. Biz her şeyi biliyoruz ayaklarını geç
- +1 yıl
Sen teorik ve uygulama arasında dağlar kadar fark olduğunu galiba bilmiyorsun... Afedersin ama benim derste konuştuğum terimlerin hiç biri piyasada kullanılmıyo isimleri farklı :))) piyasa dili ile bilimsel dil arasında bile dağlar kadar fark var :)) Adam akıllı staj yapmamışlarsa bilmiyor olmaları normal...
- +1 yıl
nerelerde staj yaptığını öğrenebilir miyim, kısa bir cv alıyım
- +1 yıl
hem okuyorum hemde medya ajansında çalışıyorum grafiker olarak.. benim staj zamanıma daha var ama malatyada yerel bir televizyonda 1 ay kadar medya ajansının işlerini kovalamak için bulundum. bilimsel dil ile piyasanın farklı olduğunuda orada gördüm... bu senede universitemin Tv si çağırdı orada olacam büyük ihtimal bakalım neler olacak...
- +1 yıl
hakkında hayırlısı olsun. ama 2 senedir sektörde çalışıyorum okulumuzun stüdyosu , belgesel çekimleri , 1 devlet 2 özel radyo ... çeşitli görevler yaptım program yapımcılığı teknik koordinatörlük asistanlık . vs vs vs . jargondan haberdarım
- +1 yıl
4 yıldır o liseyi o modülleri boşa okutmadılar
Açık ögretimden uni bitirmek hiç bir işe yaramaz.. anca caka atarsın uni bitirdim die biriside tutar hangi uni der açık dersin güler geçer
05 Yorumla- +1 yıl
evet bu düşündürüyo beni de
- +1 yıl
hiç bi zaman bi diplomada açık öğretim die not düşmezler arkadaşım ve sorduklarındada söyleyebileceği bitek eskişehir anadolu var açık öğr. eklemene gerek yok ve inan bana boşa caka atmıyosun ben şuan öğretmenlik yapıyorum ;)
Zamanda sıkıntı olmuyorsa örgün eğitim. Zamanda sıkıntı varsa,açık öğretim. Her zaman elinde bir diploman olsun.
00 Yorumlaben aöf mezunuyum diploman olması dışında bi işe yarayacağını sanmıyorum ama özelde işletme okuyacağına açık öğretimde işletme okumak daha iyidir.
00 Yorumlahiçbir farkı olmuyor bölüme de bağlı ama işletme filansa açıktan oku hiç uğraşma
015 Yorumla- +1 yıl
radyo - tv
- +1 yıl
4 yıllık eğitimim var bu alanda kurslarla beraber ve çalışıyorumda
- +1 yıl
evet tek istediğim diploma
- +1 yıl
ailem istemiyo ya nasıl ikna ediceksem
- +1 yıl
illa örgünnnn
- +1 yıl
o zaman diyorum ki bende bu sene daha sıkı hazzırlanayım kendi alanım dışında bi bölümü adam akıllı 4 yıllık okuyum. bu sene geçiş hakkım için tercih yaptım
- +1 yıl
adli tıp ?
- +1 yıl
bende çok merak ediyorum ama nasıl olunuyo bilmiyorum :)
+1 yılYok ben oxford'dan mezunum..
02 Yorumla- +1 yıl
kendi dalganda takılmaya devam et
- +1 yıl
tabiki kendi dalgamla takılıcam...
+1 yılSEN NORMAL OKu
acıktan zor ve phalı oluo00 Yorumla
+1 yıldaha uzun sürer. bağlayıcılığı yok
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği