bu gün bir sitede gördüm hakan ural sibelcandan olma kızını asansörde dudağından öperken çekmişler..tamam art niyet aramıyorumda..bir kız büyümüş yetişkin olmuş babasıyla dudaktan öpüşebilirmi? örf aadet bumu?siz nasıl yorumlarsınız
Cevabın nedir?
+1 yılYa biz cinsel alanda, kadın-erkek ilişkileri alanında çok geri kalmış, inanılmaz önyargıları olan bir toplumuz. O yüzden bu aile içi öpüşmeler Avrupa'da gayet normal karşılanırken, bizde sapıklık gibi algılanıyor. Yanaktan öpünce bir tepki alınmazken, dudaktan öpüşülünce lanetleniyor. Niyeyse dudaktan öpüşmeyi biz aşkla karı-koca olmayla falan özdeşleştirmişiz. Oscar töreninde Adrian Brody Halle Berry'yi öpüyor, adamlar gülüp geçiyor mesela. Benzeri bizde olsa kavga çıkar. Çocuğu geçtim, kediyi köpeği öpen, yüzünü yalatanlar var. Bunlar sevgi gösterilerinden başka bir şey değil ki, ille de aşk cinsellik aramak yersiz, hele hele ensestlik aramak tam bir delilik. Milletin işi gücü yok işte, Hakan Ural'la kızı sevişmiş, vay sapıklar diye dedikodu çıkartacaktır şimdi. Ne kadar da meraklı, kötü niyetli, dedikoducu, fitne fesat bir toplumuz yahu. Babayla kız anneyle oğlu öpüşüyorsa size batan ne ki? Ha ben çok meraklısı değilim, biz de ne küçükken ne de şimdi aile içinde dudaktan öpüşmedik, heveslisi de değiliz zaten, ama bana bir zararları yok, dolayısıyla herkesin kendi önüne bakması lazım. Milletin öpüşmesini böyle gündem yapmamalı, ülkede 50 milyon yoksul insan var, gündem bu yani, biz buna bakalım derim
45 Yorumla- +1 yıl
hah eksileyin bakalım, zaten düzgün bir şeyi desteklediğiniz nerde görüldü ki?
- +1 yıl
bunlar yolda gördüğü kıza ağzı salyalı bakan tipler, burda ahlak bekçiliğine soyunuyorlar
- +1 yıl
bir eksi daha gelmiş, gerçekten komik tipler var
En İyi Cevaplar
+1 yılHerkes olaya kendi penceresinden bakıyor ve yorumluyor.
Dikkatimi çeken konu aslında burada şu oldu, her kez olaya cinsel açıdan bakıyor neden acaba? Bu kadar mı cinsellik düşkünü olduk? Herkesin aklına neden bu tür sapık fikirler geliyor acaba?
O zaman şöyle bir şey söyleye bilir miyiz acaba; Bir baba ufak kızını kucağına oturtmuş ve resmini çekmiş, burada da bir cinsel anlam mı çıkarmak gerekiyor?
Ne Alaka diye cevapları duyar gibiyim.
Onlar baba kız olarak kendilerini çekmişler ama bizler olayı baba kız olayından alıp Enses olayına kadar getirmişiz.
Farkında mısınız bilmiyorum ama onlar ne maksatla yaparsa yapsın, Önemli olan bizim olayı nasıl algıladığımız. Sanırım biz bu olayın enses bir olay olmasını istediğimiz için böyle düşünüyor olamayız mı ?
Demek ki atalarımız evlatlarına sevgilerini belli etmeme, onlara mesafeli durma nedeni acaba bu nedenlerden dolayı mıydı ?
Onların ne maksatla yaptığı, bizim olayı nasıl gördüğümüz, Çok çelişkili bir yaşam biçimimiz mi var acaba ?31 Yorumla- +1 yıl
Abi çok iyi diyorsun da imla kılavuzunu parçaladın be. "her kez" değil herkes olacak, "enses" değil ensest olacak. Görüşlerine katılıyorum, yanlış anlama. İnsanlar algılamak istediği gibi algılar maalesef gerçek bu
hmmm. simdi ben ortaokula kadar annemi ve babami dudagindan optum. ortaokula basladigimda babam beni kenara cekti. sen artik genc kiz oldun. artik seni dudagindan opmeyecegim. uzulme kirilma. seni hala cok seviyorum dedi. bu bence ensest degildi. cunku cinsellikle bagdastiracak bir sey yoktu. aaa bir de boyle yapismazdik birbirimize. ufacik dokundururduk sadece. bunda resmen yapismislar birbirlerine. modernlik diyorsunuz da bakin filmelere hicbiri boyle yapismaz. ufacik buse kondurur. bir de sadece evden cikarken, eve girerken, uyuyacakken yapilirdi bizde. oyle asansorde degil. farki anlatabilmisimdir umarim.
60 Yorumla
- 06 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
66Cevap
+1 yılBir erkek öpüşürken gözlerini kapatıyorsa kesinlikle şehvetle öpüyordur.Hadi kız kendisini paris hilton yerine koymaya çalışan amerikan-türk arası birşey.Peki hakan altun ne ayak?Kız belki tv de gördü,arkadaşlarına özendi de etti böyle bi aptallık.Sen kaç yaşında aklı başında yılların playboyu Hakan Ural.Be eşek adam senin anan mı rus yoksa baban mı slav?Hangi milletin kültüründe var bu?Ya yok birde resmetmişler sosyal medyada paylaşmışlar.Gerçi Allahtan korkmayan demiş kuldan neden utansın?
Amma estim be :)82 Yorumla- +1 yıl
Agzina saglik!
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaba kız dediğin böyle olur link
öyle olmaz sanki sevgili gibi ayıp günah yuh40 Yorumla
+1 yılElbette olmaması gereken bir durum cunku kiz artik bir ergen.
Bebeklikte bu tarz baba kiz, anne cocuk arasinda geçmesi normalken, o yaşlarda bunu cocuğun normal görmesi, kızı psikolojik olarak Kotu etkiler.
Kiz yaptığının yanlis olduğunun farkında degil, baba da rahatsiz degil...
Amma velakin bu yapılan ikisinin ensest iliskisi oldugunu göstermez.20 YorumlaBende babama aşırı düşkünüm ve onu deli gibi seviyorum, o benim canım kanım, elimde olsa onu kalbimin içine gomerdim, gidip bende operim babamı dudagından, melissa içinde aynısı gecerli o kızın babası , ve birbirlerine cok duskunler, içiniz cok fesat insanları sapık yerime koymaya bayılıyorsunuz...
86 Yorumla- +1 yıl
yanaktan öpse bişey olmuyor, dudaktan öpse kıyamet kopuyor. Çok tuhaf
- +1 yıl
cataleya çok doğru katılıyorum bu sözüne.
+1 yılArkadaşlar tepkinizi haklı buluyorum, ben de tasvip etmiyorum bu durumu ama şöyle de bir gerçek var;
Ne baba olarak Hakan Ural, ne de kızı ensest bir ilişki yaşasa bunu bir de belgelendirmez.
Evet doğru bir davranış olmayabilir belki ama bir babayla kızının öpüşmesinde de cinsellik aramak ne kadar doğru bilmiyorum.
Günümüzde insanlar köpeklerinin dilini dudağını öpüyor, yadırgayacaksanız bunu yadırgayın bence...61 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. toplumumuz yüzünden ağır ithamlara sebep olabilecek bir durum olsa da art niyetli düşünmek saçma. araplarda elele yürüyor sokakta mesela,bana da çok ters geliyor iki erkeğin elele tutuşup yürümesi,ama onlarda arkadaşlığın simgesi,ne diyeceksin, alayı i*ne mi?
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıllinki yeni gördüm arkadaşlar kusura bakmayın ama bende oluşturduğu etki aynen şöyle :iki sevgilinin öpüşmesi gibi yani iğrenç benim rahmetlik babam sadece elini öptürürdü bayramlarda örflere ve adetlere ne oldu biz avrupada ya da bilmem nerede doğup büyümedik ki .banane medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavardan geçiniz ensest gibi bir etki bırakıyor ve öyle görünüyor nokta .
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöpecek başka yer mi bulamadı arkadaşş.tamam baba-kız olabilirler, birbirlerine çok düşkün de olabilirler ama sevgimizi gösterirken biraz dikkatli olmamız lazım.sonuçta karşısındaki 5 yaşındaki çocuk değil kocaman genç kız..bunu normal karşılayanlarada şaşıyorum,Allah aşkına kaçınız babanızla dudaklarından öpüşüyosunuz yaa.oldu gögüslerinide ellesin,bacaklarını falanda okşasın seviyo nede olsa kızı ya.
47 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılöyle o da bi sevme biçimi değil mi ?
- +1 yıl
babanı yanagından opuyorsun sorun olmuyor ayrıca orada sevgililer gibi delilerce opusmuyorlar sadece opucuk var, ortada cinselliği cagırıstıran birsey yok bacak oksamak gogus ellemek cinsellik cagırıstırır, ayrıca sibel can bile baba kız onlar gayet normal demiş bende oyle dusunuyorum sokakta utanmadan opusup sevişen ünlüleri gormektense baba kızın sevgisini simgeleyen bu fotoyu gormek isterim ben...
Cevap sahibi+1 yılbu bize terk arkadaşım..bacak.gögüs cinsellik çağrıştıyorsa öpüşmekte cinsellik çağrıştırır.sevgisini başka şekilde de gösterebilir.ha senin mezhebin genişse orasını bilemem.
Cevap sahibi+1 yılbakıyorumda senle ters düşen herkese saldırmışsın..fotoğraftakiler kendilerini bu kadar savunmuyorlar.miden genişse fikrini söyle geç ona buna saldırma,herkes senin gibi düşünmek zorunda değil.
Cevap sahibi+1 yılsenin gibi mezhebi geniş bir or...u olmaktansa yobaz olmayı tercih ederim.mücadele hırsınız yok.çünkü düşünceleriniz hastalıklı...
+1 yılRumenler de çocuklarını dudaklarından öpüyor. Gerçi benim gördüklerim 5-6 yaşındaki çocuklardı, kazık kadar kızını öpen görmedim. Slav ebeveynlerin de çocuklarını öptüğünü gördüm.
O kadar yanlış bir şey değil bence. Ben çocuğumu dudağından öpmem ama öpene de bir şey demem. Abartılacak bir şey değil.10 Yorumla
+1 yılKürtaj olmak yasaklanmalımııııııııııııııııııııııııııııı
yasaklanmamalımıııııııııııııııııııııııııııııııııııı, bu soruyu ilk zamanlar günde 20 defa soruluyordu, soruları görmesine rağmen yinede soruluyordu, şimdiki meselede öyle, dünden 10 kiişi sordu aynı soruyu, ehhh daha 10 15 gün sürer ee napalım mecbur görecez artık, yada bu soruyu sormaktan bıkmalarını bekliyecez.11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. ensest olan bi ilişkiyi böyle belgelemezlerdi. bunların ki fazla modernlik türk örf ve adetlerinin alışık olmadığı yabancılarda gördüğümüz ama ensestlikle alakası olmayan bir durum diye düşünüyorum
43 Yorumlasaçma,gereksiz,dangalakça bişey...bi kere uzmanlar bile bu konuda olumsuz düşünüyorlar.
sevgisini gösterecek başka şekil mi yok allasen!20 YorumlaHakan Ural kızıyla öpüşür melisada bunu resmeder utanmayıp sosyal ağda paylaşır.Annesi normal karşılar.Bunlardaki mezhep bizi aşar beyler.
102 Yorumla- +1 yıl
Erdem nede olsa kızı suizanda bulunmayalım. Ama hoş değil tabi bizim ahlak yapımıza ters
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSabah gördüm ama masumca olmadığına kanaat getirdim.Şehvetle öpüyor izlenimi verdi.Kız reşit olmuş ...Amann yaa banane yaa banane insanlar tırlatmış bunu konuşmak bana düşmez..Poff
50 Yorumla
+1 yılEğer çağdaşlık buysa,babamın bir maganda olmasını tercih ederim.
40 Yorumlaya milletin işi gücü yok milleti eleştiriyor.Banane sonuçta beni ilgilendirmez.Yani yetişme tarzıyla alakalı bi şey doğal olarak da karşılayabiliriz bir bakıma.Hem ya asıl eleştirenlere kızıyorum gidin bari bi hobi bulun oyalanacak.Şu ünlülerin hayatları çok değerli gibi gösteriliyor ya ne desem bilemedim
00 Yorumla
+1 yılBöle örf adetmi olur bunun adı genişlik o kadar baştan aşağı saçmalık..
30 Yorumla
+1 yıl10 Yorumla
+1 yıleğer ens maksatla şeytanca soruyorsan bilki yanlış yoldasın güzelim. birbirine yabancı olan herkes nikasız olduğu sürece herkes haram. hele atmış olduğun link haramlarında ötesinde.lanet,e yakın bir durum.
00 Yorumla
+1 yıldu bakalım belki yarın da baska bi pozisyonda görürüz... bu ne saçmalıktır ya!.. marjinallikte biyere kadar.. bu kadar avrupa özentisi olacagımıza biraz da etnik kökenimize değer verelim.. giderek yozlaşıyoruz.. çok yazık!
41 Yorumla
+1 yılbazı ebevynler, akrabalar çocuk ve bebeklerini dudaktan öpüyorlar, çok yanlış bir uygulama. bu da onun büyümüş hali. işte böyle yanlışlıklar ortaya çıkar.
20 Yorumlabence çok nahoş bir görüntü bildiğin öpüşmek gibi hoşlanmadım resimden.. yoksa baba kızı öper bunda bişe yok bence.. ama resim çok itici geldi bana bir çok insana geldiği gibi...
20 Yorumla
+1 yılUzmana katıldım:) Ensest düşüncelere bile yol açabilir.Ebeveynin bilinci yerindedir yaptığından etkilenmeyebilir ama çocuk için öyle değil.
31 Yorumla- +1 yıl
kedi +++ :))))
Siz hiç oğlunun yada kızının dudağından öpen anne yada baba görmediniz mi ? belki melisa nın bu resmi sosyal ağda paylaşması yanlıştır ama adamın gözünde kızı hala bebeğidir belki ?
05 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı. yetişme tarzıyla alakalı rus gibi ulkelerde cok yakın arkadaslar bıle selamlasırken dudağından opuyor aile içinde de oyle
10 Yorumlaküçükken öperdi bazen ama şimdilerde öpmüyor ya beni sevimli bulmuyor(ki olası) ya da gerçekten bu yaşta babayla öpüşülmüyor.
10 Yorumlasadece gündeme gelmek için bu ülkede insanların yapmıyacağı şey yok. o kadar diyorum ...
20 YorumlaOhooo bu nedir böyle?..dünya nereye gidiyor yahu? o_O.
32 Yorumla
+1 yılhani sonuçta kendi küçük kızı sorun yok doğduğu zamanı altına bez bağadıkları dönemdede öpüyodu. ama sorunlar olabilir ileride uzmanlarında haklılık payı var.
10 Yorumla
+1 yılensestlik ağzıma almaktan bile nefret ettiğim bi laf.filmlerde görüyoruz.babalarını genelde dudaklarında öpüyo kızları.ben yapmam ama sonuça herkesin ilişkisi bizim seviyemizde olcak değil.
10 YorumlaHerkesin kendi hayatı kendi terchi ama sevgiyi ifade ediş tarzı bu olmamalı bence. Fazla sevgi değil fazla rahatlık sonucu ortaya çıkan bi kare bana kalırsa.
