'İşte Benim Stilim', yeni jürisi ile basının karşısına geçti. İvana Sert ve Nur Yerlitaş'ın selamlaşması dikkat çekti. Yakın arkadaşı İvana Sert’i dudaklarından öpen Yerlitaş, “Biz İvana’mla böyle selamlaşırız” açıklamasını yaptı.
Bunu normal olarak göreceklere sorum şu. Aynı şeyi Acun Ilıcalı ve Murat Boz yapsa ne düşünürdünüz? Teşekkürler.
Nur Yerlitaş ve İvana Sert dudaktan öpüştü. Bu nasıl bir selamlaşmadır?
Ay bir ülkede vardı galiba öpüşerek selamlaşıyorlardı. Rusya mıydı acaba tam bilemedim. Erkek erkeğe bile dudaktan öpüşüyorlardı. Bana göre tabiki saçma bir selamlaşma durumu. Yanağından öpsün dudak neden. ya da durduk yere birini erkeği ya da kadını dudağından öpeyim selamlaşma diye. Bu öpüşme kişilere özel bir durumdur.
Marjinal takılıp reklam yapacak aklınca ama geneli sapkın zaten bunların. İnsanda her türlü istek sapkınlık olabilir o ayrı mesele ama insanların önünde reklamını yapmakta olayın bayrak taşıyıcılığını yapmak oluyor... Normal görmüyorum, tasvipte etmiyorum...
ben yapmam çok tiksinç bence ama özellikle yabancılarda anne-çocuk yakın arkadaşlar arasında bu yapılıyor hani kültür farkı. nur yerlitaş uzun süre fransada mı ne yaşamış ivana zaten gevur onlara normal gelse de bana tiksinç geliyor gene de saygı duyarım ne diyim
nur yerlitas mı o ya şu youtube'ta at gibi kişneyerek şarki söyleyen karı var ya ona benzettim. neyse en azından o hatun ile öpüşmemiş ivana sert icin normal rus degil mi zaten kendisi
Rus lardan ornek almışlar ula rusyadan gelip burda birisini dudaktan öpmeye çalışsa linç ederler bunlar yapınca da moda falan oluyor hey gidi heyy kıyamet alametleri
Micheal Jackson sandım ilk bakışta başlığı okumadan hatta halada nur yerlitaşa benzerliğini göremedim herhalde kamera açısından ve nurun stilinden dolayı olabilir. Yanlışlıkla olmadıysa aralarında ilişki var herhalde.
İvana Sert nereliydi tam bilmiyorum ama Rusya taraflarında böyle selamlaşmakta bir kusur görülmüyo yani İvana Sert'in yaptığı hareket onun kültüründe normal
marjinal olalım derken maskara olan insanlar bunlar. duruşuyla karakteriyle zekasıyla fark yaratamayan napacak farklı olmak için saçmalayıp maskara olucak.
Kamera önünde yaptılar da noldu? Namusun mu kirlendi? Dilli dudaklı öpüşme sahneleri dönüyor şimdilerde dizilerde. Onları izlerken iyi hoş da, iki kadın birbirinin dudağına ucundan öpücük kondurmuş diye "Hop, Burası Türkiye".
yahu bu tür filmleri dizileri isteyen açıyor kanalı izliyor. Bak buradaki farkı anlayabiliyorsun umarım? İsteyen tercih eden bulur izler çok kolay. Ama sen herkesin göreceği yayın organlarının kameralarının olduğu bir yerde bunu yapıyorsan olmaz. Niye kendi fikrinizi en doğruymuş gibi dikte etmeye çalışıyorsunuz?
Dikte etmeye çalışmıyorum. Herkesin özgür olduğunu, istediğini yapabileceğini, kimseyi ilgilendirmediğini anlatmaya çalışıyorum. İvana kamera önünde sevgilisiyle öpüşseydi bunu tuhaf karşılamayacaktınız. Sadece söz konusu iki kadın diye bu tepkiyi veriyorsunuz. Bana deseniz ki kamera önünde hiç bir şekilde öpüşülmesin o zaman eyvallah. Ayrıca evine gitsin ne halt yerse yesin diyecek bir durum yok ortada. Sadece arkadaş olan, iki heteroseksüel kadın ikisi de.
yoo bana erkek-erkek erkek-kız ya da kız-kız hepsinin kameralara aracılığı ile milyonların önünde yapılması saçma geliyor. Haber oldu diye paylaştım zaten bunu. Bakın bunu görme tercihi bize bırakılmıyor farkındaysanız? Herkesin göreceği bile bile yapılıyor bu.
Size ne arkadaşım isterlerse öpüşürler , isterlerse totolarını öperler. Başka işiniz yok mu sizin insanların ne yaptıklarıyla uğraşıyorsunuz. Memleket alev yeri , halkın umurunda değil
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
MAgazin kategorisini takip etme o zaman kardeş sende? Nasıl fikir? iyi dimi :)
Size ne herkez istediğini yapar bunların hayatı sizin veya benim değil rezillikse onların rezilliği kimse kimsenin hayatına burnunu sokamaz
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
tamam senin hayatına karışamayız sen kalkıp tüm Türkiye'nin gözü önünde kız kıza öpüşür müsün? Öpüşmek zorunda mısın ya da . Bütün magazincilerin önünde yaparsan tüm Türkiyeyi ilgilendirir bu durum.
Anormal bir durum göremiyorum. Sorunu çok mantıklı diye düşünerek sormuşsun sanırım ama komik ve absürt😂 Zira insanların karakterleri farklıdır, biri yaptığında şaşırmazsın biri yaptığında şaşırırsın. Soruyu çok düşündün mü zeki çocuk?😂
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bundan sonra soru sormadan önce size danışırım sayın ''isimsiz yalnız sığır çobanı''. (nickinizin Türkçe karşılığı bu.)
Bayım mesela. Ülkemizin başındaki sorunlara daha çok odaklanın. Ne bileyim hergün dışarı çıktıgınızda acaba kapının önüne hayvanlar için bir kap su ve mama koydummu diye düşünün bunu dert edinin kendinize. ya da bu soğuk havalarda gerçekten durumu olmayan insanlara nasıl yardım ede bilirim diye dert edinin. En basidinden aile içinizde saglık veya daha farklı durumlar varsa bunu dert edinin. Diğer herkesi bırakın. Her koyun kendi bacagından asılır. Kimse günah işledi diye sen sorumlu tutulmayacaksın ya da ben sorumlu tutulmayacam. O yüzden bırakın herkes kendi bildiğini okusun.
bunları dert etmediğimi düşünmediğimi neye dayanarak söylüyorsun? Beni tanıyor musun? Aynı yerde mi yaşıyoruz? sizin gibilerin şu '' daha büyük dertlerimiz var önce onları takın kafanıza'' düşüncesi yüzünden hiçbir b. k çözemeyiz biz. Soru sorulmuş sen vazifeni yap cevap vericeksen ver vermeyeceksen soru sorma uza.
En İyi Cevaplar