Onunla konuşmak istiyorum konuşmalı mıyım?

İş yerinde hoşlandığım birisi var bazen onun da benden hoşlandığı düşünüyordum bazen de hoşlanmadığını düşünüyordum. Çünkü bana bakıyor gülüyor bana yardım ediyor filan ama bir adım atmıyordu. Geçen haftalarda ben akşam bir yere giderken onunla karşılaştım selamlaştık o nereye dedi bende arkadaşıma dedim ayrıldık. Biraz ilerledikten sonra arkama baktığımda arkamdan geldiğini gördüm. O yoldan geçmesine rağmen geri dönüp arkamdan gelmesi beni süphelendirdi ama bir şey demedim. Sonra iş yerinde sohbet ediyorduk baş başaydık benim kedim var ondan bahsediyorduk. Bana kedini görmeye geleyik dedi. Bende şaşırdım afalladım gel dedim o an hiç düşünmeden. Ama baya ısrar etti öyle şaka filan değil kaçıncı katta olduğumu kapı numaramı girince ne tarafta kaldığını her şeyi sordu. Ben söyledim ama halen şoktayım o da gelmemi istemedin gelmeyeceğim filan dedi bende yok şaşırdım sadece gel dedim. Sonra ben işe döndüm birkaç saat sonra yine konuştuk ben sana şaka yaptım gelmeyeceğim dedi. Bende noldu gelseydin dedim birisi görür ayıp olur dedi. Bende sen bilirsin dedim konu kapandı. Evde sağlıklı düşününce beni yanlış anlayabileceğini düşündüm bir de neden gelmek istediğini sorguladım. Yarın onunla açıkça konuşmalı mıyım. Benden hoşlanıyor musun değil de başka bir şekilde. Nasil soracağimı da bilmiyorum. Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama kafam çok karışık yardım ederseniz sevinirim
Onunla konuşmak istiyorum konuşmalı mıyım?