bunu yazdım sonunda bu bı baslangıcc cok tesekkur ederım cesaret aldım sızlerden
Sevdiğini saklamak salaklık midir?
bunu yazdım sonunda bu bı baslangıcc cok tesekkur ederım cesaret aldım sızlerden
korku hastalıktır,büyüdükçe daha çok geri çekersin kendini.korkunun sevginin önüne geçmesine izin verme,her yalnız tükettiğin zamanda yaşayacaklarından çalıyorsun.Ve şunu da söylemek istiyorum; nefes aldığında,hoşuna giden bir şarkı dinlediğinde,olmadık bir anda olmadık bir işle uğraşırken hiç alakası yokken aklında yine o varsa sen salaksın.
evet ben salagım kesınlıkle haklısın 7 senedır her sarkıda her caddede het konusmamızda her bıze gelmesınde gıtmemde her anımda her sanıyemde onu aynı derecede sevdım ama sustum
çok moralimi bozuyorsun sen benim ya,sadece bir evet de.korktuğun ne senin onu anlamıyorum
korktugum aileler ne der akrabalar ne der aileme laf gelır uzerım onları ama susmaya devam edersemde ben bende oda uzulecek tam ortadayım yanı
Sen doğru bişey yapsanda yapmasanda insanlar her zaman konuşacaktır,burda hala bişeylerin cevabını arıyor olman bile çok sinirimi bozuyor,git burdan çık bu siteden.
:( kızma tamam
hadi yolun açık olsun,umarım aldığın her nefes sana keyif verir.
Bir kızı daha kaybettik geçmiş olsun gençler :)
tesekkurederım:)ben zaten hıc ıcınıze gıremedımkı:)ben hep kayıptım
düşün madem bir ilişkiyi. bu kadar olan olduktan sonra.
dusunuyorum ama korkuyorumda
ya akrabalar es dost ne der ne dusunur bılmıyorumkı korkularım o yuzden aileme laf gelırse ya
evet akraba dedeımın le babası emmı cocukları ve bız cok sık gıder gelırız bır bırımıze ailecek
umarım en hayırlısı olur ıkımız ıcınde cok tesekurler
:))
Estağfurullah ama evet salaklıktır. :) Tebessüm ederek yazdığıma inanabilirsin,senin adına çok sevindim.
Çok mutlu olmanızı diliyorum..
cok ama cok tesekkur ederım ben gercekten salakmısım ama bu zamana kadar kendı ıcımde yasamısım ıns bundan sonra hersey guzel olur...
inş olur cok tesekkurler
Nişanında oynadığın yanına kar kalmış:))) Hadi hayırlısı:)
galıba öyle oldu:)tesekkurler
:))
Cevap
9Cevap
Öncelikle çok zoru başarmışsınız. İnsanın başına gelebilecek en zor sınavlardan birisi bu. Hatta şöyle bir hadis bile duydum artık kesin doğru mu bilmiyorum : "Aşkını gizleyip iffetini muhafaza ederek ölen şehittir." Doğru yoldasın yani her ne kadar ben olsam başaramazdım o kadar saklamayı da ancak helal olsun.
saklamak zorundaydım akrabamızdı onun duygularından emın degıldım sımdı ne yapmalıyım sence susmalı yoksa karsılı vermelımıyım artık
sus
Eğer oluru varsa ve ileride evleneceğin bir adamsa ben sana " evlilik gibi hayırlı bir kuruma karşı hayır etme" diyemem ki ! Ancak istersen biraz sular durulsun ve toplumumuzun örf ve adetlerini de göz önünde bulundurmak gerekir.
dolaydan kuzen dıye bılırım dedemle babası emmı cocukları
evet bende toplumdan korkuyorum zaten o yuzden susuyorumda su an ama benden bı ısık beklıyor bı yanım sevıyorum evet de dıyor dıgeryanımda bırazdaha sabret dıyor
Birbirinizi gerçekten çok seviyorsanız neden olmasın. Denemekte fayda var. Daha önceden birbirinize açılmamanız da biraz eşeklik var o kadar. Bakalım zaman gösterecek. Dene gör.
ya ben acılamadım korktum akrabalık oldugundan oda cesaret edememıs bız cok ıyı anlasırız konusuruz ben gozlerının ıcıne bıle bakamam ama anlar dıye o da cesaret edemems benden ısık goremeyınce ıs cıddıye bınınce kaybetmekten korkmus galıba
ben onunla yaslanmak ıstıyorum ama o şu an cevap beklıyor benden onun ıcın ne dıyecegımı bılmıyorum
haklısın artık baslamam gerek adım atmam gerek
evet ask cesaret ıstermıs bunu sımdı anladım...,
valla bende sasırdım ama ee bızım kı de aynı bu kılıptekıgıbı olucaktı galıba:)onca sene sonra olsun bukadar
cok tesekkur ederım
öyle bi yazmışsın ki sanki bundan sonra olmasını istiyomuş gibi :))
hadi hayırlı olsun takma kafana meseleleri siz istedikten sonra kimse karışamaz :)
ıns karısamaz:)
Haydihaydi ! :) oğlan seni seviyor kızz :=) korkmaa
evet sevıyor bende onu sevıyorum yaa gızlı olan duygular cıktı ortaya allaha cok sukur bu gunude gordum ölsemde gam yemem artık:)
haklısın ama nasıp buzamanymıs
inş ederım ama şu an ailelere duyurmuycaz nısanı yenı attı sonucta zaman gecsın bıraz
Neden korkuyorsun ki , Anlattıkların, hayatın sana ikinci bir şans verdiğinin anlıyorum. Daha ne bekiiyorsun, 3. şansı mı?
hayır tabıkıde ama korkuyorum elalem ne der dıye sımdı nısanı atncada suclu durumuna gırıcem ben dırek
haklısın bı kez olsun kendım ıcın bırsey yapmalıyım
tesekkurler
senin yaptığın daha da ötesinde.ben asıl oğlana acıyorum
nısanı attıgı ıcınmı acıyorsun pekı ona?
hayır karşısındaki kız da aynı duyguları hissediyorken,bunu öğrenememiş olduğu için
haklısın:( ben ne yapsam bılmıyorum
yapacağını yapmışsın.daha kötü ne olabilirdi ki.neyse bir de ben canını sıkmayayım.ama illa tavsiye istiyorsan.tek tavsiyem var.cesaretini topla artık
ben hıcbırsey yapmadım ona ama:( hıc bır zaman hısettırmedım sadece nısanında onu tebrık ederken gozlerım doldu onu kaybettıgımı artık sansım olmadıgını dusunduugum ıcın oda gormus ve hıssetmıs oda bos olmadıgı ıcın acılmıs su an 2 ay olmustu nısanlanalı dun benımle konstı ve nısanı attı :(sence bıraz bencıllık yapıp sevdıgımı soylemelımıyım?
bencilliik mi.neden bencillik olsun ki yaptığın
ya akrabam akrabalar arkamızdan konusup ailelerımızın kulagına gıtmesın dıye bırde ıkımızde memuruz ailelerden uzakta farklı sehırlerdeyız ve onunla benım sehırımız yakın bır bırıne ben kayserıde o nevsehırde hanıı bunlar yakın yerlerde gorusmusler felan derler dıye korkuyorum
deseler ne olacak.nişan gitmiş,her şey bitmiş.
haklısın ama en azından sımdılık kımse dıymasın demelıyım bı kac ay zaman gecsın
tabi.sen bilirsin.
cok tesekkur ederım sımdı cevap verıcem ona
korkmana gerek yok mutluluk seni bekliyor, sevindim gerçekten :)
gercektenbeklıyormu ben onu cok sevıyorum sarkıda tam benı anlatıyor galıba oda oyuzden gondermıs bana
e artık bi şeyler yap belliki o da çekingen :)
o benım kadar cekıngen degıl sadece benden ısık gorememıs bu zaman kadar ben onun nısanında onu tebrık ederken aglamıstım yanı o gozlerımın doldugunu gormustu o zaman hıssetmıs
o zaman umut ver işte çok zor olmasa gerek
haklısın bbugun cevap beklıyorbenden bı cevap verıcem
saat akaç oldu, hala bekliyo Musun :D
evet beklıyorum eger ben bugun cevap verırsem kesın o yarın buraya gelır ıkımızde memuruz o nevseırde ben kayserıdeyım
gelsin işte ne güzel :)
ben ıyıce kalp carpıntısından olurum o zaman
haha :) ölmezsin merak etme :D
ne güzel ya çok imrendim..
imrendınmı ben burda öluyorum korkudan heycandan kalp carpıntısından
Sizinkisi salaklik degil
nasıl yanı?
Bazen duygularini karsi tarafi kazanma icin acar insan.
ama karsi tarafin egolari cosmustur birkere. birbirinizi anlayabiliryorsaniz ve ayni dunyalarin insani oldugunuza inaniyorsaniz şu an yaptiginiz salaklik degil saf liktir. beklemenin anlami yok.
ama ayni dili konusamiyorsaniz ve frekanslar farkli ise o zamanda acilmak ve yaklasmak salakliktir.
cik isin icinden cikabilirsen:)
yabız cok ıyı anlasırız onunla beraber buyuduk nerdeyse ya benım unv tercıhlerımde okul hayatımda ya ne bılıyım her anımda yanımda olan kısı odur ben ona 7 yıldır asıgım ama susuyorum ıste korkuyorum akrabayız dıye...o cesur davrandı o nısanlanınca ben dusunmeye basladım evlılı goruculere cıkmaya basladım o bunu kabulenememıs cok korkmus acılmak ıcınde sevıyorum onu onun da sevdıgını bılıyorum sımdı
:) benmı o kadar da yurek yok bende malesef:)su an cevap beklıyor evet sevıyorum dıye bılırsem benden ıyısı yok
yo kaybetmıycem bu sefer evet bende adım atıcam artık
yazıcam sımdı burdada bıldırıcem:)
cok tesekkur ederım
dost işte ya candır:))) Ne güzel konuşmuş.
tesekkur ederım:)
E sans ver, ciddiysen gel iste beni ailemden de
yaa ıstemek degılde sorun olan ne der mılet ya
millet ne diyecek, istemis kizi, kiz da varmis der. Akraba derken kuzen mi? Aman uzak dur oyle ise!
Ne diyorsun sen sus derken izah et ?
dolaydan kuzen dıye bılırım dedemle babası emmı cocukları
ikinci derece akrabaysa sorun yok. O zaman ilgilen biraz sms at mesela naber de
ya su an o benden bı cevap beklıyor o herseyı konustu acıldı anlattı ve bana cevap ver dedı su an beklıyorda sadece evett varım demem yeterlı olur galıba
bu cocugu taniyorsan cocuga de ki ben bu durumu aileme anlatacagim. anlat da ailene, o da anlatsin sonra samanlik seyran
sımdı anlatamam bunu ben aileme oda anlatmasın nısanı attıgı ıcın bıraz ara sogusun zaman gecsın daha sonra ailelerle konusalım bence
tamam, oyle uygun olur diyorsan oyle yap. Kapali biri misin sen?
kapalı derken?ıcıme kapalıyımdır evet
muhafazakar diyelim
sakın sesız kendı halınde dıyelım ıste ama ınatcı ve kararlıyımdırda
Bizi haberdar et dugune falan cagir olmadi :p
hahaha dugun ıcın beklemek gerek ama ıns nasıp olursa davetıyenızı atarım burdan
at da bassinlar dugunu butun limonatalari pastalari yesinler buradaki acgozlu kizlar
hahaha buyursun gelsınler lımonata pastalar feda olsun kızlara:)
e bize?
ee kambersız dugunmu olur sızede feda olsun tabıkıde:)
Hayallare daldik bea!
evet umarım gercek olur cok tesekkur ederım ıyı aksamlar
biraz
yanı?
söyleyemezdımkı ben ben onun bırsey hısettıgını bılmıyordum hemde akrabamdı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar