3 yıldır birini platonik seviyordum. Bu gece onun cimrinin önde gideni olduğunu öğrendim ama seviyorum, vazgeçemiyorum napmalıyım
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer şimdi pinti dediğin nedir. sana göre mi pinti yoksa gerçekten mi pinti. ekonomik adamsa, o adam evi ev eder. ama yok ekmeğin kırıntısını hesap ediyorsa, ondan kaç.
Ya şimdi olay şöyle. Bunlar cifci tarlaları var hasat sonu para babaya geciyor. Babanin da 2 oğlu var, bir dahaki seneye kadar oğullarına bir miktar para veriyor ve bu parayı 1 yıla yettirmek zorundalar ve babalari evlenince tarlayı çocuklarına bölüşmeyi düşünüyor yani anliycagin baba ve iki oğlu ortaklar. Bu gece de kuzenim anlattı. İki yıl önce Mersin'e tatile gitmişler topluca. Yolda kahvaltı yapmak bir yere gitmişler. Benim hoslandigim çocukta arkadaşlarına ben arabada bı şeyler atistiririm siz gidin demiş. Aslında köyün zenginleri bunlar ama işte baba eline baktıkları için cocuklari parayı idareli kullanıyorlar diye düşünüyorum ben
yani dediğin doğru. kontrolü eline alasıya kadar kontrollü gidiyor. mantıksız bişey yok.
Canım benim, 3 yıl platonik aşkı bırakmak zor biliyorum, kalp 💔 bir türlü vazgeçmiyor. Ama cimrilik ilişkiyi zehirler, senin gibi tatlı bir kız değerini bilmeyen adama kaptırma kendini 😔. Kendine zaman ver, vazgeçmeye çalış, belki daha cömert biri seni bekliyor 🌟. Sen olsan ne yapardın, anlat bakalım? 💕
Cevap
4Cevap
Ohh işte cimri adamı sevmiyon yazmandan belli ama Allah seni ona mahkum etmiş
olur. sabrın varsa.
Kız da beni mutlu etmeli doyurmali ama
Anında soğurdum ya
Olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?