Sevgilim var, bunlar ikiz. Sonra biz ayrıldık ben ikizine aşık oldum. Sonra sevgilim geri geldi, reddedemedim.

16 aylık bir ilişkim var, eskiden kendisini çok severdim. Ama beni bir başkası için terk ettiğini öğrendiğimde dünyam başıma yıkıldı. İkiz kardeşi benim kankamdı, bana teselli veriyordu. Yanımda oluyordu. Onu unutmamı sağlıyordu,o kadar güzel konuşuyordu ki. Sonra bir gün kendisiyle buluştum ve saçma sapan bir hareketle elini tuttum. Sonra ben senin elini neden tutuyorum ya dedim. Konuşurken felan ikimizde kızardık heyecanlandık kekeledik. Aşık oldum çok sevdim. Sonra ne oldu beni aldatan sevgilim beni unutamadığını söyledi sevdiğini söyledi. Başta yüz vermedim,ama sonra karşı koyamadım. Of. Şimdi buluşuyoruz sevgilimle yanında bazen ikizi de geliyor,birbirimize çaresiz gözlerle bakıyoruz. Bana sarıldığında deli gibi sıkıyor beni. Ayrılmak da istemiyorum 16 aylık geçmişim var, ben ne yapayım ya? Tek çözüm intihar mı? Kafama mı sıkayım? Yaptığım o* çocukluğu biliyorum.
Sevgilim var, bunlar ikiz. Sonra biz ayrıldık ben ikizine aşık oldum. Sonra sevgilim geri geldi, reddedemedim.