AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
171Cevap
bir erkek arkadasimla bulustugumda yemek yeriz ve ben odemek istedigimi soylerim. O da israra ragmen odetmez. Ama o odedikten sonra ilk dedigi cumle hep oderim diyosun diyosun odemiyosun :D asil bu nedir
Oyle bir erkekle bir daha gorusecegimi sanmam , kendine erkek de demesin mumkunse
nıye hesap odemeyecek dıye bı kuralmı var tabı odeyecek sızın de askım hesabı odıycen mı demesı bana ıtıcı gelıyo nedense
Sadece bize ozgu bisey sanirim. bu... artik yerlesmis icimize erkek caktrmadan oduyecek, kizda olgunlukla bu hesap isleminin gecmesini bekliyecek:) ege ki yok ben yok sen oducen olayina kadar geldiyse kasada durum... yok olmaz:)
Kadın da öder erkek de. Ama şu var bazı kızlarımızda ee aşkım hesabı ödemicek misin? gibi cümleler kuruyor. Adam senin h
Sadece ödeme zorunluluğu vermek kötü ya da dediginiz gibi yılışık bir şekilde söylemek
O kızada karşıyım ben
O an kim odemek isterse o oder sadece odeme hissi vermek kotu bir de yılısik bir sekilde soylenmesi
erkek hesabı oder gıbı bı mantıga uyuz oluyorum ole bı dunya yok
kız dıyınce ıyı erkek dıyınce mı kotu oluyo sevdıgıne bısı almak zoruna mı gıdıyo
Dediklerimde yanlis bisey yok zaten?
ben senın ıcın demedım herseyı karsı tarafa yıkmaya calısanlar ıcın soluyorum
reisi cumhur bence bolbol kitap oku denilmek isteneni anlamama gibi problemin var
gayet ıyı anlıyorum asalaklara benım lafım
Kesinlikle o pek hoş olmuyo ben de mümkün olduğunca ödemeye çalışırım ve böyle olması gerekir zaten ama erkeklerin o tavrı hiç hoş değil
hesap ödeneceği zaman hiç oralı olmayıp üstünü başını düzelten kız kadar itici olamaz.
Evet bence de o da çok itici.
Sen o samimiyeti yasayacak kadar biri ile tek kalp tek ruh olamamssn anlamazsn o yuzden. Odunlk degl samimiyettr bu. Blki o an parasi yok belki baska bir seye harcicak belki sana hediye alcak onun hesabini yapio
Abicim dışarı çıkarmasın o zaman, lüks yere sokmasın. Benimde bir bütçem var, ayrıca o üslup 8-10 ay çıkarsın öyle olur. Samimi değilim nedir o sendenmiyiz
Corbaciya erkek arkadslarnla gitmssn gibi denmez tabi. Biladerrrr sendenmiyizz !
sen ne dıyorsun bız cıktığımızda hesabı ben oderdım , şerefsız guya bayan erkek eşitmiş farklı düşünurmurmüş o yuzden benımde odemem lazım miş dıyordu ama artık sıkmıştı hep ben odedım sonund a bıttı zaten. safın onde gıdenıymişim.
odıycen tabı erkekler odeyınce ıyı dımı
işte sizin gibi kezoları da bizim gibiler s*kiyor , etme bulma dünyası. Kaşar cinslerin bizim salak erkeklerin parasını yemese bizde sizi s*kmeyiz.
ne s** be terbiyesiz herif ahlaksız. düzgün konuş.
kim kaşar saçma sapan konuşma saygısız senı sikayet ederim.
seni psikolojik manuplasyonuunu maruz bırakmış aşağılık kompleksine sokmuş erkekleri bu duruma alıştırmayın böyle sizin gibi cesaret verenlerden yüz buluyorlar artık erkeklerle tanışmaya soğudum inan ki ne kadar çok yüz veren kız çıkmış bunlara yapmayın işte erkek bunu kötü niyet olarak görüyor aa bak sen de ödeyebilirsiniz güçlü kızsın olarak gördükleri için değil tamamen artniyetten
"Öküzlük yapmayın " dedi usulca @EtiPufff. SinirliBiber de destekledi EtiPufff'un bu düşüncesini.
Ahaha yerim o biberi :)
Ülen gene utandım hay ben.
kızlarda hesap öder fakat burada uslup önemli. kızlar hesap ödemez diye bişey yok hesap ödeten erkek iticiliği diye soru başlığı mı olur allasen.
İlgi çekici bir başlık bulun diyodu :D
çok ilgi çekiciymiş. açıp soruyu okumasam seni direkt kezban olarak yargılardım zaten şu erkekler hesap öder düşüncesine aşırı tavım.
:) öyle bir düşünceyi savumuyorum, o hesap masaya geldiğinde tuvalete kaçan ya da çantasıyla oynayan kızlarada ayar oluyorum.
ahah evet var öyle tipler :D
Her defasında erkeğe ödetmenin yüzsüzlük olduğunun bilincindeysen eyvallah. Ben gerçekten sinir olurum o tarz asalak tiplere.
Abicim hesap erkek işi değildir, bir kız bunu kullanmamalı tabiki. Ama zariflik açısından kıza o tarz bir söylenimde bulunulmaz. Ben daha huzurlu oluyorum ödeyince, ama bunu istiyorum ki karşı taraf belirtmeden yapayım..
İşte böyle senin kafada bir kız bulmak zor. Ben de istiyorum ki bir kız söyletmeden yapsın bunu.
Ben o kadar kisiye söyledim arkadasim seviglim olsun sogumadi kimse? neden sogusun erkek ödüyorsa kadin neden ödemesin hani kadin erkek eşitti? işinize gelen yerde mi eşit birak alla senn
hee ıslerıne gelmıyo
:) bunlarda böyle bir degisik işte
herkes kendi parasını ödesin madem eşitiz. niye sizlerin hesaplarını ödeyelim ki. neden ısmarlatayım ya da ısmarlayayım? kendi payımı öder çeker giderim aga.
Söylenmez tabii ki vallaha ben bile utandım olur mu öyle şey bir erkek nasıl öyle bir şey söyler anlam veremedim :D
Bana denk geliyo hep bunlar
Hmm Şanssız birisin demek ki :(
Hesap ödettiğimi hatırlamıyorum... Asla benim yanımdaki bir bayan hesap ödeyemez
alman usulü duymuştumda bu kadar yüzsüzünü görmedim
Cocgun parasi yok dmekki bu kadar bencil olmayiniz guya asktan bahsedersnz dgru kisiyi gzel duygulari ararsınz ama hesba gelince erkek odesin dersiniz iyimis valla
Götürmesin parası yoksa, bir buçuk iskender yemek zorunda mıyız? Öğrenciyim ben bir haftalık paramı yemeğe mi vereyim. Kafeye gidelim bişeyler içelim niye beni zor durumda bırakıyo
Bak ozaman sende haklisin konusun bnu yani ogrenciysenz madem ogrencinin para muhabbeti ayip olmaz
Doğamıza aykırı yanında erkek varken bayan hesap mı öder? Yerin dibine geçeriz.
Öder ama herşeyin bir adabı var :)
Abartma sende öde. Her şeyi erkeklerden bekliyorsunuz anasını satim.
aynen katılıyorm ısrar edip ödemk güzl ama sendeniz faln gerçktn itici
Arandaki samimiyete bağlı olmaklada beraber bunu fazla samimi olmadığın bir kız arkadaşına ya da yeni yeni tanıdığın sevgiline yaparsan ayıp olur sevilmessin kötü kişi pis kişi oluverirsin :D
Ben kadına hesap ödemem ama ödemek içinde ısrar edersede bırakırım ödesin bir kadınla asla inatlaşmam :)
EtiPufff Sen galiba otlakçı birine denk gelmişsin :)
Kendi otlakçı bence.
Bugun benimkiyle bulustuk hesap baya tuzlu oldu birlikte odiyelim dedim kizdi hayir dedi ama utanıyorum ya :s benim yedigimi ictigimi o odiyince
:) canım erkek arkadaşın gayet delikanlıca olanı yapıyor
Ya oylede nebilim utanıyorum :( izinde vermiyor
kızın odenınce delıkanlı erkegın odenınce odun cok esıtız ya
Ayy ben ne diyorum. Sen. Ne diyosun reis
sorana dedım bunu ole bı dunya yok tabı odeyeceksınız
Ayy bayılazamm
senın yedıgını ıctıgını erkek odeyınce delıkanlı oluyor fakat kız erkegının yedıgı ıctıgı bısıyı odeyınce erkek odun oluyor ıste bencıllık burada zaten soran ıcın
Ahahha bebeğim takma sen bu boş kafaları
siz 2 niz sevgilisiniz yabancı olsanız neysede sen onu tanıyorsun o da seni tanıyor sen ödesen ne olur yani yeri geldiği zaman oda sana öder illa hep erkek mi ödemek zorunda?
yok ole bı kural ya baslarım ole kurala
alısmıslar belescılıge kendılerı odeyınce dunyayı kurtarmıs gıbı soluyolar
Hayatim boyunca 1 kere hesap odettim oda tam oducektim kiz israr etti olmaz dedim bagrip yumrugu omzuma yapistirdi bende dayak yememek icin ona birakmak zorunda kaldiydim :D
odet hep nıye bı kere odetıyosun kızları belese alıstırmayın
o cümleleri söylemek tabi ki bize yakışmaz fakat her gün size para mı yedircez? biz ATM'miyiz? bizim de ihtiyaçlarımız var
Bebeğim karşılamayacaksan çıkarma dışarı, götürme lüks restoranta, herkesin bir bütçesi var.
biz götürmüyoruz ki siz zorluyosunuz. normal bir yere götürsek yine soğuma sebebi sizin için.
