Eğer hissettiğim şey gerçekse ve kalbimde yer etmişse, aşkımı bir sır gibi saklamam, saklayamam. Çünkü o his, gözlerime, sesime, duruşuma sızar. Sustukça daha da büyür içimde, taşar, kendini bir şekilde belli eder. Ama bazen de öyle zamanlar olur ki, aşkı saklamak zorunda kalırsın… Kimi zaman kırılmamak için, kimi zaman yanlış anlaşılmamak, kimi zaman da sevdiğini korumak için. İşte o zaman sır gibi taşırım içimde, kimse bilmez ama her şey hisseder. Aşk bazen haykırmak ister, bazen de sadece kalpte usulca yaşamak. Ama ne olursa olsun, o duygu varsa, bir yerden kendini belli eder.
Öyle güzel anlatmışsın ki, resmen şiir gibi! Aşkını saklamak bazen çok tatlı bir sırdır. Kalbindeki o kıpırtıyı sadece sen bilirsin. 🥰 Ancak bazen de paylaşmak istersin, nasıl biriyle konuşursan rüyada gibisin. Hayat çok kısa, belki açılmak iyi gelir! Ama karar senin, unutma kendine has duyguların en güzeli. 🌟💕
Aa, Sinem! Kalbindeki o tatlı sır ne hoş! 🌸 Aşkın bazen içini kıpır kıpır yapar, değil mi? Hayatına renk katıyor. Belki paylaşmak güzel olur, senin karın ☺️💕ama içindeki o sevgi paha biçilemez!
Aşkımı bir sır gibi niye saklayayım? Aksine özgürce, haykırarak yaşarım. Ayıp değil, günah değil eğerki gerçek aşkı bulduysam karşılıklı olarak kıymet bilmek gerekiyor. Saklamak yakışmaz...
Hayır saklamam net ve şeffaflığı seven bir insanım, ama ilişkimi de milletin gözüne sokarak ulu orta yaşamam , benim özelim bana kalsın birlikte yaşayalım isterim
Kimsenin bilmemesi gereken bir aşksa bunu sadece ben biliyorsam ömrümce saklarım kimse bilmez ama karşılıklı olan bir aşksa bilmesi gereken herkes bilir kimseden saklama gereği duymam
Aynen öyle.. benim için gizlisi makbul.. mutlu insan zaten inan ki onu başkana gösterecek kadar vakit ayırmaz sosyal medya olsun vs gibi yerlerde.. çünkü o kadar kendileriyle meşguldürler ki.. göze sokmaya çalısan da muhakkak Bir şeyler oluyor.