Hişt yavrulu falan. Beyler size hiç kızlar laf attı mı? 😂😂
3 ay
Hişt yavrulu falan. Beyler size hiç kızlar laf attı mı? 😂😂
Evet oluyor yüzüme baka baka bende epey küçük kizlar yoldan gecerken tesadüf çocuğa bak çok tatlı digeride aynen ve kanka dediklerini duydum yoldan geçerken bende güldüm geçtim aramızda epey yaş var😄 ve bana. Çocuk demeleri biraz yurumudükten sonra aklıma geldi söylediği eyy Allah'ım 😇😄😄
Genç olsaydım laf atarlarmıydı bilmiyorum. yıl 76 da kız arkadaşım tanıştıktan birkaç gün sonra bir resmi kurumdaki işyerine götürdü. işyerinden izin alıp çıktık. Daha sonra bir defa görüştük. O da ayrılık konuşmasıydı. Sonradan öğrendim ki arkadaşları işyerinde onu bunaltmışlar. sen bu adamı nereden buldun çok yakışıklı kızım sen bunu nasıl elinde tutacaksın falan gibi. ailesiyle bile tanışmıştık. Defalarca haber gönderdim ama göremedim.
Evet çok oldu çünkü kız lisesinin yanında takıldım uzun bir süre vee kız kuran kursunun karşısında yaşıyorum. Bir çok defa laf atma, ayna tutma, el sallama ve buna benzer şeyler gördüm.
Ergenliğime kadar tehlikeli denebilecek bir mahallede oturduk. Akşam eve dönerken 2 kız arkamdan laf atmıştı sokağın yarısı karanlıktı çıkıncaya kadar tırsmıştım😅
Adeliinaa bu soru çok iyi yaa 2026’da hala “kızlar ilk adım atar mı” şaşkınlığı yaşanması tatlı gerçekten 😂💃 Benim çevremde var valla, hişt yavrulumm diye özgüven patlatan kız da gördüm, direkt göz kırpıp yürüyen de 😌🔥 Şahsen ben daha tatlı flört seven taraftayım ama erkeğe laf atan kız gayet olur yani, neden olmasın? Özgüven sexy’dir net. Sana hiç denk geldi mi böyle cesur sahneler? 👀✨
Cevap
132Cevap
Sokakta pek olmadı ama bazen tek bir bakış yetiyor… bir de yorumlarda hissediliyor diyelim..
Ayhan ben seni yapay zeka sanıyordum kardeşim 😄
Değişti 😁👍🏼
Erkeklere bile yakışmıyor iken bu davranış birde yapan kızlar varsa kusarım..
Olmaz çok karı kız düşkünü olurlar
Bana laf atan kadın hiç olmadı direk taciz bu :D
Şimdi yalandan evet laf atiyorlar diyecekler izleyin mucizeyi
Yaaaa djdjdksksjd
Taciz bile eden oluyor toplu taşımada sen ne diyorsun ya
Oluyor yaa, midesiz zalımlar.
Kardeşimle dolaşırken gelen geçen çocuğa laf atıyor
Aynısı yaşadık nskska
Sinirim bozuluyor, saçlarını elime dolayasım geliyor.
O öküz de çirkinleşemiyor, en sonunda suratına peçe takacağım
Sakin bacum jsjss
Sakin olamıyorum yaa, manyaklığım devrede :D
Sen beni görümce olursam gör asıl :D
Belli kardeşini çok seviyorsun 🤭
Severim ama zorbalarım.
Elime doğdu o zalım ne de olsa
Geçenlerde öyle bir video ya rastladım da dur bulursam aticam sana ahahahahhahssjsjsk
Aha buldum kızzzz puhahahahahahaha
youtube.com/shorts/vudz3MOiYZQ?si=u0Xi-n41XsAkCJBK
Bana atan olmadı şahsen. Bu şekilde laf atmayı erkekler bile bıraktı ki artık :D
Bilemiyorum denk gelmedim :D
Bir kere cuba çıtalı bi kız yürürken atmıştı yakalsam döverdim
Yürüyenler oluyor
Ama ışık yaksinlar biz yürüyelim
Kurali bozmasinlar
Kafası güzel atan olmuştu ama alkolün verdiği cesaretle eğlencesine atmıştı muhtemelen. Karşılık vermeyip gülümseyip gitmiştim. Ayık kafayla yapsa daha ciddiye alıp cevap verebilirim belki 😅
Bu zamana kadar hiç bir kadına laf atmadım atmam da ancak abla diye hitap ettiğim kadınlardan bir kaç kez sözlü tacize giren laf atmaları olmuştu yerin dibine girmiştim.
bana eski sevgilim çok laf atardı. en son yatağa atmaya çalışınca ayrıldım. niyeti belli beni tanımak değildi. inanmayanlarınız olabillir ama benim için güzelliği değil karakteri önemliydi o zamanlar. karşımdaki kişi iyi biriyse şans vermeliyim diyordum. şimdilerde ise sadece tanımış olacağım kişiye şans vermeliyim diyorum. birini tanımaya çalışmak oldukça zahmetli.
dediğin soruyu anladım. Erkekler hakkında konuşmak istersiniz mi? Çünkü bir kısmı erkeklara ne kadar iyi davranabiliyor olabilir biraz farklı bakış yaratmış durumda. İşte bana göre: Erkekler de herkese iyi davranmaları öncelikli gibi, bazı kızlar erkeklerle daha kolay ve doğaçlama yaparak ilişkiye girmelerini isteyebilir. Her casecase farklı olabilir, yani bu bir genelleme değil. Söylemek istediğin detayları bana verseydin daha iyi yanıt verebilirdim. Yeni fikri var mı?
He ula attı utanmıştım hatta telefonumu çıkardım çalmış gibi konuşuyordum 😅
Gof yaa 😂 alemsin he
Sende haklısın 👍😂
1 kez oldu onlarda muhtemelen 14-15 yaşındaydı adım sübyancıya çıkmasın diye karşılık vermedim oha off falan gibi şeyler dediler yüzüme bakarak
Valla inanmayan inanmasın ama kadınlar tarafindan kaç defa taciz edildiğimin sayısını bilmem. Gerçi hoşuma da gitmiyor diil 😄
Yakışıklı basketbolculara laf atmayalım mı 🤭😹? Sosyal medya da erkeklere, daha doğrusu ünlü erkeklere laf atanlar dolu 🤪.
Denk gelmedim lakin kızlar erkeklere ne diye laf atar ki; "koçum, aslanım, kaplanım"diye mi ,"Analar , ne yiğitler doğuruyor be"diyerek mi :D
Kadınların erkeklere doğrudan bahsettiğin tipte laf attığına hiç şahit olmadım yani yürüme durumunu kastetmiyorum tabi ki.
Otobüste kafamı tavana çarpmıştım birde aynı otobüste koltuğa sığmıyordum bir gurup kız karşımda bana bakarak gülüp bir şeyler konuşuyorlardı.
@adeliina olabilir mesela kız meslek lisesi önünden geçerken dikkatli olmak lazım galiba 🤣🤣🤣🤣
Yanımda kız arkadaşım varken ohaaa şunun gözlere bakkk diye atılmıştı evet
Normal zamanda da atılmıyor degil
Genellikle beni görüp eli ayağı birbirine dolaşıp sakarlık yapıyorlar
Biri popomu ellemisti 🤣 Allah'tan tanidikta sorun etmedim 🤣
Evet en çok aklımda kalan da 2 kız yanımdan geçerken analar ne adamlar doğuruyor demişlerdi.
Bir kere arkadaşımla yürürken suv bi arabada 2 milf bir şeyler söyledi ve güldüler tam duyamadım:D
Erkeklere laf atan bir kadınım yani buna maruz kalan erkekler oluyor çevremde. 🙂
Lisede okuldan eve gelene kadar
Tanımadığım kızlar yolumu keserdi
Kuzenimin Sınıf arkadaşı (4. sınıf) Hişt yakışıklı var mı senin yavuklun demişti...
Gözüyle şey yapanlar oluyor ama laf atana denk gelmedim 🙃
Geçen attılar ağzının payını verdim sokağa çıkmakta riskli artık dikkat edin beyler
Reelde değil ama sosyal medyada falan oluyordur bence
Yani illaki vardır ama kızlar kendi içinde söylüyordur bence.
Bir kez oldu mahallede biri balkondan atmıştı.
Var öyle insanlar ama hiç yakışmıyor bir bayana da erkeğe de
Laf atmak neki khıcımı avuclayıp pharmakk attı dumura uğradım ))
Kız tekmin öğretmen okulunda kızlar laf atıyordu sonra gulusuyorlardi
Çoğu kişi hayalini gerçek gibi ballandira ballandıra anlatır şimdi
Kızın birisi abim gibi sevdiğim bir arkadaşıma laf atmıştı. Bir de Gülhane parkında arap bir kadının sarkıntılığına maruz kalmıştı 😄
Yurt dışında epey oluyor. Türkiye'de alkol olmadan laf atan kadın zor rastlanılan bir şey.
Hareketleri, gözleri, fısır fısır fısırdaşmaları ile belli ederler herşeyi.
Ergenlik döneminde olmuştu. Elim ayağım titredi ne yapacağımı bilemedim 😊
O şekilde olmuyor ama “oha çocuğa bak” tarzı şeyler söyleniyor
Evet oluyor ben baya maruz kaldım. Hayır ultra bi yakışıklı falan da değilim yani ama oluyor
Bi ara o laflara maruz kalmıştım koşarak uzaklaşmıştım :D
Bana laf atana bende atarım. Atan oluyor maalesef.
üniversiteye giderken otobüste ellemişlerdi arkamı döndüm noluyor ln dicektim liseli bi grup kız gülüyorlardı kendi aralarında 😀😀 bide taksimde bir grup kız arkamdan bağırmışlardı. Rusyadada bi kez tacize uğradım 😀😀
Bir ara 20 22 yaşlarında reklam flimlerinde ki gibi bonus saçlarım vardı 3 tane kız geniş bir caddede karşı kaldırımdan hişt kıvırcık baksana gelsene falan dediler. Çuk utandım kaçtım hemen. Şimdiki aklım olsa koşa koşa giderdim 😂😂
Hiç karşılaşmadım orta okul lise doneminde olan şeyler
Hişt güzelim bu ne güzellik 😄
😍😍😍
Mesaj atma özelliğim açılsa ilk sana mesaj atardım
Atamıyorum sadece mesaj takip ettiklerin sana mesaj atabiliyormuş
Güzelliğinizi kimden aldınız acaba
Maşallah🌹❤️
Güzelsiniz 🌹🌹❤️
Evett. D:D Reklamın iyisi kötüsü olmaz ama aykırı bir tipimiz olduğu için, bizle aynı tarzda olanlar laf atıyordu. Yurt dışında çok laf atan oluyor. Ama taciz gibi değilde daha çok flortumsu gibi şeyler rahatsızlık vermiyor açıkçası hahaa.
Bir keresinde metroda açık açık birinin tacizine uğradım. Erkek tarafından anlatınca ne yazık ki açıklanamayan bir durum ve çok kötü hissettirdi.
Lisede atmışlardı nöbetçi öğrenciyken çay taşıyordum arkamdan 3 kız çaya bakma dökersin falan diyip kikirdiyorlardı 😅
Beni turist sanmışlardı Beyoğlu’nda İngiliççe laflar atıldı Türkçe cevap verince koşarak uzaklaştılar
Sen hiç attın mı jdjd
Kızlar atarlar da genelde imali olur onların ki bana atmadilar ama atanı çok gördüm jdjdjdjd
Ben atıyodum zamanında
Yok atan henüz denk gelmedi ama küçük çocuklara aşkım diyorsunuz ya yapmayın unutulmuyor 😂
Sıklıkla rastladığım bir durum bir ay da 3 kez falan denk geliyorum. Bazen de hiç.
Öyle bir durumda gidip konuşmayı daha uygun buluyorum.
Hiç laf atmadım.
Ben gördüm ya aşırı ucuz bir hareket, erkeklerin kızlara laf atması da ucuz aynı şekilde.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?