Kesinlikle gorusume onem vermelisin. bir cesme vardir suyu hos , guzel. Kim isterki cesmenin suyu dursun artik akmaz olsun.! Konustugun kisi boyle dusunuyor , yoksa ilk bulusmada birlikte olmanizla o seni sildi. Tek dusuncesi akan cesme. Ustelik yakin arkadasininda herseyden haberi var..
16 Yorumla
Soran+1 yılZtn haberi var adi ustnde yakin arkadas
- +1 yıl
Yerinde olsam bir bayan olarak biraz beklerim ne istedigine bakarim ! Hatta zarf atman gerek. Kendini yanlis tanit. Gecenki gunum cok guzel gecti seninle takilmak istiyorum de cikmadan , kacamak yapmak. Zaten amaci belliyse hemen rahat davranicak olur neden olmasin vs vs. - eger ben sana o gozle bakmadim , sadece benim ol. Cok hoslandim senden... vb derse. Hic bekleme ilk adimi at ona karsi korkma.!
Soran+1 yılHoşlanma asamasnda kmse öyle demez cok zaman geçmesi lazm onu demesi icin :/
- +1 yıl
Ozaman; gecen gun alkon ve sonrasi yasananlarin bir daha yasanmiyacagini soyle. Biraz zaman gerekli , zaman icerisinde zaten birliktelik icin israrci olursa uzak dur. Ama bu konuya hic deginmeyip sadece seni tanimak guzel vakit gecirmek istiyor ; birlikte olmayi hic dusunmuyor , konusunuda acmiyor.( bu zaten olmasi gerekendir ) . Ozaman daha mutlu olacagini dusunuyorum. Olmazsada en basinda olmasin de. Zaman gectikce pismanlik artar. Katlanilmaz hal alir.
Soran+1 yılşu an bu yolda ilerliyorum ztn
En İyi Cevaplar
Bence senle bir ilşki çıkarmasını bekleme hoşlandığı doğru insan hoş bulmadığı bir insanla genelde yatmaz fakat kafa olarak sana aşık olmak diildir niyeti...
01 Yorumla
Soran+1 yılHep mi böyle hicmi istisna yok :)
+1 yılAllahım cevaplara bakinca yurdumun kezoları ve nefes alsa yeter modundaki erkekleri neyin artistligini yapiyo? Yavrum sen zevk aldin mi? Aldin demek ki kullanmadin ;) Sal gitsin ustune dusme her istediginde birlikte olma bak nasil geliyo
21 Yorumla
Soran+1 yılHahahan sen ve senn gbi insanlar favorim :* gelde anlat iste.. supersn
+1 yılerkekler s. kemediği kıza aşık olur derler. ya da 4s kanunu vardır ;)
yani bu iki şeyden birini uygularsan temiz şekilde kendine bağlarsın.
taktik bunlar. değmez yani. ilişkiler güven üzerine kurulmalı bence.03 Yorumla
Soran+1 yılO yazmdan yazmyrm ustne dsmeym dye 4s e yakn bsy bu :) cok ustnede dsmyrm knsrken bazi arkdaslarda ilglen diyo kafam karsti smdi bak
- +1 yıl
hömm bilemedim :)
- +1 yıl
4s ne ya :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
Sen ona kusura bakma kalbını acmamıssın o kalbe gelmez baska yerlerı acmıssın artık onun amacı o olur. ZATTEN O CAPKIN SEN ONU TAVLARKEN O SENI TAVLAYIP AVLAMIS CANIM
10 Yorumla
+1 yılahahahaha eger böyle bir sey gercekten varsa aski falan unut zaten birlikte olduktan sonra ask olmaz :D
03 Yorumla
Soran+1 yılKmse istemedgi bryle brlkte olmaz yani.. hala şansım var
- +1 yıl
dedigine bakılırsa kendine fuckbuddy arıyorsun :D
Soran+1 yılAramama gerek yok onu istedgm an kac tane var. Cok farkli anlamak istyosn olayi.
Soru başlı başına mantık hatası içeriyor. Çapkın erkek demek, uçkuruna düşkün erkek demektir. EE uçkuruna düşkün erkeğin nasıl etkileneceği belli zaten. Azcık mantıklı olun
12 Yorumla
Soran+1 yılEeee ne yani sadce yatarakmi asik etcm
- +1 yıl
Açık, saçık giyinerek. + çapkın erkek aşık olmaz. Sadece seni arzular. Bir zaman sonrada başkasını. Çapkın erkek avına düşüneceğine, aşk istiyosan adam gibi birini bul onu etkilemeye çalış. Çünkü çapkın erkek adam değildir. Kendi zevki için diğer insanları üzen yarı yolda bırakan insandan kimseye fayda gelmez canım.
+1 yılBenim gibiler yani nam-ı diğer çapkın erkekler asla tek bir kıza bağlı yaşamaz yani hiç bir şekilde versen bile tavlayamaz sın
10 Yorumla
+1 yılKız biz erkeklere gel bir yerde yemek yiyelim dese koşarız biz desek yemek yerine meydan dayağı yeriz
02 Yorumla
Soran+1 yılGönlü varsa yemezsiniz :))
- +1 yıl
Ben genelleme yaptım sadece kızlardan çekincen erkekler var :) ama dikkat et yanlış insana denk gelme
Brnce ortamda çok konuşmucak yani boş konuşmucak biraz zekice hareketler yapması lazım yani bir erkeğede sevdiğini belli etmemesi lazım kızın abazasıda çekilmez yani 😉😄
04 Yorumla
Soran+1 yılSmdi svdgni belli etmek basla abazalik baska
Soran+1 yılHerkesi sevmyorum ztn :)
+1 yılFazla üstüne düşme, görüşmek istiyosan da şu gün şuraya gidiyorum gelir misin falan de, yalnız yılışma, mesafeyi koru ki gelsin.
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam Teşekkürler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılOluruna bırak * kasma bak nasıl geliyolar çok umursamazlık yapma çok üstüne de düşme dengeli ol dersini çalış geliyolar zati ;) ben de çapkınım aramızda kalsın ♡.♡
04 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha supersin canım teşekkürler :D
Cevap sahibi+1 yılO yok tek geceliksin yok erkek ulaşamadığını sever laflarını da takma hem erkeğin ne istediğini niye umursayasın ki onlardan bize ne önemli olan bizim isteğimiz ve biz onlar olmadan da pek tabi yaşarız bir tek yaşlanınca insan arıyo yalnızlık çekmemek için hayat arkadaşı o kadar
Soran+1 yılTuttum seni :) kafasına silah dayayip brlkte olmadm ya istedi oldk sevemez diyolar cok komik brlkte olmak sevgi göstergesi burdaki cogu saf bunu blmyo
Cevap sahibi+1 yılBoşver ya hayat da ondan ibaret değil sonuçta sevgi göstergesi her zaman olmayabilir ama tam da sevgisiz oldu da diyemeyiz olayı pek detaylı incelemedim ama dengeli olmak en mantıklısı
+1 yılErkek hovarda olunca : Çapkın (marifet)
Kadın hovarda olunca : Kaşar (namussuz)
Hadi ordan be07 Yorumla
Soran+1 yılCok haklisin
- +1 yıl
Veren kızın neresinde namus? Hadi bunuda açıkla?
- +1 yıl
Bence ikiside namussuz zaten (: Yanlış anlaşılmasın
Soran+1 yılbir namuslu sizsiniz zaten :D ben buraya namus dersidersi almaya gelmedm ders alck olsamda o siz olmassiniz soru sordum ben. Yaptgm dgrmu yanlsmi dye sormadm
- +1 yıl
Ben zaten erkeklerin yorumları üzerine yazdım bunu kendini biliyorsan gocunma :D
Soran+1 yılHangi bayraga selam verdgn belli değil canım :D
- +1 yıl
Aynen kim nerden okumak isterse toplu diss attım hepinize neyse ayağa kalkabilirsen yazarsın :Dd
Bugüne kadar hiç beceremedim hep elime yüzüme bulaştırdım çapkınlık kim biz kim : ))
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha iymis :)
oho sen işi bıtırmıssın bu saatten sonra senı ne sever nede hoslanır. ancak canı senı ısteyınce gene alkol alır gelır yanınna işi bıtınce gıder baska bırsey bekleme o çocuktan
03 Yorumla
Soran+1 yılGörcez :D
benim görüp bir süre gözlemleyip beğenmem lazım. onun dışında ağzınla kuş tutsan öyle etkilenecek bir tip değilim özellikle şunu yaparsan tav olurum diyemem..
02 Yorumla
Soran+1 yılHmmm Teşekkürler
Alkol bu yüzden yasaklanması lazım :) Zinaya teşfik ediyor. ^^
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha evet ya sorma :D
+1 yıl1 hafta ilgi gösterip sonra tavır yaparım. 1 ay sonra çocuğun adını düşünmeye başlarız.
03 Yorumla
Soran+1 yılHahahaj ilgnc. d
- +1 yıl
Genelde işe yaramış bir taktik :)
Soran+1 yılVur kac diyosun :)) denenebilir
+1 yılKizlar esprili insana bayılırlar bende esprili olduğum için hic uğraşmadan hoşuma gidene teklif ederim zaten kabul olacağını bilirim sorun yer yok
07 Yorumla
Soran+1 yılBu ne özgüven sevdm
- +1 yıl
Espiri yapmak doğam da var genelde espiri yapayım diye asla caba harcanan eger harcarsam inanlı rezil olurum ama doğaçlama espiriler yaparim acı bir olayı bile espriye donusturebilirim oyuzden yani istersen hemen bir tane doğaçlama yapayım sana espri
Soran+1 yılHadi bakalimmmm
- +1 yıl
Ben ambulans isi yapiyorum farzet uzun yok iller arası cenaze goturucem cenazeyi aldık yanimada bir yakını geldi dedimki ben sigara icerim yolda sana dokunurmu icermisn dedim oda yok bana dokunmaz oglum teyzene dokunur dedi arkada yatan olu icin ben ne derim ona sence
- +1 yıl
Boşver dayı bu saatten sonra onada dokunmaz derim yakarim sigarayı :))
- +1 yıl
Biri beni gidiklasin espiri yaptığnı sanan deli var delii
Soran+1 yılNe dersn :D
+1 yılOnunla bol bol zaman geçirmeye çalış kendimden biliyorum eski sevgilimin taktiğiydi bendede birazcık var ondan :D Ama onla zaman geçire geçire sevdim onu :)
04 Yorumla
Soran+1 yılMantkli. Bana hep goruselm dyoda hep bsy ckiyo isleri yogn bu aralar. Aradabide benmi desem bulsalm dye hep omu desin ztn smdye kdar kac defa ddide denk gelmedi hc
- +1 yıl
sende söyle bol bol zaman geçirin bir kızla bir erkek ne kadar çok muhabbet ederse aşık olma oranı o kadar artar :D
Soran+1 yılTamam teşekkürler :)
- +1 yıl
Rica Ederimmm :)
+1 yılaslında çapkın erkekler kızları tavlar erkeği kız tavlıyorsa çapkın olan kızdır zaten
06 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha evet oyleyim ama oda capkn ckti bu sefer oyuzden inat ettm
- +1 yıl
ya sen çapkınlığı bırak o seni tavlasın ya da o bıraksın sen onu tavla
Soran+1 yılNasi tavlcm isteeeee
- +1 yıl
sen çapkın o çapkın biraz zor be canım bence bunu erkeklere sor bir kızın neyine aşık olurlar onlar daha iyi bir şeyler söyleyebilir ya da dekolte deneyebilirsin işe yarayabilir
Soran+1 yılIse yarar cevplar var erkeklerde bakalm canım ise yarar umarm teşekkür ederm sanada on yargisi olmayan insanlari svyrm :*
- +1 yıl
rica ederim bir faydam dokunduysa ne mutlu bana
+1 yılSendeki elde etme hevesi. İstedigin kişiyi tavlayabiliyosun sanırım.
Bu seni ilk günden yaptıgı icin etkilenmişsin.
Yoksa bir farkı yok.04 Yorumla
Soran+1 yılGibi gibi
- +1 yıl
İlhan Şeşen - Gibi Gibiyim: https://youtu.be/G52HbZES14A
Benden sana gelsin
Soran+1 yıl:) Teşekkürler
- +1 yıl
;) ne demek
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler dokunmaya kiyamadigi kişilere aşık olur yani bırak gitsin sadece tek geceliktin
31 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca bu düşüncede olan erkek çok romantik sevişir. Kadınının zevkini üşünür ama o çepkın dediğiniz. içler hayvan gibi sexs yapar, kendi zevkini düşünür, acı da çekersin bunlarla seks yaparken afedersiniz iker atar dedikleri. Çapkın erkeği etkilemeye çalışıp sümük mendli gbi kenara atılmayı ne çok seviyo bu kızlar. Düzgün namuslu birini bulmak varken. Ne bilim bu da değişik bir fantezi zaar :)
Bir ben ravlayabilsem :))) kızları birak onların beni tavlamasini
02 Yorumla
Soran+1 yılHahahah olur ins
+1 yılKızlar beni nasıl tavlar ben onları tavladığım için onlar beni zaten ilk görüşte tavlamış oluyorlar geriye kalan cevheri çıkarmak bana kalıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılBak seeeen
+1 yıl1 puan experde benden gelsin sana
beni eig seçersen 1 puan daha kazanırsın
toplamda 2 exper
hadi iyisin01 Yorumla
Soran+1 yılExper sizin olsun
+1 yılKlasik ama etkili "seviyorsan git konuş bence " elin yüzün düzgün olduktan sonra kabul etmeyecek erkek nadir ;)
010 Yorumla
Soran+1 yılHepnze tek tek yazdm ama :D beni cok begeniyo smdye kdar ben hc gdp knsmadm yne knsmam :/ hslanmasi yetmiyo bian once asik olsn yormasn beni
- +1 yıl
İyice o işler öyle olmuyor hacı abla ha deyince aşık olunurmu na kadar ayıp cık cık cık cık :D hep biz mi uğraşıcaz azda siz uğraşın ;)))
Soran+1 yılBen sklmadan ask olsn banane :D sklrsam bdha donp bakmam. Ama ona arkami donmekte istmyrm acele etsn :))
- +1 yıl
Diyelimki oldu diyelimki çıkmaya başladınız tahmini olarak kaç gün sürecek sence :D
Soran+1 yılAdam olursa cok uzun sürer :)
- +1 yıl
Senin gibi bir kız bir kaç gün önce benim de karşıma çıktı arkadaş ortamımda konuşuyummu konuşmayımmı tereddütte kalmıştım iyikide konuşmamışım :D
Soran+1 yılO ne demek
- +1 yıl
Söyle demek gerçek seven insan öyle ottan boktan sebeplerden sevdiğinden soğumaz ben 5 yıl sevdim hiç karşılık beklemeden eğer sen seviyorsan onunkinden de eminsen git konuş aşkta gurur olmaz Bellini çocuk cesaret edememiş eğer bunun için vazgeçebileceksen birlikte olsanız dahi sonuç değişmez bilmem anlatabiloormuyum? ;)
Soran+1 yılHaklisin galiba dusuncm
- +1 yıl
Eic seçmeyide bir düşün bence :D bende tüyo bol istediğin zaman tecrübelerimden faydalanabilirsin ;)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu alkol kadar güzel bir şey yok iki bardak alkole kucaklara düşüyorsunuz , az mı kız düzmedim. uyuşturucu ortamı yapmaya gelirdi kızlar 2- 3 kişi üstünden geçer yollardık , sorsan hepsi namuslu ama.
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D ben 2 bardakla dusmyorm bide namusluyum dye laf anlatmcm sana evet bende capkinim. olmadi beceremedin :)))
Cevap sahibi+1 yılkadının çapkını mı olur , hala alkolün etkisindesin. Sen ayarladım diye geçinirken sana çakıp zevkine bakıyor erkek.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen geç onu geç. Bırak bu işleri.
https://www.youtube.com/watch?v=Qjtgop6inBU01 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha
+1 yılDaha fazla zaman gecirin. Sen onu kendinle oyaladikca, sadece sana odaklanmaya baslar belki..
010 Yorumla
Soran+1 yılAslında 1 haftadir o yazmadan yazmıyorum öyle yapmasam mi
- +1 yıl
Sadece yazmak degil. Yuz yuze birseyler yapin.. Gezilecek bir yere gidip vakit gecirin. Bu zaman zarfinda sana yakinlasir. Onu mutlu edicek. İhtiyacini giderecek seyler yap ihtiyaci oldugunda seni arasin.
Soran+1 yılHafta ici sehr disina gdelm ddi işi varda. Eşlik etmemi istedi kabl edym ozaman 1 gün falan kalcz basbasa olrz brbrmzi daha ii tanrz hrlde
- +1 yıl
Guzel firsat. Dene.
Soran+1 yıltamam canım Denicem teşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim. :) Birazda merak ettirt. Merak onu sana ceker.
Soran+1 yılOnu yapyrm ztn :))
- +1 yıl
Kolay gelsin :)
Soran+1 yılAmim canım amiiin
- +1 yıl
Cocuk geceyi güzel gecirmek istiyo. Güzel bir gece sizi bekliyo
+1 yılkızlar erkekleri tavlamıyor ki :D hep bizden birşeyler bekliyolar
03 Yorumla
Soran+1 yılIlki yapcm ozaman. d
- +1 yıl
tebrik ediyorum valla bunun kayıtlara geçmesi lazım
Soran+1 yılKiymet bilir ins. d
+1 yılwow, kendini bilen bir hatun. eminim bu sorunu kendin çözeceksin. burdaki yorumlara kafanı takma bence
03 Yorumla
Soran+1 yılKendmi bldgmi nerden anladn :) kafam şu an karsik ya nasi cozcm bilemedm ilk defa byle bsy yaşıyorum cnku
- +1 yıl
ne yaptığının farkındasın. ne yapabileceğini düşünüyosun. bu bile bişey.
Soran+1 yılTuttum seni :)
Bir erkeğin aşık olmasını istiyorsan Erkeğe acı çektirceksin zafına oynıcaksan can Alıcı noktasını buldunmu herşey tamamdır herkesin zafı vardır
07 Yorumla
Soran+1 yılNasi bulcmki :/ nasil anlarim sence
Soran+1 yılOlur olur hadi :) baska zamanda ben sana yardm ederm
Soran+1 yılBulymda nasi bulym :D bakalm bulrm ins
Soran+1 yılNapysn da bulysn. d
o bahsettiğin çocuk eğer sana aşık olursa kesinlikle o çocukta bir sorun vardır
03 Yorumla
Soran+1 yılYaw he heeee bir siz ve sulaleniniz namuslu ztn
Soran+1 yılHeeeee heeeee heeeeee heeeee elimden gelse sanada biraz zeka verirdim ama yazık kullanmasni bilmezsin hic olur
+1 yılÇapkın derken? Ben kendimi tavlattırmam arkadaş gider kendim tavlarım bizde böyle ;)
05 Yorumla
Soran+1 yılIpucu versen nolur sanki seni tavlamicam :)
- +1 yıl
Hey yakışıklı ile başlayan cümle kullan. %50 erir adam :))
Soran+1 yılBumudur :)
- +1 yıl
Tabii ki de hayır :)) Sıcak davran hoş sözler konuş erkeği yüceltecek sözler de kullan ama minnacık olsun çok değil ;) Yakışıklı örneği gibi :)) Değer ver hissettir kafasının dengi olduğunu ona ispatla.
Soran+1 yılHmm denenebilirr
+1 yılcapkın erkegı tavlasan nolcak evlenırsın en fazla ama gene devam edıcek.
00 Yorumla
+1 yılÇapkın erkeği görünce koşarak uzaklaşmak lazım ne tavlaması yahu.
00 YorumlaBeni tavlaya bilirsen başarılısın aynısını her çapkınca uygulayabilirsin
00 Yorumlaİnsan hic caktigi kizdan uzun bir beraberlik dusunmez yani bosa calisma
10 Yorumla
+1 yılSeks hayatınız baya iyiymiş. Daha çıkmadan birlikte olduysanız ilerisini düşünemiyorum bile :) Bu kadar rahat nasıl olabiliyorsunuz ya.
00 YorumlaKızlardan nefret eder hale geldim bir sure sevgili. yapmiycam
11 Yorumla
Soran+1 yılHayirlisi olsun kanki
Hadi bakalim biz erkekleri nasil tavlayabilirsiniz bende merak ettim simdi 😵
00 YorumlaAdam sana çakmış, işine bakıyo. Üstünde durmaya gerek yok
00 Yorumlabir kere vermişsin zaten. bikaç kere daha verir diye devam eder muhabbet..
00 YorumlaGene hayal gücüne esir bir soru
51 Yorumla
Soran+1 yıl:) .
Olacağına bırak, olursa olur olmazsa olmaz.
10 YorumlaKendini ulaşılmaz göster dicektim ki...
04 Yorumla
Soran+1 yılOlan oldu smdi ne yapilabiliri konusalim
Soran+1 yıl1 haftadr o yazmdan yazmyrm hic oyle yapmaymmi ozaman ilglndgmi belli mi edym arada bir yazym mi
seni yeni tanıdıştıgın biriyle birlikte mi oldun?
00 YorumlaÇapkın erkek yoktur şanslı piç vardır.
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam sansli picleri nasil tavlarzki :D
yatakta iyi miydi? ondan mı bağlandın?
05 Yorumla
Soran+1 yılYoo oyle aman aman bsy yktu
Soran+1 yılAnlayamadimki bende
Hala sansin var onla ilgilen
07 Yorumla
Soran+1 yılO yazmadan yazmıyorum yaziyimmi ozaman :/
Soran+1 yılHepnz gaza getrdnz yazdm smdi. d
Soran+1 yılSüper süper iyiki yazmsm :D
Soran+1 yıl:D bugün bulscaz bakalm
Neredeyse inanacaktım..
04 Yorumla
Soran+1 yılTanmadgm inslra nye yalan sylym allah askina sende yaaaa..
Soran+1 yılIhtiyacm yok napym xperi ya ne isime yaricak
Kızlar beni tavlıyo :))
08 Yorumla
Soran+1 yılÇapkın misin :)
Soran+1 yılHiii oyuzden yani :D
Soran+1 yılDevir degisti :)
Soran+1 yılAmin :D
fazla yüz vermezsen aşık olur ;)
10 Yorumla
+1 yılkarakteriyle, aklı ile.
00 YorumlaTavlamak derken yani nasıl tamamen sahip olmakmi
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen oylee
+1 yılsen ona verdysen aşkı unut sexk almaya bak artık
02 Yorumla
Soran+1 yılBos cevap
- +1 yıl
işine gelmediği için boş cevap oldu dimi yalanmı söylüyorum ben sexk yerine zevk yazcaktım
adam senide diğerleri gibi görcek aşık olmicak o yüznde
Gözlerime bakıp gülümsese yeter :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm evet bakis önemli
+1 yılSeni kullanmis atmis tebrikler!!
00 YorumlaNebiliyim nasil tavlanir
00 YorumlaNeden, hemen ilişkiye girdin?
01 Yorumla
Soran+1 yılAh bu alkol yok mu
+1 yılÇapkınsa biraz zor işin
00 Yorumla
+1 yılBirlikte olduysan aşık olmayı unut
00 Yorumla
+1 yılYatakta bulursun kendini dikkat et :)
01 Yorumla- +1 yıl
tanıştıkları gün zaten geçirmiş.
- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler