Güncellemeler
+1 yıl
bakmasını ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama
Güncellemeler
+1 yıl
ben bakmadım kimsenin yuvasını yıkma amacım yok sadece benmi onu yanlış anladım
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
3. kez baksa kalpten gideceksin anlaşılan
boşanma aşamasındasın ve duygusal boşluktasın ondan hemen hoşlantı yaşadın
haklısın boşluktan
bu iş yaş uzak dur onla muhatap olma
zaten imkansız
imkanlı olsa da uzak dur
Olur böyle şeyler ya adam da kesin mutlu değil o yüzden bakmıştır. sana mesaj atar yakında merak etme.
eşiyle foto cekiliyorsu sürekli onun yanondaydı ama nasıl atacak adımı bile biliyomu bilmiyom
Eşiyle tanışıyoruz dedin ona sorar işte o kimdi felan diye
nasıl sorsun eşi şüphelenmezmi
Yoo o kadın kim der ne iş yapıyor felan der çaktırmadan
yani cesaret edemez heralde karısının arkadaşıyım sonuçta imkansız bişey bu
Off daha güzel hikaye işte. Süper olur. Seni bulur o zaman sosyal medyadan felan
inşallah ama sanmam büyük cesaret işi 😂
ayrıca benim ne tepki verecegimi tahmin edemezki konuşma gecmedi aramızda belkide tersleyecegim kendini oyızden cesaret edecegini sanmam
Abla sende hem istiyorsun hem terslicem diyorsun 😂 ne ayaksın anlamadım ki😂😂 o istiyorsa bir şekilde ulaşir sana. Off Ben çok yalnızım abla ya neden benden hoşlanan yok ya 😞
terslicem demiyorum cesaret edemez diyorum inşallah sende gönlüne gör birini bulursun istediğin gibi birini
Abazalık başa bela aga kadın Evlilere dalanmış. Ayıp ayıp onun bunun kocasına ne bakıyon 😒
o nun bakması neoluyor
Haspam bir sana bakmıyor ya Allah bilir kaç kişi ye daha bakıyor. O da aynı senin gibi Abazan sohbet eder işini görür Ev deki eşine Dışarı dan Bakıldığın da Oo muhteşem bir çift pozu verirler Aslın da olan çağımızın hastalıklı insanları
bende karısını seviyor sandım belki bana baktıgını ben yanlış anladım olabilir
Sana bakan çok olur sanki bana hep yanlız mı kalacaksın evli barklı adamlara iş atmaya da başlamasın ohhh miss işini biliyorsun 🤨
ben iş atmadım ben bakmadım o bana baktı bende baktığını gördüm kimsenin yuvasıyla işim olmaz Allah korusun
Hmm demek ki o seni öhm Öhm terbiyesiz 😎🖤
nasıl yani anlamadım
Anlamasaydın bakmaz dın
o seni öhm öhm anlamadım her neyse
Ahaa len manyak mısın nesin Salak 😂
Ne anlamadın adam sana iş atmış tövbe yaa ulan bir hatun da bizi bulmaz zalım hayat
ben bulmadım o beni buldu
Hmmm iyi akşamlar
Gide de evli birisine mi aşık oluyorsun, kendini dizginleyemeyen bir kadın daha.
Gide gide*
Ya kafayı mı yedin sakın diyim milleti yuvasını bozarsyh bu hatayı yaptım
Pişmanlık sonu
?
Hadii ya
zaten imkansız yuva yıltığım yok
Ulaş Bi bna
Adınızın çıkması gayet normal
Senin babanı da ayartip annenden ayirsinlar bakalım gör o zaman Yuva yıkmayı
amacım yuva yıkmak degil sadece 2 defa bana bakıyordu bu böyşe birşey olöası zaten imkansız
Adam bakar tabi sen adamı yiyecek gibi bakarsan bakar o da. Tamam boşanıyorsun yanıyorsun ama mutlu evliliği olan adamda söndürme bunu
ben bakmadım kimseye sadece tesadüfen onun baktığını gördüm iki dega dikkatlice benim aklımdan böyle birşey geçmez
Yaw he he
Evli adamın bakması bile aklını almış baksana
ilk defa böyle birşey başıma geldi oyızden bende buraya yazdım fikir danışmak için benmi yanlış anladım sizce diye beşki tesadüfen gözgöze geldik yanlış anladım
Hoşuna gitmiş ama belli
eski eşim sürekli aldattı dövdü aşagıladı 2 senedir boşanma aşamasondayız böyle bir ilgi görünce şaşırdım 2 senedir hiç bir erkege ilgi duymadım ama baktığını farkedince hoşuma gitti ama evli ve imkansız oldugunudua biliyorum
Sen bana öbür taraftan yazar mısın bişey dicem sana
Boşluktan
O baktığı zaman ne vardı üzerinde, nasıl bir kıyafet?
ben kapalı bir bayanım düşün üstümde kapalı kıyafet vardı
Onun eşi açık mı
evet açık
Şimdi anlaşıldı
ben anlamadım durumu :)
Ben anladım
eşi açık daha cazip neden bana baktığının amacı ne
Sen gizlisin çünkü. Sadece dışarıdan göründüğün kadar. Beni de çekiyor senin gibi kadınlar. Bu durumlar normal yani
Abazalık.