Erkekleri kızların gözünde bitiren davranışlar
Olaylar alışkanlıklar tutumlar ve kör olasica hurafeleri v.b
Bakalım en ilginç cevap kimden gelecek
Olaylar alışkanlıklar tutumlar ve kör olasica hurafeleri v.b
Bakalım en ilginç cevap kimden gelecek
Yere tükürmesi, her gördüğü kıza laf atması, artistlik taslaması, korkak olması, utangac olması (cünki kızlar utangac erkek sevmezler zaten utanılcak biri varsa o da kız olur erkekte utanırsa ohoo) gömleğin altına eşofman giymesi, diyelim tanımadığın bi erkek hemen sana selam naber benimle çıkarmısın yazdı gibilerinde, sokakta avaz avaz küfür etmesi, zibidi ve ezik olmasın yani kısaca ikisinin ortası olsun yoksa her türde soğurum
sen kendinede bakıyomusun peki o olmıycak bu olucak felan gibi kendi eksiklerinide yazarmısın her insanda var böyle şeyler...
pembe renk giymesi,beni kıskandırmaya çalışması, yere tükürmesi,ukala olması ve en önemlisi her lafa aq,mk gibi argolarla başlaması(benim yanımda tabiki konuşmamalı arkadaşlarının yanında dahi bu tür kelimeler kullanmamalı) bunlar ciddi derecede soğutur
sanırım yanında başka bir kızı övmek ondan daha üstünmüş gibi sözmek
Cevap
3Cevap
hiç gerek yokken erkek taslayarak kızı küçük düşürmek. Bir mekanda kızlarla yada arkadaşlarınla oturuyorsundur o sırada bi konu konuşuluyordur, buda gurur meselesi yapıp erkeklik taslıycak ya nasıl olmazmış olacak yapacaksın gibi konuşması
-Kiskandirmak için gözümün önünde bir kizla samimi davranislarda bulunmasi
-Ondan sogumam (saçma sapan konusuyorsa, baska kizlara yanimda sulaniyorsa)
-Yere tükürmesi.
soru takipte yanıtları bende merak ettim :))
parası olan erkek her zaman 100 adım öndedir
barzoların kıroların yanındaki sevgililerini karılarına gördükçe paranın açamıyacağı kapı yok diyorum
adam 2 kelimeyi bi araya getirip laf edemiyor ama işte para olunca kapatıyor hepsini.
Yanında yere tükür, bittin abi şansın yok.
sigara
bilmem istemeden tiksiniyorum
iyi
korkaklık
özgüven eksikliği yani. mesela biri omuz attığında gülüp geçenler var. sevgilisiyle yanyanayken başka erkekler kızın bacaklarına bakıyor ama çocuk korkak olduğu için hiç bir şey söyleyemiyor. bu tarz şeyler çok itici
abartılı olmadığı sürece evet daha cekici ve erkeksi geliyor :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar