Çoğu insan bana kızlar kendilerini umursamayan erkeklerden hoşlanır diyordu. Ama geçen gün biri bana "aynı şeyi uyguladım, kız gitti başka biriyle evlendi, 3 çocuğu var" dedi.
Şimdi ben ne yapmalıyım?
Şimdi ben ne yapmalıyım?
olur mu kızlar umursayan erkekten hoşlanır asıl ama fazla sıkmamak kaydıyla.normal bi umursama kesinlikle olmalı.seviyorsan seviyorum diyeceksin ,bi tarafı kalkar diye söylememzlik yapmayacaksın ,kimi kaçamaklar olsa da aradığında cevap vereceksin ama kimi zamanda (nadir)aa duymadım diyeceksin ki heyecan katsın aşka.umursamazsan kız başkasına gider haberin olsun.tabii kız arkadaşın da seni umursayacak :))
Kıza "seni seviyorum" dedim, ama tanımadığı birine evet demesini beklemek biraz insafsızlık olur :(
bence bi yandan dogru bi yandan sacma.. Hayatinin Insaninda öyle degil iste. Bende normal sartlarda hep umursamayan bir erkek falan istiyordum ilk baslarda. AMa öyle degil, dogru insani bulunca hic birseye gerek yok.. O yüzden bunlar fasa fiso. olursa olur olmazsa olmaz yani. Kari kiz milletini anlamak cok zor.. Sonucta onlarda yani biz ne istedigimizi bilmiyoruz
evet kızlar umursamazlardan hoşlanır ama sen sadece umursamaz olup kızın sana gelip teklif edeceğini beklersen daha çok beklersin.umursamaz olup kız tavlanır daha sonra kıza açılınır.açılmazsan başka biri gelip kapar kızı seninkide böyle bişey galiba...
Ben kıza onu sevdiğimi söyledim ama ondan net bir cevap alamadım. Şimdi bana onu hiç düşünme, umursama gibi söyleyenler var.
Peki ne kadar devam ettirmeliyim bunu?
o kızın sana gelmesine kadar bekliyeceksin dostum başka çare yok.ilk onun gelmesi gerekir.sen ilk ona gidersen ezik duruma düşersin ve yine reddelirsin.bi de aslında şunu yapabilirsin link şu videodaki gibi de olabilirsin ama kızın sana bir hoşlantısı olması gerekir ve her kızda tutmaz.sen ilgilenme umursama...
Peki, teşekkürler
en doğru olan önem göstermektir.yoksa tabiki kaybedersin cahil olma beslediğin bi hayvana bi bağa bi bahçeye bile ilgi göstermezsen onu bile kaybedersin
Cevap
5Cevap
ya arkadaş genelleme yapmadan yaşamayı ne zaman öğrenecez bilmiyomki , kitapçıktamı yazıyo bu kızların...
evet kızlar hep ulaşılmaza giderler bi tek kızlar için değil erkekler için de öyle bence
fazla naz aşık usandırır misali arkadaş işin b.kunu çıkarırsa kız gider tabii
Sadece kizlar degil bizde oyleyiz insan nankordur unutma .
Taklit olma doğal ol arkadaşm..Özenti yaşama..
her zaman öyle olmaya çalışıyorum ama kızı nasıl etkileyeceğimi bilemiyorum
Kıza yakın olmadığım için parfüm biraz zor :( teşekkürler yardım için
trajedi her yerde :/
senı kandırmıslarr
şehir efsanesi o ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar