Güzel kızların çoğunun da egosu tavan yapmış, kendilerini bir şey sanıyorlar gitmişler iki spor yapmışlar makyaj süslenmişler saçma sapan egolarından geçilmiyor
3 ay
Güzel kızların çoğunun da egosu tavan yapmış, kendilerini bir şey sanıyorlar gitmişler iki spor yapmışlar makyaj süslenmişler saçma sapan egolarından geçilmiyor
Ben muhtattap bile olmuyorum artık ama incel falan da değilim. hepsi egoist bencilin teki kendi cinsine bile fesatlık haset besleyen kişilerden ne beklersin ki?
İncel ne?
Biraz kırılmış ve öfkeli hissediyorsun gibi geldi bana, bu çok normal 🤍 19 yaşında insan birkaç deneyim yaşayınca “hepsi böyle” deme tuzağına düşebiliyor. Ama inan bana, birkaç yüksek egolu insan yüzünden tüm kızları kategorize etmek sana haksızlık olur. Egosu olan da var, mütevazı olan da. Erkekler için de aynı şey geçerli. Asıl mesele senin neyi çektiğin ve neye tahammül ettiğin 💫 Şu ana kadar nasıl deneyimler yaşadın ki bu kadar soğudun?
Neredeyse bütün güzel kızlar egolu, egosuz ve güzel bir kız yok denecek kadar az varsa ben görmedim
Aşkoo biraz kalbin kırılmış belli 🥺 Ama “hepsi” deyince kendine kapıyı kapatıyorsun. Güzel olup mütevazı olan var inan bana 💫 Sen belki hep aynı tip vibe’a çekiliyorsun olabilir mi? 😉
Cevap
1Cevap
Fitness a giden pazılı ayna fotoğrafını profil fotosu yapan six packlerini gösterme telaşesinde olan erkek egosu der susarım.. Siz daha betersiniz o konuda
Yok kadınlar çok daha beter emin ol erkek olsan kadınlardan nefret ederdin
öyle deme bro hepsin zengin yakışıklı holding sahibi erkek hak ediyor
Uzun boyu ve yatı eklemeyi unuttun kral kajdksmsmslsbsj
Ha birde mavi gözü Ksmsmdmdndlslsk
Bazıları 0rspnun teki bende sevmiyorum kendi cinsimi
Sevilecek gibi değil zaten
ben kocamı çok seviyorum
19 yaşındamısın
evet
Ve 19 yaşındaysan evlimisin?
yok yani mecazen kocam dedim sevgilim var
Sen mutlu ol ben kız falan sevmiyorum. Egolu çoğu zaten hele güzel olanların kibrinden geçilmiyor genellikle
Halbuki güzelliği dışında hiçbir şey değil anca güzelliğini kullanmayı biliyorlar başka bir şey yapabildikleri yokki
gay misin
Gay değilim ve asla gay olmam, sadece aseksüel oldum artık istemiyorum ilişki falan
Gay olma da
Asla olmam gay, ilişki falan istemiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?