Hep gezerdik tozardik hediyeler alirdim sahip çıkardım. Aramız çok iyiydi. Kardeşlerine sahip çıkardım. Yanaktan öper isirirdim. O benim aklıma girdi hep geceleri seni seviyorum mesajı atardi. Kalbimde sana karşı birsey var ömür boyu tutamam felan dedi. Bende dudagindan öptüm. 1 gun sonra para istedi, hastane için seni ben goturcem diye ısrar ettim. Tamam yarın gideriZ dedi. Yarın oldu ışteyim dedi meğer ise hiç gitmemiş. Bunu söyleyince bunları yazdı.
Yukardaki kankasi engelimi kaldırmış o kaldirtmistir. Neden sizce?
Evet. Yoksa optukten sonra normal konuşuyorduk ilk anda tepki vermedi. Mesaj attı bu konuyu konusucaz tamam dedim. 1 gun sonra para istedi. Neyse ben yazmasam buna koyar mi yazmam zaten. Birde kiz arkadasimla bowlinge gittim video çekip faceye attim. Onla hep giderdik koyar mi?
Ya abla yanaktan operdim hatta isir beni dedi. Hatta o beni isiricakti yzumu çektim mememi isirdi utandi. Normal konuşuyorduk optukten sonra para istedi ışte. Ben goturcem seni diyince kudurdu. Önceden ayakkabı elbise çanta etek aldım. Kardeşlerine fondeten pantolon felan çok sahip çıkardım çok hep gezdirirdim nereye isterse. Kankasina neden engeli kaldirtmistir?
Şaka yapıyorum kardeşim ama o seni hak etmediyse sende ona kalitenden ödün verme her zaman agırdan al pişman olacak yalnız çokta yüzsüzmüş sen ona o kadar şey yapmışsın bir kerede silip atmış
Daha önceden tartışma bile yaşamadık. Kardeşine ıngilizce bile ogretirdim. Öbür kiz kardeşi abi fondetenim yok dedi. Ne istersen al. Yanimda diyordum. Benim gibi erkek varsa kendime ayarlicam ☺☺
Ya kafamı karistiyor. Kankasinin ablasının 2 facesi vardı birinden engellemişti öbürünü kapattı. Şimdi açmış hala ekliyim. Kusura bakma pusudayim tekmeyi vurmak için o hazzı yaşamam lazım ☺
En İyi Cevaplar