Ona çok alıştım, arkadaşım olarak kalmasını istiyorum hayatımda, sizce bu daha ileriye gider mi? Tehlikeli olur mu?

23 yaşındayım. Üniversite okuyorum. allah nasip ederse 1 yıla öğretmenim. yaklaşık bir yıldır biriyle konuşuyoruz ama arkadaştık başlarda, ben ögretmen adayı oldugum için sürekli kitaplar alırdım, stajımda felan gerekli oluyor, oda o kitabevinin sahibi. Seninle konuşurken çok mutlu hissediyorum kendimi diyor, çok pozitif enerji veriyorsun bana diyor. artı bu kişi evli. anladım bana aşık oldugunu, imkansız oldugunu söyledim. tehlikeli sularda yüzüyorsun dedim, bana verdigin çok agır bir yük, kaldıramam, ezilirim şuan bile eziliyorum dedim. biliyorum dedi. bu yüzden, susuyorum ya. bu yüzden birşey diyemiyorum ya dedi. geçenlerde mecburen yine kitap almaya gitttim, not sıkıştırmış kitabımın içine. ama öyle aşk felan yok içinde, çok iyi biri oldugumu felan söylüyor, seni seviyorum, aşıgım felan demiyor, sürekli çok iyi biri oldugumu, üzülmemi istemedigini, çok şeker oldugumu felan söylüyor. Bende ona çok alıştım, arkadaşım olarak kalmasını istiyorum hayatımda, sizce bu daha ileriye gider mi? tehlikeli olur mu? çünkü ikimizde farkındayız durumun. lütfen yardım edin bana. kimsenin yuvasının sebebi olmak istemiyorum ben :(((
Ona çok alıştım, arkadaşım olarak kalmasını istiyorum hayatımda, sizce bu daha ileriye gider mi? Tehlikeli olur mu?