Hoşlandığı kıza genelde ilgi gösterir erkek diye biliyorum ben, ama acaba hoşlandığı halde anlaşılmaz bir şekilde soğuk davranan erkekler de var mı?
Var ise, neden böyle davranırlar?
Var ise, neden böyle davranırlar?
nezmaandan sonra souk davranıyo sölermisin bi düşün ve neden de kendine ilkbaşda sıcak olan adam sonradan neden souk davranır siz cimri kızlar yüzünden sen anladın onu bebiş ok
daha dün tanistik. ben ona whatsapp'te yazdim. komsum olur ama merhabamiz bile yoktu düne kadar. ondan hoslandigim icin ben ona yazma geregi duydum. ama iki ay önce o da bana gülümsemisti, yani en azindan biraz olsun onda da hoslanma duygusu mevcuttur diye düsündüm. ok?
hoşlanmıyıdur...nuyetı baska
ne olabilir mesela?
güzelsindir guzel kızla çıktım egosu vardır.samimisindir sen çıkmak istemissindir senınle cınsellik yasamak ıster..kızlar anlayın artık ilgısız erkek sevmıyodur seven kızın agzının içine bakarrr
kendini ağırdan satma çabası içindedir,senin onun peşinden koşmanı istiyordur..
o agirdan satiyorsa ben kendimi hic satmam :D sence sonradan sonraya kendine gelir mi? yoksa bi kere kalkan arka takimlar bir daha inmez mi?
Belki cool görünmeye çalışıyordur. Nitekim genelde işe yarar :)
Cevap
6Cevap
helal olsun ona en doğrusu çünkü siz kadınlar yüz verince astar filan istiyorsunuz
bence yanlis yapiyor. al simdi yüz vermiyor da ne oluyor? ben onun pesinden mi kosacam sanki? keyfi bilir...adam gibi ciksin ortaya, kiymeti o zaman bilinir;)
soğuk davranmazsa adam değil yüz verirse tepesine çıkcağınızı biliordur deneyimli
ama kizi tanimiyor ki. sadece uzaktan uzaktan hoslaniyor.
ben hoşlandığımı belli edenlerdenimdir lakin bi başka erkekle samimi olduğunu gördüğüm halde soğuk davranırım..
vardır, hoşlandığını belli etmek istemez, suçmuş gibi görür. Aynı zamanda çoğu ahlaklıdır. Ama genelde içine düşerler
Kendini ağırdan satıyor..Usulü böyle...
ben kızın ağzına düşerim genelde :DDDDDDDD
Duygularından emin değildir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar