AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
171Cevap
sizde hala devam edin böyle odunlarla takılmaya size de aferim yani söylüyecek söz bulamıyorum
Ahahah dayaklığım dimi :D
kendinizi nasıl da biliyorsunuz. hoşlanıyorsunuz böyle erkeklerden belli sizin bizi sevmeniz için illa odun mu olalım yani nedir anlamadım ki
Odun olmayanı geldi de ben mi ittim ellerimle canım.. Kimin ne olduğunu böyle durumlarda anlıyosun işte
sendenız galıba = ODUN...
Ahahah :S
Ay tiskinc, gerçi hiç erkek parası yemedim merak ediyorum nasıl nir duygu :D
Cahilce bir düşünce bence yaptgı bişeyi söylynde dandiktir
hoş olmamış tabii.. çok haldur huldur çıkmış eleman
Hesap ödetmenin daha hoş yolları var sana denk gelen becerememiş demekki
ben bir bayana hesap ödetmem ama bayanın da nrzaketen söylemesi hoş olur
Tamam ortak ödersin de "bugün senden miyiz" nedir ya, yapmayın beyler
gel seninle bişeeyler içmeye gidelim hesap senden olsun
Kurban olsun..
eti puf da al bana tam olsun
önemli olan birazda niyettir
durumu kötüyse demek istedim
sen onu bence buluştuğun oduna söyle ya da düzgün birileriyle yemeğe çık
Çok saçma erkeklerle beraber olmuşsun. Ben hiç böyle bir şey söylemedim.
allahım "sendeniz galiba?" ne demek ya sanki erkek arkadaşlarıyla çıkıyor sığır
Ay aynen sığır ki ne davar
nişanlım ya da eşimse hesabı kesinliklee ben öderim.
Benim taktik iyiya yalnız değilmişim ne yani evlenecem mi bide kızla ödesin ona zamanımı ayırıyorum ben :D
Erkeklere yuz verirsen uste para ister hem oyle yavsaklara su bile vermeyiniz dedi ben
yok hiçte ittici değil asıl hiç oralı olmayan kız itici
Kızın da hiç içinden geçmiyosa hesap ödemek orda duracan
zamanında erkekleri bu duruma alistirip ödersiniz sonrada bu erkekler bu yüzü nerden buluyor dersiniz. Veriler karşısında beklentiler gerçekten şaşırtıcı...
Ben param olduğu sürece öderim ama kadın hesap ödemez gibi bir görüş saçma olur.
alman usulu en uygunu bole sorun oluyo ıste
Besliyoz besliyoz sonra gözümüzü oyuyonuz ama kızlar. Sonu hep ayrılık paralar boşa gitmiş oluyor :D
çok büyük kabalık bence. erkek arkadaşınız mı böyle dedi?
Hayat musterek ama ben sevdigim kiza hesap odetirsem uyuyamam gece heralde
bı sktır gıt ya uyuyamazmıs
hiç ödetmedim ama ulan yapmacıkta olsa bir ısrar bekledim ben ödeyim diye kızdn :)
Bayana hesap odeten erkek erkek olamaz
hadı canım nıyeymıs belescı asalak tabı odeyecen kımse senın yedıgın seylerı odemek zorunda deıl zoruna mı gıdıyo erkek senın atm makınen mı
şuana kadar hesabı ödediğim tüm kızları s*ktim , sen gel senin de hesabını ödiyeceğim. Al gülüm ver gülüm.
ıslerıne gelmeyınce kadın erkek esıt derler ıslerıne gelınce de bayana hesap odeten erkek olmaz derler bunlar bole bencıl ve karaktersız ıste gurur yokkı cogunda
Senin gibi denyo ile ayni masay oturmam zaten. bir kiz sizinle ac oldugu icin cikmiyo herhalde dur bir karnimi doyurayim dusuncesile paran yoksa yemek yemezsin ya da butcene uygun yerde yersin sizin kafada kizlar vardir ama cokda sansiniz yok su denyo zaten 5. sinif insan tek basiniza yersiniz derdiniz de kalmaz
ay bız cok meraklıyız senın gıbı denyolarla aynı masada oturmaya kımse kımseye bısı yedırmek zorunda deıl erkeklerı atm gıbı gormekten vazgecın asalak orospular sızı
ıns paranızı yerler kasar karı beter olun emı allahın ayıları belescı ıtler
Siz bayagi avamsiniz sizinle hicbi sartta karsilasmayacagim icin konusmanin anlami yok seviyesiz insanlar tanimissiniz zaten kaliteniz de ortada
İlk buluşmamızda bana hesap ödetmişti
Ahaha vay kıyamam :):) travma yaratıyo gerçekten
2 ve 3 tede ödetince ayrıldık zaten :D
nıye zoruna mı gıttı hesap odemek erkek odeyınce ıyı sız odeyınce mı kotu ulan ne bencıl kadınlarsınız ya
Eğer ikiside öğrenciyse ortaklaşa ödeyebilirler ama benim bahsettiğim kişi hep bana ödetip üstünede bana dakika yükleyebilit misin diyebilen birisiydi @reis-i_cumhur
tm benım sınırlendıgım nokta herseyın tek tarafa yıkılması sız ıstemıyosunuz ıste herseyın tek tarafa yıkılmasını ama erkek odeyınce normal karsılıyosunuz yaptıgınız resmen bencıllık bole bısı yok kadın erkek esıttır arkadas bı o oder bı sen odersın hep erkek ya da kadın odeyecek dıye bı kural da yok
tm ama aynısını yapan hemcınslerın de var erkeklerı atm gıbı kullanıyolar onlar da ıyı deıl
Dikkat edersen ben hep erkek ödemeli diye bir şey demedim. Zaten gururlu bir yapım var. Ama ilk buluşmada nezaketten erkek ödemeli değil mi sence? Onun dışında mutlaka kızda öder. Eğer kadın toplumda erkekle eş değer olmak istiyorsa bunuda yapabilmeli. Gereksiz yere üstüme bu şekilde yürüme lütfen... reis-i_cumhur
@reis-i_cumhur
ben o ılk gorusmedekı mantıgı da anlamıyorum nıye erkek odemelı dıye bı kural mı var ılk gorusmede ya erkeklerı para cuzdanı gıbı gormeyın gozunuzu seveyım ya bakın kadınlar paragoz dıyınce de kızıyosunuz ama cıdden olesınız bole yaptıgınızı gorunce ben de bole dusunuyorum sız odeesenız olur musunuz allah askına 10lıralık yemegı mı odemeye usenıyosunuz
@Etipufff sende bişey söyle ya bu kafayı yemiş resmen :(
kafayı yemedım sızın bedavacılıgınıza sınır oluyorum
Siik kafalı kızım bunlar, uğraşmaya değmez. Allahın dangozları.
sen bırısını sevıyorsan onun parasını deıl kendısını sev paraya tapanlara gercekten sınır oluyorum ya sıze hesap odetılmesı zorunuza gıtmesın yanı
Aynen ya kendini bilmezin teki adama bak
Kusura bakmada cocugunuz hak ediyonuz, madem herseyde esittik al Sana esitlik
üslup öneli üslup. burada bahsedilen o.
önemli*
Uslup mu ulen uslup bilen kadin zaten oylelerino yanina almaz. O neyse sense oymussun. kim kime odertirse sense daha yuzsuz birine dek gelmissinbhesabi Sana tiklamislar, burada Olay Bu yavrum
O nasıl bir teori beynim yandı
Sartelinde Kacak varmis demek. Ulen parasindan degilim oynayan kizlari sevmem, zeki kiz beynin yandiysa imalat hatasisin
Erkekler aşevi mi, evde yiyip gelin.
helal sana ya
parası yoksa ne yapsın :):)
Götürmesin o zaman
Paran yoksa sende gitme etipufff.
ya diyelim parası yok kız da hadi dedi ben olsam durumlar bozuk derim kıza o da önemli değil derse gideriz sıradan bir yere en kötü iki simit alırdım ben ama yüzsüz çok ben gitmek zorunda kaldı belki parası çıkışmadıysa anlamında dedim
@marmakine :) bir cafede iki pasta iki limonata parası ödeyebilecek durumdayım ama beni aşan bir restoranta götürüp hesabı benim ödememi beklemesin kardeşim. En olmadı beraber ödeyelim ama bana sendenmiyiz gibi iğrenç bir cümle kurup soğutmasın
@etiPufff soruna göre cevap verdim. Bu durumu sorunda belirtmemişsin. Öyle bir durumda işler değişir tabiki. İlk buluşma ya da özel günler ayrı ama sevgili olarak veya yakın arkadaş olarak hesabın asla lafı olmaz.