Abi ben sevgilimle kokoreçte yerim. Onun parası benim param benim cüzdanımda onun cüzdanı. Hep o olmaz hep bende olmaz. Karşı tarafta o samimiyeti bulmak lazım işte.
iyi de erkeğin 750 kere hesap ödeyip 751. kez hadi bu sefer de senden olsun desek yine ayrılırsınız
sen de butcene gore bı yere gır sana luks restorana gır dıyen mı var soran sahıs
Ben olsam erkekliğimden utanır sokağa çıkmam bir daha. Kitlerim odamın kapısını, ölümü beklerim orda. Yuh *
okurken bile kendimden utandım
Valla bunu utanmadan söyleyenler var..
Onlar erkeğin yüz karası, hadi tamam eyvallah kıza ödetirsin hesabı milyonda 1 çok ısrar ederse. Ama bu gün sendeniz felan nedir ya. Harbi erkeğin yüz karasıymış kimse o
hosop odoton orkok otocoloğo
tamam kezzy zengin koca bul.
Yuh yuzsuz? Ben ablama bile demem..
Birde boyle erkeklerin sevgilisi var iste..
"sendeniz galiba?" "sen mi ısmarlıyosun?" gibi soruları soran erkekten koşarak uzaklaşabilirsin..
erkeğe hesap ödetmekten başka değer biçmeyen kız iticiliğiyle aynıdır...
+++
eyvallah @gallantt
Şahsen benim yanındaki kızın eli cebine gitmez gidemez :)
:) Hesap çıksın sana 300-500 bakım o zaman gidiyor mu gitmiyor mu görürsün kardeşim.. Zenginsen o ayrı tabi.
Okadar uçuk fiyatlı bir yere götürmem zaten emin ol :)
erkeğin o günlük nakit sıkıntısı varsa şaka yollu demiştir arada olabilir çok takmamak lazım. ama sürekli oluyorsa sıkıntı var. sürekli mi oluyor?
Bedavadan yemek içmek de neyin nesidir bilemedim onlarda kolay kazanmiyorlar bu kadar önyargılı olmayın ;)
Senin parmaklarını yerimm yemin ederim, ne güzel yazmışsın. Erkek öder de insan biraz karşısındakini de düşünmeli. Erkek öder diye 1 kişilik fazla yemek yiyen kız biliyorum billahi.
üslup kötü ama beraber ödemekte sakinca yok, ayrica esitlik falan tamamda centilmenlik gereği erkek oder ya kiz ne kadar ısrar etsede
Katılıyorum @cokhasta :)
baslarım sızın centılmenlıgınıze be erkegı atm gıbı gormekten vazgecın yok ole bı dunya sen de odıycen senın yedıgın bısıyı karsı tarafın odemesı senın hosuna mı gıdıyo belescı
sanane kardeşim sana ödeten yok, herkese yorum yapmak zorunda mısın? benim düşüncem bu. demekki sana zamaninda cok hesap ödetmisler burada bize ağlıyosun. hadi canim hadii
ısım olmaz sızın gıbılerle ole bı dunya yok bedavacı asalak odıycen tabı ıns paranı yerler centılmenlıgı sen de yapıcan kımse kımseye bısı ısmarlamak zorunda deıl asalak karı
@kızlarsoruyor arkadaşla ilgilenir misiniz
Mesele hesap odemek veya odememek degil veya iki arkadas arasinda olmamali ancak surekli hesabi bir tarafa yikmakda olmaz
Kim kimi davet ederse o oder 2. Benim karsimdaki kim olursa olssn hesap odedigi zaman ben ona geri fazlasiyla agirlarim altta kalmayi sevmiyorum :P
bazı kızlar sırf erkekleri batırmaya yönelik yerlerde yemek yiyorlar bir de böyle düşün ama bir iki kuruşun hesabını yapan erkek değildir :D
şimdik şöle eğer mesela 3-5 yıldır çıkıosun öyle laflar edilebilir ama tanışma aşamasında falan öyle takılmalar olmaz tabiki o arandaki samimiyete bağlı
Bence herkes kendininkini òdesin sorun falan kalmaz ortada
Belki fakirdir ya da o gün para bulamamistir ama dediğin doğru yani
Alman usulü yapılır benim bildiğim, en mantıklısı..