00 Yorumlabence olabilir onun biricik yavrusu babası ne var bunda abartıyolar ya be bu ne cins insanlar var
00 YorumlaYanlış bir davranış tarzı olduğunu düşünüveriyorum...
10 Yorumla
+1 yılBu nasıl şey olur mu ya.İğrenç bir durum.Alnından öpsün,yanağından öpsün.Dudak olmaz.Ensest midir nedir?
10 Yorumla
+1 yılyok artık yaa ben utandım yani bunlarda hiç utanma yok bide herkese gösteriyolar. kızının hayatıyla oynuyo başka bişey değil
12 Yorumla
+1 yılo anda zaten 2 tarafta uyarılıyor cinsel yönden, ensestlikten başka bişi değil...
yuh demekte fayda etmiyor, vallla kıyamet yakın, nette ensest doldu taştı zaten.10 Yorumlabunlar ünlü ne yapsakta manşet olsak derdindeler :))
abartılacak bişey yok yani...10 Yorumla
+1 yılanlaşılan artık halkımız freud u daha yakından tanıyacak
10 Yorumla
+1 yılbence masum olacak yaşı geçmiş ...
ayriyeten asansör mekan ?24 Yorumla- +1 yıl
aynen
- +1 yıl
senin içinde Ace ile yıkanmış mis miss
babası ve kızı alt tarafı opmus kızını bence gayet normal...
12 Yorumla
+1 yılseninle ben öpüşsek normal olurdu da, bu biraz anormal olmuş :))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇüşş diyorum başka bişey demiorum ya bu benim annemi dudaktan öpmem gibi iğrenç bişey.
10 Yorumlane masumu ya adam kzını yemiş resmen baksana nasıl sömürmüş dudaklarını eğerki öyle öperken penisi hareketlenmmediyse bende adam değilim
21 Yorumlanormal değil ya baba kız anne oğlan çok saçmaaa kardeş kardeşede saçma olur ama yabancılar öpüşebilirr
00 YorumlaOlm baba bu. İskender yerken yoğurt bulaşır bıyıklarını. Hiç mi akla gelmez babanın o hali? Nasıl öpersin dudişten :((
10 YorumlaEnses zaten olamaz, yok enses diye bir şey, ensesttir o :D Ama bence bu ensest bir durum değil.
00 Yorumla
+1 yılbaba - kızz töbe ya ne gnlere kaldık nrmal degıl bence
10 Yorumlaverdiğin linkte baba kız öpüşüyor. Ensestçi pislk seni kınıyorm :D
00 Yorumlane var yaa sevdiğindendir .benim babamda öptürmez yanaktan bile kaçar öyle bir tip
10 YorumlaEnsest olması icin ensesinden öpmesi gerekmiyormuu bunlar dudak dudağa opusmus bence bu duruma dudast olmalı siz bence sacmaliyorsunuz
10 Yorumla
+1 yılbence masum bir öpücük..benim de kızım olsa ben de aynen öperim..ne var bunda
10 Yorumla
+1 yılbatılı gibi yaşamak dedikleri bu işte. isteyen alsın
10 Yorumlayuh diyelim sadece.hem nerden belli kızı olduğu belki başkasıdır.magazincilerr yalanı çok sever
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılahlaksız bunlar, gidip annesiyle de öpüşsün, tövbe estafurullah
10 Yorumla Beyler son model klimadan bağlanıyorum. Resimde ne var?
01 Yorumla
+1 yılyapma allah aşkına günahtır ya ben annemi dudağından öpeerim ne şimdi biz ensestmiyiz alla alla
00 Yorumlaabartılmıyor kim ne diyorsa haklı bu video için.
20 YorumlaBence ,kucukken hadı neysede bellı bı yastan sonra kızını opmesi Kesinlıkle garıp ..
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. Genişliğin de bu kadarına pes...
21 YorumlaYarın baba-kız sevişmeyi de normal görürler.
41 Yorumla- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem