soru açık ve net :)
Dünyada Tek Kız / Erkek kalmak ister miydiniz?
Tek erkek milyonlarca kız, yada tek kız milyonlarca erkek :D
Dünyada Tek Kız / Erkek kalmak ister miydiniz?
Tek erkek milyonlarca kız, yada tek kız milyonlarca erkek :D
Soruya acik ve Nett bir Cevapveriym Ozaman .
Böyle bir duruma Erkek vehaut Kadin farketmez hem Erkek icin zor our hemde Kadin icin.
Sebebi ise Tekolunca diger karsi Cinslerin Sex giderlerini karsilama durumuyla karsi karsiya
kalacksin vede bu yüzden huzuru bulamazsin Düsünsene hemen hemen 24 Saat Sex Vücudun
kaldirmaz Erkek vehaut Kiz farketmez..
Net bir Cevap oldumu :)
İstemezdim çünkü nesil devamı için muhtemelen beni dondurucuya koyup, çeşitli operasyonlarla benim vücudumu sperm elde etmek için kullanırlardı, kimseye dokundurmazlardı başıma bir iş gelmemesi için. Çünkü tekim ve bir hastalık falan kapsam dünyanın sonu.
Zaten kiz olmak zor milyonlarca erkegin icinde bir tane olmak istemezdim cekilmez dunya kadinlarla guzel
Milyarlarcasının içinden biri olmak bile yeterince zorken, tek olmak istemezdim açıkçası...
Cevap
16Cevap
hangi taraf tek kalırsa diğer tarafa benzer.. o kadar kadın içinde tek kalan erkek zamanla kadınlaşır... o kadar erkek içinde kalan zaten intihar eder :) ama, etmezse de erkekleşir.. erkeğin benzeme ihtimali daha yüksek :))
Tek erkek milyonlarca kız olmak erkekler için cennete düşmek gibidir:) Ama tersi durum kızlar için çekilmez olabilir.Milyonlarca abazanın tacizi,tecavüzü hepsi tek bir kişiye yüklenirse o kız 2 güne kalmaz intihar eder:)
Buna aklı selim kadın evet demez çünkü tek kalmak demek başka kadınlarla kendini kıyas edememek demek, çekiştirememek demek :)
Tek erkek olmak isterdim de tek kız olmak çok sakat :D
tek kız sevdiğim kalsın diyorum o zamanda diğer erkeklerden nasıl koruyacaksın ? tek erkek ben kalayım diğerleri kız kalsın diyeceğim o zamanda hangi biriyle uğraşacaksın ? yada diyorum ki uğraşırım ya ne olacak :D
sığınacak bir mağara bulursam olabilir :) Playboylara yazık olur bea havaları kalmaz valla
asla istemem öyle birsey olsada hemen erkek kiligina girerdim sanirim :D
yok yahuu neden isteyim...çok saçma bir düşünce olmuş:)
Aslaaaaa, 1 dak bile yasatmazlar beni, dunyaya haram ederler..
walla iki taraf olarak da aynı şey olurdu.insanlar paylaşamamaktan dolayı o tek kalan cinsi bi güzel parçalardı o da kalmazdı :D
yok ya göre gördüğü yerde çükünü çıkarıp peşimden koşacak.doğur doğur ölürüm zaten.insan ırkının devamı minimalde böyle de pis iş.
cx istemem. Ama şey isterdim tek erkekler kalsın bakakda görek noluyoo..
gay
istemem abi, isteyende fantezi olsun diye ister bence :))
en az 2kadın olması lazım...kimi çekiştircek yoksa?
tek erkek kalsaydım kanka kökünden keserdim piçlik değil mi :D
uğruma savaşlar çıksın istemem :D birini severim gerisi şansına küser :D
isterdim geri kalanları da öldürür hüküm sürerdim tek başıma
Hayır,asla bu durumda bile bu kadar çok talip varken düşünemiyorum öylesini
isterdim len , hepsinin cinsellik popületesi artmış düşünsenize :D
hayırrrrr ooooovv yoooooooooooo
Cevabım açık ve net :))
Hayır...
Kimse istemez. İsteyenlerde saçmalamış olur.
O denli performans sergilememi kimse beklemesin.
Hayir, ne yapamayim onca erkek arasinda.
Evet benimde cevabım açık ve net.Hayır
direk megan foxu alırım :)
evliliğin mantığı o zaten.
zaten öldürürdüm kendimi :((
al işte dünyanın sonunu getirdi :D
Canına mı susadın derler.
Sonra damızlık olarak kullansınlar yok istemem.
tek erkek 2 kız olsa daha iyi olurdu :D
2 güne kalmaz ölürük.
Benden baska kimse olmasigi de korkudan olurdum
Hah boş versene :D
Öldürürler be.
hayır
Sağ bırakmazlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar