evet arkadaşlar 3 yıl önce biriyle sevgiliydim,gel derdi gelirdim,git derdi giderdim,geceleri kız başına çkılmaz burda ama gel dediğinde ailemi bile hiçe sayıp giderdim o benim ilk sevgilimdi,çocukluk aşkımdı.gerçekten ona çok güveniyordum ama ilk görüşmemizden itibaren sürekli beni öpmek istiyordu engellemeye çalışıyrdum sürekli ,buluşmalarımız uzun süre böyle devam etti sonra ben mesafe koydukça arama sormalar azaldı sadece bulışmak istediğinde mesaj atmaya başladı. ben üniversite gereği başka şehre geçecektm beni uğurlamadı bile sonra işine geldikçe mesaj atıp aramaya başladı baktım o her gel dediğinde ben gitmeye devam edeceğim hattımı değiştirdim ama şmdi ailemin yanındayım ve aklımdan çıkmıyo bir türlü..onu görmek için hergün mutlaka dışarı çıkıyorum ama göremedm henüz .sonunda başka bir facebook açtım kim olduğumu söylemeden ona içimi döktüm hala cevap yok.sizce ne yapmalıyım? bu arada gönderdiğim mesaj da bu (( seni aradım ama dşarıda hiç göremedm bir kez olsun yüreklice senle yüzleşmek istemiştim...,belki de taşınmışsındır aslında umrumda değil biliyor musun? bu bir vicdan rahatlatma mesajı aslında.seni ilk başlarda o kadar seviyordum ki gözü kör olmak diye bişi var ya aynen öyle,gel diyodun geliyordum git diyordun gidiyordum, gecenin bi yarısıymış,ailem kızarmış hiç umrumda değilldi,çok seviyorum aşkım bitanemsin deyişlerine bile kandım ya... sana istemediğimi söyledikçe beni herşeye zorladın sırf senin için herşeyi yaptım ya bende o kadar salakmışım ki kendime çok kızıyorum..insanın dua etmeye yüzü olmaz mı? benim yok işte.sana göre çok ileri şeyler yaşamadık ama benim yüz karamdır seninle yaşadıklarım,hala kendimi affedemiyorum üzerinden yıllar geçmesine rağmen.sevgili olduğumuz süre zarfında insan bir kez sevgili gibi dolaşmaz mı ya,bir kerecik..bi yere gitmez mi ne bileyim beraber bir şeyler yapmaz mı,çok bekledim senden çok..senle ilgili tek içimde kalan bu sanırım.sen benim ilkimdin ve sonum oldun ,çnkü o kadr iğrendirmişsin ki beni şmdi kmsenn bana yaklaşmasına izin vermiyorum.herkes unutamadığın biri mi var diyor ama unutamadığım biri değil unutamadıığım kötü anılarım varr.neyse demem o ki ben kendimi affedemiyorum umarım Rabbim affeder tek dileğim bu,umarım seni de ıslah eder...))
Güncelleme: az önce cevap geldi şimdi napacağım ...
kimsin ya sen ne diyosun anlamadım ki konuşalım ben kimseye kötü bişe yapmak istemem yapmış olabilirim ama öyle bi insan değilim tabiki hatalarım var oluyo ama nebilim [:/]
bende konuşmak istiyorum gerçekten ulaşabilirsin idtersen ne yaptım bukadar merak ettim demiş şimdi ne yapmam gerkir sizce
Güncelleme: az önce cevap geldi şimdi napacağım ...
kimsin ya sen ne diyosun anlamadım ki konuşalım ben kimseye kötü bişe yapmak istemem yapmış olabilirim ama öyle bi insan değilim tabiki hatalarım var oluyo ama nebilim [:/]
bende konuşmak istiyorum gerçekten ulaşabilirsin idtersen ne yaptım bukadar merak ettim demiş şimdi ne yapmam gerkir sizce
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer