Arkadaşlar merhaba 6 senelik bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla bu zamana kadar her dışarı çıktığımızda mutlaka yemek ya da kahve birisini öderim her zaman teklif ederim ve o da reddetmez. Diğer kadınların benim gibi olmadığını düşünüyorum ve çevremdeki ilişkilerde de böyle olmadığını görüyorum. Çokça kez 1000-2000-3000 tl’lik hesap ödediğimi de bilirim ve son zamanlarda bunu sorgulamaya başladım. Sizce yanlış mı yapıyorum ve doğrusu nasıl olmalı fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.( Bu arada erkek arkadaşımın maddi anlamda bir sıkıntısı yok.)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Niye bayanlar ödemez diye bir kural mı var? Veya sen onun parası için mi yanındasin?
Tabikide öyle bir kural yok olsa ben bu zamana kadar ödemezdim zaten sadece çevrem yanlış yaptığımız erkeği bu şekilde alıştırmamam gerektiğini söylüyor ve ben hesabı öderken çevremdekiler tuhaf şekilde bakıyor parası için yanında olsam 6 senelik ilişkim olmaz ayrılırdım hesap ödüyorum diye
Şu maddiyatı maneviyatın önüne çekmeyin erkek kim ki senin hesabını ödesin niye ilk buluşmada gebe kalıyorsunuz o şekilde düşünün
Sen yazdıklarımı okumuyorsun herhalde 6 senelik bir ilişki ne ilk buluşması maddiyata önem veren birisi olsam 6 senedir bu durumu sürdürmem.
tek sefer yaptı ise ok. ama sürekli ise cacık olmaz
Haftada 2 kez buluşuruz ve her zaman böyle oluyor. Ben de kenara çekilip hesabı ödemesini beklemeden teklif ederim. yemeği o ödediyse kahveyi öderken ben öderim dediğimde bana bırakır veya yemeği ödemek için ben ödeyebilirim dediğimde yalandan olmaz falan der ama benim ödememe müsaade eder
seni kullanıyor derim parasal konuda baya cimri
Sence nasıl olmalıdır doğrusu nedir?
bence hani duruma göre bir sen bir o olabilir hani ödemelerde
Zaten böyle her dışarı çıktığımızda ama insanlar bunun fazla olduğunu normal olmadığını söylüyor
oda direk öedemeli ses etmeden hani ben öderim demekle değil erkek dediğin sessiz öder hesabi ödenmiştir bitti
Haklısın hesap için beni de bekliyor isteyen sessizce de halledebilir.
beklemesi hata zaten beklentisi hep sen öde der gb
Teşekkürler cevapların için. Sana son olarak bir soru daha sormak istiyorum 6 senedir yıldönümlerimizde bana bir jest hediye el emeği olarak da maddi olarak beklentim olduğundan değil bir şey yapmadı ilk yıldönümümüzde ben almıştım o almadığı için veremedim mahcup olmaması için sonrasında da hiçbir şey yapmadı son yıldönümümüzde bunu bu şekilde ilerlemesini istemediğim için güzel bir hediye aldım ama o almamıştı ya da maddi olarak olmasa da manevi bir şey de yapmamıştı mahcup olduğunu söyledi ve sonrasında da bunu telafi etmedi. Sence bu normal mi ve düşüncesizce mi?
elisıkı cimri birisi hani evlnince nasıl olur bilmemam ama bekentiye girme derim hediyelerden yana üzülürsün d
Erkeğin ödemesi lazım ama 6 yıl olmuş yani adam alışmıştır artık beleşe yemeye
Sence nasıl olmalı doğrusu nedir?
Arada sırada kadın öder ama genelde hep erkek öder racon böyledir bana göre
1000-2000-3000tl lik bir hesabı kadına ödetir miydin?
Asla ödetmem kadının ödeyeceği tatlı olur çay kahve olur her zmaan erkek pahalısını öder
Teşekkürler cevapların için sana bir soru daha sormak istiyorum yıldönümlerimizde 6 senedir bu zamana kadar bana hiçbir şey almadı ilk senemizde ben almıştım o bana almadığı için vermemiştim kötü hissettiğim için sonrasında da almadı en son yıldönümümüzde bunun böyle ilerlemesini istemediğim için ben hediye aldım ve verdim o yine hiçbir şey almadı ve sonrasında da bana en azından ben sana almıştım ama kargo gecikti vs diyerek bir şey uydurup alabilirdi diye düşünüyorum onu da yapmadı sence bu önemli bir şey mi düşüncesizlik ettiğini düşünür müydün?
Rica ederim. Hediye konusunda almayanları anlamıyorum ben olsam sürekli alırım en basit çiçek mesela nefret ederim çiçeklerden tikim var mesela ama o mutlu olsun diye alırım. Hele ciddi düşünüyosam pahalı hediye alrıım ki ciddiyetimi anlasın. Senin durumu bilmiyorum yani ya parası yoktur ya da çok cimri biridir insan sevdiğine para harcamalı. Ne kadar parasız olabilir ki küçük bir hediye bile seni mutlu ederdi bence. İyi dayanmışsın 6 sene. Peki hiç demedinmi bana niye almıyorsun falan? insan sevdiğine fedakarlık yapmalı yemeyecek yedirecek
Çok haklısın. Ben onun adına utandığım için bu durumdan hiç soramadım neden almadığını. Beni de maddi olaral materyale önem veren birisi olarak görsün istemedim bundan da çekindim ama bilmiyorum kafam çok karışık neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edemiyorum.
Yanlış yapıyoesun
Doğrusu ne olmalı?
Terket onu
toptur