ne düşünürsünüz. çalıştıgım yerde benim başımda böyle bir durum var. devaölı kaçamak bakışlarını yakalıyorum.. oldukçada çekici bir kadın...
sizce bu bakışlardan ne anlamalıyım..
sizce bu bakışlardan ne anlamalıyım..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eger senin de hosuna gidiyorsa bu durum(ki cekici bir bayandan ilgi gordugunu dusunmek hos bir durumdur) geri durmanda fayda var. Fakat sonuc itibari ile evlilik denen muessese bu durumu anlayisla karsilama noktasinda kesin bir red karari icerisindedir. Bunu aklina kazi.
Bakislarinda kurtulmak istiyorsan, ilk once onun sularinda yuz, konus iletisim kur. sonrasinda konuyu tavir ve davranislarinla, hitaplarinla olmasi gereken noktaya getir. bu en etkili yoldur bu durumu sonlandirmak icin. Sonucta asikar olmayan hersey (gizli bakislar) heyecan verir.
benim bildiğim bir bayan erkeğe iki türlü bakar ya hoşlanır bakar yada bu mal bana ne diye bakıyor diye bakar biraz vakit geçirmeye çalış onunla sana karşı bir meyili varasa belli eder zaten
mesela bizim şirket büyük. onunla sohbetimiz yok. ama beni çay içerken felan gördüğünde yanıma gelip bi bahane bulup konuşmaya çalışıyor..
ya kadına gidip ne diyeyim. yanlış birşeyyaparım diyede çekiniyorum..
Yorumlara baktımda uzak durmak istemiyor gibisin.. Yanlış anlama ama sana destek verecek yürü koçum diyecek birini bekliyosun sanki..
ya destek beklemiyorum. sadece acaba ben doğru mu anladım yanlış mı, sizin düşüncelerinizi sordum..
Şöyle bir durum var.. Yanlış doğru kısmını biz bilemeyiz kadının yanında olan sensin.. Ayrıca düşünmeyecek olsan yanlış doğru kısmıyla ilgilenmez kadından uzak durursun.. Eğer doğruysa evli bir bayan (öylelerine bayan demekte hakaret gibi ama) ne olursa olsun net tavır koymalısın çok mu istiyosun dışarısı dolu.. Başkasına ait o kadın uzak durmalısın..
hızlı bir şekilde kaç, çok tahlikeli, deli midir nedir, ne işi var senle, başına bela alma.
valla bak öyle. hatta kız arkdaşlarıyla masada oturuken bile yüzü bana dönük oturuyor. çok da çekici aklıma kötü kötü şeyler geliyor...
Cevap
4Cevap
Kocası yetmiyordur muhtemelen. Seni arzuluyor olabilir. Warning:Kocası katil olabilir, uzak dur
bir bayan olarak o bakışların başka bir nedeni olabilir mi sence?
Çok nedeni olabilir aslında, ben en güçlüsünü söyledim. Dikkat çekmeyi seven bi bayan olabilir. Bi erkeğin ona bakmasından hoşlanan. Genelde çekici bayanlarda bu oluyor. Ama sevme vs düşünme öyle bişey yoktur
Benim Başıma Geldi Sonra Çok Pişman Oldum...Unutma Sende Evleniceksin Seninde Eşin Olucak Ne Kadar Karşı Taraf Sana Yaklaşmak İstiosa..
ama bana karşı ilgisi oldugu kesin değil mi?
Sürekli Bakıyosa Demekki Kur YapIyor Ama Emin Ol Gidip Bişiler Dersen Ki Bana Kalırsa Deme Olurda Yanlış Anladıysan Başına İş Alırsın...
ama kaçamak bakış 1-2 olsa dersin yanlış mı anladım diye. oda beni kontrol ediyor bakıyor muyum diye.
Valla Kardeş Benim Diyiceğim Uzak Dur,Ne Kadar Bakarsa Baksın,Bekar Kızmı Yok Yaaa Evli Kadına Asılıosun ?
o bana asılıyor :)
Sen Bilirsin Artık Ne DİYİM :)..
barbossa dan destek alarak yürü koçumm diyorum :D .
ama kadının bu yaptığının yanlış olduğunu düşünüyorsan kocasına syle , ama kanıt gerekiyor bir kaç kere videoya çek yoksa dayak yersin :D
en azından 1 adam için iyilik yapmş olrsun
kocası yakalar yaklaşma. bakma hiç sen :)
ya kocasının haberi olmazda.. bir bayan olarak bu şekilde davranan bir kadın beni arzuladıgı için mi yapıyordur bunları?
kadının 3-4 yaşında çocugu var. ama başka kadınlarla denk gelmiyorum. bide bende gzölerine bakınca kaçırıyor gözlerini...
ama kadın çok tahrik ediyor beni..
bakışlarından rahatsız oluyorum de umudu keser..
sana yazıyor resmen git konuş
ya kadında çok çekici. ama diyorum acaba kendi kendini tamin için felan mı yoksa. beni mi arzuluyor..
o bakıosa bıle sen bakma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar