Aşkınızı göz önünde kimseyi umursamadan mı yaşarsınız yoksa gizli gizli mi?

Aşkınızı göz önünde kimseyi umursamadan mı yaşarsınız yoksa gizli gizli mi?

Gizli gizli yaşanması gereken aşkta ben yokum. Sağır sultan bile duymalı tabiri caizse. Bu demek değil ki, göze soka soka ama kimseyi umursamadan yaşanmalı.
Göz önünde yaşarsan nazar değer, göz önünde yasamazsan sauronun gözü görür. Bence gez, Göz, arpacık şeklinde Nişan alınan bir ilişki aşk yerine kutsal ilişki yürütüp bakanı çarpan, göreni kör eden, duyanı sağır eden, dokunmaya çalışanı felç eden, hissetmeye çalışanı taş eden, kıskanmaya çalışanı takan eden, laf etmeye çalışanı helak eden, yaklaşmaya çalışanı mahveden, hücum etmeyi çalışanı dumur eden, yok etmeye çalışanı toz eden, ortalığı karışmaya çalışanı tez zamanda tezek eden bir ilişki yaşanmalı ki karai taraf vay anasını avradını halasını teyzesini dayısını amcasını ben böyle ilişki gormedin deyip uzaktan platonik merak duygusu ile platonik merakıaşk yaşasın ve sonrası plan yaparken, plank ederken, platonik posta kodu girerken öbür tarafa kavimler göçü yapsın xd
Waoww bu nasıl ilişki ateş ediyo jsjdjdd
Çünkü taramalı tüfek aşkı ateş eder ve vurdu mu indirir xd
Çok teşekkür ediyorum
Çok rica ediyorum
Ben ne saklarım ne reklam yaparım. yani içimden geldiği gibi kimseyi düşünmeden yaşarım. zaten süreli her yerde sevgilim var demem. ama sorun olursa da sevgilim var derim. arkadaş çevreme de zaten detaylı anlatmam hiç bir şekilde. ayda ilişkimiz de yaşadığımız şeyler sadece ben ve sevgilimin arasında kalır başka kimse bilmez ve söylemeyiz.. zaten bilmelerine de gerek yok
Göz önünde yaşamayı sevmem. Aşkım bir film değil ki seyirci kabul edeyim jdjdjd
Ooo peki jsjdd
Eic de mi djdjxjx
Daha iyisi gelene kadar en iyisi bu hdjf
Daha iyisi gelmez. En iyiyi ayağınıza kadar getirdik jxjxjxx
Görücezzzz sksjdjf
Biz hizmetimize güveniyoruz xjjxjxx
Bana güvenme ama sjjdf
Güvenmek zorundayim. Baska şansım yok djxjdkxv
Ricalar adjkslf
Tersten miyiz bugun sjsjdj
Eic'lik görüş attığım için teşekkür edeceğini düşündüm alkjdsfjlkf
Ama yanlış düşündün 😂
Noooo doğru düşündüm aksdjff
Cevap
19Cevap
Merhaba,
Göz önünde yaşamayı tercih ederim! 😅
Kıskananlar çatlasın, kıskananlar çatlasın, filan! 😅
😂😂😂
😅😅😅
Gizlemeyi tercih ederim ne zaman ulu orta yaşasam ayrılıyorum :D
Göz önünde yaşarım. Öyle milletine gözüne sokmak gibi bir dert ile değil tabi. Tamamen doğal olarak.
Akışa bırakırsın
Aynen öyle.
Benim gerçek hayattaki sevgilim olmadı sanal üzerinden görüştüklerim sadece oldu her görüştüğümde herkesi anlatmadım ciddi olmadıktan sonra her görüştüğüm kızı ya da erkeği ailene ya da birilerini anlatmak saçma
Özellikle gizlemem ya da özellikle reklam yapmam.. Akışına göre..
Bence bu tarz olaylar gizli olmalı. Yani başkalarından saklamak için çok uğraşmaya gerek yok öğrenilirse öğrenilir fakat kişi gidip kendisi sürekli orada burada aşkını anlatmamalı.
Aşkım varsa o gözler benim için yok olur. Nasıl yaşamamız gerekiyorsa öyle yaşarız. Etraftaki gözler bizi ilgilendirmez.
Hayatımda biri varsa var olduğunu bildiririm ama kimsenin gözünün önünde yaşamayı tercih etmem asla.. bana Özel kalmali her şey
Çekincesi olmayan yaşar. Bağıra bağıra değil ama yeri geldiğinde bunu söylemekten çekinmiyerek. Yoksa hep bi haltlar vardır
Çok göz önünde yaşamam ama çok gizli de yaşamam ortası diyebilirim
Gizli saklı şeyleri sevmem, iş güzarlık gibi geliyor bana. Insan seviyorsa bunu saklamamalı.
Ne gizleyip saklarım nede göze sokarım normal olduğu gibi olması gerektiği gibi yaşarım.
Gizli saklı ilişkiler benlik değil, gizli kalıyosa orada bi halt vardır
Gizli saklı yaşardım sonradan nazar falan değer
Ne özellikle göz önünde yaşarım ne de saklarım. İkisi de gereksiz geliyor bana.
gizli gizli niye yaşayayım ama zorla da milletin gözüne sokmam yani ortası yok mu sdfhj
Sosyal medya da paylaşmam, afişe etmem, reklamını yapmam, arkadaş içinde muhabbetini açmam.
Sosyal medya'da yaşamam. Kendi dünyamız da kendi halimiz de olmak isterim.
Kimsenin gözüne sokmaya gerek yok, gizli olması daha iyi nazar falan değer sonra🙂
Aşırı gözler önünde yaşamam da ama gizleyip saklamam da.
Aşkımı bir sır gibi senelerce sakladımcılardanım ben
Gizlemem.. Gizli saklı yaşayan kişiyle de işim olmaz..
gizlemem ama göze de sokmam sevmiyorum öyle yedi düvele sürekli reklam gibi
Çok göz önünde olmayı sevmiyorum
gizli saklı ilişki sevmem ama her şey göz önünde olsun da istemem dozunda iyi
Seks Fantezim açık hava aşkımı ise hiç çekinmeden anıra anıra söyleyebilirim
Ozel olan şeylerin ulu orta yaşanmasını sevmiyorum.
Gizli, göze sokmaya ne gerek var…
Ciddileşene kadar saklarım
Gizleyip saklarım. Göze sokarak yaşamam
Nazar değer diye hiç kimseye demek istemem
Özel hayatımı gözler önünde yaşamam.
Hiç bir zaman saklamamışımdır. Hep göz önünde, hep herkesin dilinde olmuştur.
Saklamam ama kimsenin gözüne de sokmam
Gizlemek en doğrusu
Göz önünde yaşamam…
Sevginin hası gizli olan saklı olandr
yatakta yaşarım
Herkesin icinde yasamak istediklerim var
saklamam a gereksiz biçey bencee
Gizle
Gizlemenin bi mantığı yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?