Sevgilim beni deliler gibi seviyodu ama ayrıldı hatta pişmandı ve 1 ay bizde kalıcak nasıl tekrar aşık olur ikizler burcu?

Deli gibi sevip ve seni kaybetmekten korktuğu da ufak tefek sinir etmeden önce aklın neredeydi? Hak etmişsin bu ayrılığı bence. O kız pişman olmaz bence senide artık sevmiyor belli aile büyükleri için geliyor. Sana yapacağını yine yapar.
Ufak tefek sinirden ilişki bitmesi ilginç bencede sevmiyor artık ama bu kadar nasıl değişti bi andan anlamadım
Herkesin bir sabrı var. Sen de o sabrı sınadın yeterince. Artık bitti... Kabul etsen iyi olur. Sevgisini hak etseydin bitirmedi. Hak etmedin demek ki. Taş mı sandın sen onu? O da bir can. Dayanamadı artık gitti ve bitti...
Çok biliyorsun heralde ztn ilişkim 1.5 aylık tı bu sürede ne kadar sinir edebilirim tamam bıraktı gitti kendi bilir ne diyim
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Olur bence bağlarsın kendine.
Yenisini bul kanka uğraşma
Ya hemen unutulmuyo bide merak ettiğim ayrıldığına pişmanken nasıl birden beni istemedi söylediğimde kararım net istemiyorum dedi anlamadım
Sizde niye kalıyo
Onunla yürümez
Bezdirmişsin
Peki geri döner mi ben dedim beni nasıl unuttum seni unutmadım hemen unutulmaz ama eskisi gibi hissetmiyorum dedi bu 1 ay kalıcağı zaman ne yapabilirim
Yok sanmıyorum geleceğini kadınlar öyledir uğraşır uğraşır en sonunda salar bir daha da asla istemez şahsen ben de öyleyim
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş