Not : Evet Bu Tamamen Bir Çekiştirme Sorusu
Ağzınıza Geleni Söyleyin bakalım gençler ;))
Ağzınıza Geleni Söyleyin bakalım gençler ;))
Odun olmaları
Yalan söylemeleri
Kişisel temizliğine dikkat etmemesi (özellikle ter kokması ve sarı dişler )
Paranoyak olmaları
Aşırı kısıtlamalar koymaya çalışmaları
Önüne gelenle yatıp evlenirken de bakire kız aramaları
Sakallı bıyıklı el kaide gibi gezmeleri
Kıro gibi giyinenmeleri
Aşırı ilgisiz ve umursamaz olmaları
Kendi işlerini kendileri halledememeleri
Gizli işler çevirmesi
Fenerbahçeli ve yengeç burcu olmaları
İnsanı aptal yerine koymaya çalışması
Başarısını kişiliğinin önüne koyup Kendilerini birşey sanmaları
En ihtiyacın olduğu an yanlız bırakmaları
Yolda kız gördüğünde laf atmaları
Her güzel gördükleri kıza asılmaları, yılışmaları, tavlamaya çalışmaları
Cinsellikten başka birşey düşünmemeleri
Mal olmaları
Öküz olmaları
Şimdilik aklıma gelenler... Devamı reklamlardan sonra..
Madem Odunuz Ormana Gitmek İçinmi yapıonuz O Makyajları kardesm .. Her Erkek Kıro Değil .. yda Kıro Olanlr veya Odun olanlar sdece Erkeklrde değl bn ckta kız gördm öyle :D .. Emin Ol giyinş tarzıma saç stilime önem veren biriym kmsede benim gbisini yapamaz..Ama Siz kızlarında en büyük sorunu ne biliomusn...?her Erkeği ayni sanmaları . Ama undmaki Bir Erkeğin kızlara ihtiyacı olduqu kadr Kızlarnda onlara Var..Aslnda Olaya Geniş Bakarsn Kızlarn birbirlerine bnzer dha çok özellikleri var erkklrdn ;)
Madem çekiştirme sorusu neden üstüne alındın bırak da çekiştirelim. Biz makyajı sizin için mi yapıyoruz? Okula giderken de yapıyorum, odamdayken de yaparım. Hiçbir erkek üzerine alınmasın efenim. Ben burda bir sürü özellik saydım hepsi bir erkeğe ait değil. Hepsi sizde genel olarak var demiyorum. Hoşuma gitmeyenleri yazdım.
Hepside alakasiz şeyler bari bazi erkekler deseydin
erkekler her istediklerini yapabileceklerini sanıyo . ben arkadaşlarımla çıkarım kızlarla konuşurum ne var arkadaşım sonuçta gibi bi ton şey ama kız yapınca kıyamet kopar. sen kendini ne sanıyosun da bu saatte dışarı çıkıyosun bi de bu kadar süslenmişsin. köpek gezdirmeye giderken de mi oje sürülüyo . facebook un dondurulacak benimkini kullanırsın . sadece kadınların olduğu spor salonuna gidilecek. ben arkadaşlarımla adaya gidiyorum haberin olsun. ama ben gidip arkadaşımda kalmak isteyince izin aldın mı sen benden . şimdi ben senin yaptıklarına ödül gibi seni oraya mı göndereyim. her gün romantik mi olunur canım çiçek de neymiş ne gerek var daha geçenlerde ben sana tişört almadım mı . ne gerek var sürprize vb... yazmakla anlatmakla bitmez bu erkek milleti.
sen de benim unuttuklarımı yazmışsın ben sadece aramızda geçen bi iki ufak konuşmayı yazdım daha neler var neler en önemlisi yalancılık bunu unutmuşum.
millet siz neyin kafasını yasıyonuzya bir türlü anlam veremiyorum iste böyle oldugunuz için hep gerilerdeyiz iç obcektif düsünemiyosunuz bayan olsun erkek olsun hepimiz esitiz hepimizin kusurları var sonuçta insanız yok bu böyle yok su söyle hiç kimse bu hayatta dört dörtlük deyildir herkez kendince kusursuz oldugunu sanabilir ama deyil herkez birilerine çamur atıp duruyor yok kızlar böyle söyle kızlarda yok erkekler böyle hep bir kusur arayısındayız erkek olmassa kadının yasamasının bir analmı olmaz kadın içinde geçerli bu ama biz birbirimizin kusurlarını sayalım duralım gerçekten çok yozlasmıs bir milletiz
Kişilik olarak herkes farklı olduğu için ben kendi kötü yanımı yazayım. Karşımdaki insanla kafa yapım uyuşuyorsa fazla değer veriyorum.
Cevap
2Cevap
erkekler :
*yolda tükürmeleri
*sivri burun kundura giymeleri
*her kelimesinden birinin amk olması
*yoldan her geçen kıza salya akıtmaları
kızlar :
*paris hilton havaları
olmasın bir zahmet.
Kızların çoğu anlayışsızdırlar. ve hiç insanı dinlemezler.
kızlara bak ne kadar uzun yazmışlar bir de erkeklere bak burdan sonucu cıkar :D:D:D
Erkeklerin kötü yani SEN. Kizlarin kötü yani ise BEN' IM.
erkeklerın rahat kızlarında pırpırıklı olması
Erkeğin göğsü yok kadının şeyi
bence kusur anlamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar