Sevgilim beni seviyor ama benim icin benden ayrildi geri donermi?

7 aydr birlikteydik baski yaptm aradi bizim gelecegmz yok dedi ayrldi sehirlermz farkliydi ertesi gun gittim sasrdi agladi bazen boyle olmak zorunda dedi sonkez sarilaym dedi istemedm cekti sarldi kokladi son nefesine kadar ben yedi ayda bu kadar yikildysam ilerde ayrilirsak beter olrm dedi kolyem vardi bas harflerimiz yaziyodu kopardm ucu icime dustu zincirini oturdugumuz yere attim aldi bilegine doladi kuzenmle gitmistk oraya sinrlendm cktm parkta agladm kolyenin ucunu ckartp kuzenime verdm gotur ona diye kuzenm gittiginde zincire bakiyoms tamir edip bileklik gibi takms kuzen ucunu verince zincire gecrp tekrar takms ve kuzenime ben onu seviyorm ama uzulmesin diye bunu yapiyorm ilerde anlycak beni demis resimleri ilk yazdigi mesajlar konusmalarmzn ses kayitlari duruyo dinliyorm silemedm kiyamadm silersem aci cekicem simdide cekiyorm ama oyle daha fazla cekerm ona ait hic biseyi silemem ben dems ama bizim donusumuz yok dems yola cktgmda kuzenmi arams kacta vardi diye hala ilgileniyo resimlermle sesmle yasiyo ama donmuyo sizce donusumuz var mı bizim
Sevgilim beni seviyor ama benim icin benden ayrildi geri donermi?