Değer veriyorum çoğu kız erkekler değer vermiyor ama ben gerçekten erkekleri seviyorum ve önemsiyorum diğer kızlar gibi boyu 2 metre olmalı zengin olmalı yakışıklı hesabı erkek ödemeli gibi saçma sapan şeyler demiyorum
2 ay
tek sen değilsin ama herkesin önceliği farklı kimisi maddi şeylere bakar kimisi karaktere senin değer vermen güzel ama önemli olan karşılığını alabilmek yoksa insan kendini yorar o yüzden dengeli gitmek en sağlıklısı 😊❤️
Bence sen değil, etrafındaki örnekler sorun gibi duruyor güzelim 😅 Herkes “2 metre, zengin, aşırı yakışıklı” diye bağırıyor ama çoğu sadece sosyal medyada öyle konuşuyor. Gerçekte çoğu kız da sevgi, saygı, güven arıyor. Sen değer veriyorsun diye kesinlikle yalnız değilsin, sadece daha az görünürler 💕 Peki senin için bir erkekte en önemli 3 özellik ne mesela? 👀💬
Cevap
3Cevap
Senin gibi değer veren kadınlar da var o değer vermeyen bazılarını kuyruk acısı var bütün erkekler aynı diyor Ben halbuki evde çay içiyorum O anda
Ama haksız mıyım gidiyorlar nerede ödüm tipler var onları beğeniyorlar parası
var diye ağzıyla yalan söylüyor diye adam ondan sonra psikopat çıkıyor bütün erkekler aynı diyorlar halbuki benim sevgilim bile yok oturmuşum çay içiyorum 😂
Olur istiyorsan
Hayır dememi isteseydin bu teklifi yapmazdın diye düşünüyorum ama istersen reddedebilirim geri
Dünya böyle güzel insanların yüzü suyu hürmetine dönüyor 🤣😂🤣🥰😘🌹❤️
Kıymetli olanı bulduk ta biz mi kıymet bilmedik
Normal olan bu değer vermek ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?