Onunla konuşmalı mıyım bu durumda?

Ben bir çocuktan hoşlanıyorum. Aynı yurtta kalıyoruz. O da benden hoşlanıyormuş. Biz bir süre konuştuk yakınlaştık. Bu geçtiğimiz yılbaşında biz topluca bir parti verdik. orada iki kez öpüştük. Ama benim için bu çok hızlıydı işin fiziksel kısmı. Bir de sarhoş oldum o gün ve bir tane başka çocukla taışmıştım partide. Onla konuşuyorduk. Tanıştığım çocukla dans ettik elini belime attı. Benden hoşlanan çocuk da bunu gördü. Ve sinirilenmiş baya çıkıp gitmiş. Amageri geldiğinde yine bir şeyler yaptık öpüştük vs. Bana duygularımı sordu bend emin olmadığımı söyledim aslında hala daha tam emin değilim. O an duygularımdan emin olmadığım, biraz rahatsız hissettiğim için ve sarhoş olduğum için ani bi şekilde bunun yaşandığını unutalım vs. dedim. Bir şey demedi üzerine. Ertesi gün gayet normaldi. Onun odasında film izledik yan yana yattıkç. Bana çok faza yaklaştı bende bundan rahatsız oldum ve yılbaşına da hitafen çok hızlı olduğunu söyledim ona. O yabancı. bu yüzden birbirimize ing konuşyoruz. onun da ana dili ing değil. Dün burada çok fazla kar yağdı bende diğer arkadaşlarımla kar oynamaya çıktım onu da çağırdım. (benim arkadaşlarımdan biri onla çok yakın olan berbaer) Gelmedi sonra bi kere yukarı çıktım o sıra onla karşılaştım ısrar ettim baya o zaman geldi ama bana yakınlık göstermedi. normalde hep dibimde olur benle temasta olur ben yanına gitmeyince hiç gelmedi. Sonra ben ona kar topu attım o da karşılık olarak atmak için beni kovaladı tam bir şeye çarpacakken durdum o da beni tuttu. sonra ona tam döndüğüm sırada suratıma geçirdi koca kar topunu. o gün yüzüme 3. kar topu yiyişimdi ve bu onun attığı çok kötü yaptı beni. Boğazıma falan girdi bide gözüme. Gözüm bir gece geçmedi çok kötü oldu. boğazım da çok kötü oldu. bana bunu yaptıktan sonra bi 2-3 dk nefes alamadım kaldım öyle bizi izleyenlerden biri gelip iyi misin diye sordu hatta. sonra gelip de bir kere bana bakmadı ama benim arkadaşım olan (onla çok yakın arkadaş bu kız) kız kulağına kar topu yedi kötü oldu diye full onla ilgilendi. nomalde olsa bana da yapardı diye düşünüyorum. Şimdi şey düşünebilirsiniz bu o kızdan hoşlanıyor diye öyle değil. o kıza da herkese benim hakkımda soru sorup nasıl yapayım demiş her şeyi. Benden hoşlandığı net bu açıdan. şu an benle konuşmuyor uzak duruyor karşılaştığımızda da selam vermiyor. Ne yapsam bilmiyorum.

Onunla konuşmalı mıyım bu durumda?