Küçücük bir anlaşılmaya bile paragraflar halinde yazı yazıp hakaretler ediyorlar kendi cinslerine içimden bununla evlenecek olan erkeğe geçmiş olsun diyorum
3 ay
Küçücük bir anlaşılmaya bile paragraflar halinde yazı yazıp hakaretler ediyorlar kendi cinslerine içimden bununla evlenecek olan erkeğe geçmiş olsun diyorum
Bende bir ara öyleydim ama erkeklerin yazılanın çok az bir kısmını okuyup iki üç cümle yazdığını gördükten sonra bıraktım kendilerini bir şey zannediyorlar ve bu kız benden kopamaz diyorlar. Kızlar az bile yapıyor o yüzden. Demek ki bir haltlar yemiş ki o uzun paragraf yazılmış
Ben hiçbir erkeğe uzun paragraf yazmam sözlerime değil davranışa bakarım eğer olmazsa ufak bir mesajla gerekeni söylerim devam ederim fazla yazı yazmak demek erkek beynınde benı umursuyor cepte demek
Yazdıklarından ciddi bir rahatsızlık hissettiğin çok belli 🌿 Böyle durumlarda aslında mesele “çirkeflikten” çok kişinin öfke yönetimi ve iletişim tarzı oluyor. Sen dışarıdan bakınca yorucu görüyorsun, haklısın. Ama o erkek ya sınır koymayı biliyordur ya da o dinamiğe alışmıştır. İnsanlar genelde kendilerine tanıdık gelen ilişki biçimini seçer 💬 Önemli olan senin böyle biriyle muhatap olmamayı bilmen 😉
Hakaret yemeye alışmış diyorsun yani fşslfllfmvmcmmvmxmc
Cevap
6Cevap
Bugün kadınlar günü oldugu ıcın her kadının istedıklerını yapmaya calısıyorum seninde var mı benden bir istedıgın? v
Yok teşekkürler
Allah iyisini nasip etsin
İnsanlar çok aşağılayıcı şekilde konuşuyor ama her zaman umarım önümüze arkadaşlıkta da aşkta da iyi insanlar çıkar
o tip kizlarla muhatap olmamakla
Erkekler nasıl bır kızla evlenmek isterler sizce
her erkegin istegi arayisi farklidir bana gore zeka kisilik karakter onceligimdir bir kizda sadakat namus ahlak da gerek tabii
Neden hep kaşarlarla geziyorlar orada burada yiyişip evleniyorlar sözler çoğu namuslu isteriz derler
her erkegin secimi kendisini ilgilendirir aptal onursuz kisiliksiz ahlaksiz erkek maalesef cok var bu tip erkekler butun erkekleri temsil etmiyor maalesef bu tip erkekler yuzunden duzgun temiz namuslu ahlakli bilincli erkekler kiz bulamiyor ayni kefeye koyulduklari icin
Allah uzak etsin öylelerini
Yol vererek
Tam tersi mdamkdmdmd
Çirkef kız çekilmez gönder gitsin
İstediği kadar çirkef olsun vakla dilimle doverimm
Erkek misin doğru söyle
😄😄 ne alaka gız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?