Evliler siz mesela evli olmayanlar evli olduğunuzu hayal edin size asılıyor karınızı boşar mısınız bu kadın için?

Bu kadın her kadından güzel diye bir şey yok, karınız güzel olsa bile mesela.
Evliler siz mesela evli olmayanlar evli olduğunuzu hayal edin size asılıyor karınızı boşar mısınız bu kadın için?

Bu kadın her kadından güzel diye bir şey yok, karınız güzel olsa bile mesela.
Bu kadının iki vajinasimi var kadının güzelliği değil huyu önemli ne yapacağım kar da Beyaz ama bir köpek gelip üstüne pisliğini yapar kaslı erkek yok fit vücutlu bayan hepsi boş önce ahlâk ruh güzelliği gerisi kendiliğinden gelir zaten evlide olsam bosamam
Bu kadın bana hiç çekici gelmedi, bunun ve diğerleri için eşimi boşamayı bırak saçının teline ihanet edersem namerdim 👍
Helal, adamsın samimi geldin bana. 🙏
Teşekkürler, gerçekleri ve düşüncelerimi söyledim 😌
Hiçbir erkek sırf güzel bir kadın var diye evdekini boşamaz. Evdeki çocuk yapar işini gücünü yapar ona sadıktır. Bu kadınla 3-5 defa takılır yine evine döner. Erkekler var olan düzenleri değişsin istemezler
🙏✨🎈
Cevap
17Cevap
benim olan her zaman en iyisidir reis gözüm görmez ayrıca kadın güzel değil.
Hayır boşamam ve böyle bir lafım bana asılamaz benim tipim değil
Karımı asla aldatmamda aldatacak olsam bunun için yine aldatmam
Yani daha iyisi çiksa aldatirsin hahahaks
Ben evlenecegim kisiyle güzelligi icin evlenmiyorum sadece ruh esimi bularakta evlenmis olacam asık olup evlenmis olacam yani kısacası hayır.
Güzel kadın.. bosamam ama bosadim derim isimi görüp kandırdığımı söylerim nfjdjdj
ah erkekler ah
Kendimi bu kadından daha güzel buluyorum
Full estetili zaten surati donuk bir ifade bir masumiyet yok sen eminim bu kadında bin kat daha güzelsin buna eminim bu güzel bile değil ki tehsirci sadece
Estetik hiçbir zaman düşünmedim çünkü kendimi güzel buluyorum çevremde böyle diyor bu kadın aynı dediğin gibi
Erkeklere bakma iki açıyor fiziği var diye güzel sanıyorlar. bu asla güzel değil surata bak tam ördek dudak iğrenç erkeke olsam elimi sürmem. Doğal kızların hepsi bundan güzel
Ben bir kadın olarak iştah açıcı seksi bulmadım mesela barbara palvin gerçekten çok seksi ama bu kadını hiç beğenmedim
Bekar bile olsam almam bunu
Neden tehsirci diye mi
Ee amaç evlenmek değil zaten yap geç hesabı
Ben hiç istemezsin sandım. O açıdan yapıp geçmek için bile mi istemezsin diyorum
Hayır erkekler biraz takılır sonra yuvasına döner olay bu kadar basit , eşiyle anlaşamıyorsa zaten çoktan boşanmış olur
Yoo boşamam ama yatarım onunla puahahahhahah
karım yok ama olsa karımı neden boosayayımkı.
S1kerim, ayrıca asla diyen erkeklerin alayı kolpa sıkar her erkek eğer şansı varsa yakalanmayacağını biliyyorsa güzel bir kadını s1kmek ister
Erkekleri s*ker adamlar s*kmez sadece karım der 🙏
Sen öyle san
Asıl sen öyle san
Erkekler aşk ve cinsellik ayrımını çok iyi yapabiliyor
Yani erkek hiç duygu katmadan da düşünür ihtiyaç diyebilir ama hepsi değil tabi ki. Hiç inanmak istemesem de hak veriyorum biraz cevap sahibine. Ama benim esim böyle bir sey yazsaydi saniyesinde bosanirdim tabi aldatsin demiyorum asla. Bir tık kolay onlara göre demek istediğim.
Bu kadın sence güzel mi?
Bence değil sence?
Bncede değil seksi olmak güzel olmak demek değil dimi?
Kesinlikle bu donuk suratlı boş bakışlı ördek dudaklı kadını güzel bulanın zevki yoktur
O kadar da yer me kadını ama mükemmel değil
Kim ki bu kocan buna mi gitti
Böyle kadınlardan tiskiniyorum bir garezim yok ördek dudakli işte yalan mi
Çoğu estetik bunun ya paran var da guzelsin
Nöbetçi boşanma mahkemesine gider boşarım
Yahu saçmalamayın:)
Neden kadın seksi değil mi
Kadın fena değil de seviscez diye es mi bosanir allasen
Bence güzel değil zaten süs bebeği
Yok hayır
Hayir
hayır boşamam