AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
farklı olmaya çalışırken rezil oluyorlar
Yok bunu normal gorennnn kesinnnn lez
Modernleşme adı altında ucubelesme
RTÜK ne yapıyor acaba sormak lazım...
Lez lik belirtileri. ...
Millette ne mide var be :/
Reklam kokan hareketlerde bugün 😒
Millet sapıtmış yaw bu ne Allah aşkına
Acun v murat😂😂😂 hayali bile midemi bulandirdi
İğrenç hele nur yerlitaşla 😂
Böyle bir selamlaşma şekli yok
Montaj bu montaj ! Ha gördük montajı
Hmmm demek yeni moda bu.
E bunu bazı insanlar yapıyor zaten. Kankalar falan .
Kanka olak mi
örneğimdeki gibi acun ile murat boz öpüşse ne var bunda mı diyecektiniz?
@dembaba57 hahahahah
Her yerden prim kapma çabaları. ddddd
@dembaba57 öncelikle hoşt.
Ayrıca, beni ilgilendirmiyor kimin ne yaptığı, ben sadece böyleleri zaten var dedim. Saldırmaya saçmalamaya yer arıyorsunuz.
midem bulandi
pislikler
Hiç hazetmediğim iki insan
Cidden midem bulandı ak
hadi ivanayı anlarım gavur da yerlitaşa bak sen :d
Yerlitaşlılığı falan kalmamış bunun. İvananın elinden ekmek yemiş heralde onun gibi olmuş baksana
Beverly hills selamlasması 😂
dusunmek bile zararlı :)
Amaç dikkat çekmek ve reyting
Batıda dudaktan öpüşme yaygın
Allah cezanizi vermesin ya nasıl selamlaşma bu🙈
Ratıng halkına yakışan yapılmış ;)
ruslarda selamlaşma öyledir kardeş selam öpüşerek oluyor
Herkes aynı şeyi tutturmuş yahu kaç sene yaşadınız sağdan soldan duyduklarınızı kanıtmış gibi anlatıyorsunuz ya :D
gerçekten öyle
Olabilr. Bizde kiz arkadaslarmla oyle selamlasiyorz. Hep bir sapiklik aramayin
babanız da erkek kuzenleriyle böyle selamlaşıyor o zaman sizin. Normal karşılarsınız dimi böyle bir şey olsa?
Herkesin kendi tercihi. Isteyn istedigi sekilde selamlasabilir, opusebilir kime ne.
Midem bulandı
Murat Acun örneği çok iyi ya 😂😂😂😂😂
örneği verdikten sonra hayal bile edemedim nasıl bir pislik varsa içimde :)
Baktılar adamlardan fayda yok
Gülücük gülücük
Normal falan görmüyorum😁😁
Rus erkekler de yapıyor bunu. Bu kadınların yapması beni etkilemez. İsteyen yapar
Şehir efsanesi oğlum bu. Duyduklarınla bilgi sahibiymiş gibi yapma komik oluyor :)
Oğlum mu?
Hiç Rusyada yaşayan arkadaşın olmadığı belli. Üniversitede hem Rus hem de Rusyada yaşayan birçok arkadaşım vardı çoğu bunun doğru olduğunu söyledi.
Bana Putin'in biriyle dudaktan öpüştüğü bir resim gönder. Orda arkadaşlarım var onlar söyledi ne güzel bir kanıt :D Ya hadi işine git canm benim.
Putinden bana ne kardeşim. Herkes yapıyor mu dedim ben ayrıca. İyice oku yazdıklarımı.
30yaşında olup da konuşmasını bilmeyenlerle işim olmaz.
Hem Rusya da öpüşen yoksa da hangi erkek öpüşürse öpüşsün beni rahatsız etmiyorum. Gay değilim biseks değilim. İsteyen istediğini yapar kardeşim. Size uymayın bişeyi yargılamaktan kötülemekten vazgeçin artık
o zaman taciz tecavüzde sana uymuyordur büyük ihtimalle. Edeni yargılamıyor musun kendince? o zaman sana uymuyorsa niye kötülüyorsun bırak tecavüz etsin adam senin mantık bu mu?
Okuduğunu anlamama konusunda efsanesin. Tecavüzü tacizi savunduğumu veya ses çıkarmadığımı nereden çıkarıyorsun. Adı üstünde zorla yapılan bir şey vardır tecavüz ve tacizde. Burada aklı başında biri 40 diğeri 60 yaşında iki kadın merhaba anlamında öpüşmüş dudaktan belki abir veya iki saniye. Bu sana ters olabilir ama yargılama diyorum. Anladın mı?
Bu 2 kadına kimse zorla bişey yapmamış yaptırmamış.
Taciz ve tecavüzde rızayla yapılan bişey değildir. Rıza olursa sevişme-birlikte olma olur.
burada okuyucuya var taciz tecavüz bastı mı şimdi kafan? sen hala normal görmeye devam et
Senin kafan anlamiyor. Bu fotoyu alip siteye koyam soruyu soran sensin, Gelip ben koymadim haberi gordugum halde. Rahatsiz olursan okumazsin veya tvde sevmedigin program oldugunda cevirirsin bu kadar basit. Goren bu iki kadin senin yan komsun ve apartman girisinde opusmus.
Sana ters gelebilir eyvallah buna bisey demiyorum ama sana ters diye de insanlari yadirgama diyorum. Sence bu cok zor bisey mi, birini yadirgamamak, Bu haberi buraya koymasan belki siteye girenlerin yuzde doksani bu olaydan haberdar olmayacakti, Sen bunu soru olarak siteye koyarak milletin. haberdar olmasini sagladin. Bu olayi gerceklestirenler kadsr olmasa da senin de kabahatin var burada.
bu kadınlar da kameralar önünde kasten öpüşmese bunlar olmayacaktı dimi apartmanlarında evlerinde öpüşselerdi sıkıntı olmayacaktı. Bak senin açından değerlendiriyorum olayları :) Bu haber olursa bende burada sorarım arkadaş. Magazin kategorisini takip etme daha önemli şeylere kulak as o zaman.
Sitede her kategori açık bende. Bu haberi sen taşımasan da ben daha önce gördüm internette zaten.
Resmen edepsizlik
Saçmalık ya
İğrenç öğkk
ıyyk.
Keşke İvana Nur yerine başkasını öpseydi
İggggreeennnncccccc
kızlarda ayıp değil normal
saçmalık
Özentiler :-)
şehvet kokusu alıyorum :))
Mide bulandırıcı
Ne var bizde kiz arkadaslarimla dudaktan operiz birbirimizi
sizin erkek arkadaşlarda dudaktan öpüyordur birbirlerini o zaman.
Bence çok tatlılar 🙈
opussunler nolcak jsnxjsj
Yani ikisi istemiş eşcinseller doğal bişi 😊
Eşcinsellik pardon.
mıllet kafayı yemiş ya
gereksiz bir hareket
Normal bir durum değil.
farklı olacaz diye yaptıklarına bak tey Allahm ya
Eyvahlar olsun!
tövbe estağfurullah
Iğrenç 😱
İğrenç ya