Yuhh halen yaşıyor mu böyle erkekler ya :P
Yaşasın Alman usülü :D
buna hesap ödetme değil hesabı dayamak denir :D
o kimse bence bayaa bir öküz benide geçti :D
Sacma hic bir bayana hesap odetmedim
Ben mekanın sahibi olsam hesap olarak bir kilo baklava alırım senden 😈😈
Ahhahah bir ikram alarız baklavalardan..
:-)) olur bende veririm canim nolcak :-)
Yeni moda bunlar.. Eskiler adamdı adam
adamlık hesap odetmeyle olmaz yurekle olur bırakın bu arabesk lafları tabıkı odeyecekler erkek atm makınesı deıl
@aykırı_ruhh terket sorumu denyoo.
Enayilerden bahsetmiyorum aykırı ruh.. Adamdan bahsediyorum yüreğini ortaya koyandan senin gibiler üçün beşin lafını yapıncamı yürekli oluyor
O ne biçim erkek öyle ya.
Olmamış o.
SEn nasıl bir kadınsın daha doğru bir cevap olur , dilencilik yapın kendini eskort kadın yerine koyan beleşçilere kadın demiyoruz
bız de kendısını erkege parayla satanlara kadın demıyoruz belescılıgı bırakın tabıkı odeyeceksınız
Ben olsam bende ötetirim
Sen * .
Biplendi tekrar yaz
Sen ****
Biplendi bebişkom birleşik yaz veya boşluk bırak
Hahahah ulan ne meraklısın küfür yemeye :D
Ya et bebişkom sen halla halla :D küfür içerikli şiir yaz bana
Öyle erkeklerdemi var ya
Erkek adam hatuna hesap ödetmez.
Öder.
bayana hesap ödeten öküzler tam dayaklıkdır
bı yuru gıt be ne alaka tabıkı odeyecekler
Aynn oyle ortak onlardan hic bir b*k olmaz.
bırakın bu delıkanlı ayaklarını tabı odeyecekler
ben derm ögrenciyim :D
Hayırlısı ben bir bayana hesap ödetmem ölsemde.
Abicim öderiz o problem değil :) biraz incelik gösterin yeter
Tamam o zaman öde ne diyim ben ödetmem karakter meseesi.
Çocuk haklı senin gibi cadıya nye yemek ısmarlasın
Ben aç kalmam zaten :) Ismarlamasın
Buyuk ye buyuk konuşma beybi
ne o zoruna mı gitti?
Ama hesap odeyen hatunda iyidir :D
Çok itici hemde aynı durumu bende yaşadım
arkadaşın değilse adama üzüldüm.
Evet dediğin şekilde bişey olduysa aşırı itici.
tamam gel bendensin :) ;)
Hesap ödeten kız iticiliği?
hee aynen katılıyorum sana
adamsın
ıslerıne gelmeyınce ıtıcı olur allahın cımrılerı ya bu kızlar kadar seytanı yoktur
kesinlikle Haklisin Bayan Arkadasim :)
eşitlik isteyen sizsiniz ama
Kişi o noktada karakterini ortaya koymuş olur.
Çok güldüm ya çok haklısın hahahahah
Ben kız halimle ödetmeye çekinirken...
Evet insan utanır
bı de utanmadan odetseydın
Böyle ibneler var mı gerçekten.
Güncellemeyi okuyunca hak verdim.
Alman usülü en iyisi.
İşi yüzsüzlüğe vurmuş arkadaş
O Fakir Ama Seven Erkek te olabilir :D