Haklısın.
bana söylediginde ben soğuyorum arkadaşlık etmem. Selam verdiğim arkadaşlıktan öteye gecemez.
Kaktırın bize dimi. Ne zaman hatunum olur öyle :) yoksa her zaman yarı-yarıya. Ya da yok yok elinin çantaya atsın ben öderim desin en azından yapsın bu sevimliliği :) ödeten öküzün en alası olsun iyimii
Bence de öyle söylenmez tabi ki kız da ödeyebilir ama demesi sacma cidden
La bir dur dimi bizde mal değiliz teklif ederiz yani?
tabiki ya samımısındır paran yoktur olur yani bunlar normal ama öyle demesi harbıden yvsakca :D nerden buluosun böle tipleri sende :D
nedenmıs o sen hesap odeyemez mısın ne alaka ya bırakın bu sacmalıkları yok ole bı dunya erkek senın zıkkımlandıgın seyı odemek zorunda deıl bırakın belescılıgı
ikinizde cimrisiniz o ödemekden sen bana ödetiyor die sorun yaratman cimrilikten kaynaklanan birşeycimri olmasanız ne o sana öyle birşey der ne sen böyle bir soru sorardın
Ya simdi her zaman onlara odetmek de olmaz da. Ama okuzluk de yapilmaz.
belki de karşı taraf beni kullanmaya çalışıyor? karşıya yine ödetmem de alman hesabı en iyisi bence
Yani an gelir ödemesi gerekebilir duruma bagli gocunmamak gerek
Şahsen ben ne olursa olsun ödetmem ama söyle bişiy sonuçta bu ilişki, as evi değil anlata bildimmi..
Ne olursa olsun erkek öder. Eğer ısmarlayacaksa bile bayan parayı erkeğe verir erkek öder.
sevgili olması şart değil ablam falan olsa bile ödetmem istediği kadar ısrar etsın
sen gel ben sana etiden bir sürü kraker getiririm :D sen etiye girsene hem
Ah çok teşekkür ediyorum canım benim :) Kurban olsun sana etipuf
bayan işçi arıyo hemde etipuff fabrikasında. DD bir biz yiyemiyoz
Haklısın.
Kıza sen öde ya da sendeniz gibi şeyler söylemez.
Odun diye buna diyoruz.
Kız kendi teklif etmeli
En kötü alman usulü ödeyip çıkın
valla bence de kızın hesabı oder mısın askım demesı de farklı bı odunluk ole bı dunya yok herkes odeyecek hesabı
@reis-i_cumhur kızın da öyle dememesi lazım tabi
Ama bu işlerde hesap gelir erkek elini cebine atar kız da ya ortak olur ya da ben ödiyeyim diye teklif eder ona göre ödenir
ole bı dunya yok ole bı kural yok bırakın bu sacmasapan yok erkek elını cebıne atar bılmem ne bu hayat pahalılıgında tabıkı kadın da odeyecek bence alman usulu olmalı
@reis-i_cumhur kardeşim istediğin gibi git hesap öde ya da ödet beni ilgilendirmez
evet ya kızın cebinde para yoksa... ayıptır. erkek dedigin çalışmalı her zaman cebinde para olmalı başkasının sırtından gecinmemeli ekonomik olarak
halısaha parasına kadar verdıysen kullanılıyorsun be etipuff :)
:/ iyi niyetime tecavüz etti hayvann. şu an onunla değilim ama arada aklıma geliyo uyuz oluyorum.
kötüymüs :D keske benım kız arkım olaydın :D:D
Ben sendeniz diyen bir adama uyuz olurum
ama sendeniz dedittirmem de kendime
Arife tarif gerekmez derler
hesabı sen de odıycen yok ole sey
@reis-i_cumhur 2 tane eksi var sen de öyle anlamışın demekki cümleyi yanlış okuyorsunuz nediyim valla
Yok artık bugün sendeniz mi? Bu nasıl bir yılışıklıktır. Terk edilesi bir tip olduğu tek cümleden belli oluyo :))
Her zaman erkek ödemez, yeri Geldinmi kız da ödecek ben niye sürekli para mı yedirim ki.
Abi paranız sizin olsun mezarınıza götürün. Benim babamın parası beni kudurtur. Orada önemli olan şey nezaket. Eğer sendenmiyiz sen mi ödüyon gibi şeyler sormasanız bizde eşşek değiliz öderiz dedim. Sen yanlış anladın beni ve çok önyargılısın.
Sadece soruya cevap verdim içeriğe değil.