Erkek arkadaşımı aldatırken yakaladım. Bir sürü hakaret savurdum. Hiç bir şey eskisi gibi olamayacak mı?

erkek arkadaşımı beni aldatırken yakaladım.tam olaylar gelişmemişken.yani haberim olmasa beraber 2.bi ilşkiye adım atacaktı ben hayatındayken! yakaladm onu! kaçgündür durmaksızın çarpıntım var.bana herşeyi izah etmek yerine yalanladı.sonra özür diledi.ben ağzıma ne geldiyse söyledm.artık siz düşünün.hakaret ötesi şeyler.o da bana küfür etti nasıl bunları söylersin diye.bi ihtimal vardı seviyordum barışabilirdimde burnunu sürterdim.berbat bi tartışma oldu aramızda.sonra aradı ikimzde ağladık özür diledik.hiçbisey eskisi gibi olmayacakmı artık sizce?ve erkek arkadaşım resmi bi kurumun müdür hazmedemedi.ben duymadığıms eyleri sende duydum dedi.çok dokundu bana kaldıramadım aldatılmayı cnku haketmyrdum :(
Güncellemeler
+1 yıl
sorumu puanlarmısınz rıca etsem.daha fazla farklı fıkırler almak ıstıyorum tesekkurler:(
Erkek arkadaşımı aldatırken yakaladım. Bir sürü hakaret savurdum. Hiç bir şey eskisi gibi olamayacak mı?